תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 10:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
KingAlpaca כתב:
19 כתב:
KingAlpaca כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו במציאות מאוד דומה לפאביו שבפורום.
פאביו משתמש בבושם מאוד נעים.
אני מתקשה להאמין שקיים בושם שיכול להכהות כל כך את הסירחון שקיים במיץ של הזבל.

אני לא במצב רוח לבדיחות,
הוא עבר גבולות שאסור לעבור,
הוא כבר בתחום הבלאדברדריות.

חבל שאתה מסתכל על השלילי
במלחמה הקודמת איחלו כאן למשתמש שייהרג מאש חיזבאללה.
עכשיו סתם מאשימים אנשים שהם שמחים כשילדים ישראלים נהרגים.
קשה לטעון שאין מגמת שיפור.

עם הראשון אין לי בעיה, עם השני כן.
אפשר לשנוא כמה שרוצים ולקוות שדברים ממש נוראיים יקרו אחד לשני,
אבל אי אפשר להחליט לבן אדם מה הוא חושב, מה הוא מרגיש, לסלף את הדברים שלו, לשקר ולהסית.

זכותם של אנשים לחשוב שלעשות פיגוע נגד חיילים בשטח כבוש זו מלחמת חופש (אותה ניהל האצל הלחי וההגנה למשל)
זכותם של אנשים לחשוב שלעשות פיגוע נגד מתחנלים בשטח כבוש על פי האום זו מלחמת חופש
זכותם של אנשים לחשוב שזכותם של אנשים תחת מצור לירות מרגמות על קיבוצים בשטח לא כבוש
זכותי להתנגד לכך.

אז רגע, אתה לא מכחיש בהודעה שלך שהחלטת לבן אדם מה הוא חושב, מה הוא מרגיש, סילפת את הדברים שלו שיקרת והסתת? ורק בשם ההתנגדות שלך לזכותם של אנשים לחשוב משהו?
(עריכה: הוא לא כתב שהם שמחים על ילדים שמתים, הוא כתב שזה צבא החופש שלהם שירה את הרקטות....)

תודה :ROSE:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

נערך לאחרונה על ידי roygordana בתאריך 26 אוגוסט 2014, 19:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הוא התכוון לזה שפאביו הוא באמת המיץ של המיץ של המיץ של הזבל של משתמש (אני מסרב להאמין שהוא ככה בעולם האמיתי).
והוא צודק.

תראה,אפשר להגיב לעניין.
אפשר לרדת לרמה שלך ולהגיד הכל עובר אליך וקקה בידיך
אבל באהבה רבה,ממליץ לך ללכת לאיזה הצגה טובה כמו LORD OF THE DANCE או KING CHARLES III

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פאביו,
חבל על התבטאויות כאלה שחוץ משחרור קיטור לא באמת תורמות למשהו. אני מסכים שלמשתמשים מסוימים יש נטיה טיפה מוגזמת להבין את הצד השני ולתקוף את ההתנהלות של הצד של ישראל אבל לא עוברת בי לשניה המחשבה שהם שמחים ממותם של אזרחים ישראלים או מהמלחמה המיותרת הזו באופן כללי. תשאיר את הריקודים על הדם לאתר סרוגים או איך שלא יקראו לאתר המביש שחגג את מותו של ילד בן ארבע וחצי שכל פשעו היה שהתגורר בקיבוץ שתושביו תמכו בהתנתקות.
חליק, פרופורציות.

יאללה,מה נהיה?לא הבעתי שום רמז שמישהו שמח ממותו של ילד.
בדיחה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

אבל אי אפשר להחליט לבן אדם מה הוא חושב, מה הוא מרגיש, לסלף את הדברים שלו, לשקר ולהסית.

מכיר אותך כבר לא מעט שנים בפורום. לפעמים הסכמנו לפעמים לא.
לפעמים היסכמתי עם ההומור שלך ולפעמים לא.
כבר מזמן לא כתבת הודעה כל כך מצחיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 19:58 
kobster כתב:
פאביו,
חבל על התבטאויות כאלה שחוץ משחרור קיטור לא באמת תורמות למשהו. אני מסכים שלמשתמשים מסוימים יש נטיה טיפה מוגזמת להבין את הצד השני ולתקוף את ההתנהלות של הצד של ישראל אבל לא עוברת בי לשניה המחשבה שהם שמחים ממותם של אזרחים ישראלים או מהמלחמה המיותרת הזו באופן כללי. תשאיר את הריקודים על הדם לאתר סרוגים או איך שלא יקראו לאתר המביש שחגג את מותו של ילד בן ארבע וחצי שכל פשעו היה שהתגורר בקיבוץ שתושביו תמכו בהתנתקות.
חליק, פרופורציות.

הצד השני של "הרוצחים לטיס".
חיים על שנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
KingAlpaca כתב:
19 כתב:
KingAlpaca כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו במציאות מאוד דומה לפאביו שבפורום.
פאביו משתמש בבושם מאוד נעים.
אני מתקשה להאמין שקיים בושם שיכול להכהות כל כך את הסירחון שקיים במיץ של הזבל.

אני לא במצב רוח לבדיחות,
הוא עבר גבולות שאסור לעבור,
הוא כבר בתחום הבלאדברדריות.

חבל שאתה מסתכל על השלילי
במלחמה הקודמת איחלו כאן למשתמש שייהרג מאש חיזבאללה.
עכשיו סתם מאשימים אנשים שהם שמחים כשילדים ישראלים נהרגים.
קשה לטעון שאין מגמת שיפור.

עם הראשון אין לי בעיה, עם השני כן.
אפשר לשנוא כמה שרוצים ולקוות שדברים ממש נוראיים יקרו אחד לשני,

זכותם של אנשים לחשוב שלעשות פיגוע נגד חיילים בשטח כבוש זו מלחמת חופש (אותה ניהל האצל הלחי וההגנה למשל)
זכותם של אנשים לחשוב שלעשות פיגוע נגד מתחנלים בשטח כבוש על פי האום זו מלחמת חופש
זכותם של אנשים לחשוב שזכותם של אנשים תחת מצור לירות מרגמות על קיבוצים בשטח לא כבוש
זכותי להתנגד לכך.

יש לך זכות להתנגד לכל מה שמישהו אומר.
מה שאין לך זכות זה לקרוא לו "תומך חמאס", למשל, או להתייחס אליו כחבר מן המניין בחמאס.
מצד שני, יש שיטענו שיש לך זכות לעשות את זה, בדיוק כמו שיש לך זכות לטעון שהים הוא אדום והשמיים ירוקים, ובסופו של דבר זה מעיד רק עליך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
הקריבו 2000 אזרחים,300 אלף פליטים ולא קיבלו כלום.שיחגגו עוד הרבה נצחונות כאלה

ומה בדיוק אנחנו קיבלנו מהמלחמה הזו, אם בעוד חודש כשהמו''מ יהיה תקוע הם יירו שוב?
במה שונה המצב הנוכחי ממה שהיה פה לפני 50 יום?
לפעמים נדמה שאנשים בטוחים שהמטרה שהחמאס לא יקבל כלום. אז לא, זו לא המטרה. המטרה היא שיהיה פה שקט וביטחון. ואת זה לא השגנו, וגם לעולם לא נשיג כל עוד אנחנו פועלים בדרך בה אנחנו פועלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אני לא שותף להנחה שלך שכל העימותים האלה היו ביוזמתו של החמאס.
אני לא מתכוון לנקות אותו מאחריות, אבל אני גם לא מצפה שהאנשים שכלאתי בבית סוהר ענקי (עם תנאים גרועים במיוחד, שלא לדבר על השיטות לשמירת הסדר בכלא הזה) יזרקו עליי פרחים ואורז כשהם רואים אותי.

מי שכלוא בבית סוהר הוא לוחם חופש,הלוא כן ?
וזה משיטוט מהיר עד עמוד 73
זה עוד ציטוט
ציטוט:
י שראל הפרה את ההסכם שהביא לשחרורו של גלעד שליט (סירבה לשחרר את האסירים שנכללו בפעימה הרביעית).
לסבב הלחימה הנוכחי יצאה הממשלה בתירוץ שקרי של חיפוש אחר הנערים שנחטפו.

ישראל הכניסה את עזה למעגל האש כבר בימים הראשונים של "המבצע להשבת הנערים החטופים בחברון" בתירוץ שאם רק נכה את החמאס הרי שמייד הנערים יוחזר
ו.
ישראל הפרה? מי החל לירות טילים לפני 14 שנים על איזורים אזרחיים,לא שטח כבוש ולא בטיח.
(או אולי ישראל ירתה טילים על עצמה 14 שנים, כמו המבצע לחיסולו של דף ?
כך טענו משתמשים שירינו על עצמנו טילים שתהיה עילה לחסל את מוחמד דף)

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
kobster כתב:
פאביו,
חליק, פרופורציות.

בדיחה.

עזוב אחי, עבר המסר.
אין אחד כאן שלא רוצה שהחרא הזה יגמר לתמיד רק כל אחד והדעה שלו לגבי איך זה צריך לקרות. גם אני סולד מהביטוי לוחמי חופש כי הם טרוריסטים ומזיז להם את הביצה החופש של תושבי עזה, אבל לא טקנו ולא אמיר שלחו אותם והם לא שמחים לראות אותם הורגים כאן או שם אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פאביו כתב:
kobster כתב:
פאביו,
חליק, פרופורציות.

בדיחה.

עזוב אחי, עבר המסר.
אין אחד כאן שלא רוצה שהחרא הזה יגמר לתמיד רק כל אחד והדעה שלו לגבי איך זה צריך לקרות. גם אני סולד מהביטוי לוחמי חופש כי הם טרוריסטים ומזיז להם את הביצה החופש של תושבי עזה, אבל לא טקנו ולא אמיר שלחו אותם והם לא שמחים לראות אותם הורגים כאן או שם אנשים.

נכון,לא טקנו, לא אמיר,לא איציק גם לא הליצן מאנגליה שלחו אותם ונהנים לראות הרג ורצח.
לצערי הרב הם רואים במלחמתם לגיטימית,ופה הבעיה.
לצערי הרב הם משווים בין ארגון שעושה כל מאמץ לא לפגוע באזרחים עזתים ומסכנים את ילדיי בשל כך, לבין ארגון שעושה כל מאמץ לטבוח לרצוח אזרחים שחיים על שטח ריבוני לא כבוש של מדינת ישראל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 26 אוגוסט 2014, 20:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
JR12 כתב:

ומה בדיוק אנחנו קיבלנו מהמלחמה הזו, אם בעוד חודש כשהמו''מ יהיה תקוע הם יירו שוב?
לפעמים נדמה שאנשים בטוחים שהמטרה שהחמאס לא יקבל כלום. אז לא, זו לא המטרה. המטרה היא שיהיה פה שקט וביטחון. ואת זה לא השגנו, וגם לעולם לא נשיג כל עוד אנחנו פועלים בדרך בה אנחנו פועלים.

קיצוץ רוחבי של 1.5 מיליארד שקל בתקציב, תוספת של 5 מיליארד שקל לתקציב הבטחון וכנראה העלאת מיסים.
היה שווה.
רק צריך תמונה של בני גנץ תוקע דגל ישראל באגף התקציבים באוצר ויש תמונה לאלבום הנצחון.

נ.ב.
הדבר הכי חשוב זה להראות מופתע מזה שהמבצע הזה הצליח להשיג בדיוק את כל מה שכל המצבעים שהיו לפניו השיגו, אתה יודע, כדי שחו"ח לא נלמד משהו רחמנא לצלן.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 26 אוגוסט 2014, 20:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:09 
kruvi1 כתב:
JR12 כתב:

בטח,אנחנו,לא הצד השני שסירב לכל הצעה למדינה שהוצעה לו אי פעם,המיט שואה על העם שלו,רק לפני כמה שעות הכריז מול המצלמות שהשלב הבא הוא כיבוש ירושלים ועל הדרך מנהל אורח חיים של ימי הביניים(לא שזה באמת מעניין אותי).
רק ניתן להם נמל,נפתח מעברים(אנחנו,לא הכובש המצרי.אבל למצרים מותר),נפנה את הגדה והכל יהיה בסדר.כמו שהיה עם החיזבאללה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
מותר לקרוא לשונא ישראל כלשהו חמאסניק כמו שאותו שונא ישראל מרשה לעצמו להחליט שמישהו חולה נפש ושכח לקחת כדורים.
מותר לכתוב שהוא שמח על כך שילדים נהרגים כמו שהוא מרשה לעצמו לסלף הודעות של אחרים פעם אחר פעם.
כשמשתמשים בנשק של שונאי ישראל כנגדם פיתאום זה לא לפי הכללים.

ד"א זה לא חדש בפורום . זה תמיד היה כך.

ד"א 2 זה לא רק אצל שונאי ישראל זה גם אצל אלופים במילואים ואנשי שב"כ.
הצביעות אינה נחלתם של השמאלנים הקיצוניים בלבד.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 26 אוגוסט 2014, 20:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
kobster כתב:
פאביו כתב:
kobster כתב:
פאביו,
חליק, פרופורציות.

בדיחה.

עזוב אחי, עבר המסר.

נכון,לא טקנו לא אמיר לא ריציק לא הליצן מאנגליה שלחו אותם ונהנים לראות הרג ורצח.
לצערי הרב הם רואים במלחמתם לגיטימית,ופה הבעיה.
לצערי הרב הם משווים בין ארגון שעושה כל מאמץ לא לפגוע באזרחים עזתים ומסכנים את ילדיי בשל כך, לבין ארגון שעושה כל מאמץ לטבוח לרצוח אזרחים שחיים על שטח ריבוני לא כבוש של מדינת ישראל.

ולאור הנסיבות המזעזעות הללו (הם משווים!! ישמור השם, הם משווים!!!!), זה לגמרי לגמרי לגיטימי לשקר ולהסית נגדם. חובה לפגוע במורל שלהם, אולי הם אפילו יפסיקו לכתוב בפורום

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
אני לא שותף להנחה שלך שכל העימותים האלה היו ביוזמתו של החמאס.
אני לא מתכוון לנקות אותו מאחריות, אבל אני גם לא מצפה שהאנשים שכלאתי בבית סוהר ענקי (עם תנאים גרועים במיוחד, שלא לדבר על השיטות לשמירת הסדר בכלא הזה) יזרקו עליי פרחים ואורז כשהם רואים אותי.

מי שכלוא בבית סוהר הוא לוחם חופש,הלוא כן ?
וזה משיטוט מהיר עד עמוד 73
זה עוד ציטוט
ציטוט:
י שראל הפרה את ההסכם שהביא לשחרורו של גלעד שליט (סירבה לשחרר את האסירים שנכללו בפעימה הרביעית).
לסבב הלחימה הנוכחי יצאה הממשלה בתירוץ שקרי של חיפוש אחר הנערים שנחטפו.

ישראל הכניסה את עזה למעגל האש כבר בימים הראשונים של "המבצע להשבת הנערים החטופים בחברון" בתירוץ שאם רק נכה את החמאס הרי שמייד הנערים יוחזר
ו.
1. ישראל הפרה? מי החל לירות טילים לפני 14 שנים על איזורים אזרחיים,לא שטח כבוש ולא בטיח.
2. (או אולי ישראל ירתה טילים על עצמה 14 שנים, כמו המבצע לחיסולו של דף ?
כך טענו משתמשים שירינו על עצמנו טילים שתהיה עילה לחסל את מוחמד דף)

שים לב שלא כתוב פה שום דבר שמנסה להצדיק אלימות, לכל היותר דברים שמנסים להבין אותה.
להבין את האלימות כי היא האויב, וכדי להילחם בה צריך להבין אותה.

לדבי הפסקה השנייה: אף אחד לא קם בבוקר והחליט לבנות מחרטת קסאמים ולטווח את ישובי גוש קטיף ועוטף עזה כי היה לו חלום רע בלילה.
אם נתחיל במשחק של "מי התחיל" לא נגמור עם זה אף פעם.
לא יודע מה איתך, לי המצב הקיים לא נראה מוצלח במיוחד, ואני חושב שיכול להיות יותר טוב. על כן פחות חשוב לי לשחק במשחק הצדק, ויותר חשוב לי לשחק במשחק שי שיפור מציאות החיים בישראל.
נקודתית לטענות שהעלת:
1. אז ישראל הפרה או לא הפרה? כי פתאום עברת לדבר על משהו שיותר נוח לך, אז לא ברור מה דעתך בנידון.
2. נגמרו לך הטענות שלי שאתה לא מסכים איתן שעברת להתווכח איתי על טענות שלא קשורות אליי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, לא עברת לב"ש?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:12 
אמיר כתב:
kruvi1 כתב:
JR12 כתב:

קיצוץ רוחבי של 1.5 מיליארד שקל בתקציב, תוספת של 5 מיליארד שקל לתקציב הבטחון וכנראה העלאת מיסים.
היה שווה.
רק צריך תמונה של בני גנץ תוקע דגל ישראל באגף התקציבים באוצר ויש תמונה לאלבום הנצחון.

נ.ב.
הדבר הכי חשוב זה להראות מופתע מזה שהמבצע הזה הצליח להשיג בדיוק את כל מה שכל המצבעים שהיו לפניו השיגו, אתה יודע, כדי שחו"ח לא נלמד משהו רחמנא לצלן.

לא ,עדיף לצאת למלחמות חורמה חובקות עולם למניעת עליית הקומוניזם ואז להשתדרג ולעשות את זה למען הנפט.
שמע אחי אני שונא לעשות את זה.אבל ממרחק אלפי קילומטרים מפה קל מאד לקדם אגנדה ולראות עולם בשחור ולבן.
הרי כל מנהיג בעולם היה חוטף טילים על הראש ובתמורה כמובן נותן שטחים ופותח נמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מותר לקרוא לשונא ישראל כלשהו חמאסניק כמו שאותו שונא ישראל מרשה לעצמו להחליט שמישהו חולה נפש ושכח לקחת כדורים.
מותר לכתוב שהוא שמח על כך שילדים נהרגים כמו שהוא מרשה לעצמו לסלף הודעות של אחרים פעם אחר פעם.
כשמשתמשים בנשק של שונאי ישראל כנגדם פיתאום זה לא לפי הכללים.

ד"א זה לא חדש בפורום . זה תמיד היה כך.

ד"א 2 זה לא רק אצל שונאי ישראל זה גם אצל אלופים במילואים ואנשי שב"כ.
הצביעות אינה נחלתם של השמאלנים הקיצוניים בלבד.

:LOL2: :LOL2:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
עצם המאבק הוא לגיטימי, איך שהם מנהלים אותו זה דוחה וטרוריסטי אבל זה הצליח להם בעבר וכנראה גם מצליח להם עכשיו. אם הילד שלך לא מקבל משהו ואז צורח ומשתולל ואתה נשבר ונותן לו את מה שהוא רוצה הוא מבין מהר מאוד שזו השיטה.
אין לנו באמת שליטה על מה שהחמאס עושה ,אם אתה לא מסכים על איך שהם תופסים את מה שישראל עושה אז פה הדיון. אבל זה דיון, לא זריקת בוץ הדדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
המשתמש טקנו
מי שגר בבית סוהר ענקי,תחת מצור
האם נלחם מלחמה לגיטימית להשתחרר מהמצור ?
לדעתך
בכנות

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אבל זה דיון, לא זריקת בוץ הדדית.

יש אנשים, כמו אופטימי, שלא מבדילים בין השניים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kobster כתב:
אבל זה דיון, לא זריקת בוץ הדדית.

יש אנשים, כמו אופטימי, שלא מבדילים בין השניים.

ש"השמאל ההזוי" שופך בוץ לגיטימי.
שציוני חלילה עושה זאת,לא.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עצם המאבק הוא לגיטימי, איך שהם מנהלים אותו זה דוחה וטרוריסטי אבל זה הצליח להם בעבר וכנראה גם מצליח להם עכשיו. אם הילד שלך לא מקבל משהו ואז צורח ומשתולל ואתה נשבר ונותן לו את מה שהוא רוצה הוא מבין מהר מאוד שזו השיטה.
אין לנו באמת שליטה על מה שהחמאס עושה ,אם אתה לא מסכים על איך שהם תופסים את מה שישראל עושה אז פה הדיון. אבל זה דיון, לא זריקת בוץ הדדית.

למה המאבק לגיטימי?
תוכל להסביר קצין תותחנים ראשי ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
המשתמש טקנו
מי שגר בבית סוהר ענקי,תחת מצור
האם נלחם מלחמה לגיטימית להשתחרר מהמצור ?
לדעתך
בכנות

אני אישית גדלתי עם כל הפריווילגיות של אזרח במדינה חצי מערבית, אז אני לא יכול לדמיין איך הם מרגישים.
אולי בגלל זה, אני אישית הייתי מעדיף דרכים אחרות להגיע לעצמאות.
אבל זה לא אומר שאני לא מבין (כלומר רואה מה הסיבות שהביאו אותם לעשות את זה) למה הפלסטינאים מרימים אבנים, רוגטקות, רובים, מטעני חבלה, טילים וכדומה.
אני כמובן לא שמח שהם עושים את זה, וממש לא חושב שזאת זכותם לפוצץ אזרחים תמימים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
kobster כתב:

למה המאבק לגיטימי?

למה לא?
אולי שמעת פעם את הביטוי "עם ככל העמים", או אולי את הביטוי "עם חופשי בארצו".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודש
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
kruvi1 כתב:
JR12 כתב:

בטח,אנחנו,לא הצד השני שסירב לכל הצעה למדינה שהוצעה לו אי פעם,המיט שואה על העם שלו,רק לפני כמה שעות הכריז מול המצלמות שהשלב הבא הוא כיבוש ירושלים ועל הדרך מנהל אורח חיים של ימי הביניים(לא שזה באמת מעניין אותי).
רק ניתן להם נמל,נפתח מעברים(אנחנו,לא הכובש המצרי.אבל למצרים מותר),נפנה את הגדה והכל יהיה בסדר.כמו שהיה עם החיזבאללה לא?

לא הבנתי איך זה קשור למה שכתבתי.
כשאני מסתכל על השורה התחתונה, אני רואה שעברו 50 ימים של לחימה קשה, שבסיומם חזרנו לנק' ההתחלה.
אבל אם מה שמעודד אותך זה שבסופו של דבר חמאס חוגג על ריק, שיבושם לך.
לשמחתך, עוד כמה חודשים תוכל לראות את זה קורה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:19 
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
kobster כתב:

למה המאבק לגיטימי?

למה לא?

לעם הזה הוצעה ארץ,יותר מפעם אחת.
התשובה היתה אוטובוס מתפוצצים.
הרצון של הנהגת העם הנבחר הזה לארץ היא כל ישראל,מקריית שמונה ועד אילת(את זה הדובר שלהם אמר לפי שעתיים).בגדול זה סבבה וזכותם,אבל לא כל כך מתיישב עם הרצונות שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:

לא ,עדיף לצאת למלחמות חורמה חובקות עולם למניעת עליית הקומוניזם ואז להשתדרג ולעשות את זה למען הנפט.
שמע אחי אני שונא לעשות את זה.אבל ממרחק אלפי קילומטרים מפה קל מאד לקדם אגנדה ולראות עולם בשחור ולבן.
הרי כל מנהיג בעולם היה חוטף טילים על הראש ובתמורה כמובן נותן שטחים ופותח נמל.

נראה לי שאני חושב שמלחמת ויאטנם ומלחמת עיראק השניה היו פעולות מוצלחות ו\או רצויות?
נו באמת.
ועוד פעם, צוק איתן הצליח לעצור את הירי מעזה?
אנשים קפצו עלי כשזה התחיל כשאמרתי שהמבצעים האלו לא משיגים כלום, אז הנה אנחנו, 60 הרוגים ישראלים ו-2000 הרוגים פלשתינאים אחרי זה (וככה חשבונית של 9 מיליארד ש"לח מצבא ההגנה, אבל בקטנה), מה בדיוק ישראל השיגה מזה?
ואגב, אני בהחלט מסכים שהמצב בדרום הוא בלתי נסבל וש"חייבים לעשות משהו", אבל אולי שווה לנסות משהו אחר מאשר אותו משהו שאתה מנסה פעם אחרי ופעם ולא מצליח להשיג שום דבר בעזרתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:25 
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
kobster כתב:

למה המאבק לגיטימי?

למה לא?

סתם שאלה, לא מזמן, סיפור של כ45 שנה בערך מנהיגי אותו עם הכריזו כי ממלכת ירדן כי היא חלק ממולדתם ומהארץ ששיכת להם, האם זה גם יהיה לגיטימי מבחינתם להתחיל לירות רקטות על ירדן עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 20:26 
מצטער שאני כותב הודעה שלא קשורה לכל מיני ריבים מיותרים בין משתמשים בפורום אלא לגבי נושא אחר.

יש מישהו שחשב שבמילים 'מגיע להם', אתר סרוגים התכוון למוות של ילד בן 4 ולא חלילה, לדוגמא, על כך שהם צריכים לעזוב את בתיהם (לא שאני מצדיק את זה במקרה כזה אבל יש הבדל גדול) ?
ואגב, הם פירסמו התנצלות/הבהרה או וואטאבר ככה שלא ראוי להזכיר את זה בקטע של האשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: