תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
איזה הצהרה מביכה של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - ספטמבר)
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
רק בהפועל יכולים לבנות את כל התקציב כמעט על האוהדים ואז ללכלך על האוהדים בתקשורת ולהתבכיין שהם לא קונים כרטיסים ומנויים.
רק בהפועל יכולים להיות חייבים 750 אלף שקל לשחר אבל לא לשחרר אליו את דגני בגלל שהוא לא מוותר על 40 אלף שקל שמגיעים לו כחוק.
רק בהפועל מקפידים ללכלך בתקשורת על כל שחקן שרוצים לשחרר והוא לא רוצה לעזוב. קנדה,ידין,טוטו ועכשיו דגני
רק בהפועל יכול להיות בעלים שלא שם שקל מכיסו,יוצר חובות בגלל הניהול הכושל שלו ואז עוד מבקש שאנשים ישלמו לו כדי לסגור את החובות האלו וללכת הביתה
רק בהפועל יכולים לסכם עם 98721209 שחקנים אבל לעלות לדרבי עם קשר אחורי בתור בלם כי אף אחד מהמסכמים כביכול לא עבר בבקרה התקציבית.

נוכלים, שקרנים, ספינולוגים בשנקל. צאו לנו מהקבוצה.

רק בהפועל "בעלים" יכולים לתת ערבויות, לעשות הכל כדי שלא יממשו אותם ושאוהדי הקבוצה יקבלו את זה בהבנה, ואפילו הגיוני שינסו לחזיר לעצמם את ההשקעה.

כן בני יעקבי אנחנו מקווים שהזבלים ינצחו היום כדי להכניס לרמון ושות'
שאלוהים יעזור

כי ככה זה ניראה יהלום אדום. אבל חזרה לנושא הערבויות שאתם מיבבים עליהם. אתה מכיר מקרה של חותמי ערבות שמתכוונים שהכסף לא יוחזר להם? ככה בכלל? אתה מכיר מקרה כזה? שבו אדם חותם ערבות ביצוע או ערבות כזאת או אחרת לגוף שלישי אבל באמת? הוא מתכוון שהוא זה שישלם את הכסף?
סתם תאיר את עינינו....... היום דרבי ופה? טוחנים וטוחנים למה ההוא כן מוכן לשלם את הערבות. ואל תספר לי שההנהלה מחורבנת את זה אני כבר יודע. סתם תבואו עם משהו חדש לשם שינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
רק בהפועל יכולים לבנות את כל התקציב כמעט על האוהדים ואז ללכלך על האוהדים בתקשורת ולהתבכיין שהם לא קונים כרטיסים ומנויים.
רק בהפועל יכולים להיות חייבים 750 אלף שקל לשחר אבל לא לשחרר אליו את דגני בגלל שהוא לא מוותר על 40 אלף שקל שמגיעים לו כחוק.
רק בהפועל מקפידים ללכלך בתקשורת על כל שחקן שרוצים לשחרר והוא לא רוצה לעזוב. קנדה,ידין,טוטו ועכשיו דגני
רק בהפועל יכול להיות בעלים שלא שם שקל מכיסו,יוצר חובות בגלל הניהול הכושל שלו ואז עוד מבקש שאנשים ישלמו לו כדי לסגור את החובות האלו וללכת הביתה
רק בהפועל יכולים לסכם עם 98721209 שחקנים אבל לעלות לדרבי עם קשר אחורי בתור בלם כי אף אחד מהמסכמים כביכול לא עבר בבקרה התקציבית.

נוכלים, שקרנים, ספינולוגים בשנקל. צאו לנו מהקבוצה.

רק בהפועל "בעלים" יכולים לתת ערבויות, לעשות הכל כדי שלא יממשו אותם ושאוהדי הקבוצה יקבלו את זה בהבנה, ואפילו הגיוני שינסו לחזיר לעצמם את ההשקעה.

כן בני יעקבי אנחנו מקווים שהזבלים ינצחו היום כדי להכניס לרמון ושות'
שאלוהים יעזור

כי ככה זה ניראה יהלום אדום. אבל חזרה לנושא הערבויות שאתם מיבבים עליהם. אתה מכיר מקרה של חותמי ערבות שמתכוונים שהכסף לא יוחזר להם? ככה בכלל? אתה מכיר מקרה כזה? שבו אדם חותם ערבות ביצוע או ערבות כזאת או אחרת לגוף שלישי אבל באמת? הוא מתכוון שהוא זה שישלם את הכסף?
סתם תאיר את עינינו....... היום דרבי ופה? טוחנים וטוחנים למה ההוא כן מוכן לשלם את הערבות. ואל תספר לי שההנהלה מחורבנת את זה אני כבר יודע. סתם תבואו עם משהו חדש לשם שינוי?

זה לא נראה ככה בשום צורה. את האהבה שלי להפועל גם אוסף של שקרנים כאלה לא יכבה.
כשאתה חותם על ערבות בתור בעלים של קבוצה, כן, אתה צריך לצפות שבמקרה של צורך הערבויות ימומשו, ככה זה עובד (חוץ מאשר בהפועל שם הבעלים הם סתם חותמת גומי)
יופי יש דרבי גביע השוקו אז זה אומר שכל העניינים נעלמים? לצערי אין לי לחדש אבל הזבלים האלה מחדשים כל יום ברמת ההתנהלות השכונתית שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאף אחד לא חותם על ערבות מתוך כוונה שהיא תתממש, אבל כל מי שחותם על ערבות יודע שהיא עלולה להתממש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
נניח שאין כוונה לממש את הערבות ולא צריכים לצפות ממי שחתם ערבות שיאבד את הכסף שלו בכזו קלות.
אתה בונה את הרוב המוחלט של ההכנסות שלך על הקהל, קובע מחירי מנוי הכי גבוהים בליגה, משקר לאוהדים בפנים (רוכש מלונדון, שחרור של שכטר, ההתנתקות של רמון) ואז עוד בא בטענות לאוהדים על זה שהם לא מאמינים לך ולא קונים מנויים וכרטיסים.
כמה נמוך אפשר לרדת ? מישהו שם חשב להיות אמיתי, לא למרוח את האוהדים ואשכרה לבוא לקראתם עם המחירים ? אף אחד לא חושב שזה מה שיביא להכנסה שמצפים לה ?
הלוואי וניתן למחלה בראש, הלוואי ונישלח את כל ה 5000 אוהדים שלהם הביתה עם הזנב בין הרגליים.
גם אם כל זה יקרה, זה פלסטר על שבר פתוח. עד שהראש לא יוחלף, הגוף ימשיך להיות חולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב
4.20
‫x‬
3.20
מכבי תל אביב
1.60

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ברור שאף אחד לא חותם על ערבות מתוך כוונה שהיא תתממש, אבל כל מי שחותם על ערבות יודע שהיא עלולה להתממש.

ואז הוא עושה מה שהוא יכול שלא תממש. אני רק שאלה קטנה. בוא נניח (אני לא כזה אידיוט לחשוב שזה מה שיקרה אבל לצוך התרגיל האינטלקטואלי) שהעסק ידפוק. כל השחקנים הצעירים הללו יתחברו לקבוצה ינצחו יתמודדו על אליפות כמו שצריך ואז יסתבר מה שאני חושש באמת וזה שרמון והליצנים מסביבו מתכוונים להמשיך לנהל את הקבוצה רק מהכנסות על המינמום להרבה זמן. מה לעשות אז? בחיי תנו לי תשובה בלי לספר כל פעם שההנהלה מחורבנת בחיי זה כולם הבינו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
ואלה 1.6 זה אחלה יחס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:25 
רוצה להינות מחודשי החסד שבהם לא מדברים על כסף ומכירת שחקנים.
לא שהקבוצה משהו מקצועי. אבל עדין הפועל תל אביב ורוצה להינות כמה שאפשר גם מהפירורים שנאספו מאילוצי התקציב.
מבטיח שיגיעו גם תור רלבנטיות דיוני ה"בעלים והכסף". אבל רוצה להירגע ולהתרכז בכדורגל, ובעיקר במשחקים שאחרי הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ואלה 1.6 זה אחלה יחס..

היה 1.70 אתמול, ו3.75 להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4565973,00.html

הפועל תל אביב: פלאח ואזולאי חתמו
כפי פורסם בלעדית ב-ynet ספורט, הבלם והחלוץ הצטרפו לאדומים והשלימו את עסקת החליפין עם מכבי חיפה. הקפטן, גילי ורמוט, קרא לאוהדים לתמוך בו ובחבריו בדרבי הערב (א', 20:20): "אנחנו מחוייבים לכם". המועדון צפוי לסיים את המשחק בהפסד כספי.

עכשיו זה רשמי. סאגת העברתם של סארי פלאח ושלומי אזולאי ממכבי חיפה להפועל תל אביב הסתיימה באופן רשמי עם חתימתם של השניים על חוזיהם.
כפי שפורסם בלעדית ביום שישי האחרון ב-ynet ספורט, השניים כבר סיכמו עקרונית ועתה הגיעה החתימה הסופית.
פלאח חתם על חוזה לשנתיים, כשבהפועל
ישלמו כ-250 אלף דולר לחיפה, אזולאי חתם אף הוא על חוזה דו שנתי ויגיע ללא תמורה להפועל כחלק מעסקת אוראל דגני.

אחרי המחלוקות בין המנהל המקצועי, איל ברקוביץ', לסוכן של השניים, אבי נימני, שני שחקני העבר נפגשו והסדירו את העניינים. ברקוביץ עצמו פגש את פלאח באילת. החוזים נשלחו לשניים, אמנם עם טעויות בין סכומי הברוטו והנטו שכבר סוכמו, העניין הטכני הוסדר והשניים חתמו רשמית והגיעו כבר למתחם האימונים בוולפסון.

אז הם לא מושאלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
1. מרגש לראות את ההתחממות ביחסי ברקוביץ'-צנציפר. באמת.
2. לא ברור מה בדיוק הסיפור עם פלאח ואזולאי. פלאח מסיים העונה חוזה בחיפה, לא הגיוני שמדובר בהשאלה לשנתיים. מצד שני אם הוא הופך להיות שחקן של הפועל לא ברור למה החתימו אותו רק לשנתיים. לגבי אזולאי גם אין שום פרטים. מוזר גם שאין שום אזכור בפייסבוק הרשמי, לא יודע כמה להאמין לסיפור הזה שהם כבר חתמו
3. איך לעזאזל 300 מאבטחים ו200 שוטרים עולים 330 אלף שקל? אם מחלקים את זה ב5 שעות, יוצא שבממוצע כל אחד מהאנשים האלה עולה להפועל 132 שקל לשעה. אני לא יודע מאיפה המספרים האלה, אולי זה קשור לחוב לחברת האבטחה אבל משהו כאן לא נשמע לי הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:38 
Eros Ramazzotti כתב:
1. מרגש לראות את ההתחממות ביחסי ברקוביץ'-צנציפר. באמת.
2. לא ברור מה בדיוק הסיפור עם פלאח ואזולאי. פלאח מסיים העונה חוזה בחיפה, לא הגיוני שמדובר בהשאלה לשנתיים. מצד שני אם הוא הופך להיות שחקן של הפועל לא ברור למה החתימו אותו רק לשנתיים. לגבי אזולאי גם אין שום פרטים. מוזר גם שאין שום אזכור בפייסבוק הרשמי, לא יודע כמה להאמין לסיפור הזה שהם כבר חתמו
3. איך לעזאזל 300 מאבטחים ו200 שוטרים עולים 330 אלף שקל? אם מחלקים את זה ב5 שעות, יוצא שבממוצע כל אחד מהאנשים האלה עולה להפועל 132 שקל לשעה. אני לא יודע מאיפה המספרים האלה, אולי זה קשור לחוב לחברת האבטחה אבל משהו כאן לא נשמע לי הגיוני.

דרבי זה אומר 3 שעות לפני, שעתיים משחק, שעתיים אחרי- 7 שעות.
בטח גם נכנס העניין של אמבולנס, קציני אבטחה, ביטוחים, בלה בלה בלה...
לי זה לא נשמע כזה מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:45 
ימ"מ ואיזה סוללת כיפת ברזל לא צריך למשחק הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:47 
שעת אבטחה של סדרן אירועי ספורט עולה בהגזמה פרועה כ - 50 ₪ לשעה
לא יודע לגבי שאר העלויות אבל 330 אלפי ₪ נראה סכום לא סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
אז הם חתמו למרות "החמדנות" של דגני?
ושיהיה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
אז הם חתמו למרות "החמדנות" של דגני?
ושיהיה בהצלחה :ROSE:

באתר הבית דגני עדיין חמדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
ימ"מ ואיזה סוללת כיפת ברזל לא צריך למשחק הזה?

יחידת יהל"ם שתאתר ותפוצץ את המנהרה ההתקפית שנחפרה מהפאב לשער 11, עם התפצלות לשער 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 14:30 
ספורט 5 - סארי פלאח ושלומי אזלואי סיכמו סופית את תנאי חוזיהם עם הפועל תל אביב, והחתימה הרשמית צפויה עוד הערב. כעת נותר רק לחכות להשלמת הטרייד עם מכבי חיפה, במסגרתו יחזור אוראל דגני ללבוש ירוק. דגני, שסיכם את תנאיו בחיפה, הגיע להסדר עם האדומים על סכום הפיצוי שיקבל, אותו סכום שלטענתו קוזז לו במהלך העונה בעקבות הקיצוץ הרוחבי שהנהיג חיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 14:42 
במסגרת העסקה של פלאח ואזולאי, אנחנו אמורים לקבל שחקן נוסף מחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 14:42 
אכן, הגיוני מאוד לשלם כסף עבור שחקן שחותם לשנתיים. הכיוון ברור- בעונה הבאה הוא באירופה כמו שהיה צפוי כי זו הסיבה שסירב להאריך חוזה אצל הדון. זה לכל מי שדיבר על פלאח תמורת דגני וההבדל ביניהם.

ולאמירקוש- מה קורה חמוד? שמעתי שמועה שלא מוצא חן בעיניך מה שכותבים עליך. שאתה הולך למשטרה להגיש תלונה. אז תקשיב טוב, קושקוש- אתה חלאת אדם, נבלה סרוחה ומוצצת דם, שונא ומחריב הפועל. מאחל לך שלו רק אחוז ממה שעוללת לסביבה הקרובה והרחוקה שלך יחזור אליך , היום שלא תהיה כאן יהיה יום חג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי למה אנחנו משלמים לחיפה על פלאח במקום שהם ישלמו לנו על דגני

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
כי את הכסף שהיינו אמורים לשלם לחיפה על דגני, לא שילמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
לא הבנתי למה אנחנו משלמים לחיפה על פלאח במקום שהם ישלמו לנו על דגני

כי דגני שחקן שלהם ופלאח גם שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אכן, הגיוני מאוד לשלם כסף עבור שחקן שחותם לשנתיים. הכיוון ברור- בעונה הבאה הוא באירופה כמו שהיה צפוי כי זו הסיבה שסירב להאריך חוזה אצל הדון. זה לכל מי שדיבר על פלאח תמורת דגני וההבדל ביניהם.

ולאמירקוש- מה קורה חמוד? שמעתי שמועה שלא מוצא חן בעיניך מה שכותבים עליך. שאתה הולך למשטרה להגיש תלונה. אז תקשיב טוב, קושקוש- אתה חלאת אדם, נבלה סרוחה ומוצצת דם, שונא ומחריב הפועל. מאחל לך שלו רק אחוז ממה שעוללת לסביבה הקרובה והרחוקה שלך יחזור אליך , היום שלא תהיה כאן יהיה יום חג.

נגד מי? מי העז לפגוע בציפור נפשו הרכה והתמימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
מישהו נוסע מאיזור נתניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 16:54 
רגע רגע אז אזולאי לא בהשאלה?
איזה עסקה גרועה לחיפה :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 17:10 
שמישהו יעשה סדר, הם יוכלו לשחק נגד חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 17:12 
הוקיץ' כתב:

גם לי לא מובן. הם נמכרו הושאלו מה אומרת כל העסקה הזאת??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2014, 17:35 
הוקיץ' כתב:

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: