תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 14:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר בין החמאס לג׳יהד העולמי?
הג׳יהד העולמי הוא בהגדרה לא משויך ללאום ספציפי. גם האחים המוסלמים, גם החמאס ואפילו החיזבאללה הם לא חלק מהג׳יהד העולמי.
למה להם לירות על מצרים? מה הטענות של החמאס כנגד המצרים ומה הטענות שלהם נגדנו? יש להם שאיפות טריטוריאליות שנוגעות למצרים? זה יקדם אותם באיזושהי דרך?

החמאס בשלטון ברצועה כי לימין, אלה ששולטים במדינה רוב הזמן מאז 77, אלה שעשו את ההתנתקות, אין אינטרס להפיל אותם. לא לביבי לא לבנט ואפילו לא לליברמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
מפעל סודה סטרים במעלה אדומים בסכנת סגירה בכלל הארגון המתועב BDS.
ספרו את זה ל-950 העובדים הפלסטינים שמפרנסים אלפי פיות.
אבל לא נורא, כשיילכו לישון רעבים יתנחמו שדפקו את היאהוד. או שלא.

החרם עובד!
הפורום באורגזמה
הפועלים הפלשתינאים מעניינים בפורום כמו שהם מעניינים את ההנהגה הפלשתינית.
אגב, 950? זה מספר עצום, זה בדוק?
מה זה משנה...הדבר הבא הלוואי שיחרימו הייטק ישראלי ויעברו סופית להודו
לאחר מכן תרופות מהחברה הציונית המטונפת טבע
מזון כשר, בעצם זה כבר קורה
הלוואי יחרימו את הפועל תל אביב הישראלית
קדימה חברים, ההחרמה ארוכה והזמן קצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
אם חמאס ירה על מצרים הוא יקבל נאפלם לפרצוף, ולא תהיה הפגנה אחת בעולם, אולי בטורקיה בגלל המתיחות בניהן.
אצטט את ארדואן בכבודו ובעצמו שתמך בהתחלה באסד וכעת מצדד יותר במורדים, כשנשאל לגבי עשרות(היום מאות) אלף ההרוגים בסוריה לעומת המצב בפלשתין:"למוסלמי מותר להרוג מוסלמי, לדת אחרת אין זכות כזו".
פה מתחילות ההפגנות ו"הדאגה" , ופה זה נגמר.
מאד פשוט, מאד מאד פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:14 
אני בטוח שלגביזון ודוקטור אבי ממש מזיז מהפועלים הפלסטינאים. אני אישית מעדיף שמפעלים יעברו לשטח מדינת ישראל ויספקו עבודה לאזרחי ישראל. הבעיה היא בטח שלהם צריך לשלם יותר כסף ויותר קשה לנצל יחסית. בטח גם מפעלים שנמצאים בגבולות המדינה נהנים מפחות סבסודים והטבות מס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
אני חובב פוקס ניוז ובן דרור ימיני, את הדאגה אני משאיר להומניסטים האמיתיים שיודעים הכל. כמו כן, אין ספק שאת ארגון הbds האנטישמי מעניין את התחת אם המפעל נמצא מעבר לקו הירוק, מה זה קו ירוק, האם מועסקים שם פלשתינאים, וכל פרט אחר מעבר להיותו מפעל ישראלי.
שוב אני אומר, מי שמעודד חרם שלא יתפלא שזה יחזור אליו כמו בומרנג, רק שלא יבכה כמו קוקסינל כשזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:29 
אם לא שמת לב מתגובתי האחרונה גם אני לא הומניסט גדול.
bds זו תנועה רחבה עם מספר זרמים, אין כללים ברורים. כרגע מי שנפגע ממנו בעיקר הם עסקים ברמת הגולן ובגדה. אם לא נפנה את ההתנחלויות בעתיד ונגיע לאיזו נורמליזציה עם הפלסטינאים אני מניח שסביר מאוד שהפגיעה תתרחב גם לתחומי מדינת ישראל. ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4564864,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:43 
ציטוט:
שלא לייחוס אומרים בישראל כי ההפגנות לא גרמו עד כה לנזקים משמעותיים אלא לעיכובים מינוריים בלבד. כמו כן ציינו הגורמים כי ככל הידוע, ארגוני העובדים בנמלים בארה"ב אינם משתפים כרגע פעולה עם הקריאה לחרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
אכן, המלאכה עוד רבה, אבל סודה סטרים והמזון הכשר זו יופי של התחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:55 
גביזון כתב:

הבאת סיפור לא קשור, על הפגנות אנטי ישראליות.
סודה סטרים זה מפעל שלא נמצא בשטח מדינת ישראל ובגלל זה הוא סובל. יש סיבה שאתה לא שומע על מפעלים אחרים בסכנה כרגע לא? זה כי הbds כנראה לא כל כך יעיל כמו שאתה מנסה לצייר.
הסיפור עם המזון הכשר קרה בסופרמרקט אחד לא? וזה לא ממש צריך להזיז לנו כי זה לא קשור לכלכלת ישראל.
אבל ברור שאני מסכים איתך שזה שזה עניין של זמן ואי אפשר לאכול את השטחים ולהשאיר את כלכלת ישראל שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 05:05 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
גביזון כתב:

סודה סטרים זה מפעל שלא נמצא בשטח מדינת ישראל ובגלל זה הוא סובל. יש סיבה שאתה לא שומע על מפעלים אחרים בסכנה כרגע לא? זה כי הbds כנראה לא כל כך יעיל כמו שאתה מנסה לצייר.
הסיפור עם המזון הכשר קרה בסופרמרקט אחד לא? וזה לא ממש צריך להזיז לנו כי זה לא קשור לכלכלת ישראל.
אבל ברור שאני מסכים איתך שזה שזה עניין של זמן ואי אפשר לאכול את השטחים ולהשאיר את כלכלת ישראל שלמה.

העניין הוא שכאשר יפנו את השטחים (אמן בימינו) ימצאו תירוץ אחר להחרים סחורה ישראלית. למשל, תוצרת השטחים הכבושים של רמלה ולוד ראויה לחרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
הטענה הזו שלא משנה מה נעשה, ישנאו אותנו, היא מבוססת על משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 08:03 
אדום נחמד כתב:
הטענה הזו שלא משנה מה נעשה, י[ b] היו כאלו ש[/b] ישנאו אותנו, היא מבוססת על משהו?

על כך ש
1) סביר להניח שהעולם הערבי ימשיך לא לסמפט אותנו כל עוד אנחנו פה + חינוך מתמשך לשנאה זה לא משהו שקל להעלים
2) על המספר הלא מבוטל של מהגרים מוסלמים באירופה
3) על אנטישמיות וניאו-נאציזם בעיקר באירופה. ספק אם הם יעלמו
4) על היסטוריה ארוכה ארוכה של אנטישמיות + דור צעיר שנמאס לו להרגיש אשמים על השואה

כך שסביר להניח שיהיו כאלו (ולא מעט) שישנאו אותנו לא משנה מה נעשה.
ברור שאם נפסיק את הכיבוש (ובדרך גם נציל את עצמנו ממדינה דו-לאומית) יהיו פחות כאלה שישנאו אותנו

בסופו של דבר, ובניגוד למנטליות מצדה שהתרשה כאן, לא יהיה לנו קיום בלי תמיכה של העולם, בעיקר המערבי. בערך 60% מתוצרת המזון שאנחנו אוכלים היא מיובאת. אם יהיה אמברגו מלא, אנחנו נרעב (או שנעבור לאכול רק ירקות ופירות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
1) ואלה לא יודע.. מצרים דווקא עזרה לנו מאוד וגם מירדן אין לנו צרות. סוריה ועיראק עסוקות מדי במלחמות פנימיות בשביל לשים לב אלינו
2) ההגירה המוסלמית גורמת דוקא לשנאת מוסלמים באירופה מאשר לשנאת יהודים.
3) אתה מדבר על קבוצות מוקעות באירופה ובארצות הברית. אין להן שום השפעה על מדיניות
4) בסדר, אז תגיד הסטוריה. כלומר תמיד שנאו יהודים, ולכן ימשיכו לשנוא אותנו. לזה בעצם כיוונתי. עם טיעוני המשכיות קשה להתווכח עניינית.

אם כבר לקחת משהו מהמלחמה הזו, אז זה יהיה את התמיכה של מנהיגי אירופה כמעט לכל אורך הדרך בצדקת ישראל, למרות שקשה לומר שהמאבק פה הוא טוב מוחלט מול רע מוחלט. ולחשוב כמה תמיכה תהיה אם באמת נהיה טוב מוחלט. אפשר להיות אופטימי..
יש משהו בהתקרבנות היהודית שלא משחרר אותנו. אנחנו תמיד בתחושת נרדפות. זה לא בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הטענה הזו שלא משנה מה נעשה, ישנאו אותנו, היא מבוססת על משהו?

על אמנת החמאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 08:41 
1.שלא תתבלבל לרגע, מצרים דואגת לאינטרסים שלה ואם טורקיה היתה תומכת בנו, לא ממש בטוח שהזמירות מכיוון מצרים היו דווקא להאשים את החמאס (מה עוד שהחמאס מקורב לאחים המוסלמים שמאוד אהובים על ידי סיסי), וחכה שיגמר הבלאגן בסוריה, בינתיים זה רק זליגת ירי, לא רוצה לחשוב אפילו מה יקרה כשאסד יפול והארגונים ישלטו שם.
2. ההגירה גורמת גם לשנאת מוסלמים, זה לא הופך את זה לאהבת היהודים..... אם כבר, עכשיו הרבה יותר קל לאותם אירופאים להגיד אנחנו לא אנטישמים, הנה אנחנו שונאים גם את המסולמים (מעבר לעובדה שישנם אירופאים נאורים שמנסים לקבל את המהגרים הללו ומהם לומדים על שנאת ישראל).
3. הקבוצות הללו אולי מוקעות, אבל לאט לאט ולא ממש בשקט הן מתחילות לתפוס נתחים גדלים מהאוכלוסיות שם (ובחלק מהמדינות אפילו מפלגות ימיניות קיצוניות זוכות למושבים בפרלמנט) , אז אולי הרוב עדיין אדיש לכך אבל לך תדע.
4. תמיד ישנאו (יפחדו) מהשונה והאחר (וזה משהו טבעי לחלוטין), אז ברור שאם תלך ברחוב ללא כל סממן יהודי (ובתקווה שאין לך אף גדול) לא ממש תרגיש את השנאה, אבל ברגע שתשים כיפה למשל כבר תזוהה כשונה.

בתכלס ל90% מאוכלוסית העולם לא ממש מזיז מה שקורה כאן, רבים מהם גם לא ידעו להצביע על מיקומה של ישראל על המפה, אבל כמו שקורה תמיד ה10% הקיצונים הם גם הרעשנים ולכן זה נראה ככה מכאן (כלומר הממדים נתפסים בעיניינו הרבה יותר גדולים ממה שקורה כנראה בפועל)

ואתה מודע לעובדה שמבחינת הערבים, הטוב המוחלט של היהודים יהיה רק אם הם יעלמו או יחיו תחת שלטון מוסלמי בגטאות?

ולסיכומו של דבר התקרבנות ובכי זה באמת לא דבר טוב, אבל יש מי שאומרים שמי שלא בבוכה לא גדל :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
גביזון כתב:

אתה תמים. לא יודע אם עד עכשיו הספינה של צים שנחסמה מלעגון באוקלנד כבר הגיע לאנשהו שאפשר לעגון. ולא נראה לי שהיא היתה מלאה בסיפולוקסים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 10:16 
אני מסתמך על מה שנאמר בכתבה, שהעיכוב היה חסר משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
zink כתב:
גביזון כתב:

העניין הוא שכאשר יפנו את השטחים (אמן בימינו) ימצאו תירוץ אחר להחרים סחורה ישראלית. למשל, תוצרת השטחים הכבושים של רמלה ולוד ראויה לחרם.

בחיים אני לא אצליח להבין למה אנשים שיודעים מה יקרה בעתיד לא ממלאים לוטו ונעשים מיליונרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:47 
teknoboy כתב:
Serp und Molot כתב:
zink כתב:
גביזון כתב:

בחיים אני לא אצליח להבין למה אנשים שיודעים מה יקרה בעתיד לא ממלאים לוטו ונעשים מיליונרים.

גם אתה מתיימר מהודעותיך לדעת שאם נהיה נחמדים לחמאס ועזה ונפתח את המעברים, ניתן להם שדה תעופה ואפילו מדינה, השקט ישרור כאן והם ישקיעו הכל בפיתוח המולדת החדשה.........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
Serp und Molot כתב:
zink כתב:
גביזון כתב:

גם אתה מתיימר מהודעותיך לדעת שאם נהיה נחמדים לחמאס ועזה ונפתח את המעברים, ניתן להם שדה תעופה ואפילו מדינה, השקט ישרור כאן והם ישקיעו הכל בפיתוח המולדת החדשה.........

כנראה שלא היטבת לקרוא את הודעותיי.
אין לי מושג מה יקרה, ולכן כשהתבקשתי לפרט פתרון אפשרי למצב הצעתי פתרון מדורג, שיתבצע בשלבים, עם פיקוח מוסדר על לוח הזמנים ועל עמידה בדרישות, וכו' וכו'.
מה שכן כתבתי זה שההיסטוריה מלמדת ששיטת המבצעים לא מביאה להחלשת החמאס או מקדמת אותנו לפתרון כלשהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:18 
טקנו, מה שאתה (ואמיר) מתקשים להשלים איתו, בעקביות ראויה לציון בהתחשב באינטליגנציה שלכם,
זה ששיטת המבצעים לא אמורה לקרב אותנו לפתרון (כי אין כזה) או להחליש את החמאס (כי הוא תנועה עממית עם שורשים חזקים מאוד, וזה לפני התחושה העמומה שממשלת הימין דווקא מעדיפה את החמאס כי איתם יותר ברור וקל).

האם יש לך הצעה יותר טובה מה לעשות כשיורים עליך רקטות? כי לאמיר לא היתה

אגב, אני אשמח שתחזור על הפתרון המדורג שלך, כולל מה עושים במקרה שלא עומדים בלוחות הזמנים ובעמידה בדרישות, כי פספסתי אותו

נערך לאחרונה על ידי 20 בתאריך 28 אוגוסט 2014, 12:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:22 
אז שיגיד ראש הממשלה שזה מה יש, ושיגידו תומכי המבצעים שזה מה יש, ולא ימכרו לנו שקרים על איך מרתיעים ומפחידים ומנצחים.

כל שנתיים בממוצע מלחמה עם מספר הרוגים בטור עולה? לא איתי, לא עם הילדים שלי,ולשמחתי גם לא עם רוב החברים שלי.

כשיורים עליך אתה מגיב, גם במחיר שצריך לשלם, וכשלא יורים עליך, אתה פועל בשביל לא להיאלץ לשלם את המחיר הזה שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אז שיגיד ראש הממשלה שזה מה יש, ושיגידו תומכי המבצעים שזה מה יש, ולא ימכרו לנו שקרים על איך מרתיעים ומפחידים ומנצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:56 
19 כתב:

צודק. מתברר שגם הימין רוצה לקוות לקצת שלווה. אגב, אנשים יכולים להיות אינטליגנטים גם בלי שיגידו להם.

19 כתב:
כל שנתיים בממוצע מלחמה עם מספר הרוגים בטור עולה? לא איתי, לא עם הילדים שלי,ולשמחתי גם לא עם רוב החברים שלי.

אז כן, 70 שנה, ובממוצע כל שלוש-ארבע יש מלחמה או "מבצע" או ווטאבר. טור ההרוגים יחסית יורד. אני מבין שאם אומרים לך שזה המצב אתה יורד מהארץ, אז מה אתה רוצה מראש הממשלה שלא אומר לך את זה ומעדיף למכור לך שיהיה בסדר?

19 כתב:
כשיורים עליך אתה מגיב, גם במחיר שצריך לשלם, וכשלא יורים עליך, אתה פועל בשביל לא להיאלץ לשלם את המחיר הזה שוב ושוב.

אתה כמובן צודק. יש סיכוי גדול שמחיר כלשהו נמשיך לשלם. תראה, אני מקווה שאם נעשה את מה שצריך לעשות יהיה פה שקט, אבל אני בספק. צר לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 13:03 
לא בהכרח יורד, אני מילואים לא עושה כבר, עם הזמן יותר ויותר חברים שלי, גם קרביים מוציאים פטור, והילדים שלי יעשו מה שהם רוצים, אבל הם יקבלו עידוד רציני מאד לא להתגייס.

במרכז החיים עדיין סבירים, כשהם לא יהיו, יש אזרחות אירופאית. אנשים חיים פעם אחת, הם יעשו הכל בשביל לחיות אותם הכי טוב שאפשר. אנשים נורמליים הכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
1) ואלה לא יודע.. מצרים דווקא עזרה לנו מאוד וגם מירדן אין לנו צרות. סוריה ועיראק עסוקות מדי במלחמות פנימיות בשביל לשים לב אלינו
2) ההגירה המוסלמית גורמת דוקא לשנאת מוסלמים באירופה מאשר לשנאת יהודים.
3) אתה מדבר על קבוצות מוקעות באירופה ובארצות הברית. אין להן שום השפעה על מדיניות
4) בסדר, אז תגיד הסטוריה. כלומר תמיד שנאו יהודים, ולכן ימשיכו לשנוא אותנו. לזה בעצם כיוונתי. עם טיעוני המשכיות קשה להתווכח עניינית.

אם כבר לקחת משהו מהמלחמה הזו, אז זה יהיה את התמיכה של מנהיגי אירופה כמעט לכל אורך הדרך בצדקת ישראל, למרות שקשה לומר שהמאבק פה הוא טוב מוחלט מול רע מוחלט. ולחשוב כמה תמיכה תהיה אם באמת נהיה טוב מוחלט. אפשר להיות אופטימי..
יש משהו בהתקרבנות היהודית שלא משחרר אותנו. אנחנו תמיד בתחושת נרדפות. זה לא בריא.

כי בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותנו והקדוש ברוך הוא מצילנו מידם כדי שלא נצטרך ללמוד את הלקח ולשנות התנהלות לדורות הבאים ואז להתפלא איך גם הם עומדים עלינו לכלותנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 13:51 
יש יוטיוב של ביבי נואם את אותו נאום אחרי עמוד ענן ועכשיו. קלאסי.

מהטלפון זה יוצא מעפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
1. טקנו, מה שאתה (ואמיר) מתקשים להשלים איתו, בעקביות ראויה לציון בהתחשב באינטליגנציה שלכם,
זה ששיטת המבצעים לא אמורה לקרב אותנו לפתרון (כי אין כזה) או להחליש את החמאס (כי הוא תנועה עממית עם שורשים חזקים מאוד, וזה לפני התחושה העמומה שממשלת הימין דווקא מעדיפה את החמאס כי איתם יותר ברור וקל).

2. האם יש לך הצעה יותר טובה מה לעשות כשיורים עליך רקטות? כי לאמיר לא היתה

3. אגב, אני אשמח שתחזור על הפתרון המדורג שלך, כולל מה עושים במקרה שלא עומדים בלוחות הזמנים ובעמידה בדרישות, כי פספסתי אותו

1. סוף סוף מישהו אומר את האמת, שכל המטרה של המלחמה הזאת היתה להקיז דם ולספק יצרי נקמה, ולא שום תכלית פוליטית\מדינית\בטחונית\אסטרטגית.
2. אפשר היה לחתום בדיוק על אותו הסכם כבר בתחילת יולי (אנשים שמתווכים לפעמים בין ישראל לחמאס טוענים שהחמאס הציע הפסקת אש בתנאים דומים מאוד ב-4.7, ראה דבריו של גרשון בסקין בפייסבוק).
3. אם אין לך כוח לדפדף כמה דפים אחורה, ואין לך כוח לחפש בגוגל בשפע היוזמות המדיניות המדורגות שמציעות הסכם בשלבים, אתה יכול לנסות לחשוב לבד על החששות שלך מהסכם ונסח שלבים, לוחות זמנים, תנאים והסדרי פיקוח כאוות נפשך. אני בטוח שאם תנסה באמת, תצליח לנסח עקרונות של תוכנית דומה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 14:21 
teknoboy כתב:
20 כתב:
1. טקנו, מה שאתה (ואמיר) מתקשים להשלים איתו, בעקביות ראויה לציון בהתחשב באינטליגנציה שלכם,

2. האם יש לך הצעה יותר טובה מה לעשות כשיורים עליך רקטות? כי לאמיר לא היתה

3. אגב, אני אשמח שתחזור על הפתרון המדורג שלך, כולל מה עושים במקרה שלא עומדים בלוחות הזמנים ובעמידה בדרישות, כי פספסתי אותו

1. סוף סוף מישהו אומר את האמת, שכל המטרה של המלחמה הזאת היתה להקיז דם ולספק יצרי נקמה, ולא שום תכלית פוליטית\מדינית\בטחונית\אסטרטגית.
2. אפשר היה לחתום בדיוק על אותו הסכם כבר בתחילת יולי (אנשים שמתווכים לפעמים בין ישראל לחמאס טוענים שהחמאס הציע הפסקת אש בתנאים דומים מאוד ב-4.7, ראה דבריו של גרשון בסקין בפייסבוק).
3. אם אין לך כוח לדפדף כמה דפים אחורה, ואין לך כוח לחפש בגוגל בשפע היוזמות המדיניות המדורגות שמציעות הסכם בשלבים, אתה יכול לנסות לחשוב לבד על החששות שלך מהסכם ונסח שלבים, לוחות זמנים, תנאים והסדרי פיקוח כאוות נפשך. אני בטוח שאם תנסה באמת, תצליח לנסח עקרונות של תוכנית דומה.

1. אני חוזר בי ממה שאמרתי על האינטליגנציה שלך, או לפחות על הבנת הנקרא. אז עוד פעם: מבצעים כאלה הם תגובה סבירה של מדינה שיורים עליה
2. קראתי את גרשון בסקין. חמאס היה מוכן ב-4.7 לחתום על הסכם שבו ימולאו כל הדרישות שלו. לא דומה למה שהוסכם בסוף. תקרא אותו אתה ותראה שהוא חושב שחמאס לא יוותר לעולם על זכות השיבה והשמדת מדינת ישראל (ושהדרך היחידה היא קואליציה עם הסונים המתונים ואימוץ היוזמה הסעודית ולך תדע אם החמאס גם יקבל את זה). שוב, בכל ההתנהלות המטורפת מאז החטיפה היו אלפי טעויות שדירדרו את המצב, וכמו שאמיר כתב זה בעיקר נגד האינטרס של ביבי בנט וקונספציית הרסיס בישבן שמתבררת ככל כך כואבת שאפילו 19 יעזוב את הארץ. ואגב, אם זה לא היה קורה בגלל חטיפת הנערים, זה היה קורה בגלל סיבה כזו או אחרת. עדיין, אתה לא מציע פתרון מה עושים כשיורים עליך טילים, וכאשר אתה מציע הפסקת אש אחרי 6 ימים, שזה בדיוק ההסכמה שהגיעו אליה בסוף, והחמאס ממשיך לירות טילים.
3. עדיין אני אשמח להצעה שלך - בלי הפניות לגוגל או לעולמי הפנימי העשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: