תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עצות ממי שהוציא ויזה לארה"ב
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 17:55 
בעוד תשעה ימים יש לי ראיון בשגרירות ארה"ב.
מישהו רוצה לתת לי המלצות?
איזה מסמכים להביא איתי?
מה כדאי להגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עצות ממי שהוציא ויזה לארה"ב
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 08:06 
"ראיון".

אתה לא באמת יושב עם השגריר לשיחה בארבע עיניים. זה תור של אנשים כמו בבנק ואתה עומד ועונה לשאלות לפקידה שיושבת מאחורי זכוכית ושואלת אותך לאן אתה נוסע ומה מטרת הנסיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 12:21 
אתה נוסע בדיוק בזמן ה"טוב".

כלומר, אם אתה רוצה ללכת על בטוח תבקש ויזת עבודה.

אני לא יודע מה ה"רקע" שלך או אם אתה מעורר אצלהם חשד מסוים (חייל משוחרר וכו'), אבל בתקופה הזאת של השנה
הם נותנים ויזת עבודה לכל דורש.

אני כבר עשיתי את זה פעמיים, אתה אומר להם שאתה רוצה לעבוד בעגלות ואתה מקבל ויזת עבודה מאוקטובר עד ינואר וויזת תייר עד תחילת פברואר.
מן הסתם אתה לא חייב לעבוד בזמן הזה - רק קח בחשבון שזה עולה איזה 300$ אם אני זוכר נכון.

מומלץ לכל מי שחושש לקבל X

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2014, 12:32 
הייתי לפני שבועיים שם וקיבלתי ויזה.
המקום מסודר כזה לפי תחנות: בהתחלה אתה נותן טביעת אצבע, ואז מוודא פרטים ועוד כמה שטויות ובתחנה האחרונה אתה מגיע לריאיון.

עצה שלי: תבקש להתראיין בעברית. אני הופניתי למי שמראיינת באנגלית וביקשתי ממנה בנימוס לנהל את הריאיון בעברית (היה לי מבטא קל אך עברית סבירה). לא יודע מה רמת האנגלית שלך, אבל יש לי רמה גבוהה מאוד ובכל זאת הרגשתי שהשיחה יותר זורמת וקלילה לי בעברית.
הגעתי עם אישור שאני מתחיל את שנת הלימודים הבאה בארץ (סיימתי תואר ואני מתחיל שנת השלמה בראיית חשבון) ואת התלושי משכורת האחרונים ממקום העבודה שלי.
השיחה ארכה בערך 5-7 דקות ובסיומה היא אמרה שהכל בסדר והדרכון יחזור אליי בדואר.

בנוסף, ממליץ לך להשאיר את הפלאפון באוטו כי לא יתנו לך להיכנס איתו לשגרירות (הם ממש מקפידים על הקטע הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 10:32 
אני לומד עד אוקטובר הבא ואז כנראה מתחיל תואר ראשון, אין מצב שיפנקו אותי באיזה ויזה ל4 שנים או יותר?
להורים שלי ולאח שלי הקטן הוציאו לפני שנתיים בערך ל10!!!
רק אני נופל על המעפנים, תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: