תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פאנן V מכבי ת"א
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2014, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
ההצגה הטובה בעיר

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פאנן V מכבי ת"א
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2014, 13:05 
תיקו עם עריפת ראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2014, 14:36 
"הוא היה נוסע למשרדים של חברת יושר"...
צחקתי כל כך, כמעט כמו כשקראתי את אחד המגיבים כותב: "מכבי זו אגודה מאוד מאוד מסודרת וישרה".
אין ספק, יושר, זו המילה לתאר את החלאות המושחתות שמעון מזרחי ומוני פנאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2014, 14:38 
העיקר רגב עוד עובד אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2014, 05:55 
סמל אישי של המשתמש
לפי העדות של מזרחי הוא ידע על הבנק של פאנן. בעבר טען שלא ידע מזה כלום. נשאלת השאלה מדוע המשטרה לא פותחת שוב את החקירה וחוקרת את מזרחי לפחות על שיבוש הליכי משפט?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פאנן V מכבי ת"א
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2014, 06:01 
עוד משהו מביך שמראה כמה הדון ידע הרבה: מצד אחד אומר שאין לו מושג מה היה הונו של פנאן אבל מצד שני הוא כן יודע שפנאן הזמין רכב יוקרה בשווי מיליון שח
קצת לא מסתדר לי... אני בטוח שהיחסים ביניהם היו מעולים אם הוא ידע על הזמנת רכב בשווי כזה אז הוא ידע עוד המון דברים על פנאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2014, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
רק במדינה רקובה כמו ישראל מזרחי יכול לקבל פרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2014, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4569105,00.html

מזרחי תיאר בתצהיר שלו התנהלות אותה הגדיר היום כמעילה. "משך שנים הוא דאג שתשולם "משכורת" מלאה של קרוב ל-10,000 שקלים מקופת מכבי, לרבות רכב צמוד לגברת המקורבת אליו אשר למעשה לא עבדה בכלל במכבי וזה התגלה בדיעבד אחר מותו".

עוד סיפר: "הוא נתן הבטחות בע"פ לעובדים בכירים במכבי לקבלת כספים עם סיום עבודתם". מאוחר יותר בתצהירו נתן מזרחי שתי דוגמאות שממחישות את אותה התנהלות עליה סיפר: "במהלך השנים יצר פנאן קשר ישיר ובלתי אמצעי עם סוכנות 'דיזנהויז', באמצעותה מזמינה מכבי כרטיסי טיסה וחבילות נסיעה.

בדיעבד התברר כי הוא נהג להזמין ולאשר הזמנות עבור נסיעות לעצמו, בני משפחתו ומקורבים שאין להם קשר למכבי. מכבי נדרשה לשלם מאות

אלפי דולרים, כמו למשל טיול של אשתו ובתו ב-2007 למזרח הרחוק וארה"ב.
הכרטיסים הוזמנו על ידו ומכבי נאלצה לעמוד במרבית ה'עלות'. עוד התנהלות מדהימה התגלתה לראשונה: "מוני מכר מנויים שנתיים למשחקי מכבי במקומות היקרים והטובים ביותר בהיכל נוקיה, באלפי שקלים לשנה, והתמורה לא הועברה מעולם למכבי". לקראת סיום איים מזרחי: "מכבי שומרת על מלוא זכויותיה לתבוע את עזבונו של מוני בגין הנזקים הגדולים".

העיקר שישמכו לספר לנו על הניהול המדהים במכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2014, 16:43 
ישמחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2014, 17:24 
מי שידע זה מר מזרחי
דוקטור שמעון לא ידע כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 09:15 
ש. מזרחי הוא שורש כל הרע בכדורסל הישראלי, והדברים ידועים. את מזרחי מעניינת רק מכבי ת"א, וכל השאר, כולל הנבחרת, מעניינים אותו כקליפת השום. ש. מזרחי, יו"ר האיגוד/מ"מ היו"ר, מכניס עצמו שוב ושוב, וביודעין, לניגוד עניינים, ואין פוצה פה ומצפצף. הוא יודע שאיש לא יתערב במהלכיו שהרי הוא יו"ר מכבי ת"א ועם מכבי ת"א לא כדאי להתעסק, ראו פרשת סופו והדרבי מהעונה שעברה וראו האיסור שהטיל בית הדין של איגוד הכדורסל/בית הדין של ש. מזרחי על הקללות האישיות כנגד מזרחי. בספורט מותר לקלל את כולם, רק לא את ש. מזרחי.
גם מעדותו של מזרחי, במשפט של הגב' פנאן כנגד מכבי ת"א, מהקטעים שפורסמו בתקשורת, עולה כי דבריו של מזרחי בעבר כאילו הוא לא ידע דבר על מעשיו של מוני פנאן, לא ראה דבר ולא שמע דבר הם בדיה. ש. מזרחי אמנם בטוח שבאיגוד הכדורסל יאמינו לדבריו, כי הרי האיגוד זה הוא, אבל אני, שאיני חלק מהאיגוד, איני מאמין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
משה גורלי בטור מצוין בכלכליסט, אם כי אני לא אובייקטיבי. משפט לדוגמה: "הבנק של פנאן הבטיח תשואות אטרקטיביות למדי הצמודות למדד פונזי".
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3640387,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
העניין עם פרס ישראל הוא לא רק ברמה העקרונית.
דווקא עכשיו מתבקש לחזור לחלק מהנימוקים שהובילו לבחירה, שכידוע היתה בעייתית גם בשל הרכב הוועדה (ההדגשות שלי):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4066796,00.html
ציטוט:
בנימוקיה למתן הפרס, ציינה הוועדה של משרד החינוך אשר קיבלה את ההחלטה, כי " מזרחי יצר דפוסי מינהל חדשים בתחום הספורט . פעילותו הממושכת שנעשתה בהתנדבות לאורך שנים רבות, הובילה להגברת המודעות הציבורית לענף הכדורסל תוך הקפדה על רמת ניהול גבוהה ואיכותית בספורט הישראלי".

זה היה אחרי המקרה של פנאן וכבר היה מוזר גם מהבחינה הזו, אבל חלק מהדברים עוד לא התפוצצו אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: