אז כצפוי ההחתמות של וולבק ופלקאו עברו בזמן.
וולבק שחקן סביר, אולי הוא יהפוך לשחקן טוב (לא שהוא כזה צעיר, הוא עוד מעט בן 24). בטח שהוא יותר טוב מיאיא סנוגו, שחקן שלא הייתי מביא להפועל במקום שובל גוזלן, שהמסגרת הכי גדולה שבה הוא כבש שער זו הליגה הצרפתית. השנייה. אגב, כישרון מסוים יש לו, אבל כל פעם זה נראה כאילו הוא שיחק כדורגל לראשונה לפני חודשיים (והוא גם לא ילד, הוא יותר מבוגר מלוקאקו לשם השוואה). אני לא פוסל את האפשרות שוולבק יצליח ויכבוש לא מעט שערים בארסנל, כי להיות חלוץ בארסנל זו הסיטואציה הכי נוחה שיש, יותר קשה להיכשל בה מאשר להצליח. קבוצה שמשחקת עם מיליון קשרים שמחפשים רק למסור ולכדרר ולא לבעוט לשער חלילה, וזה לא שיש לך יותר מדי תחרות על ההרכב, אז לא כזה קשה להפוך לסקורר בקבוצה כזאת. ז'ירו הגיע ככה ל-22 שערים בכל המסגרות בעונה שעברה בלי לבעוט פנדלים. הקטע הוא שחלוץ אמיתי מהטופ, כמו שהיה צריך להגיע, מבקיע 25-30 שערי ליגה בלי למצמץ. כמו שעשה ואן פרסי כשהיה בארסנל (איך כתבו היום, יונייטד הביאה מחליף לואן פרסי עוד לפני שארסנל מצאה אחד כזה). לא להביא חלוץ כזה זו החלטה גרועה אבל בסטנדרטים של ונגר זה אפילו החלטה סבירה.
מה שרק ונגר יכול לעשות זה לא להביא קשר אחורי לקבוצה הזאת. השניים היחידים שעונים לכאורה על ההגדרה הזאת הם ארטטה, שהוא קשר התקפי מזדקן, בלי שום אוריינטציה הגנתית כלשהי, שונגר החליט יום אחד בהיר שהוא יהיה קשר אחורי. ופלאמיני, שהוא שחקן פח.
אבל מה שחסר תקדים גם בסטנדרטים של ונגר זה לא להביא אף שחקן הגנה, ולהישאר עם מספר הזוי של שישה מגנים בכל הסגל. וכשאני אומר שישה זה לא אומר שאני כולל רק שחקנים סבירים ומשאיר מחוץ לספירה ליצנים כמו סאנטוס וסקילאצ'י (שגם כאלה ונגר ידע להחזיק בקבוצה בכמויות מכובדות), אלא שישה שחקנים שעונים להגדרה "שחקן הגנה" בלי קשר לרמה שלהם. הדבר הכי קרוב לאחר מכן הוא פלאמיני, שהוא במקרה גם הקשר האחורי הכשיר היחיד כרגע בקבוצה, שהוא במקרה גם שחקן פח. או ילד מהאקדמיה.
וזה מעבר דברים דברים כמו לוותר על פברגס במחיר מגוחך ולתת אותו במתנה, יחד עם תואר האליפות, לצ'לסי, או המערך החדש שלו מתחילת העונה שמוציא את המינימום האפשרי מהשחקנים.
|