תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 18:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מידע הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

ארגון "האדומים" פנה לראשי המועדון כדי להעביר את המפגש שיועד ל'סמי עופר' לסכנין. בבקשה נכתב: ''הרקטות לא מבדילות בין יהודים למוסלמים וצריך לאחות את הקרעים".

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 74585.html

אם חשבתם שרק אוהדי מכבי חיפה מתנגדים לקיום הדרבי התל אביבי במסגרת גביע הטוטו באיצטדיון סמי עופר החדש - אז תחשבו שוב. הירוקים מקבלים חיזוק מאוהדי הפועל ת"א, רק שמדובר בסיבות אחרות לגמרי.

יו״ר עמותת האוהדים ״האדומים״, אלי פסטמן, פנה הבוקר (שני) לראשי המועדון בדרישה לקיים את משחק הדרבי התל אביבי (הפועל מארחת את הדרבי הקרוב) באצטדיון 'דוחא' שבסכנין, זאת כמובן לאחר שהובהר כי המפגש יכול להתקיים אך ורק באיצטדיון שמחוץ לטווח ירי הטילים. הסיבה: לשדר דו קיום בימים אלו.
מעמותת 'האדומים' נמסר כי ''הרקטות המשוגרות מעזה אינן מבדילות בין יהודים, מוסלמים ונוצרים אזרחי ישראל. הכדורגל הישראלי הוא אי של דו קיום בחברה הישראלית, ודווקא בתקופה זו יש לעשות את המירב לאיחוי הקרעים. אין מקום טוב יותר להחזיר את דו הקיום מאשר בקביעת משחק הדרבי התל-אביבי הראשון של העונה דווקא בסכנין''.

צריך לזכור כי האיצטדיון בנתניה אינו עומד בקריטריון, היות וישנה הגבלה של פיקוד העורף של עד כמות של 1,000 איש באיצטדיון, כאשר לאדומים יש כ-6,000 מנויים ולבטח יהיו גם אוהדי מכבי תל אביב רבים שירצו לצפות בדרבי הראשון של העונה.

כזכור, במנהלת כבר החליטו על קיום הדרבי התל אביבי בסמי עופר אולם מאז החלה מחאה מצד אוהדי מכבי חיפה, כאשר גם העיריה נכנסה לעניינים ופועלת כדי לשנות את ההחלטה. כרגע, נראה כי הדרבי לא יתקיים באצטדיון החדש, כפי שפרסמנו אמש לראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 09:26 
מהחדשות על חיפה בוואלה

דגני לא חתם במכבי חיפה. הסיבה: חובות מהפועל ת"א
האדומים דורשים שיוותר על כסף, השחקן סירב ולא יכול לשחק הערב למרות שתורגל בהרכב. במועדון התייעצו עם דודו אוואט לפני הסיכום עם מיצ'ל
הבלם אוראל דגני סיכם לפני מספר ימים במכבי חיפה, אבל נכון לעכשיו לא יוכל לשחק הערב מול בני סכנין. לוואלה! ספורט נודע כי השחקן עדיין לא חתם על חוזה במכבי חיפה ומעברו בבקרה לא אושר, זאת לאחר שהתגלעו חילוקי דעות עם הפועל תל אביב לגבי מעברו. האדומים דורשים שדגני יוותר על חוב מהעונה שעברה, בעוד שהשחקן מסרב. אם לא יחול שינוי מהותי בשעות הקרובות, דגני לא יוכל לשחק היום מול סכנין וזאת למרות שתורגל בהרכב אתמול על חשבון דקל קינן שיישב ביציע ואלכסנדר סטנוייביץ' יצטרף למצוא פתרון אחר, החלפתו בעאיד חבשי למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 11:18 
בסופ"ש פורסם ראיון לפתיחת העונה עם שי במוסף מוצ"ש במקור ראשון.
מרגיש יותר כמו מחולל אוטומטי של קלישאות כדורגלנים.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 12:23 
לא חדשות גדולות,אבל עדיין חדשות: מבין הנבחנים רק המגן פרנסיס צפוי לחתום. בנוסף נקבע מחיר אחיד לדרבי טוטו-כ 50 ש"ח.

http://www.one.co.il/Article/238390.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 14:25 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
בן והבה סיכם בהפועל ת"א, פרנסיס בנג'מין מתקרב
האדומים ממשיכים לחזק את הסגל. הבלם סיכם לעונה אחת בקבוצה עם אופציה לעונה נוספת, המגן הניגרי צפוי לחתום בקרוב. מעברו של אוראל דגני טרם הושלם

http://www.one.co.il/Article/238458.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 08:55 
חיים רמון לא הוזמן לישיבת בעלי מניות
עמותת האדומים יזמה ישיבה בה נכחו חלק מבעלי המניות בהפועל ת"א. ההחלטה העיקרית: חיפוש אחר רוכש חדש למועדון
חלק מבעלי המניות של הפועל תל אביב קיימו הערב (ד') ישיבה בה הוחלט לפועל להבראת מהמועדון ולמציאת רוכש.

מי שלא הוזמן לישיבה בה השתתפו 45% מבעלי המניות הוא הבעלים חיים רמון. הפגישה נערכה ביוזמת עמותת האדומים ונכחו בה חלק מבעלי המניות שתמכו בדעה שיש לפעול במשותף להבראת המועדון כלכלית, השבת אמון האוהדים וכאמור מציאת רוכש.

רמון אגב מחזיק ב-51% מיתר המניות של הפועל תל אביב כשארבעת האחוזים הנותרים נמצאים בידיו של עידו חג'ג'.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4564964,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
ONE
סיבוב פרסה: פלאח ואזולאי מתקרבים להפועל ת"א

לאחר שהמו"מ לצירוף הבלם והחלוץ עלה על שרטון, ברקוביץ' ונמני נועדו, מצאו את עמק השווה בכל הקשור לתנאי המעבר ובקרוב העסקה צפויה להיסגר

עסקת העברתם של סארי פלאח ושלומי אזולאי להפועל תל אביב ממכבי חיפה, קרובה מאוד להיסגר, זאת לאחר שכבר שני הצדדים כמעט והחליטו לחפש כיוונים אחרים.

בימים האחרונים התקיימו מספר פגישות בין הצדדים, כולל פגישה בין המנג'ר אייל ברקוביץ' לסוכנם של השניים, אבי נמני, כאשר מסתמן כי השניים מצאו את עמק השווה בכל הנוגע לתנאי המעבר.

לאחר שהחתימה במהלך השבוע האחרון את הבלמים חאטב עוביידה ובן והבה, גם סארי פלאח יצטרף לחוליית ההגנה ואילו שלומי אזולאי יחזק את החוד, ובכך הפועל תל אביב תשלים את הסגל שלה באופן רשמי.

במועדון עושים מאמצים לסיים את הסאגה במהרה ולהעביר את השניים בבקרה במטרה שייקחו חלק כבר במשחק הדרבי הקרוב מול מכבי תל אביב ביום ראשון.

בנושא אחר, אמש (רביעי) התקיימה פגישה של בעלי המניות במועדון, בה נכחו כל בעלי המניות למעט חיים רמון, ובסופה סוכם על דעת כל המשתתפים לפעול יחדיו להבראת המועדון, לגבש תכנית להחזרת אמון האוהדים ולפעול יחדיו לטובת מציאת רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 19:53 
ספורט 5:

אם לא תהיינה הפתעות בלתי צפויות, סארי פאלח ושלומי אזולאי צפויים להשלים מחר את מעברם להפועל ת"א. כפי שפורסם אתמול באתר ערוץ הספורט, המנג'ר אייל ברקוביץ' וסוכנם של השניים אבי נימני חזרו לשיחות כשהמטרה היא שהשניים ישחקו אצל האדומים בשנה הקרובה. במקביל, מי שכבר מצטרף לקבוצה הוא בן והבה, שהושאל לאדומים מטוברוק לשנה אחת, עם אופציה לשנה נוספת.
בינתיים, ג'ייקוב אסיאדו החל להיבחן בהפועל ת"א. מדובר בקשר אחורי גנאי בן 19 שינסה להרשים את הצוות המקצועי. הוא מצטרף לבנג'מין פרנסיס, המגן הניגרי הנבחן שמרשים וייתכן מאוד כי יחתום בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 09:10 
הפועל ת"א: סוכמה עקרונית העברת פלאח ואזולאי
פרסום ראשון: איל ברקוביץ', המנהל המקצועי של האדומים, נפגש עם סוכנם של שני השחקנים, אבי נימני, ויישר עמו את ההדורים בדרך להסכם. רק עניינים טכניים מונעים כרגע חתימה סופית
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4565473,00.html
העברתם של שלומי אזולאי וסארי פלאח ממכבי חיפה להפועל ת"א, סוכמה עקרונית. השניים עשויים להתאמן כבר מחר (ש') או בראשון בבוקר במדי קבוצתם החדשה במתחם חודורוב.

אחרי המחלוקות בין המנהל המקצועי, איל ברקוביץ', לסוכן של השניים, אבי נימני, שני שחקני העבר נפגשו והסדירו את העניינים. ברקוביץ עצמו פגש את פלאח באילת. החוזים נשלחו לשניים, אמנם עם טעויות בין סכומי הברוטו והנטו שכבר סוכמו, אולם נראה כי העניין הטכני יוסדר והשניים יחתמו רשמית.
בהפועל ת"א נפתחה מכירת הכרטיסים למשחק הדרבי בגביע הטוטו. מחירי הכרטיסים יעמדו על 40 ש"ח לילד/חייל/אישה ו-80 ש"ח למבוגר ונראה כי אלפי אוהדים משני מחנות האוהדים ימלאו את באיצטדיון ביפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול מידע הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2014, 11:20 
הפועל החליטה: אוהדי מכבי גם בשער 8 בדרבי
האוהדים האדומים רכשו 200 כרטיסים, ההנהלה פתרה את אבדן ההכנסה
ייתכן שאוהדי הפועל תל אביב לא יאהבו את זה: ההנהלה החליטה היום (שישי) ששער 8 יפתח לאוהדי מכבי בדרבי הקרוב בגביע הטוטו ביום ראשון, בשל העובדה שקצב קניית הכרטיסים של האוהדים האדומים נמוך.

בהפועל מספרים כי בעוד שאוהדי מכבי כבר רכשו את כל הכרטיסים לשערים 10-11, אוהדי הפועל לא מסתערים על הכרטיסים ועד הבוקר נמכרו כ-200 כרטיסים בלבד לשערים 2, 7 ו-13. אגב, במועדון טוענים שנשארו גם כרטיסים ליציעים 4-5. על כן, אמרו במועדון שבלית ברירה הם יפתחו למכירה גם את שער 8 לאוהדי היריבה.

גורם בהפועל ציין: "הלוואי שהאוהדים שלנו היו קונים וממלאים את כל היציעים. אם זה היה ככה, אוהדי מכבי לא היו מקבלים כרטיס מעבר למה שאנחנו מחויבים לתת. אי אפשר להפסיד הכנסות בטוחות, מדובר כסף שהולך ישירות למשכורות לשחקנים וחיזוק הקבוצה כפי שכולם דורשים".

כזכור, רק אתמול ביקשה עמותת "האדומים" מההנהלה לפתוח את שער 8 לקהל האדום כפי שנהוג בכל דרבי בליגה. על כן, כאמור, סביר להניח שפתיחת שער 8 לאוהדים הצהובים לא תתקבל בקלות אצל אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול מידע הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

לראשונה זה שנים רבות הפועל תארח דרבי וצפויה לסיים אותו בהספד כספי. הסיבה: אדישות אוהדיה לצד דרישות אבטחה גבוהות מאלה של משחקי הליגה.
עלותם של 200 שוטרים וכ-300 מאבטחים עומדת על 330,000 ש"ח כאשר אוהדי הפועל רכשו רק אלף כרטיסים למשחק. שער 8 ייפתח עבור אוהדי מכבי אשר מצידם הסתערו על הכרטיסים שהוקצו להם ורכשו בתוך עשר דקות את כל הכרטיסים לשערים 10-11.
נכון ליום שישי אוהדי הפועל רכשו רק 200 כרטיסים לשערים 2, 7 ו-13 כך שבלית ברירה ייפתח שער 8 לטובת אוהדי מכבי שאמורים להביא למשחק כ-5000 אוהדים.
גילי ורמוט: "אנחנו רוצים לפתוח את העונה ברגל ימין, לא משנה שזה גביע הטוטו". הקשר הניגרי איקנדה אמור לשחק כבלם.
המשחק ייפתח בדקת דומיה לזכר הנופלים במבצע "צוק איתן" כאשר 4 משפחות שכולות שבניהן אהדו את הקבוצה הוזמנו לטקס הקצר שייערך לפני דקת הדומייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4565973,00.html

הפועל תל אביב: פלאח ואזולאי חתמו
כפי פורסם בלעדית ב-ynet ספורט, הבלם והחלוץ הצטרפו לאדומים והשלימו את עסקת החליפין עם מכבי חיפה. הקפטן, גילי ורמוט, קרא לאוהדים לתמוך בו ובחבריו בדרבי הערב (א', 20:20): "אנחנו מחוייבים לכם". המועדון צפוי לסיים את המשחק בהפסד כספי.

עכשיו זה רשמי. סאגת העברתם של סארי פלאח ושלומי אזולאי ממכבי חיפה להפועל תל אביב הסתיימה באופן רשמי עם חתימתם של השניים על חוזיהם.
כפי שפורסם בלעדית ביום שישי האחרון ב-ynet ספורט, השניים כבר סיכמו עקרונית ועתה הגיעה החתימה הסופית.
פלאח חתם על חוזה לשנתיים, כשבהפועל
ישלמו כ-250 אלף דולר לחיפה, אזולאי חתם אף הוא על חוזה דו שנתי ויגיע ללא תמורה להפועל כחלק מעסקת אוראל דגני.

אחרי המחלוקות בין המנהל המקצועי, איל ברקוביץ', לסוכן של השניים, אבי נימני, שני שחקני העבר נפגשו והסדירו את העניינים. ברקוביץ עצמו פגש את פלאח באילת. החוזים נשלחו לשניים, אמנם עם טעויות בין סכומי הברוטו והנטו שכבר סוכמו, העניין הטכני הוסדר והשניים חתמו רשמית והגיעו כבר למתחם האימונים בוולפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
ONE
לחיפה יישארו 50% מהכרטיסים של פלאח ואזולאי
המחלוקות בין ברקוביץ' ונמני נפתרו והשניים יצטרפו להפועל ת"א, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE. הפועל תשלם 150 אלף יורו על מחצית מכרטיסו של פלאח

מכבי חיפה תמשיך להחזיק ב-50 אחוזים מכרטיסיהם של סארי פלאח ושלומי אזולאי, שמצטרפים להפועל תל-אביב. השניים נפגשו היום עם המנג'ר אייל ברקוביץ' וביחד עם סוכנם, אבני נמני, סיכמו את תנאיהם בקבוצה.

כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, לאחר שכבר נראה היה שהבלם והחלוץ לא יצטרפו להפועל, נפגשו ברקוביץ' ונמני ופתרו את המחלוקת שהייתה לגבי מעברם של השניים.

הפועל ת"א תשלם על מחצית הכרטיס של פלאח כ-150 אלף יורו בשלושה תשלומים שווים החל מהעונה הבאה, אזולאי יגיע להפועל ללא תמורה, כאשר מכבי חיפה תשלם מחצית משכרו הנאמד בכ-100 אלף דולר לעונה. השניים אמורים לחבור לאימונים כבר ביום שלישי הקרוב.

במקביל, אוראל דגני יעבור למכבי חיפה לאחר שהתפשר בנוגע לסכום הפיצוי שדרש מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 17:04 
כתבת פרופיל בוואלה על שון מלכה

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2781092&m=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שגוזלן נפצע ולכן לא ייצא עם הנבחרת הצעירה לאזרבייג׳ן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 18:24 
חשבתם שנגמרו לכם הסרטים? עסקת אזולאי פלאח דגני שוב תקועה.
בוואן מאשימים את דגני כמובן:

http://one.co.il/Article/238697.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 19:12 
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2781379
הפועל תל אביב: אזאובי איקנה יצטרף לקבוצת הנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2014, 10:55 
הושלמה עסקת דגני-פלאח-אזולאי (לבנתיים)
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75048.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2014, 16:12 
"אדום עולה":
המגן הניגרי בנג'מין פרנסיס חתם לשנתיים במועדון, "אני שמח להצטרף להפועל ת"א, הספקתי להכיר את כולם ויש פה שחקנים שרוצים להצליח וצוות מצוין. ראיתי את האוהדים בדרבי והם נתנו לכולנו כוחות ואני גאה להצטרף לאדומים"

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל תל אביב הפסידה כסף בדרבי

למרות שבלומפילד היה מלא, האדומים לא רק הפסידו על הדשא מול מכבי תל אביב אלא גם בשורת הרווח בשל עלויות השיטור והאבטחה. חיים רמון קורא לקיים דיון בנושא במנהלת: "המשך המצב הקיים עלול ליצור כיליון עבור קבוצות רוב הכדורגל"

מחזיק זכויות הניהול בהפועל תל אביב, חיים רמון, שלח הבוקר (ד') מכתב ליורם באומן, יו"ר מנהלת הליגות בכדורגל, ולכל נציגי הקבוצות במנהלת, ובו בקשה לדיון דחוף בישיבתה הקרובה של המנהלת בנושא עלות השיטור והאבטחה בדרבי ובמשחקים הגדולים.

במכתב מפורט דו"ח ההוצאות במשחק הדרבי האחרון בגביע הטוטו שהתקיים ביום ראשון, בו נחשף בצורה הברורה ביותר את האבסורד המתמשך במסגרתו גם במשחקים הגדולים בהם האצטדיון מלא, ההוצאות הכבדות על השיטור, האבטחה והסדרנות משתוות להכנסות ואף עולות עליהן.

במכתב נחשפים המספרים מאחורי הדו"חות כשסעיף ההוצאות על אבטחה, סדרנות ושיטור עמד על 385,380 שקלים, וסך ההכנסות של הפועל ת"א עמד על 375,000 שקלים.

משני הדו"חות הללו עולה כי למרות שאצטדיון בלומפילד היה מלא, הפועל ת"א לא רק שלא הכניסה לקופתה שקל אחד רווח, אלא אפילו הפסידה כסף. זאת בגין עלויות השיטור,
הסדרנות והאבטחה הגבוהות מאוד במשחקים מהסוג הזה. כך נוצר מצב אבסורדי בו רוב קבוצות הכדורגל אינן יכולות להמשיך ולהתקיים כלכלית והמרוויחים הגדולים הם למעשה המשטרה, חברות האבטחה והאצטדיונים.

חיים רמון אמר: "אני מבקש להעלות נושא זה לדיון מעמיק בהקדם האפשרי במנהלת מכיוון שהמשך המצב הקיים עלול ליצור כיליון עבור קבוצות רוב הכדורגל"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4567142,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
וואן -
אליפות? אפשרי
החלוץ שחתם לשנתיים באדום שיחרר קיטור: "קיבלתי פחות קרדיט בחיפה". פלאח: "המעבר לאדום לא פשוט". אזלו הכרטיסים למשחק הליגה מול סכנין
מאת דורון בן דור03/09/2014 12:35

אזולאי. אומר שלום לחיפה (חגי ניזרי)
שלומי אזולאי מסיים פרק מוזר במדים הירוקים של מכבי חיפה. בשנה הראשונה עם אלישע לוי הוא הגיע כשחקן רכש והיה שותף פעיל באליפות של השנייה של הקבוצה.

שנה לאחר מכן, כאשר הגיע גל של שחקני רכש לקבוצה, אזולאי הושאל לק"ש והיה שותף מלא לאליפות ההיסטורית של הקבוצה הצפונית. אח"כ הדברים כבר צלעו.

אריק בנאדו שיחרר והחזיר את אזולאי, שבסופו של דבר הושאל לבית"ר ירושלים. בקיץ האחרון החלוץ שמע שאינו בתוכניות של אלכסנדר סטנוייביץ' ועבר להתאמן בקבוצת ה"מנודים".

היום, אחרי לא מעט משברונים בדרך, הסאגה הסתיימה. אזולאי הפך לשחקן הפועל ת"א בשנתיים הקרובות, כאשר חמישים אחוז מכרטיס השחקן שלו שייכים למכבי חיפה.

אזולאי אמר: "אני מתחיל תקופה חדשה בהפועל ת"א וזו זכות עבורי להגיע למועדון כזה גדול שעומד בשורה אחת עם המועדונים הגדולים בארץ". הפועל ת"א הינו מועדון באותו סדר גודל של מכבי חיפה, למרות ששם יש יותר כסף. הפועל ת"א זה מותג ולא הייתי פוסל אותנו מלהתמודד על תואר האליפות השנה. יש לנו חומר שחקנים מצויין".

על השאלה באיזה רגשות הוא עוזב את חיפה אמר: "אני מרגיש פספוס. אחרי העונה הראשונה בסיומה זכינו באליפות דברים התגלגלו לא לטובת הכיוון שלי. אני לא מאשים אף אחד ולא מאוכזב. אני חושב שלחוסר ההצלחה היו שתי סיבות עיקריות - האחת חוסר יציבות שלי והשנייה היא שקיבלתי פחות קרדיט בחיפה. אני בטוח שיכולתי להיות פקטור גדול יותר בחיפה.

שובל גוזלן. "שמח לחזור ולשחק לצד שובל" (רדאד ג´בארה)
"בעונה השלישית, ברגע שאריק בנאדו החליט לוותר עליי והחזיר אותי אח"כ ידעתי שהסיפור עם מכבי חיפה נגמר .לא הרמתי יידים לאורך כל הדרך. אני מאמין ביכולות שלי ומקווה להצליח בהפועל. שמח לחזור ולשחק לצד שובל גוזלן, שהגיע גם הוא ממכבי חיפה וכמובן עם סארי פלאח וכל שאר השחקנים שיש בקבוצה".

חברו של אזולאי, סארי פלאח, שיעשה את אותה הדרך, הוסיף: "זה יום מיוחד עבורי. הפועל ת"א זה מועדון גדול עם הסטוריה מפוארת. אני מעריך מאוד את המאמץ של הפועל לרכוש אותי ובמיוחד את המאמץ של אייל ברקוביץ', שאמר לי שהוא רואה אותי כפקטור בקבוצה.

פלאח (עמית מצפה)
"לא פשוט עבורי לעבור מירוק לאדום כי בכל זאת גדלתי מגיל נוער בחיפה והיו לי שם לא מעט רגעים שמחים. הפועל ת"א תדבר חזק מאד השנה. אני מכבד את חיפה. בשבילי זה היה פרק בחיים שנגמר ועכשיו אני פותח פרק חדש".

בנושא אחר, אזלו כל הכרטיסים למכירה עבור אוהדי מכבי חיפה למשחק מול בני סכנין במסגרת המחזור הראשון של ליגת העל. 27 אלף מתוכם יהיו אוהדים ירוקים, כש-3 אלף כרטיסים הוקצו לאוהדי סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 15:30 
מלה מאסיה לת"א: חלוץ קמרוני ייבחן אצל הפועל

גאל אטוק, ששיחק בנוער של בארסה, יגיע להיבחן.

ספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 15:33 
החלוץ הקמרוני גאל אטוק (21) יגיע בימים הקרובים למבחנים בהפועל תל אביב. אטוק, שיכול לשחק גם כשחקן כנף, גדל באקדמיה של סמואל אטו בקמרון ובגיל 13 הצטרף לברצלונה שם העביר חמש שנים. ב-2012 עבר לספורטינג ליסבון ושיחק בקבוצת המילואים. אשתקד הושאל לסרקל ברוז' הבלגית ורשם בסך הכול 15 הופעות בהן כבש שני שערים. לאחר החתמת פרנסיס בנג'מין להפועל תל אביב יש מקום לעוד זר אחד.

וואלה
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2782121

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
דני בונדר פרש מכדורגל :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2014, 17:13 
מישהו יכול לעשות לי סדר בעסקה של פלאח ואזולאי? הם מושאלים? יוכלו לשחק נגד חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2014, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
מישהו יכול לעשות לי סדר בעסקה של פלאח ואזולאי? הם מושאלים? יוכלו לשחק נגד חיפה?

חתמו לשנתיים ולא מושאלים.

פלאח עבר שהפועל רכשה 50% מכרטיסו תמורת 150 אלף יורו שישולמו בשלושה תשלומים החל מהעונה הבאה.
אזולאי עבר ללא תמורה שהשנה חיפה תממן מחצית משכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2014, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
אפקטטטטט
ציטוט:
מספר גורמים הביעו רצון לרכישת הפועל ת"א
אפקט אייל ברקוביץ' עושה את שלו ומספר גורמים עסקיים מהארץ ומחו"ל התעניינו מול המנהל הספורטיבי לגבי האפשרות של רכישת הפועל תל אביב ()

http://www.one.co.il/Article/238850.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/238929.html
שלומי אזולאי וסארי פלאח הגיעו בכושר ירוד
חלוץ ובלם הפועל לא שיחקו עד כה העונה ובקבוצה של אייל ברקוביץ' ואסי דומב יתנו להם זמן להיכנס לכושר.
בהפועל מרוצים מאוד עד כה מההשתלבות של הרמוני איקנדה, שבמקור משחק בתור קשר אחורי, אך בהפועל הפכו אותו לבלם והוא עד כה מגלה יכולת לא רעה. איקנדה חתום בהפועל לעונה פלוס אופציה לעונה נוספת בסכום נמוך יחסית של כ-50 אלף דולר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2014, 09:13 
"מנודים", גרסת הפועל ת"א: ארבעה שחקנים מתאמנים בצד
אייל ברקוביץ' רוצה לשלוח את שרם, ניר, מלכה ופרץ להכח ר"ג, אך הם לא מוכנים לעבור לקבוצה מהלאומית. שני האחרונים עולים לאדומים 200 אלף ש"ח בשנתיים. אזולאי עשוי לפתוח מול מ.ס אשדוד

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75346.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: