אולי אני קנאי, הכל מאהבה, נשבע לך בחיי שהכוונה טובה יש לך סיבות לכעוס אבל סיבות גם לוותר, הנה לך סיבה אחת - אם תרצי אני חוזר הכל תלוי רק בך אני עשיתי את שלי, שלחתי לך פרחים בתקווה שתסלחי לא יודע, לא יודע מה קרה לי, יודע שזה לא בכוונה.
יונתן מור עולה עולה, יונתן מור איזור הצבע בא לסגור עולה עולה, יונתן מור שיכור מאהבה אליך...
_________________ כשאת עולה למגרש עוברת בי צמרמורת
נערך לאחרונה על ידי לוסיאנו דה ברונו בתאריך 07 ספטמבר 2014, 13:40, נערך 6 פעמים בסך הכל.
נושא ההודעה: Re: **שירי שחקנים בכדורסל לעונת 2014-2015**
פורסם: 28 אוגוסט 2014, 21:12
רק בגלל השיר של יונתן מור
@סמור, עכשיו בצבע הנכון ?
_________________ אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי ! אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי ! יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!
נושא ההודעה: Re: **שירי שחקנים בכדורסל לעונת 2014-2015**
פורסם: 29 אוגוסט 2014, 09:59
מאוד אמינה המנהלת,שריון בראון מספר 34 ומימון 41
_________________ "תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר
נושא ההודעה: Re: **שירי שחקנים בכדורסל לעונת 2014-2015** (רשימה סופית)
פורסם: 05 ספטמבר 2014, 22:19
עושה רושם שגם סקוורר חשב ככה על השיר שלו.
_________________ "וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47) ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה. רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/
נושא ההודעה: Re: **שירי שחקנים בכדורסל לעונת 2014-2015** (רשימה סופית)
פורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:23
ללמוד למחר!!
_________________ "תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה