עד המ!!ת הפועל כתב:
הייתי מת לדעת מה היה התירוץ של הקקות האלה ש"אין קונה", אם היינו קהל של ילדים טובים, כאלה שרק באים, שרים וחוזרים הביתה (בלי שלטים, בלי שואה ובלי כל השטויות האלה). מת לדעת.
או, זו גם בעיה. זה אמנם לא פופולרי להגיד את זה, אבל אם רוצים לקדם דברים, צריך לעשות זה גם בדעת קהל, גם מול התקשורת. בוא נראה אותם שלא יהיו להם תירוצים שקשורים בקהל. מה לעשות, במדינה הזו, במיוחד בספורט, המציאות נקבעת לפי הלך רוח בקהל, לפי העדריות. לא צריך להתעלם מהפרמטרים האלה ואם אפשר, בלי כאבים גדולים, לשייף מעצמנו את מה "שמפריע" למכירה, אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה. השלטים מפריעים למכירה? בבקשה, הורדנו אותם. תמכרו.
זה בדיוק כמו העזיבה של חג'ג' שעזב "בגלל האוהדים". זה מה שנחקק וזה מה שטוענים עכשיו בכלי התקשורת כעובדה. אם לא היו מגיעים אליו הביתה, לא היה לו בכלל התירוץ הזה ואז המניעים האמיתיים היו נחשפים וזה כל מה שאנחנו רוצים פה, את האמת.
אם הייתי בן אדם קונספירטיבי, הייתי חושב שאולי חג'ג' שראה שהוא הולך להפסיד כסף אחרי ההדחה מאירופה, הזמין אליו כמה חבר'ה עם בירות שידפקו על הדלת, דאג להזכיר לכלי התקשורת יום אחרי זה שהוא אמר שהוא יעזוב אם יבואו אליו הביתה.
זה מה שאני רוצה שיהיה עם רמון, תאומים, צבאן ושות'. אני רוצה שתהיה הלגיטימציה לצאת נגדם, שלא יהיו להם בכלל תירוצים. אם המחיר הוא להוריד איזה שלט דבילי ולא לשיר שירי שואה דוחים, וואלה, אני מוכן לחיות עם זה.
ושוב, כל זה בלי קשר לעובדה שבעתיד אני חושב שהתנהגות של אוהדים ולא משנה כרגע מהי, יכולה להשפיע על אנשים מסויימים שרוצים לרכוש מועדון כדורגל. לא על כולם, אבל בודאי על חלקם. למה להוריד אופציות?