תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 08:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חצאי כוסות וכו'
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:34 
אנחנו צריכים תכ'לס, אחד משני הת'כלסים שלנו הלך ונשארנו בדד. מלכה וזגורי יכולים להסתובב סביב עצמם שעות ואחת ל- לתרום משהו, שי למלם ולא רואה איך אזולאי הוא האיש שיביא לנו את הת'כלס הנכסף. יחזקאל חד יותר מכולם, ולפחות שיתנו לו להיכנס מהספסל כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:40 
joshsoos כתב:
אנחנו צריכים תכ'לס, אחד משני הת'כלסים שלנו הלך ונשארנו בדד. מלכה וזגורי יכולים להסתובב סביב עצמם שעות ואחת ל- לתרום משהו, שי למלם ולא רואה איך אזולאי הוא האיש שיביא לנו את הת'כלס הנכסף. יחזקאל חד יותר מכולם, ולפחות שיתנו לו להיכנס מהספסל כל משחק.

תכלס עולה כסף ולא מעט. זה מה יש...
יחזקאל עלא כיפאק, אבל ילד. קשה להפיל על שחקן כזה הכל בטח אם הוא נכנס בתור מחליף (בינתיים הוא נכנס בכל משחק, אז אני מקווה שזה יימשך).
בכל מקרה, הבינוניות היא לטובתינו השנה. חוץ מגילי, אין אף שחקן שהקבוצה קמה ונופלת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:43 
לא מפיל עליו כלום, אומר שהוא נראה הכי ת'כלס חוץ מגילי ( שגם אצלו הת'כלס לא מתייחס לאיום על השער )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שאי פעם היה דרבי שהפסדנו ויום אחרי קמתי בהרגשה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
במצב המסתמן יש לדומב 2 בעיות קשות שהוא יצטרך לפתור:
1. שי אבוטבול. אין מה לפרט
2. אין גולרים בקבוצה הזאת. תשאלו את עצמכם מי מסוגל להבקיע בהרכב ששיחק אתמול - אולי גוזלן, אולי זגורי. הרבה אולי, אין אף אחד שהוא באמת שחקן שמקבל כדור ברחבה ואתה אומר וואלה, משהו הולך לקרות עכשיו. הבעיה הזאת יכולה להיפתר אם אזולאי יעלה בהרכב בתור קיצוני באחד הצדדים במקום מלכה. זה יהפוך אותנו למסוכנים בהרבה. מול יריבות חזקות אפשר לשחק עם מלכה כדי שיסגור טוב יותר את המגן שלו, אבל מול רוב הליגה אין שום בעיה לשחק עם גוזלן במרכז ואזולאי באחד הצדדים כשחקן שמצטרף כל הזמן לרחבה, כי זגורי וגילי ממעטים לעשות את זה.
אופציה נוספת ולדעתי מתאימה יותר היא לשחק עם אזולאי חלוץ מרכזי ויחזקאל בכנף ימין. גוזלן צריך לשבת על הספסל.
תראו כמה גולרים שיחקו אתמול במכבי - פריצה, זהבי, טב"ח, בן-בסט. ברור שאין מה להשוות וזה גם לא תמיד עובד, אבל הפועל עם ההרכב שעלה אתמול תתקשה מאוד להבקיע שערים. היא התקשתה בעונה שעברה ותתקשה עוד יותר עכשיו עם פאקינג גוזלן במקום דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 12:32 
אני מבין ש-"תכלס" זה ה-"50-50" החדש (מילת הקסם שתפתור את כל בעיותינו).

גוזלן הוא ועוד איך גולר ו-"תכלס", אין שום דבר אחר שאפשר להגיד עליו חוץ מזה למעשה. הוא חלוץ אמיתי שמה שמאפיין אותו זה מיקום, משחק ראש טוב, חוש לשערים. לדעתי הוא חלוץ יותר טוב מאזולאי/יחזקאל ואסור לחשוב אפילו על להוריד אותו לספסל.

אזולאי באגף זה לדעתי פיתרון רע שיפגע מאוד במשחק שלנו. אזולאי שחקן יחסית סטטי שעושה מעט תנועה (בטח ביחס לשון), יפגע מאוד בהנעת הכדור כמו שהיתה לנו במשחקים האחרונים ואני לא חושב שהוא יוסיף שום "תכלס" בעמדה הזאת. אזולאי צריך להיות חלוץ מחליף נכון לעכשיו. אפשר לשקול בעתיד את יחזקאל בתור מחליף למלכה, אבל כרגע הייתי ממשיך לתת קרדיט לשון ומרגיע את התיאוריות מרחיקות הלכת על סמך משחק אחד בגביע השוקו.

השינוי היחיד שהייתי עושה בהרכב זה איקנדה במקום שי, כשפלאח בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 12:41 
Eros Ramazzotti כתב:
במצב המסתמן יש לדומב 2 בעיות קשות שהוא יצטרך לפתור:
1. שי אבוטבול. אין מה לפרט
2. אין גולרים בקבוצה הזאת. תשאלו את עצמכם מי מסוגל להבקיע בהרכב ששיחק אתמול - אולי גוזלן, אולי זגורי. הרבה אולי, אין אף אחד שהוא באמת שחקן שמקבל כדור ברחבה ואתה אומר וואלה, משהו הולך לקרות עכשיו. הבעיה הזאת יכולה להיפתר אם אזולאי יעלה בהרכב בתור קיצוני באחד הצדדים במקום מלכה. זה יהפוך אותנו למסוכנים בהרבה. מול יריבות חזקות אפשר לשחק עם מלכה כדי שיסגור טוב יותר את המגן שלו, אבל מול רוב הליגה אין שום בעיה לשחק עם גוזלן במרכז ואזולאי באחד הצדדים כשחקן שמצטרף כל הזמן לרחבה, כי זגורי וגילי ממעטים לעשות את זה.
אופציה נוספת ולדעתי מתאימה יותר היא לשחק עם אזולאי חלוץ מרכזי ויחזקאל בכנף ימין. גוזלן צריך לשבת על הספסל.
תראו כמה גולרים שיחקו אתמול במכבי - פריצה, זהבי, טב"ח, בן-בסט. ברור שאין מה להשוות וזה גם לא תמיד עובד, אבל הפועל עם ההרכב שעלה אתמול תתקשה מאוד להבקיע שערים. היא התקשתה בעונה שעברה ותתקשה עוד יותר עכשיו עם פאקינג גוזלן במקום דמארי.

כן, הפועל כל כך התקשתה להבקיע שערים עונה שעברה שסיימה מקום שני אחרי מכבי מבחינת כיבושים, עם ממוצע של שני גולים למשחק ובהפרשים עצומים מב"ש, ק"ש וחיפה.
בואו ננסה לא לאבד את הקשר למציאות עם כל התיאוריות האלה.

ורמוט וזגורי היו שניים מהקשרים הכי פרודוקטיביים סטטיסטית בליגה שנה שעברה (שערים ובישולים), וגוזלן הוא בטוח לא דמארי אבל הוא כן סקורר בהגדרה ולדעתי שווה לא מעט גולים בליגה הזאת.
משחק אחד בשוקו שלא נותנים גול וכבר שכחנו שיש בעיות הרבה יותר קשות בקבוצה הזאת מהחלק ההתקפי? כמו ההגנה למשל שהיתה קטסטרופה שנה שעברה (ותרשו לי להניח שקולין לא נהיה פתאום טיאגו סילבה, יש גבול לזיכרון הקצר), כמו השוער שלא קשור לענף, כמו הקישור האחורי הבעייתי.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 01 ספטמבר 2014, 14:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
נחיה ונראה, אני מקווה שאני טועה.
אני חושב שגוזלן רחוק מאוד ממה שאנשים כאן חושבים שהוא, ואני חושב שבהרכב המסתמן כשמאחורי גוזלן עומדים מלכה-ורמוט-זגורי אנחנו מאוד נתקשה לכבוש שערים, בטח מול קבוצות קטנות.
דומב יצטרך למצוא נוסחה עם אזולאי וגוזלן/יחזקאל בהרכב כדי שנהיה מסוכנים יותר לשער היריבה.

מעבר לשי, זו הבעיה הכי קשה שלנו כרגע. שוב, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 12:58 
ברור, חלק קדמי עם ורמוט, זגורי, מלכה וגוזלן הרבה יותר בעייתי מאשר דני עמוס בשער או הגנה שקולין הוא הבלם הבכיר (והיחיד מעל גיל 22) בה.

זה לא שהיו לנו 36 משחקי ליגה בעונה שעברה כדי להבין אחרת. הפסד אחד של 1-0 בגביע השוקו והכל מתהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
לוי-קולין-פלאח-פרנסיס כחוליית הגנה מפחידים אותי הרבה פחות ממלכה-גילי-זגורי-גוזלן כחוליית התקפה.
אתה כנראה שוכח שהחלוץ הכי טוב בליגה היה אצלנו בעונה הקודמת. אני מזמין אותך לחפש שערים שהוא לא מעורב בהם.
כולי תקווה שהחלוץ השישי של חיפה ימלא את המקום שלו אבל קצת קשה לי להאמין. אם תטרח לבדוק, אני מדבר על זה כבר חודש. המשחק אתמול ממש לא קשור לזה.

אגב, אני גם לא דרמטי כמו שאתה עושה ממני. חושב שיש בעיה, לא אמרתי ששאר הקבוצה מושלמת או שלא נכבוש שער העונה. קח את זה בקלות בנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 13:16 
זה סתם משעשע אותי איך פתאום עונה שעברה התקשנו לשים גול (כבשנו 25 שערים יותר מאשר עונה לפני כן באותה כמות משחקים למרות שסיימנו במקום נמוך יותר), זגורי הזה בכלל שחקן בלי תכלס (כבר שנתיים אחד הקשרים הכי יעילים סטטיסטית בליגה), ועוד כל מיני תיאוריות יפות בלי קשר למציאות צצות פה פתאום אחרי איזה משחק אחד בגביע השוקו שלא שמנו בו גול. אתה יכול להחזיק באיזו דיעה שאתה רוצה וברור שבסופו של דבר הכל יכול לקרות, אבל קצת כבוד לעובדות זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 13:27 
Fez כתב:
זה סתם משעשע אותי איך פתאום עונה שעברה התקשנו לשים גול (כבשנו 25 שערים יותר מאשר עונה לפני כן באותה כמות משחקים למרות שסיימנו במקום נמוך יותר), זגורי הזה בכלל שחקן בלי תכלס (כבר שנתיים אחד הקשרים הכי יעילים סטטיסטית בליגה), ועוד כל מיני תיאוריות יפות בלי קשר למציאות צצות פה פתאום אחרי איזה משחק אחד בגביע השוקו שלא שמנו בו גול. אתה יכול להחזיק באיזו דיעה שאתה רוצה וברור שבסופו של דבר הכל יכול לקרות, אבל קצת כבוד לעובדות זה הכל.

כן, אבל כנראה שמי שלא מתייחס לעובדות זה אתה. אני ספרתי 5 משחקים במסגרת רשמית עם 3 גולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 13:29 
בעיניי יש לנו סיכוי לייצר עונה דומה לזאת של עונת השרוכים אם יהיה לנו קישור אחורי גרזני ראוי (משמע, 3 קשרים אחוריים). סשה, איקנדה ואולי אפילו קולין, עם עוד שני בלמים מאחורה, גילי כקשר התקפי ושני חלוצים/זגורי ליד גילי וגוזלן כחלוץ יחיד. ההגנה שלנו אתמול הייתה די שבירה, בטח עם שני קשרים אחוריים. במובן הזה, חבל בעיניי שהפועל שחררה את גרזיצ'יץ'. התקפית אין שום דרך לחפות על האובדן של עומר דמארי, ומאוד הגיוני שההתקפה לא תתפקד ברמה של שנה שעברה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 13:48 
redrony כתב:
Fez כתב:

כן, אבל כנראה שמי שלא מתייחס לעובדות זה אתה. אני ספרתי 5 משחקים במסגרת רשמית עם 3 גולים.

פשש הכנסת לי.
יש לך משהו להציע לדיון מעבר לדמגוגיה דרמטית?

כמובן מה שאתה כתבת לא רלוונטי לנקודה (ממש מייצג כל מיני משחקים עם עדן שרם כחלוץ בודד ו-10 שחקנים מדקה עשירית או ניסויים בגביע השוקו) אבל גם לא רלוונטי אפילו למה שאני אומר. לא יודע אם יש לנו בעיה בהתקפה או לא, זה מוקדם להגיד, אני רק תיקנתי כל מיני עיוותים של המציאות שנועדו לקדם את תיאוריית ה-"תכלס" הכל כך שלטת פה. ובכל מקרה גם אם יש בעיה ב-"תכלס" וגם אם אין, הדבר היחיד שאני טוען זה שהרבה יותר סביר מהיכרות ארוכה עם השחקנים בקבוצה הזאת שיש לנו בעיות קשות יותר בשער ובהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 13:55 
Fez כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:

פשש הכנסת לי.
יש לך משהו להציע לדיון מעבר לדמגוגיה דרמטית?

כמובן מה שאתה כתבת לא רלוונטי לנקודה (ממש מייצג כל מיני משחקים עם עדן שרם כחלוץ בודד ו-10 שחקנים מדקה עשירית או ניסויים בגביע השוקו) אבל גם לא רלוונטי אפילו למה שאני אומר. לא יודע אם יש לנו בעיה בהתקפה או לא, זה מוקדם להגיד, אני רק תיקנתי כל מיני עיוותים של המציאות כדי לקדם את תיאוריית ה-"תכלס" הכל כך שלטת פה. ובכל מקרה גם אם יש בעיה ב-"תכלס" וגם אם אין, הדבר היחיד שאני טוען זה שהרבה יותר סביר מהיכרות ארוכה עם השחקנים בקבוצה הזאת שיש לנו בעיות קשות יותר בשער ובהגנה.

לא ניסיתי להכניס לך. הדמגוגיה היא כרגע שלך, כי המשחק שהפועל שיחקו עם 10 שחקנים ושרם בודד הוא אותו משחק, וגם בו היו 3-4 מצבים של 100% גול שלא נכנסו.
זה שיש בעיות קשות בשער ובהגנה כולם מסכימים. לי נראה שיהיו גם בעיות בכל מה שקשור להבקעת שערים, במיוחד לטווח הקצר. כמו שכתבו פה, גוזלן סבבה, אבל לא בטוח שיכול לייצר לעצמו מצב הבקעה לבד ויחזקאל עוד ילד.
אני דווקא מאוד מרוצה ממה שראיתי מהפועל, אבל אני חושש שגם משחקים שנשלוט בהם יהיה קשה לתרגם לשערים, הלוואי ואני טועה. להפועל אין השנה חלוץ כמו דמארי או תמוז וזה משמעותי. לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל לשער שתהיה פגיעה בכל מה שקשור לנושא הזה.
לגבי ההגנה, הולכים להגיע עכשיו 3!!! בלמים חדשים לקבוצה, נקווה שישפרו במשהו. נקווה שהמגן יהיה טוב. יש עוד מלא מקום להשתפר מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 14:01 
איזו דמגוגיה? יש לך בעיה בהבנת הנקרא. אני לא טענתי שלא מדובר באותו משחק (נסה לקרוא שוב את המשפט "משחקים עם עדן שרם כחלוץ בודד ו-10 שחקנים מדקה עשירית או ניסויים בגביע השוקו" והפעם להשתמש בהמיספרה השמאלית של המוח).

בכל אופן הדיון הזה מתחיל לשעמם אותי. אפשר לטעון מה שרוצים רק כדאי שלא לעוות עובדות בדרך, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 14:24 
Fez כתב:
איזו דמגוגיה? יש לך בעיה בהבנת הנקרא. אני לא טענתי שלא מדובר באותו משחק (נסה לקרוא שוב את המשפט "משחקים עם עדן שרם כחלוץ בודד ו-10 שחקנים מדקה עשירית או ניסויים בגביע השוקו" והפעם להשתמש בהמיספרה השמאלית של המוח).

בכל אופן הדיון הזה מתחיל לשעמם אותי. אפשר לטעון מה שרוצים רק כדאי שלא לעוות עובדות בדרך, זה הכל.

בגדול דווקא אין לי, הפעם פספסתי, נכון. התכוונת שזה היה באותו משחק. כל שאר מה שכתבתי התעלמת. סבבה.
עדיין היו 5 משחקים, הבקעת בהם 3 גולים. זה לא עובדות?
אין לי מושג על איזה "ניסויים" אתה מדבר, כי אלא אם הפועל יצליחו לחטוף את פלקאו בדקה ה-90 זה פחות או יותר מה שיש לך מבחינת חלוצים. אין דמארי, אין חלוץ אחר שלפחות כרגע נראה ברמתו, יש סיכוי יותר מסביר שתהיה שם בעיה ומה שראיתי עד עכשיו במשחקים, לא מוביל אותי לשום מסקנה אחרת כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 14:35 
אני לא מתעלם ממה שכתבת, מראש אני לא טוען שאנחנו קבוצה עם סיומת קטלנית של כל שחקן בסגל. פשוט היה נראה לי שעלו פה על הגל הזה של ה-"תכלס" גבוה מדי, אנסו עליו קצת את המציאות (פתאום אף אחד אצלנו לא מסוגל לתת גול וגם שנה שעברה לא היינו מסוגלים לתת גול) והפריזו בחשיבות היחסית שלו (להפוך את זה לבעיה המרכזית של קבוצה עם שוער וחלק אחורי כמו שלנו זה נראה לי מוגזם).

ברור שיש סיכוי טוב שתהיה בעיה בהבקעת שערים, אני לא אומר שלא. אני יותר מודאג מהחלק האחורי, ובכל מקרה אם בנג'מין יחתום והאחרים יעברו בבקרה אני יחסית מרוצה מבניית הסגל (למעט הטעויות של ברקוביץ' בהתחלה עם ההבאה של כל הלזמים שהיתה פשוט מיותרת להחריד, יש לנו כרגע איזה 7 שחקני סגל מיותרים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 14:42 
ערן כתב:
כל עניין הכושר הגופני הפתיע מאוד לטובה. בשנתיים האחרונות הפועל קרסה לחלוטין בפרמטר הזה, והיום היה אפשר לראות חלוקת כוחות נכונה ולמרות קצב משחק גבוה יחסית, שחקנים כמעט לא הגיעו למצב ששיחקו-עמדו על המגרש בלי אוויר. אפילו אבוטבול, יחסית. עשו לחץ (גם אם לא הרבה), יצאו למתפרצות, חזרו לסגור טוב ובזמן. דווקא כי רק אוגוסט ובקושי שיחקו עד עכשיו, זה נותן תקווה.

זה נכון, אבל כדאי לציין מספר גורמים שקשורים לעניין הכושר הגופני בדרבי אתמול:
1. במשחקי גביע הטוטו מותר לבצע יותר מ-3 חילופים וגם אתמול דומב ניצל זאת. המשמעות: יותר שחקנים רעננים לקראת סוף המחצית השניה (וזאת על אף ששחקנו עם 10 שחקנים בלבד).
2. השנה הסגל שלנו, ובפרט אלו ששיחקו עד כה בגביע הטוטו, מורכב מיותר שחקנים צעירים לעומת רוב משחקי העונה שעברה (גוזלן, מלכה, יחזקאל, ספורי וגם הזרים היחסית צעירים איקנדה ופרנסיס).
3. דרבי - זו כבר מסורת שבמשחקי דרבי השחקנים מפגינים יותר מוטיבציה והשקעה.
4. אבוטבול - סעיף 3 נ"ל תקף בפרט אילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 14:46 
אתה אונס את המציאות. אם לא ראית אותנו העונה ולא ראית שבעית הת'כלס שלנו היא גדולה אז הבעיה היא אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 14:46 
Fez כתב:
אני לא מתעלם ממה שכתבת, מראש אני לא טוען שאנחנו קבוצה עם סיומת קטלנית של כל שחקן בסגל. פשוט היה נראה לי שעלו פה על הגל הזה של ה-"תכלס" גבוה מדי, אנסו עליו קצת את המציאות (פתאום אף אחד אצלנו לא מסוגל לתת גול וגם שנה שעברה לא היינו מסוגלים לתת גול) והפריזו בחשיבות היחסית שלו (להפוך את זה לבעיה המרכזית של קבוצה עם שוער וחלק אחורי כמו שלנו זה נראה לי מוגזם).

ברור שיש סיכוי טוב שתהיה בעיה בהבקעת שערים, אני לא אומר שלא. אני יותר מודאג מהחלק האחורי, ובכל מקרה אם בנג'מין יחתום והאחרים יעברו בבקרה אני יחסית מרוצה מבניית הסגל (למעט הטעויות של ברקוביץ' בהתחלה עם ההבאה של כל הלזמים שהיתה פשוט מיותרת להחריד, יש לנו כרגע איזה 7 שחקני סגל מיותרים)

נו, אז אנחנו חושבים אותו דבר.
אבל חייב שלא להסכים בעניין הלזמים. זה הצ'אנס לגלות שחקנים. פה 10 דקות, שם חצי שעה, את ההוא להשאיל.
אני לא רואה גם 7 מיותרים. אולי 2-3.
2 שחקנים על כל התפקיד: 8 בהגנה (4 מגינים, 4 בלמים), 3 קשרים אחוריים (היה טוב אם היה עוד אחד), 5-6 קשרים התקפיים (בקבוצה שתשחק חלק מהזמן 4-5-1, אם לא בכולו), ושלושה וחצי חלוצים (אני מניח שאם אזולאי מגיע, שרם מושאל).
אז יכול להיות שאפשר לשחרר קשר התקפי אחד, אולי גם את שרם, אבל גם צריך לבנות איזה גיבוי. אם לא לורמוט, אז לפחות לזגורי, בטח למלכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 14:57 
joshsoos כתב:
אתה אונס את המציאות. אם לא ראית אותנו העונה ולא ראית שבעית הת'כלס שלנו היא גדולה אז הבעיה היא אצלך.

לרגע חשבתי שהגבת להודעה שלי וניסיתי להבין את הקשר הלא קיים בין הטענות שלך לבין העובדות שציינתי בהודעה שלי. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 17:34 
redrony כתב:
Fez כתב:

אבל חייב שלא להסכים בעניין הלזמים. זה הצ'אנס לגלות שחקנים. פה 10 דקות, שם חצי שעה, את ההוא להשאיל.
2 שחקנים על כל התפקיד: 8 בהגנה (4 מגינים, 4 בלמים), 3 קשרים אחוריים (היה טוב אם היה עוד אחד), 5-6 קשרים התקפיים (בקבוצה שתשחק חלק מהזמן 4-5-1, אם לא בכולו), ושלושה וחצי חלוצים (אני מניח שאם אזולאי מגיע, שרם מושאל).
אז יכול להיות שאפשר לשחרר קשר התקפי אחד, אולי גם את שרם, אבל גם צריך לבנות איזה גיבוי. אם לא לורמוט, אז לפחות לזגורי, בטח למלכה.

הבעיה עם הלזמים שהם כולם שחקנים התקפיים, שבעמדות האלה יש לנו עומק משמעותי (ורמוט, זגורי, שון מלכה, רמזי, פדידה, יחזקאל, גוזלן, אזולאי, שרם - 9 שחקנים על 4 עמדות). איך יגלו אותם אם הם לא ישחקו? כמו שגילו את ריף מסיקה בעונה שעברה?
ארבעתם לא נחוצים והייתי נפטר גם משרם, אבו מאנה וצ'קול (עוביידה ופלאח יכולים להיות מגנים שמאליים טובים ממנו וכבר שיחקו בעמדה הזאת, בימין אבו אלהיג'ה יותר טוב ממנו כמחליף). כאמור 7 שחקני סגל מיותרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 17:38 
joshsoos כתב:

אתה הבן אדם היחיד שראיתי שכותב ת'כלס עם אפוסטרוף אחרי הת'. המילה נכתבת או תכל'ס או תכלס. מכיוון שזו הופכת במהרה להיות המילה השגורה ביותר בפורום העונה, אני מציע שלפחות תלמד לכתוב אותה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 17:48 
ואני מציע שאת היהירות שלך תשמור לפורום כדורסל, כאן אתה לא אלוהים אלא סתם משתמש רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 18:04 
תכ'לס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 18:21 
Fez כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:

הבעיה עם הלזמים שהם כולם שחקנים התקפיים, שבעמדות האלה יש לנו עומק משמעותי (ורמוט, זגורי, שון מלכה, רמזי, פדידה, יחזקאל, גוזלן, אזולאי, שרם - 9 שחקנים על 4 עמדות). איך יגלו אותם אם הם לא ישחקו? כמו שגילו את ריף מסיקה בעונה שעברה?
ארבעתם לא נחוצים והייתי נפטר גם משרם, אבו מאנה וצ'קול (עוביידה ופלאח יכולים להיות מגנים שמאליים טובים ממנו וכבר שיחקו בעמדה הזאת, בימין אבו אלהיג'ה יותר טוב ממנו כמחליף). כאמור 7 שחקני סגל מיותרים.

לא יודע מי זה ארבעתם. יש 3 וחצי חלוצים (אזולאי, גוזלן, יחזקאל, אולי שרם). קשרים התקפיים יש: ורמוט, זגורי, מלכה, ספורי, פדידה, לזמי. אם אתה מתכוון לדדו, פרץ ועוד לא זוכר מי שם, אז כן, הייתי משאיל שניים, לא נפטר. צקול הייתי משחרר כי הוא רע, לא כי יש עומס ואם אתה אומר שהבלמים יכולים לשחק כמגינים, אז גם משחרר.
אני מאמין שגם ישחררו עד סוף מועד ההעברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 18:22 
אה, וכרגע עוד אין אזולאי ופאלח:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 94&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חצאי כוסות וכו'
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 19:56 
וגם לא יהיה ונקבל בחזרה שחקן ממורמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
חלאס!! להשאיר את דגני, הוא הימור יותר טוב מקצועית מפאלאח, ואני בטוח שאפשר למצוא חלוץ ברמה של אזולאי ובתנאי השכר שאנחנו נשלם לו אם נחפש טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: