תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
ברקוביץ הוא נקודת האור היחידה שנשארה במועדון הזה בוא נתפלל שבאמת יגיע רוכש והדיבורים הם לא סתם

כשברקוביץ' מדבר זה לרוב דיבורים סתם.
הוא הוכיח את זה מספר רב של פעמים בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 23:32 
NARKOTIKA כתב:
Daniel כתב:
ברקוביץ הוא נקודת האור היחידה שנשארה במועדון הזה בוא נתפלל שבאמת יגיע רוכש והדיבורים הם לא סתם

כן, למה לנו לחשוב בכלל שהוא מדבר סתם.

ציטוט:
רק הסכם אחד עם התקשורת - אל תתקשרו אליי יותר, אני לא מדבר עכשיו במשך שנה.

חלאס כבר לחפש את הבן אדם על כל שטות
הוא עמד עד עכשיו ברוב מה שאמר ועשה עבודה טובה מאוד
חוץ מכמה נושאים- עמוס(ובכלל כל סוגיית השוער),אסי דומב,מחירים אין לי שום טענות אליו
הלוואי שיביא רוכש בניגוד לכל מי שהיה בשנים האחרונות אני מאמין שהוא אחד שמסוגל לגרום לאחד כזה לבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 23:55 
חייב לרשום כאן כמה דברים, ברקוביץ' מדבר הרבה אבל טיפש הוא לא. אולי אתם לא מסכימים עם הדעה שלו וזה לגיטימי מבחינת התנהלות לבנאדם יש מספר עסקים והשקעות שמאפשרות לו לחיות טוב גם אחרי הכדורגל. בניגוד לשחקנים נוספים ששיחקו בחול דוגמת רביבו.

אין לי ספק לגבי הרצון שלו להצליח ולגבי העובדה שהוא לא יקבל שוחד מאף סוכן בשביל לקדם שחקן כזה או אחר.

בקשר לשאר הדברים רק העתיד יגלה לנו איזה איש מקצוע הוא ואם יגיע רוכש. אני אישית מאמין לבנאדם בקשר לכוונות והרצונות.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 00:08 
אחלה ראיון של אייל, הוא מתחיל לבוא לי טוב.
פרט לחלק עם הדגלי ישראל שהיה קצת מטופש, אהבתי את מה ששמעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
המחשה לנפילת הפועל. מכבי, מכבי חיפה, קריית שמונה, באר שבע ובית"ר.
הפועל בחוץ. נדמה לי שחיים רמון כבר אמר את זה לפני כמה חודשים -
הפועל תל אביב כבר לא אחת מהגדולות.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
את האמת, גם אני במקום העורך לא הייתי יודע איזה פרצוף לשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
המחשה לנפילת הפועל. מכבי, מכבי חיפה, קריית שמונה, באר שבע ובית"ר.
הפועל בחוץ. נדמה לי שחיים רמון כבר אמר את זה לפני כמה חודשים -
הפועל תל אביב כבר לא אחת מהגדולות.

תמונה

כן ולא
כי אם אני מנקה מידיעות צנציפר האחרונות את העובדה שהוא לא מקבל פירור מברקו ורק אופירע מקבלת תקשורת אז הגיוני שמי שלא מתקשר ומעביר לעורך ידיעות במשך השנה לא יקבל שער בתחילת השנה
ועוד נקודה, לא יעזור בית דין שאלתיאל תמיד ישקיע פחות משאר הקבוצות וההתנהגות שלו כלפי השחקנים (ע"ע הרוש) תהיה החצופה והמכוערת ביותר והיא תמיד תכלול את צנציפר או את העורך שלו ולכן הוא יחשב קבוצה גדולה גם אם שכר חלק מהשחקנים נמוך מהשכר שמושכת הבת שלו או המקורב לו בקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:36 
בני יעקבי כתב:
joshsoos כתב:
וואו, ממש להיט. רוכש הוא מביא ורמון מאוד מעוניין בזה והוא זה שהציל את הפועל , והוא יזוז אם הרוכש ירצה מישהו אחר שינהל ( כן בטח, המטרה היחידה היא ששניהם יישארו במועדון ). להפועל יש 12 מיליון שכר שחקנים בזמן שלמכבי יש 60 70 חיפה 40 50 באר שבע 30 40 וביתר 20 ( מי יבדוק את מה שאני אומר, אז מה אם זה חרטא ושכר השחקנים של הקבוצות האלה בפועל משהו אחר ופחות בהרבה ). ניקה את חודורוב מאוהדים ( כן בטח, גילי שרף והנרי אלקבץ לא שם ). ועוד זיוני שכל בחסות אתר הבית. אבל עידו חג'ג' לא באמת עזב ומורדי לא פוטר למרות שגנב ו99 שקל למשחק זו גניבה ומי שחושב שאבוטבול הוא שחקן מעל קבוצות אחרות אסור לו להיות בענף הכדורגל.

הקיסם זה הקיסם, מוח של ציפור, שכונתי, אדם שאסור לו להיות ליד הגה של מועדון כדורגל הוא לא יודע לנהל אלא שולף, רק לזה הוא מסוגל. ההחלטה הזו למנות את אנטבי ובלילי רק כי הם שחקני עבר... הפועל תל אביב צריכה להתנקות ב100% מכל מה שיש בה כרגע, אוברול כללי. מרמת בעלים ועד הנוער.

תלך. יאלה תמצא קבוצה טובה. למה לך כל הסבל הזה? כרטיעים ב99 שקל רמון ברקו שי אבוטבול לך ילאה לך למחלה הצהובה יש שם סדר הכל מסודר מה אתה רוצה מחיינו?

אני רוצה שיצורים כמוך ייעלמו מכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Daniel כתב:

כן, למה לנו לחשוב בכלל שהוא מדבר סתם.

ציטוט:
רק הסכם אחד עם התקשורת - אל תתקשרו אליי יותר, אני לא מדבר עכשיו במשך שנה.

זה לא מדוייק.
הוא אמר בראיון כניסה "אם לא תדברו איתי, אני לא אדבר שנה. אם תתקשרו אלי, אני אדבר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בני יעקבי כתב:
joshsoos כתב:
וואו, ממש להיט. רוכש הוא מביא ורמון מאוד מעוניין בזה והוא זה שהציל את הפועל , והוא יזוז אם הרוכש ירצה מישהו אחר שינהל ( כן בטח, המטרה היחידה היא ששניהם יישארו במועדון ). להפועל יש 12 מיליון שכר שחקנים בזמן שלמכבי יש 60 70 חיפה 40 50 באר שבע 30 40 וביתר 20 ( מי יבדוק את מה שאני אומר, אז מה אם זה חרטא ושכר השחקנים של הקבוצות האלה בפועל משהו אחר ופחות בהרבה ). ניקה את חודורוב מאוהדים ( כן בטח, גילי שרף והנרי אלקבץ לא שם ). ועוד זיוני שכל בחסות אתר הבית. אבל עידו חג'ג' לא באמת עזב ומורדי לא פוטר למרות שגנב ו99 שקל למשחק זו גניבה ומי שחושב שאבוטבול הוא שחקן מעל קבוצות אחרות אסור לו להיות בענף הכדורגל.

הקיסם זה הקיסם, מוח של ציפור, שכונתי, אדם שאסור לו להיות ליד הגה של מועדון כדורגל הוא לא יודע לנהל אלא שולף, רק לזה הוא מסוגל. ההחלטה הזו למנות את אנטבי ובלילי רק כי הם שחקני עבר... הפועל תל אביב צריכה להתנקות ב100% מכל מה שיש בה כרגע, אוברול כללי. מרמת בעלים ועד הנוער.

תלך. יאלה תמצא קבוצה טובה. למה לך כל הסבל הזה? כרטיעים ב99 שקל רמון ברקו שי אבוטבול לך ילאה לך למחלה הצהובה יש שם סדר הכל מסודר מה אתה רוצה מחיינו?

אני רוצה שיצורים כמוך ייעלמו מכאן

אני פה כבר 50 שנה. היה לנו מאמנים יותר גרועים בעלים יותר גרועים שחקנים יותר גרועים הרכב יותר גרוע ומגרש הרבה יותר גרוע . אוהדים כמוך וכמו עוד כמה שנדבקו הנה או החמיצו? מעולם לא היה. אתה ודומיך הם האסון של הקבוצה הזאת ועד שלא תלכו ואתם תלכו לא יהיה פה כלום לא משנה מי הבעלים לא משנה מי בהרכב זה חסר משמעות. בעבור זה אני מוכן שנרד לליגה א צפון אם צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

שכחת גם שהוא סיפר כמה שאסי דומב אדם כריזמטי וסוחף, והאימונים ברמה עולמית.

בכל מקרה אם הוא באמת יצליח להביא רוכש, והוא עוד עלול להצליח עם השכונה שיש לנו בארץ, אז הוא עשה את שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 07:53 
איל ברקוביץ = אני מאמין לו

*הריי יש לו כל כל הרבה קבלות בתור מנהל מקצועי.
הוא אף פעם גם לא דיבר כל מיני שטויות.
מעדיף להפסיד 1:0 מאשר לסיים בתיקו 0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 08:01 
IdanTheLittle כתב:
joshsoos כתב:

שכחת גם שהוא סיפר כמה שאסי דומב אדם כריזמטי וסוחף, והאימונים ברמה עולמית.

בכל מקרה אם הוא באמת יצליח להביא רוכש, והוא עוד עלול להצליח עם השכונה שיש לנו בארץ, אז הוא עשה את שלו.

לא ייאמן שכל השנים האלה ועדיין אנשים לא קולטים מה קורה אצלנו. הוא לא מחפש רוכש, הוא מחפש מישהו שייתן לו להמשיך לנהל וייתן לחיימקה להמשיך להישאר ברקע. אותה גברת בשינוי אדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 08:11 
הוקיץ' כתב:
אני חושב שזה מבורך בסך הכל לקחת שחקנים שהיו בנבחרת ובטופ של הכדורגל הישראלי ולעשות מהם מאמני נוער.

אני לעומת זאת חושב שזה חוסר הבנה בסיסי בטיפוח שחקנים וחובבנות לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 09:01 
עוד יומיים משחק, פרנסיס, אזולאי ופאלח לא עברו בבקרה (חוטייבא כן והיה כבר בסגל באשדוד). והבה עוד לא שחקן הפועל בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
להסתכל על שני שחקני האמצע של סכנין ולקנא.
מבייה הסולבני, קשר אחורי לא רע בכלל ששיחק שנה שעברה בליגה הראשונה בשוויץ ויראה את האיכויות שלו במהלך העונה ופפאדופולוס שהולך להיות לדעתי אחד משלושת הזרים הכי טובים בליגה העונה, קשר 50/50, ב-6 משחקי גביע הטוטו הספיק לבשל כבר 7 שערים.

אנחנו נצטרך להעביר עוד עונה עם שק אבוטבול במרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 16:11 
פלאח ואזולאי רשומים באתר ההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 16:11 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 16:30 
אוגוסטוס היל כתב:

שניהם בהעברה ולא השאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 16:50 
אוגוסטוס היל כתב:

פרנסיס לא, למרות שבכל האתרים רשום שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
מה הקטע בלקרוא לעוביידה חוטייבא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פרנסיס לא, למרות שבכל האתרים רשום שכן

פרנסיס גם רשום באתר ההתאחדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
"שער 8 יפתח רק במידה ויהעה ביקוש לכך"
וכמה משפטים לאחר מכן- "לאוהדי הפועל נותרו רק עשרות בודדות של כרטיסים לשעריהם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
"שער 8 יפתח רק במידה ויהעה ביקוש לכך"
וכמה משפטים לאחר מכן- "לאוהדי הפועל נותרו רק עשרות בודדות של כרטיסים לשעריהם"

160 זה בודדות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 03:11 
11 אליפויות יש לנו? באמת צנציפח?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 13:16 
בן והבה היחיד מהמוחתמים החדשים שלא רשום בהפועל באתר ההתאחדות, יש סיבה מיוחדת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 13:27 
Fez כתב:

הסכם העברה שלו מטוברוק עוד לא הושלם, הפועל רוצים שבסוף השנה יהיה לנו אפשרות לקנות אותו וטוברוק רוצים שזאת תהיה רק השאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
יונה הנביא כתב:
Fez כתב:

הסכם העברה שלו מטוברוק עוד לא הושלם, הפועל רוצים שבסוף השנה יהיה לנו אפשרות לקנות אותו וטוברוק רוצים שזאת תהיה רק השאלה

לא להביא אותו אם אין אפשרות רכישה. יש לנו 3 בלמים ואיקנדה, נסתדר בלעדיו.
נמאס כבר מכל מיני עסקאות שמחזיקות אותנו בביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 20:24 
לא ברור לי למה גם צנציפר וגם ספורט 5 מתעקשים שאזולאי עבר בהשאלה (ספורט 5 גם טוען שפלאח עבר בהשאלה) כשאפילו באתר ההתאחדות הם לא רשומים יותר בסגל של חיפה (גם לא במושאלים) ואפילו מצוין בתחתית העמוד-קבוצה שלהם באתר ההתאחדות שהמעבר להפועל היה העברה ולא השאלה.

מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2014, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
לא ברור לי למה גם צנציפר וגם ספורט 5 מתעקשים שאזולאי עבר בהשאלה (ספורט 5 גם טוען שפלאח עבר בהשאלה) כשאפילו באתר ההתאחדות הם לא רשומים יותר בסגל של חיפה (גם לא במושאלים) ואפילו מצוין בתחתית העמוד-קבוצה שלהם באתר ההתאחדות שהמעבר להפועל היה העברה ולא השאלה.

מוזר.

כי הם השקיעו בלברר את הפרטים כמו שהם משקיעים בלברר מה הם חירבנו בשירותים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: