תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מידע הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2014, 07:54 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 74016.html
אנשי עסקים "אנונימיים" נתנו 3 מיליון שח ערבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2014, 07:55 
בפינת ה"מתקרב-מתרחק" של חלון ההעברות הנוכחי :

ציטוט:
הפועל ת"א תנסה להחתים את עוז ראלי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4558563,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2014, 14:27 
יש בלם: חאטב עוביידה עובר להפועל תל אביב
פרסום ראשון: האדומים התרשמו משחקנה של הכח עמידר ר"ג שיחזק את החלק האחורי. עסקת דגני תמורת פלאח, אזולאי וחבשי צפויה להיסגר בראשון
http://www.one.co.il/Article/237851.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול מידע הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2014, 07:15 
ריאלי מוכן להוריד בדרישות, ההנהלה הודיעה שהיא לא מעוניינת. Ynet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2014, 07:17 
מחלוקת בהפועל ת"א סביב עוז ראליהצוות המקצועי מעוניין במגן, שגם מוכן להגמיש את דרישותיו, אך המועדון הוציא הודעה לפיה אין אפשרות להביאו מבחינה כלכלית. אבו אל היג'ה צפוי לשחק במקום ליאור לוי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4558968,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 13:23 
חבשי לא מקבל שחרור, העסקה מול חיפה תקועה
במכבי חיפה מרוצים מאוד מהבלם הצעיר ומעוניינים להשאירו בירוק, הקבוצות מנסות למצוא פתרון אחר. בכל מקרה, האדומים לא יבצעו רכש נוסף הקיץ

http://www.one.co.il/Article/237970.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2014, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 72&lang=HE

יש עיסקה: דגני לחיפה, אזולאי ופלאח להפועל
שתי הקבוצות סגרו את הטרייד וסיימו את הסאגה הארוכה. במסגרת העסקה, האדומים קיבלו הבטחה לשחקן נוסף בעתיד. מאמן חיפה אלכס סטנויבייץ' זעם על ההדלפות האחרונות ושוקל להטיל קנסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:13 
חיפה ב'

הפועל תל אביב התעניינה באלעד גבאי. מכבי חיפה: "לא נשתתף בשכרו"
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2776524

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 09:16 
דחיית תשלום ופריסת חוב: הטרייד בין חיפה והפועל
איל ברקוביץ' רקם עסקה מורכבת, אך בשורה התחתונה - האדומים התחזקו: מחצית מכרטיסו של פלאח תעלה להפועל 150 אלף יורו, שתועבר ב-4 תשלומים, החל מהעונה הבאה. בכסף שנחסך מעזיבת דגני, אזולאי יגיע בהשאלה

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 74240.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 10:00 
הפועל: "הפכנו לסניף של מכבי חיפה במרכז"
האדומים הגיעו לסיכום בעניין דגני, שיעזוב תמורת פלאח ואזולאי: "ברקוביץ' החליט לגדל את הנוער של חיפה בוולפסון". הפועל צפויה לקבל במסגרת העסקה שחקן נוסף מחיפה, או לחילופין השתתפות של הירוקים בשכרו של אזולאי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4559701,00.html

פרסום ראשון: זגורי בכלל מושאל ממכבי חיפה
ציטוט:
"יש את גוזלן, פלאח, ישראל זגורי , אזולאי ובקרוב יעבור עוד שחקן", אמרו בהפועל ת"א, "אם לא היינו סוגרים שהם יוכלו לשחק מול

סתם, זה פרסום שני: צצניפר מזיין במוח וחסר מושג בקבוצה שהוא מסקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
פיצוץ בין ברקוביץ לנמני על מעבר אזולאי ופלאח
http://www.one.co.il/Article/238021.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 19:16 
ONE
התעוררות במכירת המנויים למשחקי הפועל ת"א
אחרי הניצחון על נתניה, האוהדים האדומים הסתערו על משרדי הכרטיסים, רכשו מעל 150 מנויים ביום אחד, וחצו את רף ה-5,000. "זה באמת משהו מיוחד"

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2014, 23:39 
NARKOTIKA כתב:
הפועל: "הפכנו לסניף של מכבי חיפה במרכז"
האדומים הגיעו לסיכום בעניין דגני, שיעזוב תמורת פלאח ואזולאי: "ברקוביץ' החליט לגדל את הנוער של חיפה בוולפסון". הפועל צפויה לקבל במסגרת העסקה שחקן נוסף מחיפה, או לחילופין השתתפות של הירוקים בשכרו של אזולאי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4559701,00.html

פרסום ראשון: זגורי בכלל מושאל ממכבי חיפה
ציטוט:
"יש את גוזלן, פלאח, ישראל זגורי , אזולאי ובקרוב יעבור עוד שחקן", אמרו בהפועל ת"א, "אם לא היינו סוגרים שהם יוכלו לשחק מול

סתם, זה פרסום שני: צצניפר מזיין במוח וחסר מושג בקבוצה שהוא מסקר.

איך הוא מעז לשכוח גם את אלמדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 05:27 
ידיעות אחרונות -
אחרי שסוכם על הטרייד מול חיפה, פאלח ואזולאי סירבו להגיע לאימון בנימוק שטרם חתמול על החוזה.
במקביל, ברקו הודיע לדגני כי הוא עדיין לא יכול לעבור לחיפה.
כתוב לא מעט על הקטע מול נמני, מצד נמני זה העמלות + ההסכם שטרם יצא בכלל.
ברקו אמר לנמני שאין לו עו''ד היום כדי שיוכל להוציא את החוזים + ''אין לי עו''ד היום, אתה מכשיל את העסקה בגלל העמלות''.
שני הצדדים מעריכים כי הסוגיה תיפתר והעסקה תתבצע כשהפועל רוצה שחקן שלישי, חבשי או קונסטנטינוס.
אחד התנאים שהפועל הציבה במו''מ עם חיפה, שהשחקנים שיגיעו יורשו לשחק נגד חיפה.

רמון גיבה את ברקו מול המנהלת לגבי האמירה שלו על שעת המשחק ובעתיד אם יהיו בעיות שכאלה רמון יטפל בהן.

ובפינת המוי כייף - עבדורחימי חתם בלוקרן הבלגית ובמשחק הבכורה כבש ובישל.

הפועל קיבלה אתמול את התשלום הראשון על שכטר, 105 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 11:20 
נבחנים חדשים בהפועל-חלוץ מהליגה התימנית, בן והבה והמגן הניגרי פרנסיס:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 74299.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
ONE

על סף נפילה: הפועל ת"א ירדה מפלאח ואזולאי
הסחבת הבלתי נגמרת בהעברת הבלם והחלוץ של מכבי חיפה, גרמה למנג'ר האדומים, אייל ברקוביץ', לוותר כעת על צירופם. אוראל דגני ככל הנראה יישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2014, 22:49 
סיני וטורק השלימו אחרי 20 שנה. (one)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 07:06 
אחרי 20 שנה: סולחה מרגשת בין משה סיני וג'ימי טורק - מכוכבי העבר של הפועל ת''א

בלעדי: שניים מהכוכבים הגדולים ביותר של הפועל נפגשו ושמו סוף לאחד הסכסוכים המדוברים בכדורגל הישראלי. ג'ימי טורק: "שמח שזה מאחורינו"

מאת ארז נעמן 19/08/2014
שניים מגדולים שחקני הפועל תל אביב, ג'ימי טורק ומשה סיני, שהיו בנתק של שנים בגלל אחד הסכסוכים המדוברים ביותר שהיו לכדורגל הישראלי, שמו היום קץ לסכסוך במפגש מרגש במסעדה בתל אביב ביוזמתו של אוהד הקבוצה, קובי סידי.

השניים נפגשו, דיברו והעלו זכרונות מהעבר, ובסיומה של השיחה לחצו ידיים והתחבקו. בכך למעשה השניים שמו סוף לסכסוך של יותר מ-20 שנים.

חילוקי הדעות בין השניים החלו במשחק פתיחת העונה מול בית"ר ירושלים בתחילת שנות ה-90, הקבוצה סיימה ב-2:2 ואחרי המשחק משה סיני תקף את ג'ימי טורק ואלי 'קוקוס' כהן.

השניים לא נותרו חייבים ואמרו לתקשורת שסיני פירק את הפועל תל אביב. ה-7 האגדי של הפועל לא נשאר חייב והגיב בתביעת דיבה.

כעת הכל נשאר בגדר היסטוריה, כאשר כאמור, היום השניים שמו סוף לסכסוך והשאירו את כל המשקעים מאחור.

טורק התייחס למפגש בקמרה: "העלינו זכרונות והתחבקנו, לא היה לי שום דבר אישי נגדו אף פעם. אני שמח שזה מאחורינו".

מי שהיה אחראי על הסולחה הוא איש העסקים ואוהד הפועל תל אביב, קובי סידי, שאמר על המפגש: "שמעתי באחד הראיונות את משה מדבר יפה על ג'ימי והחלטתי שהגיע הזמן לעשות את זה. הייתה פגישה מרגשת מאוד, זה עשה לי טוב בגוף שהייתה לי את הזכות הזו לסגור את הפרשה הזו ש-20 שנה לא נסגרה ואני מאוד שמח ששניים מגדולי שחקני הכדורגל של הפועל ת"א חזרו להיות ביחסים טובים".

נתי באקסטזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 10:13 
ציטוט:
"הייתי רוצה להידמות למכבי ת"א"
לסיימון כץ, מבעלי המניות של הפועל ת"א, יש בטן מלאה בנוגע למצב המועדון • על חיים רמון: "האוהדים לא עושים לו חיים קלים, אבל חלק מזה הוא הביא על עצמו" • על אייל ברקוביץ': "הוא צריך לשפר את יחסי האנוש" • על עזיבת עידו חג'ג': "היו לו כוונות טובות"

http://www.israelhayom.co.il/article/210945

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
דגני סיכם ויחל להתאמן במכבי חיפה
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2777323

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2014, 20:56 
אוראל דגני סיכם במכבי חיפה, וואלה ספורט

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
חאטב יעבור להפועל ת"א תמורת 3 או 4 שחקנים
האדומים מחפשים חיזוק וכעת נחשף מתווה העסקה עם הכח עמידר ר"ג לגבי צירופו של הבלם. הפועל תעביר לקבוצה מהלאומית שחקנים כדי שיצברו דקות משחק
http://one.co.il/Article/238168.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 14:14 
עוד בנושא דגני. כתוב שהפועל חסכה 1.2 מליון שקלים.
אני מקווה שנתחזק בשחקנים ושהכוונה הייתה יותר מלחסוך כסף.
במידה ולאזה יריקה בפנים של כל מי שעשה מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
דגני כזה שחקן מלך..
בלי קשר שהוא אחד הבלמים הכי טובים בליגה.. פשוט מלך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 06:45 
ידיעות:
ברקוביץ סיכם עם שחר שהוא יוכל להשתמש(???) ב 3 שחקנים שלא נמצאים בתוכניות של חיפה בינהם: פלאח, אזולאי, קונסטנטינוס, חבשי וידין. פרנסיס אמור לחתום היום. החשב יניב משולם זומן לשימוע חפני פיטורים בגלל מחלוקות עם ברקוביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2014, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
http://sport2.thepost.co.il/content/107376

לא טוב לק"ש, מספיק להפועל ת"א
22/08/2014 | 10:07
ברקוביץ' החתים מגן ניגרי בן ה-21 בשם פרנסיס, שנבחן אצל בכר ונזרק

איל ברקוביץ', מנג'ר הפועל תל אביב, והמאמן אסי דומב החתימו את בנג'מין פרנסיס, מגן שמאלי בן 21 בעל הופעה בודדת בנבחרת הלאומית של ארצו. ההחלטה התקבלה בשל מצוקה מקצועית וחסרון של מגן שמאלי בסגל הרחב.

פרנסיס היה אמור לחתום בתחילת העונה בהפועל קריית שמונה, אבל המאמן ברק בכר ויתר על שרותיו. עם פרנסיס יחתמו על חוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת.

סארי פלאח ושלומי אזולאי, ממנודי מכבי חיפה, עוד לא חתמו בהפועל. דומב מעוניין גם בעדי קונסטנטינוס. הבלם חאתם עוביידה כן יחתום, אחרי שמאמן הכח, לה הוא שייך, יבחר שני אדומים בוגרי מחלקת הנוער.

יניב משולם, חשב הקבוצה, יעזוב את תפקידו בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2014, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

בלעדי: שניים מהכוכבים הגדולים ביותר של הפועל נפגשו ושמו סוף לאחד הסכסוכים המדוברים בכדורגל הישראלי. ג'ימי טורק: "שמח שזה מאחורינו"

מאת ארז נעמן 19/08/2014
שניים מגדולים שחקני הפועל תל אביב, ג'ימי טורק ומשה סיני, שהיו בנתק של שנים בגלל אחד הסכסוכים המדוברים ביותר שהיו לכדורגל הישראלי, שמו היום קץ לסכסוך במפגש מרגש במסעדה בתל אביב ביוזמתו של אוהד הקבוצה, קובי סידי.

השניים נפגשו, דיברו והעלו זכרונות מהעבר, ובסיומה של השיחה לחצו ידיים והתחבקו. בכך למעשה השניים שמו סוף לסכסוך של יותר מ-20 שנים.

חילוקי הדעות בין השניים החלו במשחק פתיחת העונה מול בית"ר ירושלים בתחילת שנות ה-90, הקבוצה סיימה ב-2:2 ואחרי המשחק משה סיני תקף את ג'ימי טורק ואלי 'קוקוס' כהן.

השניים לא נותרו חייבים ואמרו לתקשורת שסיני פירק את הפועל תל אביב. ה-7 האגדי של הפועל לא נשאר חייב והגיב בתביעת דיבה.

כעת הכל נשאר בגדר היסטוריה, כאשר כאמור, היום השניים שמו סוף לסכסוך והשאירו את כל המשקעים מאחור.

טורק התייחס למפגש בקמרה: "העלינו זכרונות והתחבקנו, לא היה לי שום דבר אישי נגדו אף פעם. אני שמח שזה מאחורינו".

מי שהיה אחראי על הסולחה הוא איש העסקים ואוהד הפועל תל אביב, קובי סידי, שאמר על המפגש: "שמעתי באחד הראיונות את משה מדבר יפה על ג'ימי והחלטתי שהגיע הזמן לעשות את זה. הייתה פגישה מרגשת מאוד, זה עשה לי טוב בגוף שהייתה לי את הזכות הזו לסגור את הפרשה הזו ש-20 שנה לא נסגרה ואני מאוד שמח ששניים מגדולי שחקני הכדורגל של הפועל ת"א חזרו להיות ביחסים טובים".

נתי באקסטזה

מישהו יכול להרחיב מה היה שם?
מה היה התפקיד של קוקוס וטורק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 11:33 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 38&lang=he
מגן הולנדי להתרשמות בהפועל- דונובן סלינגארד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 13:32 
אדום עד לגרדום כתב:
joshsoos כתב:

מאת ארז נעמן 19/08/2014

נתי באקסטזה

מישהו יכול להרחיב מה היה שם?
מה היה התפקיד של קוקוס וטורק?

קוקוס - אב טיפוס לגרזן. בזקנתו, מרוב אנרגיה, גם עלה קדימה וכבש. לא שהיה מוכשר כל כך לחלק הקדמי, אבל מרוב אנרגיה ובטחון שרכש זה כאילו לשתף בן 18 נגד בני 16. נגדם הוא יכול לכבוש.
טורק - קשר התקפי. יכולות של חלוץ, אבל בפועל בעיקר קשר. ואישיות על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2014, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
ONE
מעברם של פלאח ואזולאי להפועל ת"א תקוע

העסקה שבמסגרתה הבלם והחלוץ יגיעו לאדומים הגיעה למבוי סתום. חילוקי דעות לגבי פתיחת העונה. החלוץ מתיו גודסון שוחרר, המגן סלינגרד לא יגיע ()

בהפועל תל אביב מנסים לחזור לשגרה. הקבוצה תשוב היום (ראשון) לאימונים לאחר שהשחקנים זכו ליום חופש עקב דחיית מחזור הפתיחה של ליגת העל. בקרב השחקנים ישנן חילוקי דעות לגבי פתיחת העונה, למרות שלכולם ברור שהמצב הקיים בעייתי מאוד ויש להישמע להנחיית פיקוד העורף שאוסרת התקהלויות גדולות.

בעקבות החלטת המנהלת שלא לפתוח את הליגה במצב הבטחוני הנוכחי, אמר אחד השחקנים: "קשה להישאר כל הזמן ברמת דריכות גבוהה כשכל פעם יש משהו אחר שקורה ואז מחליטים על דחייה. צריך למצוא פתרון".

בנושא אחר, נראה שעסקת ההעברה של סארי פלאח ושלומי אזולאי להפועל תקועה כאשר עו"ד גיא פרימור טוען שעוד לא הגיעה אליו טיוטת הסכם ולפיכך לא ניתן להשלים את העסקה.

סוכנם של השניים, אבי נמני, הבהיר: "אנחנו מתחילים להתנהל עם קבוצות אחרות ואם יהיה הסכם עם הפועל אנחנו נשמח, אבל אנחנו לא יושבים וממתינים להתפתחויות".

בפן המקצועי, החלוץ הניגרי מתיו גודסון ככל הנראה ישוחרר לאחר שלא הרשים את המנג'ר אייל ברקוביץ' והמאמן אסי דומב. בניגוד אליו, המגן הניגרי, פרנסיס בנג'מין, נחת בארץ ויצטרף לבן והבה שעדיין נבחן במועדון. לאדומים הוצע המגן ההולנדי דונובן סלינגרד והקשר המקסיקני הצעיר אמת ראמירס, אך השניים לפי שעה לא יגיעו למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 411 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: