giladsch77 כתב:
קודם כל איציק כל הכבוד על הפיקוח.
מילפורד - זה לא באמת הוגן לעשות מהלך כזה בין אם אתם מכירים או לא, אם מישהו רוצה להתחזק למחזור ספציפי והוא צריך מישהו לבק אפ אז יש את שוק הוויברס (ולא חסר שחקנים), תחשוב מה יקרה בליגה אם על כל פציעה של בספק למשחק יתחילו פה חילופים בין אנשים רק למחזור (או כאשר שחקן משמעותי ב"ביי וויק") זה הופך את כל הליגה לשוק ושכונה.
אם החוקים לא היו ברורים עד כה, נראה לי שהם ברורים עכשיו והכל טוב...(לא נראה לי שמישהו כועס עליכם או משהו כזה, אני לא כועס בכל אופן), אז יאללה שיהיה ליגה מעניינת תחרותית וגם הוגנת.
בהצלחה לכולם.
חייב לומר שאני קצת נרגש לקראת המשחקים הערב (ואני בכלל לא בטוח אראה אותם לצערי הרב).
אני לא מבין את זה, הרי לפני תחילת העונה דובר כאן על גודל וכמות הקבוצות והיה כאן דיבור די ברור שאנחנו רוצים לראות יותר טריידים ופחות התעסקות בוויברים , הטיעון נגד היה שטריידים לא יקרו כי אנשים לא רוצים לעשות אותם, ועכשיו אתה אומר שאם אני רוצה להתחזק לעשות את זה מהוויברס? ושוב, אתה לא מתייחס לעובדה שכל מה שרציתי זה שחקן ספסל שייתן לי אפשרות להחליט עוד יום מי משחק (אין הרבה כאלה בוויברס).
אני מצטער, אבל "שוק ושכונה" במובן של טריידים מרובים זה בדיוק מה שיוסיף עיניין לליגה (לטעמי) וזה גם רוח הדברים שקלטתי מרוב האנשים לפני הדראפט.
בכל מקרה, ה- deadline שלי מתקרב עכשיו ואני כנראה מאמר על אלינגטון (בתקווה לטוב).
לגבי ההתרגשות שאתה מתאר, מעט ממנה חלף כבר ביום חמישי לפני משחק הפתיחה, לא מעט ממנה יחכה למחר (מחרתיים) ב5 לפנות בוקר כשאקום למשחק של הקרדינלס אבל בהחלט יש התרגשות!
שתיהיה עונה טובה ומהנה לכולנו.