תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חצאי כוסות וכו'
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 21:36 
ציון לשבח
- הנעת הכדור. היה מעבר טוב ויעיל של הכדור מרגל לרגל. הרבה פעמים היה שחקן פנוי לקבל מסירה.
- משחק ללא רגשי נחיתות. ללא חשש או לחץ , גם ששחקני מכבי ניסו ללחוץ מאיזור קו ה 16 ברוב המקרים השחקנים לא נלחצו ולא איבדו את הכדור.
- שחקני ההתקפה הגיעו לאחלה מצבים.
חרבנה
- חורים בהגנה. וקצת חוסר תיאום.
- התקפה. למרות שהגיעו לאחלה מצבים אין רגל מסיימת. סוג של אימפוטנטיות.

שחור משחור
- בעסק שהמנהלים שלו הם שכונה זה גם יחלחל למטה. כל הענין של עמוס מההחלטה והיום שהביאו אותו, דרך ההתנהגות שלו בפומבי כלפי אנשים שאיתם הוא עובד וכלה בכרטיס האדום היום. תת רמה כל העסק הזה.
- לא נראה לי שאזכה בחיי לראות אותנו סוגרים את הפער נצחונות/הפסדים בדרבים שרק הולך וגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 21:40 
במקום בוריס בשער קיבלנו את החתיכת אפס הזה לעוד עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חצאי כוסות וכו'
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
א. זה גביע הטוטו אז אף אחד. לא סופר את זה.
ב. אנחנו עדיין מובילים במאזן דרבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 21:47 
אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של גביע הטוטו.
דרבי זה דרבי.
גם מפגש איתם במשחק ראווה לאיזו מטרת צדקה. בשבילי זה דרבי בדיוק כמו הדרבי האחרון בעונה של הדאבל.
מה המאזן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 21:49 
אני דווקא יוצא בהרגשה די טובה מהמשחק הזה
פרנסיס נראה מגן לא רע, ועם פלאח אולי אפשר יהיה ליצור חוליית הגנה נורמלית.
בהתקפה גם ראו ניצוצות, במיוחד אצל יחזקאל שהיה מצוין.
בסך הכל, למרות ההפסד, לא נפלנו מהם בכלל. זה סגל שיכול להתמודד יפה, בטח שלא לירידת ליגה.
רק נקודה מאוד בעייתית היא החילוף הראשון. הוא היה אפילו יותר מטומטם מאלה של רב״ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
כל עניין הכושר הגופני הפתיע מאוד לטובה. בשנתיים האחרונות הפועל קרסה לחלוטין בפרמטר הזה, והיום היה אפשר לראות חלוקת כוחות נכונה ולמרות קצב משחק גבוה יחסית, שחקנים כמעט לא הגיעו למצב ששיחקו-עמדו על המגרש בלי אוויר. אפילו אבוטבול, יחסית. עשו לחץ (גם אם לא הרבה), יצאו למתפרצות, חזרו לסגור טוב ובזמן. דווקא כי רק אוגוסט ובקושי שיחקו עד עכשיו, זה נותן תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 22:57 
ערן כתב:
כל עניין הכושר הגופני הפתיע מאוד לטובה. בשנתיים האחרונות הפועל קרסה לחלוטין בפרמטר הזה, והיום היה אפשר לראות חלוקת כוחות נכונה ולמרות קצב משחק גבוה יחסית, שחקנים כמעט לא הגיעו למצב ששיחקו-עמדו על המגרש בלי אוויר. אפילו אבוטבול, יחסית. עשו לחץ (גם אם לא הרבה), יצאו למתפרצות, חזרו לסגור טוב ובזמן. דווקא כי רק אוגוסט ובקושי שיחקו עד עכשיו, זה נותן תקווה.

לשם שינוי אני מסכים איתך. באופן כללי הפועל נראית הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שתראה בשלב הזה ובכלל. רק צריך בלם וחלוץ (ונקווה שאזולאי ופלאח יתאימו) ויכולה להיות לנו קבוצה לא רעה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 23:07 
Noam כתב:
בסך הכל, למרות ההפסד, לא נפלנו מהם בכלל. זה סגל שיכול להתמודד יפה, בטח שלא לירידת ליגה.
רק נקודה מאוד בעייתית היא החילוף הראשון. הוא היה אפילו יותר מטומטם מאלה של רב״ש.

לא ממש מסכים לגבי הדעה שהחילוף הראשון היה מטומטם.
בהתחשב בכך שנשאר יחסית עוד די הרבה זמן לשחק, אז לדעתי זו היתה החלטה טובה לא להחליש מיד את הקישור (מה שהיה יכול היה להוביל לפאניקה מיידית אצלנו), אלא לתת להם להתאושש מהאדום ולראות שהם מתייצבים ורק אז לממש את הלוקסוס של להחזיר חלוץ למגרש. מה גם שגוזלן לא בלט ביחס לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 07:30 
אבשה כתב:
Noam כתב:

לא ממש מסכים לגבי הדעה שהחילוף הראשון היה מטומטם.
בהתחשב בכך שנשאר יחסית עוד די הרבה זמן לשחק, אז לדעתי זו היתה החלטה טובה לא להחליש מיד את הקישור (מה שהיה יכול היה להוביל לפאניקה מיידית אצלנו), אלא לתת להם להתאושש מהאדום ולראות שהם מתייצבים ורק אז לממש את הלוקסוס של להחזיר חלוץ למגרש. מה גם שגוזלן לא בלט ביחס לאחרים.

נכון.
לא יודע אם באמת זאת הייתה המחשבה של דומב.אבל אם כן.הוא שיחק אותה.והראה שיש לנו מאמן שחושב ומבין את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 07:42 
chimpfive כתב:
במקום בוריס בשער קיבלנו את החתיכת אפס הזה לעוד עונה

מה בוריס מה ??
ראינו אותו בדרבי של זהבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 08:09 
את עמוס ראינו בכל משחק אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 08:23 
איך אפשר להגיד שהחילוף היה מטומטם?
עזבו את זה שהוא כנראה נפצע, אבל נשארת ב-10 שחקנים, זה ברור שחייבים את האמצע וב-10 שחקנים הםועל היו יותר טובים וכמעט הישוו. זה המקסימום שאשפר היה להוציא שלא לדבר שאחרי שהפועל השתלטו על המשחק שוב, נכנס יחזקאל. במצב שנוצר זה כמעט המקסימום שאשפר היה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
חצי הכוס המלאה זה הקהל.
כזה שנכנס לפרופורציות, כזה שמבין שהוא לא השחקן ה-12, הוא השחקן הראשון.
בכוחנו לדחוף אותם קדימה העונה ובכוחנו גם לחרבן את כל העונה. מקווה שההנהלה תתאים את המחירים למציאות והיא תקבל בלומפילד מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 09:21 
redrony כתב:
איך אפשר להגיד שהחילוף היה מטומטם?
עזבו את זה שהוא כנראה נפצע, אבל נשארת ב-10 שחקנים, זה ברור שחייבים את האמצע וב-10 שחקנים הםועל היו יותר טובים וכמעט הישוו. זה המקסימום שאשפר היה להוציא שלא לדבר שאחרי שהפועל השתלטו על המשחק שוב, נכנס יחזקאל. במצב שנוצר זה כמעט המקסימום שאשפר היה לעשות.

שכחו שעד הגול של טל בן חיים זהבי הגיע פעמיים לאחד על אחד מול עמוס
ואז הגול וההרחקה
חילוף מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 09:33 
המשחק שטף פחות או יותר וההגנה עשתה טעויות אבל לא יותד מדי יחסית וזה נגד מכבי. פלאח אמור לעזור לייצב ובנג'מין ייכנס לקצב, אז האספקט ההגנתי ישתפר, אבל כל עוד שי בקישור ואין חלוץ ברמה נתקשה להבקיע כי הקישור שלנו לא מאיים מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 10:37 
joshsoos כתב:
המשחק שטף פחות או יותר וההגנה עשתה טעויות אבל לא יותד מדי יחסית וזה נגד מכבי. פלאח אמור לעזור לייצב ובנג'מין ייכנס לקצב, אז האספקט ההגנתי ישתפר, אבל כל עוד שי בקישור ואין חלוץ ברמה נתקשה להבקיע כי הקישור שלנו לא מאיים מספיק.

גם אם לא יהיה שי בקישור תהיה בעיה כי כרגע אין לך חלוץ שמסוגל ליצור לעצמו מצב ושהוא גם סקורר.
אבל אני חייב להגיד שיצאתי מאוד מרוצה מהמשחק אתמול. גם ברמת השחקנים כבודדים, גם מהרוח של הקבוצה, לחצו את מכבי, ניסו להניע כדור ושיחקו לעומק. בעשרה שחקנים בכלל הייתי מבסוט.
אין מה לעשות, כרגע עוד יש נעלמים וברור שזה לא סגל לאליפות, אבל אם הכוכבים יסתדרו ושחקנים שאני מצפה מהם יגשימו את הפוטנציאל, התחזית האופטימית שלי שצחקת עליה עוד יכולה להתגשם. בליגה יש 2 קבוצות וחצי שהן בעיניי מעל הפועל בצורה ברורה: מכבי, חיפה, ואולי ק"ש. עם כל השאר אפשר להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי :

נקודות האור :
- כושר גופני
- הקבוצה נראית קבוצה מה שלקח לרבש לעשות בערך 30 מחזורים
- שחקנים שיש עתיד : שון מלכה,ספורי,שגיב יחזקאל,גילי,סאשה,פרנסיס, גוזלן וזגורי

נקודות החושך:
ההגנה,ההגנה,ההגנה ושי שלא מסוגל להחזיק את הקישור האחורי .

ההתנפלות על השוער על המשחק הזה היא מוגזמת.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 10:48 
הבעיה ממה שראיתי במשחקים האחרונים היא בעיקר שכנראה יש לנו את צוות החלוצים הכי חלשים בליגה.
גוזלן חסר נוכחות ולא מייצר כלום ואזולאי כשיגיע גם בינוני מאוד ממה שזכור לי.
היחידי שנראה כמו משהו זה שגיב יחזקאל והוא שחקן צעיר ולא מוכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 10:53 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

גם אם לא יהיה שי בקישור תהיה בעיה כי כרגע אין לך חלוץ שמסוגל ליצור לעצמו מצב ושהוא גם סקורר.
אבל אני חייב להגיד שיצאתי מאוד מרוצה מהמשחק אתמול. גם ברמת השחקנים כבודדים, גם מהרוח של הקבוצה, לחצו את מכבי, ניסו להניע כדור ושיחקו לעומק. בעשרה שחקנים בכלל הייתי מבסוט.
אין מה לעשות, כרגע עוד יש נעלמים וברור שזה לא סגל לאליפות, אבל אם הכוכבים יסתדרו ושחקנים שאני מצפה מהם יגשימו את הפוטנציאל, התחזית האופטימית שלי שצחקת עליה עוד יכולה להתגשם. בליגה יש 2 קבוצות וחצי שהן בעיניי מעל הפועל בצורה ברורה: מכבי, חיפה, ואולי ק"ש. עם כל השאר אפשר להתמודד.

אם מישהו אחר יהיה המשחק ייראה אחרת כי תהיה סגירה והנעת כדור טובות יותר. אבל חוסר האיומים שלנו בעייתי עד בעייתי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 10:55 
לא בטוח כמה הנעת הכדור תשתפר בלי שי על המגרש. שי לא נייד ולא נוכח בהגנה אבל הוא יודע מה לעשות עם הכדור. בלעדיו הכל יפול על גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
כתבו פה הרבה דברים, עם חלקם אני מסכים ועם חלקם לא.
אבל יש פה עוד משהו מאד חשוב - הפועל לא התפרקה אחרי ההרחקה.
רק לפני כחודש ימים שיחקנו במוקדמות הליגה האירופית ודגני הורחק וקיבלנו פנדל.
בדיוק כמו אתמול - הפועל חוטפת 1:0 וצריכה להמשיך לשחק עם 10 שחקנים בלבד.

בקזחסטן זה נגמר בתבוסה והתפרקות עם ריקושטים שהמשיכו גם בימים שלאחר מכן.
אתמול הפועל ידעה לעמוד ולא להתפרק, כאשר כולם יודעים איך מכבי כשהיא מריחה דם ורואה מולה את הפועל, ולא היה חסר הרבה שגם נשווה.

על זה מגיע שאפו גדול לשחקנים ולצוות המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
לא בטוח כמה הנעת הכדור תשתפר בלי שי על המגרש. שי לא נייד ולא נוכח בהגנה אבל הוא יודע מה לעשות עם הכדור. בלעדיו הכל יפול על גילי.

לי זה נראה כאילו הפועל מנסה לייצר משחק עם הנעת כדור מהירה, שהוא די תוקע.
דבר נוסף שתוקע את זה, זה שחקנים לא מספיק טכניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:00 
kruvi1 כתב:
zink כתב:

אז זה העניין, שאם תשים שחקן לא טכני במקום שי אני חושב שזה יוביל ליותר איבודים. צריך לראות מה הרמוני שווה בעמדה הזו אבל אני חושד שלא הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:03 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אם מישהו אחר יהיה המשחק ייראה אחרת כי תהיה סגירה והנעת כדור טובות יותר. אבל חוסר האיומים שלנו בעייתי עד בעייתי מאוד.

ברור, הפועל חייבים קשר אחורי במקום שי, אין ספק. אני רק אומר שאני לא חושב שזה יפתור את הבעיה של הגולים.
הגולים יבואו שגוזלן יהיה משופשף יותר ובעיקר יחזקאל ייכנס לרוטציה. הוא לדעתי השחקן שיכול ליצור לעצמו מצב ברחבה לבד ואפילו יוכל לשחק על הקו.
אם פתאום נראה גם מגינים שאפשר לעשות איתם דאבל פס על הקו אז בכלל יהיה מצוין.
איקנדה דווקא נראה אחד שיש לו איזו טכניקה מינימלית, אתמול הוא לקח כדור כמה פעמים ועבר יפה שחקנים. אין שום סיבה ששי יפתח לפניו.
האמת, שאם שי ישחק יותר קדימה, ויוכל לאיים יותר על השער בבעיטות או לתת פס לגול, אז גם הוא יכול להוות אלטרנטיבה לזגורי ומלכה (על חשבון מהירות כמובן) ואז אפשר לשחק עם סאשהף איקנדה ולפעמים איתו. בתפקיד הנוכחי, שי מאוד בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
kruvi1 כתב:
zink כתב:

אז זה העניין, שאם תשים שחקן לא טכני במקום שי אני חושב שזה יוביל ליותר איבודים. צריך לראות מה הרמוני שווה בעמדה הזו אבל אני חושד שלא הרבה.

אני גם לא חושב שאיקינדה הוא אופציה ראויה לעמדה הזו, מהסיבה הפשוטה שהוא לא טכני מספיק לטעמי. ולכן, אני לא רואה אופציות.
בהנחה שאזולאי אמור להיכנס להרכב (בטח על חשבון מלכה) הייתי אולי משלב אותו במקום אבוטבול ומוריד לעמדה הזו את זגורי. אבל זו פעולה שאם היה רוצים לבחון אותה אז היו עושים את זה בגביע הטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:07 
zink כתב:

שי קשר אחורי, התפקיד שלו הגנתי קודם כל. מאחר והוא לא מבצע אותו ולא מסוגל לקבל כדור מההגנה, שחקנים אחרים יורדים אחורה וכל השטף נפגם. שלא לדבר על מה שזה שמעולל להגנה כי הוא שומר 'אזורית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:11 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

ברור, הפועל חייבים קשר אחורי במקום שי, אין ספק. אני רק אומר שאני לא חושב שזה יפתור את הבעיה של הגולים.
הגולים יבואו שגוזלן יהיה משופשף יותר ובעיקר יחזקאל ייכנס לרוטציה. הוא לדעתי השחקן שיכול ליצור לעצמו מצב ברחבה לבד ואפילו יוכל לשחק על הקו.
איקנדה דווקא נראה אחד שיש לו איזו טכניקה מינימלית, אתמול הוא לקח כדור כמה פעמים ועבר יפה שחקנים. אין שום סיבה ששי יפתח לפניו.
האמת, שאם שי ישחק יותר קדימה, ויוכל לאיים יותר על השער בבעיטות או לתת פס לגול, אז גם הוא יכול להוות אלטרנטיבה לזגורי ומלכה (על חשבון מהירות כמובן) ואז אפשר לשחק עם סאשהף איקנדה ולפעמים איתו. בתפקיד הנוכחי, שי מאוד בעייתי.

בכל תפקיד שי בעייתי. הוא לא יכול לשחק בליגת העל בכלל.
שובל גוזלן חלוץ לא רע אבל עומר דמארי הוא לא ואי אפשר להפיל עליו את כל המלאכה. מאחר ומה שיש מסביב זו בינוניות ברמת האיומים, לא גילי מלכה או זגורי הם שחקנים שמאיימים הרבה וטוב, יש לנו בעיה. בהחלט הייתי שם יחזקאל על חשבון מלכה בצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
נקודת אור: שון מלכה, פרנק ריברי הישראלי.
ומי שלא רואה את הדמיון בחיי שצריך משקפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:24 
בדומה לעונה שעברה ,בלי דמארי לא מסוגלים להבקיע
השנה אין דמארי ......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2014, 11:26 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

בכל תפקיד שי בעייתי. הוא לא יכול לשחק בליגת העל בכלל.
שובל גוזלן חלוץ לא רע אבל עומר דמארי הוא לא ואי אפשר להפיל עליו את כל המלאכה. מאחר ומה שיש מסביב זו בינוניות ברמת האיומים, לא גילי מלכה או זגורי הם שחקנים שמאיימים הרבה וטוב, יש לנו בעיה. בהחלט הייתי שם יחזקאל על חשבון מלכה בצד.

לגבי שי, יש רצוי ומצוי. בתקציב הנוכחי ובקבוצה שהמטרה היא לא אליפות, הוא יכול להיות ברוטציה. אבל שוב, בתפקיד שלא כל המשחק עובר דרכו ולא בתפקיד שהוא צריך להחזיק את האמצע, אין לו את היכולות האלה. יש לו בעיטה ומסירות עומק. אז לפעמים הוא יכול לתרום.
וכן, אני לא מכיר את שלומי אזולאי, אני מניח שהוא סוג של ברק בדש, אבל זה הזמן לתת לילדים לשחק, גם אם זה על חשבון ההווה הקרוב. יחזקאל אני מבסוט ממנו עוד מהכמה דקות שראיתי אותו בעונה הקודמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: