תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:

עזוב הוכחות. אפילו משהו נסיבתי אין. מישהו כבר נתן קודם את הדוגמא המטופשת של טביב וכבר ענו לזה. אצל טביב זה היה הרבה מעבר לשמועות. המספרים לא מסתדרים, הרבה כתבות וראיונות בכלי התקשורת עם אנשים שהסתכסך איתם ושיקר להם, הרבה חלקים בפאזל לא מסתדרים.

אצל תאומים, אין לאנשים שום דבר ממשי להגיד (על כל התקופה שמ-2005-2013, חוץ מזה שהוא "היה בסביבה". אז זה לא ש"אין הוכחות". אפילו משהו נסיבתי אין. סתם ספקולציות ותאוריות קונספירציה בשקל. מסקנות צריכות להתבסס גם על מסד עובדתי כלשהו.

הבעיה בסיפור עם תאומים, זה שיותר מדי פעמים התחושה היא שההשתלחות כלפיו היא סוג של רפלקס מותנה. הוא אשם כי אנשים החליטו שהוא אשם.

העובדה שבכל האשכול הזה לא הובאה שום טענה ממשית נגדו שהיא מעבר ל"היה בסביבה", מדברת בעד עצמה.

אה כן, גם האשימו אותו בטרפוד עסקת בן זקן, ותוך 5 דקות התברר שזו האשמה מאד מאד לא מבוססת...

אגב - בנושא טביב, גניבת הכסף היא לא הנושא העיקרי אלא העובדה שהפעולות שלו באופן שיטתי לא שירתו את טובת המועדון. גם אם הייתי משתכנע שהוא לא לקח שקל לכיסו, עדין הוא לא היה בעלים ראוי, בגלל הצורה שבה התנהל המועדון תחתיו. תאומים עשה שגיאות בתקופתו, אבל לא משהו שמתקרב לטביב.

לגבי הניהול כיום, מי שמנהל את המועדון זה רמון ולא תאומים. לתאומים אפשר לייחס מעורבות, אבל הוא לא האחראי העיקרי, לפחות לא שידוע לי.

ושלא תהיה טעות, אני חושב שהניהול כרגע הוא הבזיוני ביותר בתולדות המועדון וגם לתאומים חלק בענין. אני מתייחס כרגע לטענה שתאומים אחראי באופן שיטתי לבעיות במועדון החל משנת 2005. זו תזה שמבחינתי היא חסרת ביסוס ואני לא מבין את הרציונל מאחריה.

אצל תאומים הפאזל מסתדר? זה שהוא 17 שנה תמיד נמצא מסביב למועדון למרות שלפני עשר שנים הכריז שהוא מפסיק לנהל ולא היו לו יותר אחוזי בעלות?
מי יזם את העברת הפועל ל'איש שלומנו' מוני תמורת אפס שקלים עגולים, מוישה תוכעס? מי היה יועץ לטביב, עומר חרמש?
מי התחיל את כל הסיפור ב97 ועדיין נמצא שם?
מושיק תאומים הוא איש של מאחורי הקלעים, תמיד היה כזה במהלך הקריירה. אנטיתזה לטביב שאין לו מושג איך להתנהל תקשורתית, ואם היה כזה היה יכול עדיין להיות אצלנו ולהמשיך לגנוב תוך כדי. הוא איש שיווק ופרסום, כריש גדול שיודע למשוך בחוטים וטפלון שקשה להוכיח נגדו דברים כי הוא יודע להתנהל וכי צריך אינטרסים לחשוף חשדות לא קטנים שיש על מה שקורה וקרה במועדון. יש לך ראיות נסיבתיות ששרה נתניהו מנהלת את ביבי ודה פקטו את המדינה? יש לך ראיות שהמוסד רצח את א' ב' וג'? יש ראיות שהמועדון ניסה למכור את גילי למכבי? אתה חושב בראש משפטי, והחיים לשמחתנו אינם עדיין כאלה לחלוטין. יש המון אפור, ותאומים הוא מלך האפור. במקרים כאלה רק צריך להסתכל למציאות, לבחון את מה שידוע ולשפוט לאור זאת. קומון סנס.
רמון הוא חלק והיה תמיד חלק, עירבו אותו כשהיה צריך, ולצורך העניין זה לא באמת משנה הפרסונה אלא החבורה- זאת שלא משחררת אותנו מתפיסתה כבר 17 שנה. תאומים היה ויהיה המוח שמאחורי החבורה הזו. אין לי הוכחות ואין לי ראיות, זו ההשערה המחושבת שלי.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 13:22 
אם נתיחס לפרסום של אופירה ברצינות, בולטים בהעידרותם לשכנע את יואב כץ לקנות את הפועל רמון (ש"מחפש מתחת לכל אבן קונה") וגם תאומים מעמדתו ומהשפעתו.
אז זהו שיואב כץ עוף משונה (וזה לא רע בהכרח) שמתענין בקבוצה בלי לשאול את הספינולוגים. יש מצב שהוא לא ברמה שלהם ולא סופר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
אם נתיחס לפרסום של אופירה ברצינות, בולטים בהעידרותם לשכנע את יואב כץ לקנות את הפועל רמון (ש"מחפש מתחת לכל אבן קונה") וגם תאומים מעמדתו ומהשפעתו.
אז זהו שיואב כץ עוף משונה (וזה לא רע בהכרח) שמתענין בקבוצה בלי לשאול את הספינולוגים. יש מצב שהוא לא ברמה שלהם ולא סופר אותם.

אז עם מי בדיוק הוא מדבר על כל הנושא? עם עצמו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 13:37 
Satlanel כתב:
הערבויות שחג'ג' וצבאן שמים זה כדי לאשר חריגה מהתקציב או שההכנסות הצפויות אמורות לכסות אותו?
האם בונים על מכירת ורמוט בינואר?
האם בכל הקבוצות הקטנות יותר שהתקציב שלהן פחות או יותר כמו שלנו אבל אמורות להכניס פחות הכנסה מאיתנו יש גורמים שמשקיעים מכספם הפרטי?

ממה שאומרים, שלושה מיליון שקל מהתקציב(סדר גודל) של הפועל פתח תקווה,סכנין והפועל חיפה
מגיע מהבעלים, או מגיוסים שהבעלים עושים( זה במקרה של סכנין).בעכו, לפי פרסומים מעונות קודמות העירייה נתנה לפחות 2.2 מיליון ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 13:49 
2.5 מיליון דולר??? :LOL2: :LOL2: אולי 2 וחצי דולר.
מיום ליום נדמה לי שאני נמצא במצלמה נסתרת.ותכף יקפוץ מישהו ויגיד,חייך אכלת אותה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 13:55 
אכלת אותה... אההההההההה not

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שאכלנו אותה אחו שרמוטה.
רק את החיוך אני לא רואה בשום מקום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 15:33 
משהו מלפני 4 שנים שנתקלתי בו במקרה:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/175/151.html?ap=3&from_art=1027768&to_art=2175151

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא לומדים. שמעו מה אומרים אוהדי הפועל חיפה על יואב כץ, זה הרבה מעבר ל"קמצנות" המדוברת. לא צריך להקשיב להם? זה גם מה שאמרנו על אוהדי הפועל כפר סבא בזמנו. ייאוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שלעולם לא נלמד.
תמיד נרגיש שההזוי התורן עדיף על ההזוי הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
מי זה ה"אנחנו" האלה שאתם מדרים עליהם?
אפשר לחשוב שהאוהדים הם אלה שהלכו ליואב כץ.
מעבר לזה, מה אתם מציעים? שנלך למחות מול האנשים שמציעים להם לרכוש את הפועל ת"א? איך זה יקדם אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
לא משנה מה תגידו הוא עדיף מכלום ואיתו ביחד עם המחזיקי מניות אולי התקציב קצת יעלה במצבנו הנוכחי אין לנו זכות להתלונן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 16:08 
מה אתם לוקחים את הפרסומים האלה ברצינות?
גם אם הוא רוצה והייתה כוונה אמיתית הוא לא יכול להתקרב אלינו בשנה הקרובה.

ובכל מקרה הוא אסון מהלך. משקיע 2.5 מליון דולר בשנה בתחת שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 16:11 
מה אתם מתרגשים? יואב כץ לא יעזוב את הפועל חיפה גם אם החיים שלו יהיו תלויים בזה. הוא עושה שרירים מול העירייה אחת לכמה שבועות/חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
כרובי ונרקוטיקה, "אנחנו" זה רבים פה ובקהל הרחב שאני שומע שזה לא נשמע להם רעיון רע, ו"עם הכסף שהוא משקיע שם אפשר לעשות דברים יפים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 16:57 
יואב כץ כבר כמה ימים בכותרות ולא ברור על מה.
הוא צריך קונה להפועל חיפה ורק אחרי זה הקפאה של שנה לפני מעבר לקבוצה אחרת.
וזה לפני שדיברתי על המשא ומתן עם רמון וההיתקלות בכל החארות שקיבלו תפקיד ניהולי במועדון בלי יכולת להיות אחמש בבורגר ראנץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
pogi כתב:
נועם שחם כתב:

אני אשמח אם תוכל לומר לי מה בדיוק הייתה המעורבות של תאומים בהפועל בתקופת מוני את טביב.

נכון, בתקופה שמשנת 1997 עד 2006 אם איני טועה, תאומים היה שחקן מרכזי בניהול המועדון ואחד מבעליו, בתקופה הזו היו גם לא מעט הישגים יפים, אבל בסופה הענין דעך אחרי שסגול החליט שנמאס לו להפסיד כסף ולהיות חלק מהענין.

מאז 2006 ועד לתקופה בה רמון חזר למועדון - מה בדיוק היה חלקו של תאומים וכיצד הוא הזיק למועדון?

והתשובה "שתאומים יסביר", היא תשובה לא רצינית. אתה יוצא בהאשמות חריפות, המינימום הוא שתתמוך את הטענות ותבסס אותן בעובדות.

איזה עובדות אתה רוצה שאני אתן לך בדיוק? אני עיתונאי שחוקר את כל מה שנעשה במועדון 24 שעות ביממה?
אני מסתכל על המועדון מנקודת מבט של אוהד ב20 השנה האחרונות- מוני הראל צץ בשנות ה90 ואז חוזר ב2005
רמון מגיע ב95 חוזר ב2004 ואז מגיע שוב ב2012
תאומים מגיע ב97 נתקע פה כמה שנים ומשחק בכסף של סגול ואז נעלם מקדמת הבמה רק כדי לחזור עם רמון ב2012
על הדרך הוא "מוכר" להראל את המועדון בחינם (מעניין מאוד שללב לבייב הוא לא הצליח למכור כי רפי עגיב "עשה בעיות" אבל למוני לא הייתה שום בעיה למכור).
כמו שצוין כאן, כאשר גורם זר בדמות טביב השתלט לחלוטין על הפועל אז תוך כמה חודשים קמה מהומה כדי להעיף אותו ותוך שנה הוא הוחלף... על ידי רמון ותאומים.

מצטער, אני לא קונה את השוק הזה. אתה רוצה שאני אשתכנע שתאומים רוצה למכור ולא מפריע? שיעזוב את המועדון. כמוהו גם רמון, הראל, לובין, וייצמן, סידי, מידי וכל היצורים שמשום מה לא מעורבים אבל תקועים פה כבר 20 שנה כל אחד בתורו בעקביות משעממת של עונה בשנה.
עד אז מבחינתי כולם מעורבים וכולם מונעים מהמועדון לצאת לידיים נקיות.

אני לא רוצה שתקנה כלום. אני רוצה שכשאתה בא והופך מישהו לאוייב ומסית נגדו, שיהיה לך מינימום של תימוכין, ולא השערות וספקולציות שאי אפשר ללמוד מהן שום דבר אמיתי.

מה היה לך נגד טביב חוץ מספקולציות של אוהדים שהקימו אתר וכמה דפי פייסבוק, מעדויות של מקורבים של מקורבים של מקורבים על מה ששחקנים אומרים ומנסיון קודם של קבוצות איתו (גם תאומים הודה שהוא נכשל ו"זז" בשביל רמון והדירקטוריון המיתולוגי שכמעט הוריד אותנו ליגה) בשביל שאותו כן יהיה לגיטימי להפוך לאויב ולהסית נגדו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 18:10 
כבר ענו על זה פה,
אבל בוא אני אזרום איתך,
למה מול טביב הוא כן מחה ועכשיו לא? סתם נחה עליו הרוח? גזענות? מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
אני באותו מצב כמוהו. בגלל זה השאלה מעניינת אותי.
אני למשל לא יוצא ממחאה פה כי עייפתי מזה וחוץ מזה בדומה לשאול אני מאמין שמאוחר מדי לזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 18:42 
פאביו כתב:
יואב כץ החליט להישאר בחיפה
ציטוט:
בינתיים: יואב כץ החליט להישאר בהפועל חיפה
בעלי הקבוצה מהכרמל, ששקל לקחת את הבעלות על הפועל ת"א, הודיע רשמית כי לא יעזוב בשלב זה: "לא היה אפשרי מבחינתי להשאיר את חיפה ללא בעלים

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 18:48 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 41&lang=he

אם לא יהיו הפתעות יוצאות דופן, חיים רמון יעביר סופית את תקציב הקבוצה לעונה הקרובה בבקרה התקציבית. התקציב יעמוד על 29 מיליון שקלים, כאשר 5 מהם נועדו לכיסוי חובות מהעונה הנוכחית.

ה-29 הם 24.
דובר על 8 מליון חוב. דמארי זה בערך 3 מליון (זה בערך הסעיף הגדול, אבל יש עוד סעיפים שמקזזים האחד את השני אם לא עולים לאירופה) ונמסר שיהיה כיסוי חובות 5 מליון.
אז סוגרים את החור התקציבי, אבל בלי אירופה בלי מאמן ובלי דמארי עלולים לסגור גם את הפועל כקבוצת צמרת לתקופה. ממש לא איכפת להם כי מרחיק קונים. להפך קיבלו קבוצה בדמותם ובצלמם כמסכנים.

לגלגל עוד 3 מליון זה כמו דירה אחת באחד מהפרויקטים של חג'ג ובודאי פחות מדירת גג. כועס שהאולטראס הולכים לבתים (פרט לטביב), אבל אם זה המצב גם חג'ג' מיותר. וטוב שיוצא מהעינים שלנו.
העיקר שיהנו מארוחת חינם של בעלות והשפעה של קבוצת כדורגל עם היסטוריה. ומה שמצחיק זה שזו באמת בערך ארוחת חינם.

בדרך דיברו על 18-20 ?! אאל"ט גם בהנחת מכירת דמארי שהיתה בשלב זה כעובדה. עד שלא רואה דוח בדיקת ספרים של רואה חשבון לא מתיחס למספרים של הספינולוגים.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 12 אוגוסט 2014, 19:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 18:54 
לא שאי פעם האמנתי בקשקוש הזה של יואב כץ, אבל האופן המוגזם שבו הוא מהלל את אנשי הפועל תל אביב, החכמים, המוכשרים, המקצועים, המשקיענים בלב בלה בלה...מחדד את העובדה שהיה פה כנראה איזה ספין עלוב משותף ל2 הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
לפחות בידיעות אחרונות אתמול או שלשום היה כתוב שאנשים בהנהלת הפועל פנו אליו.
לפי זה שהכתב של ידיעות מקורב לאנשים בהנהלת הפועל לא הייתי ממהר לקבוע שיואב כץ היה שותף לעניין הזה כספין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 13:44 
האדס כתב:
אנשים שמגנים על משה תאומים זה כבר השיא.
אני בעד למנות אותו לנשיא העמותה, שים את כולם על אוניה ולתת להם להפליג יחד במשך 10 שנים.
סוג של ריאלטי.

בין "להגן על משה תאומים", לבין לקבל כדבר מובן מאליו כל האשמה שמייחסים לו פה, יש פער מאד גדול.

במקרה הזה, אני מעדיף להיות הסנגור של "האיש הרע", מאשר להצטרף לעדר המשתלחים והמאשימים, שמזכיר את ציד המכשפות מהמערכון של מונטי פייטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 13:45 
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
pogi כתב:
נועם שחם כתב:

אני אשמח אם תוכל לומר לי מה בדיוק הייתה המעורבות של תאומים בהפועל בתקופת מוני את טביב.

נכון, בתקופה שמשנת 1997 עד 2006 אם איני טועה, תאומים היה שחקן מרכזי בניהול המועדון ואחד מבעליו, בתקופה הזו היו גם לא מעט הישגים יפים, אבל בסופה הענין דעך אחרי שסגול החליט שנמאס לו להפסיד כסף ולהיות חלק מהענין.

מאז 2006 ועד לתקופה בה רמון חזר למועדון - מה בדיוק היה חלקו של תאומים וכיצד הוא הזיק למועדון?

והתשובה "שתאומים יסביר", היא תשובה לא רצינית. אתה יוצא בהאשמות חריפות, המינימום הוא שתתמוך את הטענות ותבסס אותן בעובדות.

איזה עובדות אתה רוצה שאני אתן לך בדיוק? אני עיתונאי שחוקר את כל מה שנעשה במועדון 24 שעות ביממה?
אני מסתכל על המועדון מנקודת מבט של אוהד ב20 השנה האחרונות- מוני הראל צץ בשנות ה90 ואז חוזר ב2005
רמון מגיע ב95 חוזר ב2004 ואז מגיע שוב ב2012
תאומים מגיע ב97 נתקע פה כמה שנים ומשחק בכסף של סגול ואז נעלם מקדמת הבמה רק כדי לחזור עם רמון ב2012
על הדרך הוא "מוכר" להראל את המועדון בחינם (מעניין מאוד שללב לבייב הוא לא הצליח למכור כי רפי עגיב "עשה בעיות" אבל למוני לא הייתה שום בעיה למכור).
כמו שצוין כאן, כאשר גורם זר בדמות טביב השתלט לחלוטין על הפועל אז תוך כמה חודשים קמה מהומה כדי להעיף אותו ותוך שנה הוא הוחלף... על ידי רמון ותאומים.

מצטער, אני לא קונה את השוק הזה. אתה רוצה שאני אשתכנע שתאומים רוצה למכור ולא מפריע? שיעזוב את המועדון. כמוהו גם רמון, הראל, לובין, וייצמן, סידי, מידי וכל היצורים שמשום מה לא מעורבים אבל תקועים פה כבר 20 שנה כל אחד בתורו בעקביות משעממת של עונה בשנה.
עד אז מבחינתי כולם מעורבים וכולם מונעים מהמועדון לצאת לידיים נקיות.

אני לא רוצה שתקנה כלום. אני רוצה שכשאתה בא והופך מישהו לאוייב ומסית נגדו, שיהיה לך מינימום של תימוכין, ולא השערות וספקולציות שאי אפשר ללמוד מהן שום דבר אמיתי.

מה היה לך נגד טביב חוץ מספקולציות של אוהדים שהקימו אתר וכמה דפי פייסבוק, מעדויות של מקורבים של מקורבים של מקורבים על מה ששחקנים אומרים ומנסיון קודם של קבוצות איתו (גם תאומים הודה שהוא נכשל ו"זז" בשביל רמון והדירקטוריון המיתולוגי שכמעט הוריד אותנו ליגה) בשביל שאותו כן יהיה לגיטימי להפוך לאויב ולהסית נגדו?

אני יכול לנהל איתך דיון ארוך בענין. היה לי הרבה יותר ממה שיש לגבי תאומים. אבל בוא נגיד שהייתי אדיוט ולא היה לי כלום. זה הופך את ההסתה נגד תאומים למוצדקת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 13:52 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:

עזוב הוכחות. אפילו משהו נסיבתי אין. מישהו כבר נתן קודם את הדוגמא המטופשת של טביב וכבר ענו לזה. אצל טביב זה היה הרבה מעבר לשמועות. המספרים לא מסתדרים, הרבה כתבות וראיונות בכלי התקשורת עם אנשים שהסתכסך איתם ושיקר להם, הרבה חלקים בפאזל לא מסתדרים.

אצל תאומים, אין לאנשים שום דבר ממשי להגיד (על כל התקופה שמ-2005-2013, חוץ מזה שהוא "היה בסביבה". אז זה לא ש"אין הוכחות". אפילו משהו נסיבתי אין. סתם ספקולציות ותאוריות קונספירציה בשקל. מסקנות צריכות להתבסס גם על מסד עובדתי כלשהו.

הבעיה בסיפור עם תאומים, זה שיותר מדי פעמים התחושה היא שההשתלחות כלפיו היא סוג של רפלקס מותנה. הוא אשם כי אנשים החליטו שהוא אשם.

העובדה שבכל האשכול הזה לא הובאה שום טענה ממשית נגדו שהיא מעבר ל"היה בסביבה", מדברת בעד עצמה.

אה כן, גם האשימו אותו בטרפוד עסקת בן זקן, ותוך 5 דקות התברר שזו האשמה מאד מאד לא מבוססת...

אגב - בנושא טביב, גניבת הכסף היא לא הנושא העיקרי אלא העובדה שהפעולות שלו באופן שיטתי לא שירתו את טובת המועדון. גם אם הייתי משתכנע שהוא לא לקח שקל לכיסו, עדין הוא לא היה בעלים ראוי, בגלל הצורה שבה התנהל המועדון תחתיו. תאומים עשה שגיאות בתקופתו, אבל לא משהו שמתקרב לטביב.

לגבי הניהול כיום, מי שמנהל את המועדון זה רמון ולא תאומים. לתאומים אפשר לייחס מעורבות, אבל הוא לא האחראי העיקרי, לפחות לא שידוע לי.

ושלא תהיה טעות, אני חושב שהניהול כרגע הוא הבזיוני ביותר בתולדות המועדון וגם לתאומים חלק בענין. אני מתייחס כרגע לטענה שתאומים אחראי באופן שיטתי לבעיות במועדון החל משנת 2005. זו תזה שמבחינתי היא חסרת ביסוס ואני לא מבין את הרציונל מאחריה.

אצל תאומים הפאזל מסתדר? זה שהוא 17 שנה תמיד נמצא מסביב למועדון למרות שלפני עשר שנים הכריז שהוא מפסיק לנהל ולא היו לו יותר אחוזי בעלות?
מי יזם את העברת הפועל ל'איש שלומנו' מוני תמורת אפס שקלים עגולים, מוישה תוכעס? מי היה יועץ לטביב, עומר חרמש?
מי התחיל את כל הסיפור ב97 ועדיין נמצא שם?
מושיק תאומים הוא איש של מאחורי הקלעים, תמיד היה כזה במהלך הקריירה. אנטיתזה לטביב שאין לו מושג איך להתנהל תקשורתית, ואם היה כזה היה יכול עדיין להיות אצלנו ולהמשיך לגנוב תוך כדי. הוא איש שיווק ופרסום, כריש גדול שיודע למשוך בחוטים וטפלון שקשה להוכיח נגדו דברים כי הוא יודע להתנהל וכי צריך אינטרסים לחשוף חשדות לא קטנים שיש על מה שקורה וקרה במועדון. יש לך ראיות נסיבתיות ששרה נתניהו מנהלת את ביבי ודה פקטו את המדינה? יש לך ראיות שהמוסד רצח את א' ב' וג'? יש ראיות שהמועדון ניסה למכור את גילי למכבי? אתה חושב בראש משפטי, והחיים לשמחתנו אינם עדיין כאלה לחלוטין. יש המון אפור, ותאומים הוא מלך האפור. במקרים כאלה רק צריך להסתכל למציאות, לבחון את מה שידוע ולשפוט לאור זאת. קומון סנס.
רמון הוא חלק והיה תמיד חלק, עירבו אותו כשהיה צריך, ולצורך העניין זה לא באמת משנה הפרסונה אלא החבורה- זאת שלא משחררת אותנו מתפיסתה כבר 17 שנה. תאומים היה ויהיה המוח שמאחורי החבורה הזו. אין לי הוכחות ואין לי ראיות, זו ההשערה המחושבת שלי.

אני לא מתנהל "בראש משפטי" - אלא בראש של שכל ישר, הגינות, והשאיפה להיות זהיר כשאני מאשים בהאשמות חמורות.

אני גם לא בא לומר פה שמשה תאומים הוא איזה שה תמים שלא מעורב בשום דבר שקשור למועדון, אבל בין האמירה הזו לבין הנסיון לייחס לו באופן אישי את האחריות לכל מה שקורה במועדון בשנים האחרונות, להאשים אותו בהכשלת משאים ומתנים, להכשיל אותו ברצון להחזיק במועדון כמו צעצוע שלו גם במחיר הרס המועדון וכו' - בשביל האשמות כאלו אני צריך קצת יותר.

אתה כל הזמן חוזר על האמירה "ראיות". עזוב ראיות, תן דוגמאות קונקרטיות שאפשר להתייחס אליהן בכלל. עוד לא הגענו לשלב של הראיות. תן לי דוגמאות אמיתיות לדברים שתאומים אחראי להם ושבגללן אפשר לייחס לו האשמות כאלו.

כל הדיון הזה, ועוד לא הבאת כלום, חוץ מהסיפור של מתן זכויות הניהול למוני הראל, שזה אולי מהלך לא הכי מוצלח, אבל בטח לא כזה שיכול להצדיק השתלחות כזו.

יעץ לטביב? מה הבעיה בזה שטביב התייעץ במושיק תאומים? האם ההחלטות והפעולות של טביב נלקחו בעצתו של תאומים? האם הוא בכלל הקשיב לעצות? אתה יודע בכלל במה הוא התייעץ?

לי נראה שאין לכם מושג מה תאומים עשה או לא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 14:02 
כל מילה שחם.
תפסיקו לבלבל את המח, אף אחד לא דרש הוכחות משפטיות, גם אצל טביב לא דרשנו, אבל אז ידענו על מה אנחנו באים בתלונות. אתם אפילו לא יכולים לרשום במשפט מסודר במה אתם מאשימים אותו ואיך הוא אחראי למה שקורה בקבוצה, וגם לא מצליחים להסביר חוץ מאיזה 2 מילים שמופיעות בכתבה מלפני שנתיים איך לעזאזאל הבן אדם הזה רלוונטי למשהו.

ולא, "בוחש ובוחש" לא נחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 14:18 
טוב אז תאומים ורמון הם לא הבעיה, הבעיה זה הקהל והפועל לא מותג מספיק חזק למכירה, אפשר להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 15:29 
NARKOTIKA כתב:
כל מילה שחם.
תפסיקו לבלבל את המח, אף אחד לא דרש הוכחות משפטיות, גם אצל טביב לא דרשנו, אבל אז ידענו על מה אנחנו באים בתלונות. אתם אפילו לא יכולים לרשום במשפט מסודר במה אתם מאשימים אותו ואיך הוא אחראי למה שקורה בקבוצה, וגם לא מצליחים להסביר חוץ מאיזה 2 מילים שמופיעות בכתבה מלפני שנתיים איך לעזאזאל הבן אדם הזה רלוונטי למשהו.

ולא, "בוחש ובוחש" לא נחשב.

יכולים לרשום וחלק מזה גם נרשם פה רק שאתה בוחר להתעלם. אני לא ארשום דברים שאני שמעתי שהם האשמות חמורות בלי שיש לי הוכחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 15:52 
אז או שתוסיף לכאורה, או שאל תצפה מאף אחד, אף פעם, להיות איתך באותה עמדה לגביו. ואני מניח ששמעתי בדיוק מה שאתה שמעת, ואת העיקר של זה רשמתי פה לפני כמה עמודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: