purvis short כתב:
תצוגה מזעזעת. הגנה לא קיימת. אני לא מסכים שההגנה הייתה בסדר. ההגנה הייתה איומה. הסלים של נס ציונה היו קלילים. לבד. מביך ממש.
זה משחק אימון ראשון, ולכן אני כותב רק לפי מה שהיה בו.
סקוט נראה רע מאוד. יכולות אתלטיות יש לו. אבל לא ברור לי איך הוא עושה נקודות. מעבר לכך הכדרור שלו כל כך מפוזר ולא בטוח שהוא לא מצליח לנצל את האתלטיות שלו. בהגנה רואים שהוא שומר מצוין. אבל הוא היה בסך הכול גרוע מאוד. מיימון היה חלש מאוד. שניהם נראו ממש לא ברמה.
בראון, לדעתי הוא בסדר. הוא לא יכול להיות סקורר מוביל של קבוצה. אבל אם יהיה לנו גארד זר סקורר, ורביב, ליד שני שחקנים כאלה הוא יהיה טוב.
גייטס, כמו במדי אילת. לא שומר, עושה מה שקל. לא מסיים מספיק טוב. עדיין, אני לא חושב שהוא כרגע הבעיה. במשחק היום הבעיה הייתה סקוט ומיימון. ואם זה יימשך ככה גם נגד אילת לדעתי צריך לחפש מחליפים. כי זה נראה רע מאוד.
נס ציונה פשוט ניצחו בהליכה ועוד חסר לה זר.
נקודות אור? סקוורר וגוט. אבל על זה אי אפשר לבנות כלום.
ברור שההגנה הייתה חלשה, אבל זה משחק אימון. הפועל שיחקו באגרסיביות מאוד נמוכה וכמעט לא עשו עבירות, וזה בסדר. בהתחשב בנתון הזה רוב השחקנים (למעט גייטס ורביב) שמרו בסדר. זה לא מה שמדאיג.
אתה צודק לגבי סקוט, הוא נראה לא טוב. הכדרור שלו גרוע, קליעה אין לו, רכז הוא לא. קשה לי לראות אותו מחזיק יותר מדי זמן. וגם לגבי מיימן, שגם יצטרך להיות הרבה יותר טוב בשביל להישאר (אני מאמין שהוא יכול להיות יותר טוב), אבל גם הסיטואציה לא ממש מתאימה עבורו. וגם לגבי בראון. אבל גייטס זו בעיה גדולה מאוד. לא רק שהוא גורם יותר נזק מתועלת, אי אפשר להתעלם מכך שהקבוצה נבנתה סביבו, וגם הכסף שהוציאו עליו בהתאם ובעיקר הכסף שנשאר לזרים האחרים. והקונספט הזה נראה לא טוב. ופה זה לא אילת שאפשר להוציא עוד ועוד כסף ולהביא שחקנים טובים מסביבו כך שאפשר לנצח גם כשהוא מסריח את המגרש (וגם שם בסוף הוא היה הסיבה העיקרית שהם הפסידו).