תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רבע גמר גביע הטוטו אשדוד - הפועל 20:00
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 00:35 
redrony כתב:
הוקיץ' כתב:
שון מלכה ויחזקאל אלה שני שחקנים חביבים עם דריבל יפה אבל בינתיים הם רחוקים מלהיות שחקנים תורמים ופרודוקטיביים.
למלכה יש עוד איכשהו הבלחות פה ושם, יחזקאל לא יצר מצב (או אפילו הגיע למצב) באף משחק העונה.
בשבת נגד נתניה, במידה והם בריאים וכשירים, גוזלן ואזולאי צריכים להיכנס להרכב במקומם.

יחזקאל שחקן עם הרבה כשרון, אבל לא יכול לשחק חלוץ בודד. חייב לשחק בקו או טיפה מאחורה.
בכל מקרה, זה ילד שצריך לשלב אותו נכון ובזהירות וברור שהוא לא יכול להוביל כרגע את ההתקפה לבד, אבל מה לעשות, אין דמארי, אין תמוז. אפילו לא בן סהר.
להפועל יהיו השנה בעיות קשות בכל מה שקשור בהבקעת שערים, זה די ברור. הקשרים לא גולרים, אין חלוץ שמסוגל לסדר לעצמו מצב לבד. זה מה יש כרגע וחייבים להבין את זה.

לחלוטין מסכים איתך ואותו דבר נכון לגבי מלכה וספורי (אגב מהאחרון אני הכי מחזיק), כלומר למרות שהם עדיין לא ברמה של שחקני הפועל תל אביב אנחנו נצטרך לשתף ולהיעזר בהם.
מה שאני מנסה להגיד זה שאסור להתלהב מכל דריבל יפה ולהסתכל על דברים קצת יותר תכליתיים - מלכה ויחזקאל בקושי מאיימים על השער ובקושי יוצרים משהו לעצמם או לאחרים. לשם המחשה, כל שערים השדה שלנו העונה (שניים במספר) נכבשו על ידי שובל גוזלן למרות ששיחק פחות דקות משני הילדים החביבים האלה.
משום כך, גוזלן ןאזולאי חייבים לבוא לפניהם ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 05:55 
דוקא מיחזקאל ראיתי קצת ניצוצות של תכליתיות, הוא לא שיחק כמו שון מלכה.
במחצית הראשונה הוא הכין מצב גדול לליאור לוי ויצר כמה פעמים מצבים של יתרון בהתקפה, היה לו משחק יותר בוגר בהתקפה משון למרות שלא נראה שהוא גולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
הייתי רוצה שהשנה בגלל שגם כך מצבנו לא משהו אנחנו האוהדים ניתן לילדים הזדמנות
גם שון וגם שגיב יפרצו השנה (ושנה הבאה יוכל חיימקה למכור אותם כדי לכסות את התשלום השני...)
אני חושב שצריך לתת לשניהם הרכב בלי לשאול שאלות לפחות עד מחזור 15!!!!
ובלי שטויות של שמאל - ימין
ככה אולי ייצא משהו חיובי מהעונה המזדיינת הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רבע גמר גביע הטוטו אשדוד - הפועל 20:00
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
IdanTheLittle כתב:
שני דברים:
1. שי באמת מביך. עוברים אותו עם ספרינט קל כמו מים. זה נהיה נורא יותר ויותר כל עונה.
2. עם כמה שאנחנו גרועים, אנחנו פחות גרועים משנה שעברה. אחרי שהסגל יסגר אני מאמין שנגרד פלייאוף עליון.

סתם שאלה, אם אנחנו יותר טובים משנה שעברה (בה סיימנו מקום 4), אנחנו "נגרד פלייאוף עליון"?
אלא אם אתה טוען ששאר הליגה התחזקה יותר מאיתנו....

לא, אנחנו משחקים יותר טוב (או יותר נכון: פחות גרוע), אבל אין לנו את דמארי ש-Put the ball in the basket, והבלמים שלנו הם פאקינג קולין ואיקנדה.

אנחנו הולכים להפסיד הרבה משחקים על שני הדברים הפעוטים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
IdanTheLittle כתב:
שני דברים:
1. שי באמת מביך. עוברים אותו עם ספרינט קל כמו מים. זה נהיה נורא יותר ויותר כל עונה.
2. עם כמה שאנחנו גרועים, אנחנו פחות גרועים משנה שעברה. אחרי שהסגל יסגר אני מאמין שנגרד פלייאוף עליון.

סתם שאלה, אם אנחנו יותר טובים משנה שעברה (בה סיימנו מקום 4), אנחנו "נגרד פלייאוף עליון"?

לא, אנחנו משחקים יותר טוב (או יותר נכון: פחות גרוע), אבל אין לנו את דמארי ש-Put the ball in the basket, והבלמים שלנו הם פאקינג קולין ואיקנדה.

לא הבנתי..
כשאתה אומר שאנחנו משחקים טוב יותר, זה לא כולל את עניין הבקעת השערים ומניעתם?
אז באיזה אספקט השתפרנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 07:53 
הבלמים שלנו לא אמורים להיות פלאח ווהבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:12 
אזולאי אינו מכונת שערים בדוקה. 3 שערים ב-15 משחקים בבית"ר. אם כבר מהמרים קצת אז גוזלן ושגיב כמחליף זה הימור ברמה דומה ואולי טוב יותר. גרוע מזה, אזולאי יכול להזיק להתפתחות של גוזלן בהנחה שמשחקים עם חלוץ אחד.
מצד שני בעצם מכר את דגני והמחיר לא משהו משמעותי כי היו הוצאות בעיסקה מול פלאח ואזולאי. הקבוצה מלאה בבינוניות.

יכלנו להיות עם הגנה די חזקה בהובלת פרנסיס-דגני-לוי (לראשונה אחרי שנים ארוכות מצד מגינים שהפורום לא קוטל). וקישור התקפי טוב כאשר בצידי ורמוט כפליימייקר משחקים זגורי ויחזקאל / שון מלכה שהם צעירים עם פוטנציאל די ברור.

ברקוביץ' ועסקיו עם מיודעו שחר ? אותו שחר שאין לו פיתרון לבעיות פלאח ואזולאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
בדרבי ברק לוי נתן משחק נגדנו. אמש זה היה מרציאנו. אז או שזה צירוף מקרים פרויידני או ששחקני הפועל פשוט גרמו לשוערים האלה להיראות מצויין. נחכה לראות מה יהיה עם הרוש השבת...
כל הדיבורים על שגיב וכו' מיותרים. כשאזולאי ייכנס לכושר משחק ברור שהוא יפתח ולידו זגורי וגוזלן. מאחורי החלוץ ישחק גילי ועוד 2 קשרים אחוריים ישלימו את הפאזל. השגיבים והמלכות ממילא מתוכננים להיות מחליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
IdanTheLittle כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
IdanTheLittle כתב:
שני דברים:

לא הבנתי..
אז באיזה אספקט השתפרנו?

יחסית לזה שאיבדנו את דמארי שהיה חצי קבוצה, וגם את איליץ' ועבדורחימי, וגם שכטר שהיה בחצי הראשון של העונה, אנחנו משחקים יותר טוב. הרבה יותר טוב. אם תוסיף לקבוצה הנוכחית את דמארי במקום גוזלן, את איליץ' במקום קולין ותוסיף את עבדורחימי, אנחנו הרבה יותר טובים מהעונה שעברה. ובהתאמה, אם תיקח את דמארי מהקבוצה של העונה שעברה עם איך שהיא נראתה, אנחנו מתמודדים על הירידה.

ולא שהבנתי למה לציין את איקנדה לשלילה. כרגע זה נראה שהוא מחזיק לבד את כל חוליית ההגנה שלנו. אם לא היינו משחקים עם אבוטבול בתור קשר אחורי, לא הייתי רוצה לראות אותו מוסט מעמדת הבלם, ואני לא בטוח שזה רעיון טוב לעשות את זה גם על חשבון אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל, זה אחת התגובות המשונות שקראתי ולגמרי לא אופייני לך..

אתה אומר שבהתחשב בזה שנחלשנו מאוד, אנחנו לא כאלה גרועים.
אבל הגבתי לבחור שאמר שהשתפרנו ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:33 
אדום נחמד כתב:
IdanTheLittle כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
IdanTheLittle כתב:
שני דברים:

לא הבנתי..
אז באיזה אספקט השתפרנו?

הבקעת השערים ומניעתם הם אכן שני דברים משמעותיים במשחק הכדורגל, אבל היכולת לשפר אותם הרבה יותר גדולה מאשר את המשחק עצמו. הנעת הכדור, שיטת משחק, הלחץ וכו'
הם הרבה יותר תלויים בעניין של יום ויכולת אישית של שחקנים ואין ספק, שבטח בטווח הקצר תהיה לנו בעיה (כמו שכבר כתבתי, במיוחד בכל מה שקשור להתקפה). הפלוס בכל הסיפור, שאם תיקח את עונת השרוכים כדוגמא, הדברים האלה משתפרים ככל שהעונה מתקדמת והקבוצה והשחקנים צוברים בטחון. אז זה כנראה לא יספיק בשביל להתמודד על האליפות, אבל אם הכוכבים יסתדרו נכון (וזה כולל הכל, פציעות, מאמן שיעשה החלטות נכונות ולא פוליטיות ושחקנים צעירים שיצליחו להוציא מעצמם מקסימום), אפשר לעשות עונה יפה ולהניח יסודות להגעה מיוחלת של רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אבל הוא צודק,לפחות עד למשפט האחרון (אבוטבול הראשון שצריך להוריד לספסל).
שים את דמארי, בסי ואיליץ' במקום גוזלן, מלכה וקולין בהתאמה וקיבלת קבוצה שמשחקת יותר טוב מהקבוצה בשנה שעברה.
איקנדה מביא הרבה פיזיות, פרנסיס אולי מאבד לא מעט כדורים אבל הוא יותר טוב מכל ההזויים שרצו בעמדה הזו בשנה שעברה וסאשה מעולה בהתחשב בעובדה שהוא די מחזיק את האמצע לבד ועוד מצליח להגיע למצבים מסוכנים ברחבה שרק בזכות יום גדול של מרציאנו לא הסתיימו בשער אחד לפחות.
אין ערובה לכלום אבל אני די בטוח שעם פלאח בתור בלם, איקנדה ליד סאשה ואזולאי/שגיב במקום מלכה אנחנו נראה עוד יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
קובי, מה נסגר?
אל תגיד לי מה יקרה אם נביא את השחקן הזה והזה..
דמארי הלך, איליץ' ובסי הלכו.
נחלשנו.
הגיעו גוזלן אזולאי ופלאח, נניח שהשתפרנו.
בסופו של דבר אין לנו גולר כמו דמארי וההגנה שלנו מסננת. על כן, לא ברור איפה השיפור.

לכל היותר אני אוכל להסכים שבהתחשב בנסיבות, אנחנו לא גרועים כמו שציפיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:45 
הקבוצה משחקת כדורגל, עם שחקנים פחות טובים, לעומת שנה שעברה ששיחקו אלוהים יודע מה עם שחקנים טובים יותר.

בטווח הארוך הקבוצה הטובה יותר היא זו שמשיגה תוצאות טובות יותר.
מה שכן, אם ההבדל יהיה מקום.6 מול מקום 4, אבל שלא יהיה דחף לעקור את העיניים כמו בעונה שעברה, אז קניתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

בהתחשב בזה שחומר השחקנים הרבה פחות טוב, אנחנו לא הרבה יותר גרועים, אם בכלל. זה גם משתמע ממה שאמר IdanTheLittle שאליו הגבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:55 
אי אפשר לקבוע שום דבר מגביע הטוטו.
אם היה אפשר, אומיט גונזלס היה משחק היום בברצלונה ומחוץ לבלומפילד היה פסל של אדוארדו מארקש, הזה הכי טוב שנחת אי פעם במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:

בהתחשב בזה שחומר השחקנים הרבה פחות טוב, אנחנו לא הרבה יותר גרועים, אם בכלל. זה גם משתמע ממה שאמר IdanTheLittle שאליו הגבת.

או קיי, לפחות אתה מסכים שלא השתפרנו. שזה מה שטענתי מלכתחילה..

אגב, זה דיון מצחיק.
אני זוכר שבשנה שעברה היה ויכוח בנוגע לקבוצה שרב"ש בנה. היו שטענו שהקבוצה משחקת טוב, אבל לא מצליחה להביא תוצאות.
הרוב קפצו עליהם בזעם.
אני לא אתיימר להיות החלטתי בנושא, אבל אני די בטוח שאתה ו19 הייתם בין אלה שבהכרח קישרו בין יכולת טובה להצלחות. אולי אני טועה.

אגב2, 19, הכי קרוב שהייתי לעקירת העיניים היתה בעונה של ניצן שירזי+אבוקסיס+פרדי דוד (למעט מספר בודד של משחקים). זה באמת היה סבל שלא נגמר. דווקא עונה שעברה עם רב"ש לא סבלתי מהמשחק עצמו רוב הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קובי, מה נסגר?
נחלשנו.
בסופו של דבר אין לנו גולר כמו דמארי וההגנה שלנו מסננת. על כן, לא ברור איפה השיפור.

השיפור הוא קודם כל בצורת המשחק (כמות הפעמים שמסרו אחורה לשוער עד עכשיו בכל המשחקים הרשמיים שווה לכמות הפעמים שזה קרה במשחק אחד בשנה שעברה) ובעמדות שכן השתפרו לעומת השנה הקודמת(מגן שמאלי למשל).
דמארי זה אחד בדור, לא היה ולא יהיה לך חלוץ שישתווה למה שהוא עשה בשנה שעברה.
את המקסימום של הקבוצה בשנה שעברה ראינו, הקבוצה השנה כבר נראית לא רע והיא יכולה להראות עוד יותר טוב עם השינויים שפורטו בתגובה הקודמת.
בתור התחלה, שים לשי כובע ותושיב אותו לידך ביציע ותראה איך כולם ירוויחו מזה - גם אנחנו נשחק יותר מהר והאמצע שלנו לא יקרוס בלחץ מינימלי וגם לא תהיה הדביל היחיד שיושב עם כובע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:58 
kobster כתב:
זה לא על מלכה, זה על המאמן ששם את זגורי בשמאל עם רגל ימין ואת מלכה בימין עם רגל שמאל. השפעות רב"ש.
בלי קשר למלכה, אנחנו נטולי מחץ בהתקפה וזו פריבילגיה גדולה מדי לשחק עם חלוץ אחד שהוא לא דמארי לכן יחזקאל חייב לפתוח בשבת במקום מלכה.
מה שיותר מחרפן זה הסיפור עם שי. דחילק, הבן אדם הולך על המגרש, מפסיד כמעט כל מאבק על הכדור ומאבד כדור ברגע שמופעל עליו לחץ בסיסי. שים כבר את איקנדה ליד סאשה ואת עוביידה או פלאח (אם מתישהו הגאונים בהנהלה יעבירו אותו בבקרה) ליד קולין ושחרר אותנו מנוכחותו של הקפטן המרגש.

שי היה חלש מאד, אבל ממה שראיתי מאיקנדה, זה שחקן שלא מסוגל לתת פס על יותר משני מטר. איך הוא יכול לשחק בעמדה כזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
קובי, מה נסגר?
נחלשנו.

השיפור הוא קודם כל בצורת המשחק (כמות הפעמים שמסרו אחורה לשוער עד עכשיו בכל המשחקים הרשמיים שווה לכמות הפעמים שזה קרה במשחק אחד בשנה שעברה) ובעמדות שכן השתפרו לעומת השנה הקודמת(מגן שמאלי למשל).
את המקסימום של הקבוצה בשנה שעברה ראינו, הקבוצה השנה כבר נראית לא רע והיא יכולה להראות עוד יותר טוב עם השינויים שפורטו בתגובה הקודמת.
בתור התחלה, שים לשי כובע ותושיב אותו לידך ביציע ותראה איך כולם ירוויחו מזה - גם אנחנו נשחק יותר מהר והאמצע שלנו לא יקרוס בלחץ מינימלי וגם לא תהיה הדביל היחיד שיושב עם כובע..

זה שהראש שלך לא בנוי לשים עליו כובע, לא אומר שזה לגיטימי לצחוק על אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
קובי, מה נסגר?
נחלשנו.

זה שהראש שלך לא בנוי לשים עליו כובע, לא אומר שזה לגיטימי לצחוק על אחרים.

"בנוי לשים עליו כובע".
תגיד שזה בגלל שאני מזרחי. לך אתה ותצלומי הפרסומת להייטק שלך בהשתתפות יוצאי מערב אירופה בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 09:08 
תוצאות הן המדד היחיד לאורך זמן.
שנה שעברה היו תוצאות חלשות, לאורך עונה זה מספיק בשביל להשליך על היכולת, ו*בנוסף* המשחקים היו משעממים ודלוחים לרוב, כי היינו עסוקים בלנצח באחזקת הכדור.

אני מניח שהתוצאות השנה יהיו פחות טובות, כי הסגל פחות טוב, אבל אני מוכן להפרד ממקום 4 המדהים בשביל לראות קצת כדורגל פה ושם.

אי אפשר לנחש עדיין מה יהיו התוצאות, אבל מבחינת עניין וקצב משחק אני מרוצה בינתיים. לא שזה כזה קשה אחרי עונה של מיליון פסים בין הבלמים.
ברור שאם הקבוצה תשתרך בתחתית זה יהיה כשלון, סיכום אחרי 3.5 משחקים? אני אישית מרוצה. נראה מה יהיה בליגה עם סגל מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
"בנוי לשים עליו כובע".
תגיד שזה בגלל שאני מזרחי. לך אתה ותצלומי הפרסומת להייטק שלך בהשתתפות יוצאי מערב אירופה בלבד.
למיטב הבנתי אתה זה שהתחיל עם הלעג בנושא הכובע, אז מה בדיוק הבעיה עם התשובה שלו?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אני רק מניח את זה כאן.

1. אם הקבוצה משחקת כדורגל טוב יותר עם שחקנים פחות טובים אז למה המאמן לא ראוי?
2. אם הקבוצה משחקת טוב יותר אבל מפסידה יותר, (שנה שעברה צברנו 51.2 אחוז מסך הנק' והשנה אנחנו עומדים על 38.9 אחוז) במה אנחנו בדיוק טובים יותר?
3. האם אנחנו עדין חושבים שעדיף שוער שמיני מנערים ו' על פני עמוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 09:36 
אין ספק שמצאת את הטיעון המנצח בנושא עמוס - הוא יותר טוב מהשוער של הנוער. אולי שישים את זה בקורות החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 09:48 
19 כתב:
תוצאות הן המדד היחיד לאורך זמן.
שנה שעברה היו תוצאות חלשות, לאורך עונה זה מספיק בשביל להשליך על היכולת, ו*בנוסף* המשחקים היו משעממים ודלוחים לרוב, כי היינו עסוקים בלנצח באחזקת הכדור.

אני מניח שהתוצאות השנה יהיו פחות טובות, כי הסגל פחות טוב, אבל אני מוכן להפרד ממקום 4 המדהים בשביל לראות קצת כדורגל פה ושם.

אי אפשר לנחש עדיין מה יהיו התוצאות, אבל מבחינת עניין וקצב משחק אני מרוצה בינתיים. לא שזה כזה קשה אחרי עונה של מיליון פסים בין הבלמים.
ברור שאם הקבוצה תשתרך בתחתית זה יהיה כשלון, סיכום אחרי 3.5 משחקים? אני אישית מרוצה. נראה מה יהיה בליגה עם סגל מלא.

באמת?
אתה מוכן לראות קצת כדורגל יפה פה ושם אבל שלא נגיע לאירופה ?
כי אני אישית מעדיף שהקבוצה תצליח ותנצח משחקים גם אם תשחק כדורגל לא יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 09:54 
מקום 4 מביא לאירופה רק אם בגביע עושים לך טובה. מקום 4 לכשעצמו לא נותן כלום ואין לו חשיבות.

מעדיף מקום 4 עם נס בגביע וכדורגל נוראי על מקום 6 עם משחקים יותר מהנים.
לא מעדיף מקום 4 בלי נס בגביע וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 10:05 
19 כתב:
מקום 4 מביא לאירופה רק אם בגביע עושים לך טובה. מקום 4 לכשעצמו לא נותן כלום ואין לו חשיבות.

עכשיו זה יותר מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

מה גם שלגרד מקום באירופה לא שווה הרבה אם יש לך קבוצה חלשה שמודחת במוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 10:29 
נועם שחם כתב:
אין ספק שמצאת את הטיעון המנצח בנושא עמוס - הוא יותר טוב מהשוער של הנוער. אולי שישים את זה בקורות החיים.

רק שלא יכתוב שם שבינתיים נראה שהשוער השני שהביאו רק כי הוא חבר של המנג'ר נראה יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: