תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמיר בלאט להפועל?
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:11 
ברוך הבא !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אבל אני באמת שואל, איך נשיר מת בלאט ומת גרשון כשהוא משחק? איך הוא אמור להגיב?

ממה שקטש אמר באסיפה, יש מצב שהוא בכלל לא יהיה על הספסל, ואז אין בעיה.
ובכל מקרה אפשר לחשוב שזה ינחת עליו בהפתעה. הוא יודע היטב לאן הוא מגיע. אבא שלו בכל מקום מפיץ עלינו רעל איזה מועדון מגעיל אנחנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 16:35 
ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:

מת גיא ומת גרשון, מעדכנים

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
אסור שייחתום עד שאבא שלו לא ייתנצל עד הדברים שאמר על הפועל!

1/25 התחלת עם השטויות שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 20:01 
Berger כתב:
העדכון לא באמת יעבוד, בדיוק כמו שבכל פעם כששרים 'אדום עולה בבלומפילד' יש כמה טמבלים ששרים גם את אזכורי השואה בגאווה.
גם כאן, יהיו אוהדים שייבחרו להיות "מגניבים" וציניים כדרכם ולשיר 'בלאט'.
למישהו יש ספק? ולמען הסר ספק, אני לא יפה נפש שבכלל לא מקלל במגרשים, אבל לצערי תמיד יישארו אוהדים ציניים שלא באמת מסוגלים לברור מה לשיר ומה לא.

אני גם מעדיף לרוב להיות חכם ולא צודק. למשל, לא רואה שום סיבה לשיר "שואה", ללא קשר בכלל לבחינה המוסרית, אלא כי זה פוגע בהפועל ובקהל.
אני גם חושב שאסור להפסיק לשיר על שמעון מזרחי בשום אופן, כי להפסיק לשיר יפגע בנו יותר.
ואם אני אקלל את דיויד בלאט זה לא כי אני "מגניב", אלא כי הוא בן של אלף זונות ואחד הכלבים הכי גדולים שהיו שם, בטח בעשור האחרון.
ה"מחנך" עם השמיעה הסלקטיבית. זה שידע ללכלך על הקהל של הפועל בכל הזדמנות, ולא שמע את הקללות של הקהל שלו. זה שקיבל הפרש באוסישקין עם תקציב של 100 מיליון ש"ח ועם הקבוצה הכי טובה שהייתה בישראל בכל הזמנים, ועדיין העז לבכות על השופטים "שיחקנו 7 נגד 5".
אז אני אמשיך לשנוא את דיויד בלאט גם אם הבן שלו ישחק אצלי בקבוצה. והנהלת הקבוצה ועודד קטש היו צריכים לקחת את זה בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

ואם אני אקלל את דיויד בלאט זה לא כי אני "מגניב", אלא כי הוא בן של אלף זונות ואחד הכלבים הכי גדולים שהיו שם, בטח בעשור האחרון.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 23:27 
אני מתעב את דויד בלאט אך מתוך כבוד לבנו שהוא שחקן שלנו
אסור לשיר את השיר ,באמת אסור
ומקווה שכך יהיה
מאמין שאם השיר יושר גם אם על ידי חלק קטן ,הוא יושתק כפי שהושתק הקהל ששר שירי שואה
בכנות ,זהו אחד השירים שאני הכי אוהב,אך צריך לעיתים לנשוך את הלשון ולהתאפק

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

להצטרף אלינו?
אבא שלו חלאה מטונפת והוא בפוזיציה הכי טובה לדעת כמה זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
מי שישיר שיר על אבא של שחקן הפועל, שמדבר על המוות של אבא שלו אז הוא מגניב מאד, ושם זין על הקבוצה, לא צריך לחכות שיבקשו מאיתנו להפסיק, פשוט לא להתחיל.
הקבוצה הזאת צריכה לעשות קפיצה קדימה, ואתם יודעים טוב מאד שאנחנו האוייב הכי גדול של עצמנו לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
אין שום סיבה להפסיק לשיר את השיר הזה,מספיק עם ההתחסדות הזאת,לא הפסקנו כשמוני התאבד,לא נפסיק אחרי שהדון יתאבד ושתמיר בלאט יסתום תאוזניים אם זה כל כך מפריע לו,לא נראה לי שלמישהו מכם זה הפריע שהילדים של מי מהמוזכרים בשיר שמעו את זה בעבר ואין סיבה שזה יפריע בעתיד.
זה אחד השירים הכי סוחפים שיש לנו ואין סיבה לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמיר בלאט להפועל?
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אין שום סיבה להפסיק לשיר את השיר הזה,מספיק עם ההתחסדות הזאת,לא הפסקנו כשמוני התאבד,לא נפסיק אחרי שהדון יתאבד ושתמיר בלאט יסתום תאוזניים אם זה כל כך מפריע לו,לא נראה לי שלמישהו מכם זה הפריע שהילדים של מי מהמוזכרים בשיר שמעו את זה בעבר ואין סיבה שזה יפריע בעתיד.
זה אחד השירים הכי סוחפים שיש לנו ואין סיבה לוותר עליו.

אתה קורא פה לשיר למוות של אבא של שחקן שלך
תנסו ואז תחכו שרמי יפנה אליכם כמו ילדים קטנים ולא תבינו מה לא בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
לשיר למוות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 05:58 
אנשים פה איבדו כיוון לגבי מה באמת חשוב בקבוצת כדורסל. אם בכלל הנושא הזה עולה לדיון זה עצוב מאוד. ואם אנשים לא מבינים שלא שרים שיר שפוגע בשחקן של הפועל זה עצוב מאוד.
אבל אחרי זה אותם אנשים יאשימו את כל העולם שהוא לא מבין כמה הם צודקים.
מי ששר שיר נגד שחקן של הפועל מבחינתי הוא אנטי הפועל. וכל השאר זה סיפורי מעשיות. כמו שמי ששר שיר שהוא יודע במודע שיביא לעונש על הפועל הוא אנטי הפועל.
והגיע הזמן שנבין זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 06:06 
אגב, לפעמים אני חושב לעצמי שאיזה מזל שהתובנות המהוללות האלה לא היו בקהל לפני 20 שנה (אגב, גם עכשיו אני בטוח שהם נחלתו של קומץ זניח). כי אותם אנשים עוד היו שורקים בוז לרלף קליין שחתם בהפועל. כי הוא בלהט הרגע כשאימן את מכבי אמר ״הפועל מסריח״. איזה מזל שאז לא היה פורום. הם היו עושים רעש כשרלף חתם בהפועל ולא היינו זוכים בגביע המרגש ההוא.
אבל אז הקהל התרכז בלעודד את קבוצת הכדורסל. ולא בשטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 07:01 
לפעמים אני חושב איזה מזל שלהפועל יש אוהדים כמוך. אחרת לא הייתה לנו קבוצה.
לפחות המנהלת, האיגוד ושמעון מזרחי מיישרים איתך קו בנושא, בדרך להפוך את כולם לקהל קונצרטים.

אגב, מישהו עוקב?
יש לנו היום שיר אחד על מכבי שעדיין מותר לשיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 07:10 
גביזון כתב:
מי שישיר שיר על אבא של שחקן הפועל, שמדבר על המוות של אבא שלו אז הוא מגניב מאד, ושם זין על הקבוצה, לא צריך לחכות שיבקשו מאיתנו להפסיק, פשוט לא להתחיל.
הקבוצה הזאת צריכה לעשות קפיצה קדימה, ואתם יודעים טוב מאד שאנחנו האוייב הכי גדול של עצמנו לפעמים.

purvis short כתב:
אנשים פה איבדו כיוון לגבי מה באמת חשוב בקבוצת כדורסל. אם בכלל הנושא הזה עולה לדיון זה עצוב מאוד. ואם אנשים לא מבינים שלא שרים שיר שפוגע בשחקן של הפועל זה עצוב מאוד.
מי ששר שיר נגד שחקן של הפועל מבחינתי הוא אנטי הפועל. וכל השאר זה סיפורי מעשיות. כמו שמי ששר שיר שהוא יודע במודע שיביא לעונש על הפועל הוא אנטי הפועל.
והגיע הזמן שנבין זאת.

האם הלהיט שהושר בגרון ניחר...
"בוגד בוגד - גור שלף הוא בוגד
אבא מתהפך בקבר - שמעון מזרחי תתאבד"
...לא הושר כשאורי היה שחקן בהפועל??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 07:14 
אתה הרי יודע שאתה טועה במה שאתה כותב. ואתה יודע שאני מגדולי המבקרים של התנהגות האיגוד והמינהלת. ואני בעד להיאבק בהתנהלותם. אבל לא באופנים שפוגעים בהפועל. זה הכול.
אני אשמח אם יפנו לבתי משפט, יפגינו, שהפועל תוביל מהלך במינהלת שמוציא את בתי הדין ואת החלטות המשמעת מידי האיגוד לידי המינהלת, שהפועל תפעל להדחת שמואל פרנקל. הנה אפשרויות פעולה הגיוניות יותר מאשר לצעוק משהו ביציע, לחטוף עונש ולקונן בפורום אחר כך תוך כדי ששונאי הפועל מאושרים מכך שחטפת עונש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 07:16 
קשקשתא כתב:

האם הלהיט שהושר בגרון ניחר...
"בוגד בוגד - גור שלף הוא בוגד
אבא מתהפך בקבר - שמעון מזרחי תתאבד"
...לא הושר כשאורי היה שחקן בהפועל??

א. לא
ב. יחי ההבדל הקטן. את השיר הזה לא שרו גם בלי קשר, אז ברור שלא היה צריך להחזיר אותו פתאום כשאורי שלף היה בהפועל. את השיר על בלאט (על בלאט עלק, עולה תמד מילים שמתייחסו אליו בכל השיר), שרים כמעט בכל משחק. זה לא שפתאום החליטו לקלל את בלאט בגלל הבן שלו.
ג. אבל הדוגמא שלך טובה. אם גור שלף היה מגיע למשחק של הפועל, אני מבין לפי אנשי המצפון והמוסר והחלק הטוב שבקהל, שגם את הזבל הזה היה אסור לקלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 07:23 
purvis short כתב:
אגב, לפעמים אני חושב לעצמי שאיזה מזל שהתובנות המהוללות האלה לא היו בקהל לפני 20 שנה (אגב, גם עכשיו אני בטוח שהם נחלתו של קומץ זניח). כי אותם אנשים עוד היו שורקים בוז לרלף קליין שחתם בהפועל. כי הוא בלהט הרגע כשאימן את מכבי אמר ״הפועל מסריח״. איזה מזל שאז לא היה פורום. הם היו עושים רעש כשרלף חתם בהפועל ולא היינו זוכים בגביע המרגש ההוא.

אתה מדבר על אנשים ששרקו בוז ליאנקה אקהויז, אדום בדם ואדם נפלא ששמו השני הוא הפועל, רק בגלל שהעז לומר ששחקני הפועל ומכבי היו חברים ולא הייתה ביניהם יריבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 07:38 
purvis short כתב:
אנשים פה איבדו כיוון לגבי מה באמת חשוב בקבוצת כדורסל. אם בכלל הנושא הזה עולה לדיון זה עצוב מאוד.

זה לא פעם ראשונה שעולה לדיון. יש לנו כמה "אוהדים" שגאים לעשות דווקא ולהראות כמה הם אנרכיסטים ודופקים את המערכת. פששש, איזה מגניבים.
מאחל להם שישמעו מחברים שלהם אותם שירים על אבא שלהם. כי מבחינתי אוהדי הפועל אמורים להיות כמו חברים של שחקני הפועל מבחינת תמיכה בהם, ולא אויבים. ותמיר יהיה שחקן הפועל.
לא מכיר פרצופים, אבל הייתי שמח אם כמה מהם לא היו באים למשחקי הכדורסל, זה היה עושה קבוצה יותר טובה, כי היו פחות קנסות ופחות גועל מצד רוב הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אבל אז הקהל התרכז בלעודד את קבוצת הכדורסל. ולא בשטויות .

אתה טועה.
אז היו שונאי מכבי מושבעים והם גם ביטאו את שינאתם למחלה. ההבדל המהותי הוא שאז לא היו אוהדי הפועל שהפכו את השינאה למחלה לדרך חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
purvis short כתב:

אתה מדבר על אנשים ששרקו בוז ליאנקה אקהויז, אדום בדם ואדם נפלא ששמו השני הוא הפועל, רק בגלל שהעז לומר ששחקני הפועל ומכבי היו חברים ולא הייתה ביניהם יריבות.

אחד מהמקרים העצובים והמבזים שהייתי נוכח בהם. ועוד כלפי מי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 08:57 
הפועל כתב:
NARKOTIKA כתב:

ממה שקטש אמר באסיפה, יש מצב שהוא בכלל לא יהיה על הספסל, ואז אין בעיה.
ובכל מקרה אפשר לחשוב שזה ינחת עליו בהפתעה. הוא יודע היטב לאן הוא מגיע. אבא שלו בכל מקום מפיץ עלינו רעל איזה מועדון מגעיל אנחנו

אז אתה רוצה לחזק את דבריו (הלא ממש נכונים) של אביו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 09:40 
purvis short כתב:
אתה הרי יודע שאתה טועה במה שאתה כותב. ואתה יודע שאני מגדולי המבקרים של התנהגות האיגוד והמינהלת. ואני בעד להיאבק בהתנהלותם. אבל לא באופנים שפוגעים בהפועל. זה הכול.
אני אשמח אם יפנו לבתי משפט, יפגינו, שהפועל תוביל מהלך במינהלת שמוציא את בתי הדין ואת החלטות המשמעת מידי האיגוד לידי המינהלת, שהפועל תפעל להדחת שמואל פרנקל. הנה אפשרויות פעולה הגיוניות יותר מאשר לצעוק משהו ביציע, לחטוף עונש ולקונן בפורום אחר כך תוך כדי ששונאי הפועל מאושרים מכך שחטפת עונש.

ranjef כתב:

זה לא פעם ראשונה שעולה לדיון. יש לנו כמה "אוהדים" שגאים לעשות דווקא ולהראות כמה הם אנרכיסטים ודופקים את המערכת. פששש, איזה מגניבים.
מאחל להם שישמעו מחברים שלהם אותם שירים על אבא שלהם. כי מבחינתי אוהדי הפועל אמורים להיות כמו חברים של שחקני הפועל מבחינת תמיכה בהם, ולא אויבים. ותמיר יהיה שחקן הפועל.
לא מכיר פרצופים, אבל הייתי שמח אם כמה מהם לא היו באים למשחקי הכדורסל, זה היה עושה קבוצה יותר טובה, כי היו פחות קנסות ופחות גועל מצד רוב הקהל.

פרוויס, הרעיון שלך הוא לא ריאלי. איזה בית-משפט בדיוק יפסוק לטובתך ויאפשר לך לשיר למישהו להתאבד. ברור שמי שצריך לבחון את הנושא זה בית הדין של האיגוד, עפ"י נורמות של מגרשי ספורט בארץ ובעולם וברור שזה לא באמת מעניין אותו.
ואתה רוצה להדיח את פרנקל? להעביר חוק שבו כל הקבוצות צריכות לספק אותו אחוז של כרטיסים לקבוצה האורחת לא הצלחת להעביר, אז להדיח את פרנקל אתה חושב שתצליח?
אגב, הפיתרון שלי, דווקא מתיישר יופי עם האוהד הדגול ולא מגניב בעליל ranjef, אם אתם באמת חושבים שצריך להתנהל עפ"י החוקים ששמעון מזרחי מכתיב לנו, אז באמת צריך להפסיק להגיע. באמת שאני לא רוצה לפגוע בהפועל ולגרום לקנסות, אבל גם לא מוכן לקבל סטירה ולהגיש את הלחי השנייה ובטח שלא להתקפל בפני הכלבים של שמעון מזרחי.
אם אתם חושבים שזה יהיה טוב יותר להפועל, תהיו בריאים. אני בטוח שנסתדר יופי עם אוהדים כמו ranjef.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 09:42 
joshsoos כתב:
purvis short כתב:

באמת שאין לי מושג מה היה המקרה עם ינקה אקויז ואם זה קרה זו בוקשה וחרפה, אבל היות והמשתמש פרוויס שורט דיבר איתי והיות ודעתך עליי ידועה, שלא ישתמע, חס וחלילה, שאני הייתי מבין אלו שקיללו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמיר בלאט להפועל?
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 11:57 
villa crespo כתב:
לפעמים אני חושב איזה מזל שלהפועל יש אוהדים כמוך. אחרת לא הייתה לנו קבוצה.
לפחות המנהלת, האיגוד ושמעון מזרחי מיישרים איתך קו בנושא, בדרך להפוך את כולם לקהל קונצרטים.

אגב, מישהו עוקב?
יש לנו היום שיר אחד על מכבי שעדיין מותר לשיר?

האמת, למה אנחנו צריכים בכלל שירים על מכבי? אנחנו הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמיר בלאט להפועל?
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
והגיע הזמן שנבין זאת.

מי אמר לכם שזה מפריע לו בכלל?
מי אמר שזה לא מפריע לו באותו מידה שזה הפריע לפני כן?
בוא לא נקלל בכלל,בוא לא נעודד בכלל שחס וחלילה לא נוציא את השחקנים מריכוז.
אני שר נגד כל המוזכרים בשיר בכיף כי הם חבורת זבלים מכב*סטים ואין שום סיבה להפסיק.
גם פיני גרשון אימן את הפועל ועדיין שרים נגדו בכל פעם שהוא נמצא באולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
לך יפריע שיקללו את אבא שלך משחק שלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 12:53 
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:
purvis short כתב:

באמת שאין לי מושג מה היה המקרה עם ינקה אקויז ואם זה קרה זו בוקשה וחרפה, אבל היות והמשתמש פרוויס שורט דיבר איתי והיות ודעתך עליי ידועה, שלא ישתמע, חס וחלילה, שאני הייתי מבין אלו שקיללו אותו.

מאחר והוא לא דיבר עליך וגם אני כתבתי אוהדים נראה לי שאתה יכול להסיר דאגה מליבך, אף אחד לא חשב ואם זה חשוב לך אבהיר שלא דיברתי עליך ( לא שאני זוכר או יודע את הזהות המדוייקת של מי שצעק מה שצעק, הייתי עסוק עם יאנקה עצמו, אני יודע בגדול כמו כל מי שהיה שם )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2014, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
לך יפריע שיקללו את אבא שלך משחק שלם?

ממתי שרים את השיר הזה משחק שלם?
שרים את השיר הזה לפעמים בגרבג' טיים אם יש ולפני דרבים.
בכל מקרה כזה, ועם חוש הקצב המפותח של אוהדי הפועל, גם ככה זה נגמר אחרי דקה וחצי מקסימום.
חוץ מזה הבחור מתעתד להיות שחקן מקצוען, אני בטוח שאם יקרה הנורא מכל הוא יצליח להתמודד עם שיר שמושר דקה וחצי פעם בכמה משחקים ומופיע בו בצדק שם המשפחה שלו פעמיים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: