תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תאונה קטנה, צריך עזרה.
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אהלן, עשיתי לפני שבוע תאונה כשיצאתי מהחניה ברוורס והקאמרי הייתה מאחוריי עם התחת החוצה ונכנסתי בה מאחורה, אצרף תמונה מאוחר יותר. אין פגיעה גדולה ואין נזק נראה לעין מלבד הפח שנכנס קצת פנימה. (ללאנסר שלי התעקם הפח שהוצאתי בשניה, אבל בקאמרי יש משהו שחוסם את האפשרות להוציא את הפח מבפנים) השבוע הבחור לקח את האוטו למוסך (אני לא הייתי נוכח) והמוסכניק נתן הצעת מחיר של 4500. זה הגיוני לכזו מכה שאפשר לחלץ עם שתי כאפות מפנים? להפעיל ביטוח?

שאלת ביטוח קטנה, אם לבחור לא היה ביטוח פעיל בזמן התאונה הוא יכול בכלל לתבוע אותי?

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תאונה קטנה, צריך עזרה.
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שעל החלפת מגן אחורי (או פחחות וצבע. כבר עברה חצי שנה מאז וגם טיפלתי בתאונה מקדימה באותו טיפול) של מזדה6 לקחו ממני 700 או 900 שקל במוסך מורשה.
אני באמת לא רואה בתמונה שלך שום נזק מעבר לזה.

גם כשמישהו נכנס בי מקדימה בחנייה והייתי צריך להחליף את כל הפרונט כולל הפח של המגנים והרשתות שמאחוריהם (ומי יודע מה עוד) זה עלה 3500 שקל על הכל (שעל זה כמובן הפעלתי ביטוח).

לפי התמונה מרגיש כאילו מנסים לעבוד פה על מישהו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
כשזה מגיע לרכב אני לא סומך על אשכנזים. עוד ידיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 17:38 
לך עם התמונה וההצעה למוסך שלך או מוסך אחר ותשאל (תמחק רק את שם המוסך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 17:48 
בעלות כזו בוודאי ששווה להפעיל ביטוח. למה אתה לא מרים טלפון לסוכן שלך ומקבל ממנו ייעוץ? למה אתה מחכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 18:13 
א. ברגע שאתה אשם בתאונה, גם אם הסכום נראה לך תמוה, זו מלחמה די מיותרת. אם שמאי קבע שזה הנזק ולפי תיאור התאונה שלך, מבחינת הביטוח שלך אין לך הרבה ברירה. חברת הביטוח שלך בטח לא תלך למשפט על כזה דבר ואם אתה טוען שלא אתה גרמת לכזה נזק ואתה רוצה ללכת עם זה רחוק, זו כבר לא שאלה ביטוחית אלא משפטית.

ב. 4,500 ש"ח זה לא מעט כסף. מבחינת הסכום והמשוואה בינו לבין התייקרות הפרמיה וההשתתפות העצמית, אני מניח ששווה לתבוע. אל תשכח גם את שכר הטרחה לשמאי אתה צריך לשלם. השיקול הוא שאם חו"ח תהיה לך עוד תביעה בגין תאונה, חברת הביטוח לא תרצה לבטח אותך או שתרצה בפרמיה גבוהה.

ג. אם כבר צד ג' תובע אותך, תבדוק עם הסוכן שלך או בפוליסה שלך אם אין לך ביטול השתתפות עצמית במוסך הסדר. אולי יהיה לך בעקבות התאונה נזק שאתה לא יודע ואם אתה גם ככה משלם השתתפות עצמית, תוכל במקרה הרע לתקן את הרכב (אם הנזק הוא מעל ההשתתפות העצמית) ובמקרה הטוב גם לא לשלם השתתפות בכלל (אם היה לך ביטול השתתפות עצמית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
ויז'ה קרספו, זה נראה כמו הצעת מחיר לתיקון, לא כמו הערכת נזק של שמאי.
הדבר הראשון שהוא צריך לעשות, בהנחה שהולכים לתבוע אותו ובתקווה לזיין אותו טוב טוב, זה להשיג הערכת מחיר משל עצמו עם או בלי שמאי של חברת הביטוח.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
לא מומחה, רק מחזיק רכבים כבר 8 שנים.
טפו טפו לא נזקקתי לשירותיהם של ציטיאט ביטוח בע״מ עד כה, אבל הסיפור הזה זו נוכלות ישראלית במיטבה.
אסור לך לוותר ולשלם להם את זה.
בחיים לא 4500 ש״ח.בקושי 1000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 19:45 
ראשית כמו שאיתי אמר זו הצעת מחיר של מוסך ולא הערכת שמאי ולכן תאמר לבעל הרכב היקר תרתי משמע שאתה רוצה הצעת מחיר נוספת ממוסך שאתה מכיר.
על פניו קשה לי להאמין שהפח האחורי נכנס פניה ,אם כי צריך לפתוח את התא מטען ולהרים את הכיסוי ולראות אם נגרם נזק אחורי/אמבטיה
לגבי הפגוש לאחר פרוק מהרכב נראה לי שניתן להוציא אותו החוצה ולתקן ושפץ אותו ולא נדרש החלפת פגוש
לגבי הפנס-האם נשבר .לפי התמונה לא נראה לי שהוא ניזוק.
בנושא ביטוח אני לא מספיק מומחה ,אבל גם ממעט ההרצאות ששמעתי בנושא ביטוח רכב-גם בסכום הזה לא בטוח ששווה להפעיל בטוח.
לא רוצה להשמיץ,כי נדרשת בדיקה מקצועית יותר וממשית של הרכב ,אבל על פניו נראה שממש הגזים בהצעת מחיר .
אני אוסיף ואומר -אין לי מושג בין כמה הרכב ,אבל מבחינת בטוח אם הרכב פחות משנתיים חייבים להחליף חלקים חדשים.אם הרכב יותר משנתיים גם אם מחליפים חלקים מותר לשים חלקים תחליפיים/משומשים אם יש כאלה בשוק

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:43 
ItaiH6 כתב:
הדבר הראשון שהוא צריך לעשות, בהנחה שהולכים לתבוע אותו ובתקווה לזיין אותו טוב טוב, זה להשיג הערכת מחיר משל עצמו עם או בלי שמאי של חברת הביטוח.

כן, ראיתי אח"כ.
אבל זה לא משנה, אם הצד השני יביא שמאי שיקבע שעקב התאונה הזו יש נזק של 4,500 ש"ח, לא חושב שיהיה לו יותר מדי מה לעשות.
חוץ מזה, חוץ מתדמור, לא חושב שמישהו מאיתנו יכול לקבוע בוודאות מה שווי הנזק. וגם תדמור או כל איש מקצוע אחר לא יכול להסתמך על תמונה.
לכן אמרתי שעדיף לפותח האשכול למזער את הנזקים שלו, אבל במקביל גם להיות חכם ולא צודק. גם אם יש סיכוי טוב שלפי התיאור שלו הוא לא גרם לנזק כזה.
מה שהוא כן יכול לעשות, זה לפני שמגיע שמאי והצד הנפגע מתחיל בהליך תביעה, לשאול אותו אם הוא מוכן לתקן את הנזק במוסך אחר וללא צורך בתביעה, ואז אם התיקון אכן יהיה נמוך, תוכל לחסוך לך את התביעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את כל האנשים המטומטמים שמביאים לפוגע הצעת מחיר של כמה הוא צריך לשלם. ועוד יותר לא מבין את הוטמטמים שנכנסים למשחק הזה.

יש לך ביטוח? יופי, אין לך מה להתעסק בזה יותר .
תגיד לבחור, באדיבות, שאתה לא מתכוון לשלם ואם הוא רוצה הוא מוזמן לפנות דרך הביטוח שלו (זה לא עניינך אם יש לו או אין לו. שיאכל את הדייסה) ולהגיש תביעה

מנסיון, ברוב המקרים האנשים האלה מבטלים הכל באותו רגע ולא ממשיכים בתהליך. בטח אם אין לו ביטוח.
וגם אם כן, ואכן תגיע תביעה ואכן תימצא אשם - אז תשלם השתתפות עצמית וזה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ItaiH6 כתב:

כן, ראיתי אח"כ.
אבל זה לא משנה, אם הצד השני יביא שמאי שיקבע שעקב התאונה הזו יש נזק של 4,500 ש"ח, לא חושב שיהיה לו יותר מדי מה לעשות.
חוץ מזה, חוץ מתדמור, לא חושב שמישהו מאיתנו יכול לקבוע בוודאות מה שווי הנזק. וגם תדמור או כל איש מקצוע אחר לא יכול להסתמך על תמונה.
לכן אמרתי שעדיף לפותח האשכול למזער את הנזקים שלו, אבל במקביל גם להיות חכם ולא צודק. גם אם יש סיכוי טוב שלפי התיאור שלו הוא לא גרם לנזק כזה.
מה שהוא כן יכול לעשות, זה לפני שמגיע שמאי והצד הנפגע מתחיל בהליך תביעה, לשאול אותו אם הוא מוכן לתקן את הנזק במוסך אחר וללא צורך בתביעה, ואז אם התיקון אכן יהיה נמוך, תוכל לחסוך לך את התביעה.

זה מה אני עושה. אני נהג חדש ולכן אני מעדיף להכיל 2000 שקל, ולא את העלייה בפרמייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 16:42 
Maor7 כתב:
אני לא מבין את כל האנשים המטומטמים שמביאים לפוגע הצעת מחיר של כמה הוא צריך לשלם. ועוד יותר לא מבין את הוטמטמים שנכנסים למשחק הזה.

תגיד לבחור, באדיבות, שאתה לא מתכוון לשלם ואם הוא רוצה הוא מוזמן לפנות דרך הביטוח שלו (זה לא עניינך אם יש לו או אין לו. שיאכל את הדייסה) ולהגיש תביעה

מנסיון, ברוב המקרים האנשים האלה מבטלים הכל באותו רגע ולא ממשיכים בתהליך. בטח אם אין לו ביטוח.

החלק האחרון שלך נכון, כל היתר ממש לא.
מה הקשר אם יש לנפגע ביטוח או לא ואיזו דייסה הוא אמור לאכול בדיוק?
הביטוח של הנפגע בכלל לא רלוונטי (הוא יהיה רלוונטי רק אם הוא לא יצליח להוציא את הכסף מהנהג הפוגע או מהביטוח של הנהג הפוגע) כי הוא בכלל לא מפעיל אותו. הוא יכול לפנות דרך סוכן הביטוח שלו, דרך עו"ד או לבד, זה בכלל לא משנה. הוא יפנה לפותח האשכול, שיפנה אותו לביטוח שלו או יסגור את העניין ללא מעורבות ביטוח.
ואם לא היית אשם בתאונה, היית מוותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Maor7 כתב:

הביטוח של הנפגע בכלל לא רלוונטי (הוא יהיה רלוונטי רק אם הוא לא יצליח להוציא את הכסף מהנהג הפוגע או מהביטוח של הנהג הפוגע) כי הוא בכלל לא מפעיל אותו. הוא יכול לפנות דרך סוכן הביטוח שלו, דרך עו"ד או לבד, זה בכלל לא משנה. הוא יפנה לפותח האשכול, שיפנה אותו לביטוח שלו או יסגור את העניין ללא מעורבות ביטוח.

לא חושב שיש הבדל בין מה שאמרת למה שאמרתי.
מה שאמרת אמרתי - "הוא יפנה לפותח האשכול שיפנה אותו לביטוח". אני התרכזתי בפותח האשכול ואמרתי לו את דעתי ואיך אני הייתי נוהג במקומו.
לא סוגרים חשבון עם אנשים (שאתה לא מכיר ) על תיקונים ונזקים. ואם הוא ישלם לו 4000 שקל (או אפילו 2 שקל לצורך העניין) ואחרי חודש הנפגע יתבע שוב על שריטה אחרת באוטו?

המלצה שלי, פשוט לא להתייחס לאותו בנאדם שנפגע. ולא מכוונה רעה או זלזול אלא להפך, לפנות בדרך הישרה והחוקית. אם הוא רוצה לתבוע שיתבע וחברת הביטוח של הפוגע כבר תטפל בנידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי הולך על הבס"ד הזה, מה זה המחיר המטורף הזה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
הטסות שלך בסדר?
כי שמעתי שלאוהדי הפועל יש בעיות איתן בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 06:30 
Maor7 כתב:
villa crespo כתב:
Maor7 כתב:

לא חושב שיש הבדל בין מה שאמרת למה שאמרתי.
מה שאמרת אמרתי - "הוא יפנה לפותח האשכול שיפנה אותו לביטוח". אני התרכזתי בפותח האשכול ואמרתי לו את דעתי ואיך אני הייתי נוהג במקומו.
לא סוגרים חשבון עם אנשים (שאתה לא מכיר ) על תיקונים ונזקים. ואם הוא ישלם לו 4000 שקל (או אפילו 2 שקל לצורך העניין) ואחרי חודש הנפגע יתבע שוב על שריטה אחרת באוטו?

המלצה שלי, פשוט לא להתייחס לאותו בנאדם שנפגע. ולא מכוונה רעה או זלזול אלא להפך, לפנות בדרך הישרה והחוקית. אם הוא רוצה לתבוע שיתבע וחברת הביטוח של הפוגע כבר תטפל בנידון.

סבבה, אבל אני הגבתי לכך שרשמת שהנפגע צריך לפנות דרך הביטוח שלו ואם אין לו ביטו, אז שיאכל את הדייסה. על זה עניתי.
ולגבי הפוגע, נכון שהוא צריך להיות מוגן משפטית מהאפשרות שיתבעו אותו על אותו מקרה שוב, אבל אם היה נזק של 2,000 ש"ח, גם היית אומר לו אוט' להפעיל ביטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 07:36 
במידה והפוגע משלם מכיסו על הנזק,
הוא חייב להחתים את הנפגע על היעדר תביעות עתידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
קיבלתי הצעת מחיר קטנה פי 10. תודה לעוזרים ומוות לחברות הביטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 16:44 
עובדיה כתב:
קיבלתי הצעת מחיר קטנה פי 10. תודה לעוזרים ומוות לחברות הביטוח

לא שחסרות האשמות, אבל איך חברת הביטוח קשורה להצעת מחיר מנופחת שקיבלת מהמוסך?
מי שהכי נהנה מזה שאתה תסגור את הסיפור ישירות מול הנפגע, זו חברת הביטוח שלך אתה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 16:47 
מניסיון קצר שלי, הפעלה של חברת הביטוח בסופו של דבר הכי משתלמת ועושה הכי פחות כאב ראש.

הם דואגים להכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מניסיון קצר שלי, הפעלה של חברת הביטוח בסופו של דבר הכי משתלמת ועושה הכי פחות כאב ראש.

הם דואגים להכל.

שוב זה תלוי במחיר.
תביעה של חברת הביטוח תעלה לך את הפרמיה בביטוח הבא גם אם התיקון עצמו עלה פחות מההשתתפות העצמית שלך (יתקן אותי ויז'ה קרספו אם אני טועה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
מוסך שעובד עם הביטוח: 4500
מוסך שלא עובד עם הביטוח אבל עם שמאי: 3000
מוסך שלא עובד עם הביטוח אבל בלי שמאי: 450

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 17:38 
עובדיה כתב:

אני מכיר מספיק מוסכים שנתנו מחיר זול וגם עבודה זולה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
ואני מכיר מספיק ישראלים זולים שמפקיעים מחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אני שונא ישראלים.
אלפקה שונא בני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה צדק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 07:27 
עובדיה כתב:

אחלה הסקת מסקנות יש לך.
יכול להיות שמי שמגיע למוסך וטוען שהוא תובע את הביטוח, המוסך ייקח לו יותר, אבל המוסך הזה לא מזיין את הלקוח, הוא מזיין את חברת הביטוח, אז מה לעזאזאל אתה רוצה מחברת הביטוח?
היא גם נדפקת מזה וגם אתה חושב שהיא זו שדופקת אותך?
אתה באמת חושב שחברת הביטוח שלך לא מעדיפה שתלך לתקן ב- 450 ש"ח ותעזוב אותה בשקט?

ItaiH6 כתב:
NARKOTIKA כתב:

הם דואגים להכל.

שוב זה תלוי במחיר.
תביעה של חברת הביטוח תעלה לך את הפרמיה בביטוח הבא גם אם התיקון עצמו עלה פחות מההשתתפות העצמית שלך (יתקן אותי ויז'ה קרספו אם אני טועה).

בעיקרון אתה צודק, כל תביעה לא טובה ללקוח (אבל אי אפשר להגיד שאין משמעות לגודל התביעה, בסופו של דבר אתה עובד מול אנשים), רק שאם אתה לא מגיע להשתתפות העצמית, אין מה לפתוח תביעה ואם תגיע למוסך הסדר של חברת הביטוח (ואני מניח שלזה התכוון נרקוטיקה כשאמר שזה הכי נוח), הם מלכתחילה לא יטפלו בך דרך הביטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: