ארדיטי כתב:
ראצ'ו כתב:
ארדיטי כתב:
מישהו באיגוד אשכרה דאג שנארח את כל הגדולות בבית החדש?
כל המשחקים שאמורים להיות סל אאוט יהיו בדרייב אין. אני קצת בהלם ומאוד שמח.
לא יודע מי אחראי למחדל אבל שימון כבר ידאג שהוא לא ישבץ יותר משחקים.
המנהלת משבצת לא האיגוד
אז אולי הגיע הזמן להפסיק להלחם במנהלת (אני מדבר על הקהל לא ההנהלה) לא פעם ראשונה שהמנהלת עושה מאמצים לבוא לקראתנו.
אני לא חושב שהעובדה הזו שחיפה ירושליים מכבי כולן בסיבוב השני וחולון האחרונה בסיבוב הראשון במאמץ יוצא דופן לאפשר לנו למקסם הכנסות מכרטיסים
(וגם את הסיכוי לנצח אני מקווה, אם אולם מלא בדרייב אין יהיה רועש כמו שנדמה לי) קיבלה פה מספיק תשומת לב, הם לא היו חייבים להתאמץ כל כך בשבילנו.
באופן כללי שנה שעברה והקיץ המנהלת פעלה בצורה מאוד מתחשבת.
לכל העוסקים בדבר מאחורי הקלעים, תודה.
צריך להפריד את נושא המנהלת ל-2. יש את המנהלת - הגוף הפוליטי, שאלה נציגי הקבוצות בליגה + פרנקל + בובה של האיגוד שהם אלו שמקבלים את ההחלטות הפוליטיות. כמו למשל שיטת המשחקים, כמו למשל איפה ייערך הגמר, כמו למשל כמות הכרטיסים לקבוצה אורחת וכו'. שם אנחנו שווים בין שווים וצריכים לייצר בריתות ופוליטיקות כדי לקדם את הנושאים החשובים לנו.
ויש את המנהלת הגוף הביצועי - שהוא מורכב ברובו מאנשים טובים (כמו למשל שלומי פרי שגם אחראי לשיבוץ המשחקים ועבדתי מולו ישירות ובאמת כל פעם שפניתי למנוע התנגשויות וכו' הוא עשה הכל לעזור בעניין) אבל יש גם את הראש שהוא בחירה פוליטית שהוא קצת פחות טוב, לא רק כי הוא פרו מכבי אלא כי בכלל התפיסה שלו בכל הנוגע לאיך הכדורסל צריך להיות היא דיי הפוכה משלנו ולכן יש איתו הרבה בעיות.