תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
הפיצוצים פה מעל הראש שלי זה בסדר, הם לא אחראיים למעשים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:48 
גיא האדום כתב:
pokara כתב:
... ובהמשך לדבריך, הייתי שמח לקבל ממך שתי תשובות.
הראשונה, חתמת מחר על הסכם, אתה גם אז תקבל ירי כולה פצמרים מידי פעם כי זה אירגון קיקיוני ששם זין על החמאס?
והשניה שעדיין אני מחכה לתשובה ממנה גם מנרקוטיקה, מה בעינייך מצדיק את פיצוץ השיחות? (כי מה לא כבר הבנתי, מאוד סקרן מה כן יצדיק)

יום אחרי שחתמת על הסכם אתה רשאי לדרוש 100% מאמץ מהצד השני למניעת פיגועים. האמת היא שמה כולל 100% מאמץ זאת לעיתים שאלה לא קלה אבל ללא ספק זה כולל סיכול על פיגוע שיודעים עליו. כמה דוגמאות:
1. ירדן עושה 100% מאמצים לסכל פיגועים נגד ישראלים, לכן כאשר חייל ירדני רוצח 7 ישראלים או כאשר מסתנן פלסטינאי פותח באשר באזור הירדן, זאת לא הפרה של הסכם השלום. ואגב, אפרופו מאמצים להילחם בטרור, בהרבה מהשנים האלו מנהיגי החמא"ס הסתובבו די בחופשיות בירדן (זוכר את חאלד משעל?).
2. מצרים עושה 100% מאמצים לסכל פיגועים ולכן כאשר רוצחים ישראלים ברס בורקה, או ליד הפירמידות או ליד אילת (שלושה מהפיגועים היותר קשים אגב), אין בזה הפרה של הסכם השלום.

אותם דברים אגב נכונים לרשות הפלסטינאית באמצע שנות ה90. הימין אהב לצווח על כל פיגוע אבל העובדה היא שבמשך לא מעט שנים, כולל שנים שבהם ביבי היה ראש הממשלה, לא היו פיגועי תופת של חמא"ס שהרשות יכלה לסכל ולא סיכלה. עדיין, היו פיגועים בישראל. אגב, ישראל הבטיחה לעיתים להקפיא התנחלויות... היא לא תמיד יכלה לסכל אותן.

במקרה של עזה אתה צריך להבין שכן, גם אם יהיה הסכם, יהיה כנראה פעם בכמה זמן ירי ספורדי. אגב, אם המדיניות הישראלית תהיה שכל ירי שכזה משמעותו פיצוץ הכלים אני יכול להבטיח לך שהירי הזה יקרה הרבה יותר מהר.

אתה עושה צחוק מעצמך,
כמו שישראל לא יכלה למנוע את מעשהו של עמי פופר או ברוך גולדשטיין, גם מצרים או ירדן לא יכלו למנוע מעשה של בודד מטורף ולכן אני ממש לא רואה בזה הפרה של הסכם השלום או הפסקת האש (דרך אגב, הירי הספורדי מסוריה הופסק מהר מאוד לאחר שקיבלו תגובה הולמת לא מזמן וזאת למרות המצב שם שלא הרבה יותר טוב ממה שקורה בעזה).
אבל אתה באמת חושב שהירי הערב לדוגמא היה של איזה דפוק בראש שהתחשק לו לנסות ולהרוג יהודים? כי אני משום מה סבור שזה היה של אירגון (קטן, גדול או איזוטרי) אבל בטח לא מעשה של בודד.

ולא, אם נגיע להסכם, אני באופן אישי לא הייתי מקבל שום ירי ארטילרי (שלא מבוצע ע"י בודד ולבדו) שמבוצע ע"י אירגון כזה או אחר.

פשוט לא נתפס ההבנה שלך לירי עתידי על ישראל מכיון עזה גם במחיר של הסכם, כאילו היי, אבל הם יורים עלינו רק פעם בחודשיים ולא כל יומיים :(

(ועדיין לא ענית מה כן מצדיק הפסקת השיחות, אבל שטויות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
הקטע שאנשים חסרי מושג בעליל (בצורה פסיכית), עושים מעניין החרמת ישראל סוג של דת
וכמו אצל החרדים, מתהדרים איך כל אחד יותר "צאדיק" מהשני בכך שהוא מחמיר עם ההחרמה

הקטע הוא שבמלחמת הדת הקרובה בין הנצרות לאיסלם, הם יעשו דברים נוראיים פי 1000 כלפי הצד השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
גביזון כתב:
הקטע שאנשים חסרי מושג בעליל (בצורה פסיכית), עושים מעניין החרמת ישראל סוג של דת
וכמו אצל החרדים, מתהדרים איך כל אחד יותר "צאדיק" מהשני בכך שהוא מחמיר עם ההחרמה

הקטע הוא שבמלחמת הדת הקרובה בין הנצרות לאיסלם, הם יעשו דברים נוראיים פי 1000 כלפי הצד השני

לא תהיה שום מלחמה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:51 
NARKOTIKA כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אוקיי, ילדים חסרי אחריות. אתה מתעסק בזוטות

אני חושב שאתה מתעסק בזוטות, אבל שיהיה.

יש הבדל בינינו באחריות ובעוד 100 דברים אחרים, להסביר את זה נראה לי די מוזר.

אתה מנסה לנהל דיון עם צד שהחליט בשבילך מה אתה אומר, ותוקף אותך על זה.
מה אתה טורח בכלל?
תהנהן, תניד בראש, וזה ייגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
NARKOTIKA כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אוקיי, ילדים חסרי אחריות. אתה מתעסק בזוטות

אני חושב שאתה מתעסק בזוטות, אבל שיהיה.

יש הבדל בינינו באחריות ובעוד 100 דברים אחרים, להסביר את זה נראה לי די מוזר.

אתה מנסה לנהל דיון עם צד שהחליט בשבילך מה אתה אומר, ותוקף אותך על זה.
מה אתה טורח בכלל?
תהנהן, תניד בראש, וזה ייגמר.

תשובה לעניין, כמו תמיד כשנגמרות לך המילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:54 
נראה לי שבלבלת אותי עם מישהו שאתה מעניין אותו או שמנהל איתך איזה דו שיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
אתם לא מדברים אחד עם השני סטייל ישראל "לא מדברת" עם החמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
כן, אני מכיר את התרגיל הזה של התנשאות וזלזול כשלא מצליחים לענות לעניין, לא חדש אצלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
יש ואחד הפצצות. נשמע כמו תחילת המבצע. אין ליגה בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יש ואחד הפצצות. נשמע כמו תחילת המבצע. אין ליגה בשבת .

חמאס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:01 
לא הגבתי לך שנים, ואחרי הכמה דקות האלה זה הולך לחזור.
אני לא מתנשא עליך, אני בז לך. אני בטח לא "עונה לך" או. "מנסה לענות לך לעניין ולא מצליח". אין, לא היה, ולא יהיה דיון שבו ייגמרו או לא ייגמרו לי המילים איתך.

קיבלת יותר מדי תשומת לב. לילה טוב שיהיה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
ממש ילד בן 4. לפחות ברור לי שאין אחריות על עצמך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:05 
pokara כתב:
גיא האדום כתב:
pokara כתב:
הראשונה, חתמת מחר על הסכם, אתה גם אז תקבל ירי כולה פצמרים מידי פעם כי זה אירגון קיקיוני ששם זין על החמאס?
והשניה שעדיין אני מחכה לתשובה ממנה גם מנרקוטיקה, מה בעינייך מצדיק את פיצוץ השיחות? (כי מה לא כבר הבנתי, מאוד סקרן מה כן יצדיק)

יום אחרי שחתמת על הסכם אתה רשאי לדרוש 100% מאמץ מהצד השני למניעת פיגועים. האמת היא שמה כולל 100% מאמץ זאת לעיתים שאלה לא קלה אבל ללא ספק זה כולל סיכול על פיגוע שיודעים עליו. כמה דוגמאות:
1. ירדן עושה 100% מאמצים לסכל פיגועים נגד ישראלים, לכן כאשר חייל ירדני רוצח 7 ישראלים או כאשר מסתנן פלסטינאי פותח באשר באזור הירדן, זאת לא הפרה של הסכם השלום. ואגב, אפרופו מאמצים להילחם בטרור, בהרבה מהשנים האלו מנהיגי החמא"ס הסתובבו די בחופשיות בירדן (זוכר את חאלד משעל?).
2. מצרים עושה 100% מאמצים לסכל פיגועים ולכן כאשר רוצחים ישראלים ברס בורקה, או ליד הפירמידות או ליד אילת (שלושה מהפיגועים היותר קשים אגב), אין בזה הפרה של הסכם השלום.

אותם דברים אגב נכונים לרשות הפלסטינאית באמצע שנות ה90. הימין אהב לצווח על כל פיגוע אבל העובדה היא שבמשך לא מעט שנים, כולל שנים שבהם ביבי היה ראש הממשלה, לא היו פיגועי תופת של חמא"ס שהרשות יכלה לסכל ולא סיכלה. עדיין, היו פיגועים בישראל. אגב, ישראל הבטיחה לעיתים להקפיא התנחלויות... היא לא תמיד יכלה לסכל אותן.

במקרה של עזה אתה צריך להבין שכן, גם אם יהיה הסכם, יהיה כנראה פעם בכמה זמן ירי ספורדי. אגב, אם המדיניות הישראלית תהיה שכל ירי שכזה משמעותו פיצוץ הכלים אני יכול להבטיח לך שהירי הזה יקרה הרבה יותר מהר.

אתה עושה צחוק מעצמך,
כמו שישראל לא יכלה למנוע את מעשהו של עמי פופר או ברוך גולדשטיין, גם מצרים או ירדן לא יכלו למנוע מעשה של בודד מטורף ולכן אני ממש לא רואה בזה הפרה של הסכם השלום או הפסקת האש (דרך אגב, הירי הספורדי מסוריה הופסק מהר מאוד לאחר שקיבלו תגובה הולמת לא מזמן וזאת למרות המצב שם שלא הרבה יותר טוב ממה שקורה בעזה).
אבל אתה באמת חושב שהירי הערב לדוגמא היה של איזה דפוק בראש שהתחשק לו לנסות ולהרוג יהודים? כי אני משום מה סבור שזה היה של אירגון (קטן, גדול או איזוטרי) אבל בטח לא מעשה של בודד.

ולא, אם נגיע להסכם, אני באופן אישי לא הייתי מקבל שום ירי ארטילרי (שלא מבוצע ע"י בודד ולבדו) שמבוצע ע"י אירגון כזה או אחר.

פשוט לא נתפס ההבנה שלך לירי עתידי על ישראל מכיון עזה גם במחיר של הסכם, כאילו היי, אבל הם יורים עלינו רק פעם בחודשיים ולא כל יומיים :(

יקירי,
אתה עושה מעצמך צחוק. רוב הפיגועים שציינתי לא היו של "בודד מטורף" אלא של ארגון טרור, וזה כולל, ככה מהזכרון, את פיגוע אוטובוס התיירים במצרים, את הפיגוע מצפון לאילת, את הפיגוע בסיני הסוכות, את פיצוצי קוי הגז בסיני בשנים האחרונות, וכמה וכמה ארועי ירי לאורך השנים באזור בקעת הירדן.
ואגב, גם בשנים של הסכמים ושקט בגזרת לבנון "פעם ב" איזה ארגון פלסטיני היה מצליח לירות קטיושה או שניים לעבר ישראל. הירי הזה לא הוביל את ישראל למלחמת גוג ומגוג בלבנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
עד שאור הלר נכנס לרצף שעות שינה נורמלי ושוב הוא ישדר 20 שעות ביום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
מילא הוא, רוני דניאל עלה לשידור וזה היה נשמע כאילו הוא באורגזמה במשך 5 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
לפחות חזי badass סימנטוב חוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לפחות חזי badass סימנטוב חוזר

חזי :HEART2:
ההורים באשדוד :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:37 
גיא האדום כתב:
pokara כתב:
גיא האדום כתב:
pokara כתב:

אתה עושה צחוק מעצמך,

יקירי,
אתה עושה מעצמך צחוק. רוב הפיגועים שציינתי לא היו של "בודד מטורף" אלא של ארגון טרור, וזה כולל, ככה מהזכרון, את פיגוע אוטובוס התיירים במצרים, את הפיגוע מצפון לאילת, את הפיגוע בסיני הסוכות, את פיצוצי קוי הגז בסיני בשנים האחרונות, וכמה וכמה ארועי ירי לאורך השנים באזור בקעת הירדן.
ואגב, גם בשנים של הסכמים ושקט בגזרת לבנון "פעם ב" איזה ארגון פלסטיני היה מצליח לירות קטיושה או שניים לעבר ישראל. הירי הזה לא הוביל את ישראל למלחמת גוג ומגוג בלבנון.

להזכירך רק כי התחלת עם זה :

אז הירדני עשה זאת על דעת עצמו עד כמה שאני יודע וכן אותו מסתנן פלשתינאי, גם בראס בורקה זה היה מעשה של יחיד אם זכרוני אינו מטעה אותי, ואני חייב להודות שלא ממש זוכר את הפיגוע ליד הפירמידות (עכשיו בדקתי ובאופן לא מפתיע בוצע ע"י פלסתינאים ולא מצרים) אבל עדיין פיגוע בארץ זרה כנגד לשיראלים לא משול בעייני לירי על ישראל (ולצערינו ישנן מספיק מדינות בהן בוצעו פיגועים נגד ישראלים כמו בולגריה, ארגנטינה, הודו, קניה והרשימה עוד ארוכה , גרמניה, כך שלא ניתן לטעון שזה הפרה של הסכם שלום), גם הפיגוע באוטובוס התיירים בוצע בטאבה כמו הפיצוץ של המלון (ואני דיי משוכנע שמצרים לא נתנה לזה יד או עצמה עינייה).
אז המקרה היחידי שבו צדקת ואני טעיתי הוא הפיגוע מצפון לאילת שבוצע כנראה ע"י ועדות ההתנגדות העממיות שכמה מפתע הגיעו מ.......... עזה (ולא היו מצרים או אירגון מצרי מחתרתי).

בכל מקרה, לי לא זכור שבמהלך השנים בוצע ירי של מרגמות, רקטות, או כל חפץ מעופף אחר ביוזמת או תוך עצימת עינהן של המדינות איתן יש לנו הסכמים (ומצרים סובלת מהחולרות שיושבים בסיני (והרגו עשרות אנשי צבא ומשטרה) ומידי פעם מנסים לירות עלינו הרבה יותר ממה שאנחנו סובלים מהם)

בכל מקרה, סבבה, בוא נעשה איתם הסכם, ניתן להם נמל ושדה תעופה, אבל אם מידי פעם ירו עלינו רקטות (או טילים כי עם הזמן הם ישתכללו) או איזה סטינגר יוריד לנו מטוס נוסעים בטעות, תמיד נזכור כי צריך לסלוח ולא לעשות כלום כי אי אפשר לצפות מהם לשלוט בטרטוריה שלהם לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:22 
שמועות שהמטח הכבד זה בעקבות חיסול מוחמד יאסין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:29 
NARKOTIKA כתב:
שמועות שהמטח הכבד זה בעקבות חיסול מוחמד יאסין

מי זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:31 
ראש המערך הרקטי של החמאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:32 
כשיש הרבה שמועות בדפי פייסבוק בשפה שמושקוביץ אוהב כי מוחמד דף היה איתו (למרות שלא ראיתי את זה באופן אישי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
אני קורא שהוא לא חוסל אלא שהפציצו את הבית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:40 
pokara כתב:
כשיש הרבה שמועות בדפי פייסבוק בשפה שמושקוביץ אוהב כי מוחמד דף היה איתו (למרות שלא ראיתי את זה באופן אישי)

זה ממש נשמע מופרך ולא הגיוני, ולדעתי לא מבוסס על כלום.
השמועות על יאסין זה ממקורות זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:49 
גם לי נשמע מופרך,
אבל מצד שני התגובה של החמאס ןההיסטריה שאחזה בפיקוד העורף וכל ההנחיות שיוצאות בשעה האחרונה מעלות את התקווה שהוא באמת היה שם והלך סוף סוף לבקר את 72 הבתולות שממתינות לו כבר בכילון עיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה עם הבתולות פשוט עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:53 
יש דיבור על מוחמד דף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
אז עכשיו זה מבצע צוק איתן 3 ?
4?
אני כבר לא עומד בקצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 23:57 
זה יהיה מאוד מפתיע לנוכח ההישגים של צה"ל עד כה בתחום הפגיעה בהנהגה הצבאית.
בכל מקרה, עוד איש שלבטח בחמאס לא ימצאו לו תחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: