villa crespo כתב:
אבו-דגל כתב:
נו באמת האלה שאומרים "אני לא אקלל אותו אבל...", אפשר לחשוב שמגיע לו קללות בכלל, האיש הזה תרם להפועל מה שלא נעשה כאן הרבה מאוד שנים ונכון שיש חילוקי דעות מקצועיים, דפקטו נתן שנים יפות עם הרבה רגעים יפים לזכור.
אז על חודש אחד משהו שיצא מפרופורציות לגמרי יש פה אנשים שמכריזים נגדו קדוש בוגד.
תודה רבה על הכל ובהצלחה בנבחרת זה הכל והרבה יותר חשוב בהצלחה למאמן החדש, יאללה תתקדמו כבר.
א. שום דבר לא יצא מפרופורציות. ארז נתן הרבה להפועל ומגיע לו הרבה כבוד והערכה על כך. הוא גם קיבל הרבה מאד מהפועל והוא לא בדיוק חזר אלינו מהאן.בי.איי.
ועדיין, מה שהוא עשה זה לא חילוקי דעות מקצועיים ולא בטיח. זה התחיל בשתיקה שלו בעניין סופו, תוך שהוא כבר רואה את התפקיד הבא שלו ולא רוצה להרגיז את שמעון מזרחי, במקום לעמוד לצד המועדון שמשלם לו משכורת ועל האירוע הזה ומה שהתגלגל ממנו, אנחנו הולכים לאכול עוד הרבה מאד חרא. וזה נמשך כשהוא התחיל לירוק לבאר ממנה שתה ושלח את פיני גרשון וערוץ הספורט לעשות לנו את המוות. וזה לא שמצבנו בתקשורת היה כ"כ טוב. חבל שיש אנשים עיוורים שלא מייחסים לכך חשיבות.
אגב, זו בדיוק הסיבה שלגבי בורשטיין בזמנו היה אסור לדרוך בהפועל יום אחד נוסף. לא בגלל שהוא שיחק נגדנו, אלא כי הוא היה שותף לעליהום תקשורתי נגד הפועל. אין על זה סליחה וברגע שבחר להשתתף בזה, הוא צריך לדעת את זה.
מה אתה אומר כאן בעצם? שאנחנו אמורים להיות שק החבטות של כולם ואח"כ, כשהמצב ירגע, להתנהג כאילו לא קרה כלום? למה מה קרה? שלהבא יחשוב על המעשים שלו.
וארז ממש לא הפך להיות אויב הפועל וגם לא קרוב לכך. ולזכותו יעמדו תמיד השנים היפות שהוא נתן להפועל, אבל על מה שהוא עשה מגיע לו לשמוע את דעתנו (זה לא צריך להיות בקללות) ובטח ובטח שלא צריך לעודד אותו כאילו לא קרה כלום.
ב. מה בהצלחה לנבחרת מה? כל עוד הענף המת הזה משוחק עפ"י החוקים של מכבי, אסור שיצמח שם דשא. כמה שהכישלון יהיה כואב יותר, ככה אולי אנשים יתחילו לפתוח עיניים.
א.מי השק חבטות של כולם? של ערוץ הספורט? של היציע? של פיני גרשון? סתם מעצבנים. השיח המוזר הזה של כולם מנסים לדפוק אותנו ולנהל מלחמה בכל אדם שעושה תפקיד לפעמים קצת מוגזמת. אז נכון שארז עשה ככה וככה וככה אבל לעומת זאת שנתיים וחצי הוא שיבח את הפועל גם על המגרש שזה הכי חשוב וגם מאחורי הקלעים אז מה הביג דיל שהוא ניסה לנהל קמפיין על זה שהוא הועזב בסטירה והוא נפגע. אז בסדר הוא נפגע אני סלחתי והתקדמתי, אם יש לך טענות עבורו תטען, אבל מכאן ועד לקלל אותו? לצעוק לעברו? זאת סתם חוצפה.
ב.מה הקשר בין מכבי לנבחרת? שבשתיהן משחק פניני הנאצי? אז מה? אני לא חסיד גדול של הנבחרת אבל אני אף פעם לא אבין למה צריך לקוות שהיא תיכשל, יש שם שחקנים שלהם אבל גם שלנו אז מה העניין?
נכון הכדורסל הישראלי הוא חרא אחד גדול ומסריח מטינופת של מזרחי, זה משהו שקשור באיגוד ולמנהלת ששם הנהלה בוחרת את המלחמות שלה, אבל מה הקשר לנבחרת?
יעשו ועדת חקירה אם הנבחרת תיכשל ומי יעמוד בראשה לדעתך?
אין לזה קשר לנבחרת המלחמה היא נגד האיגוד והמנהלת בכך שהחוקים לא שווים מלכתחילה ולא מתקנים את מה שנעשה כאן כמעט 40 שנה.