purvis short כתב:
אתה הרי יודע שאתה טועה במה שאתה כותב. ואתה יודע שאני מגדולי המבקרים של התנהגות האיגוד והמינהלת. ואני בעד להיאבק בהתנהלותם. אבל לא באופנים שפוגעים בהפועל. זה הכול.
אני אשמח אם יפנו לבתי משפט, יפגינו, שהפועל תוביל מהלך במינהלת שמוציא את בתי הדין ואת החלטות המשמעת מידי האיגוד לידי המינהלת, שהפועל תפעל להדחת שמואל פרנקל. הנה אפשרויות פעולה הגיוניות יותר מאשר לצעוק משהו ביציע, לחטוף עונש ולקונן בפורום אחר כך תוך כדי ששונאי הפועל מאושרים מכך שחטפת עונש.
ranjef כתב:
זה לא פעם ראשונה שעולה לדיון. יש לנו כמה "אוהדים" שגאים לעשות דווקא ולהראות כמה הם אנרכיסטים ודופקים את המערכת. פששש, איזה מגניבים.
מאחל להם שישמעו מחברים שלהם אותם שירים על אבא שלהם. כי מבחינתי אוהדי הפועל אמורים להיות כמו חברים של שחקני הפועל מבחינת תמיכה בהם, ולא אויבים. ותמיר יהיה שחקן הפועל.
לא מכיר פרצופים, אבל הייתי שמח אם כמה מהם לא היו באים למשחקי הכדורסל, זה היה עושה קבוצה יותר טובה, כי היו פחות קנסות ופחות גועל מצד רוב הקהל.
פרוויס, הרעיון שלך הוא לא ריאלי. איזה בית-משפט בדיוק יפסוק לטובתך ויאפשר לך לשיר למישהו להתאבד. ברור שמי שצריך לבחון את הנושא זה בית הדין של האיגוד, עפ"י נורמות של מגרשי ספורט בארץ ובעולם וברור שזה לא באמת מעניין אותו.
ואתה רוצה להדיח את פרנקל? להעביר חוק שבו כל הקבוצות צריכות לספק אותו אחוז של כרטיסים לקבוצה האורחת לא הצלחת להעביר, אז להדיח את פרנקל אתה חושב שתצליח?
אגב, הפיתרון שלי, דווקא מתיישר יופי עם האוהד הדגול ולא מגניב בעליל ranjef, אם אתם באמת חושבים שצריך להתנהל עפ"י החוקים ששמעון מזרחי מכתיב לנו, אז באמת צריך להפסיק להגיע. באמת שאני לא רוצה לפגוע בהפועל ולגרום לקנסות, אבל גם לא מוכן לקבל סטירה ולהגיש את הלחי השנייה ובטח שלא להתקפל בפני הכלבים של שמעון מזרחי.
אם אתם חושבים שזה יהיה טוב יותר להפועל, תהיו בריאים. אני בטוח שנסתדר יופי עם אוהדים כמו ranjef.