תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טיול למזרח הרחוק
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 13:52 
אהלן! אני נמצא כבר שבועיים בתאילנד,כרגע אני בצפון בצאנג מאי ומחר אני עוזב ללאוס..רציתי לשאול אם מישהו שעשה את המסלול של לאוס -קמבודיה-וייטנאם ויכול להמליץ על מקומות טובים לעבור בהם ומה הדרכים הכי טובות ומהירות לעבור ממדינה למדינה..אין לי בעיה גם להגיע למקומות שהולכים אליהם הרבה ישראלים, זה דווקא יכול להיות נחמד..בכל אופן אני אשמח להמלצות (: תודה מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
הייתע בלאוס. אבל אם אתה בצפון תאילנד, מקווה שלא ויצרת על שבוע בפאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיול למזרח הרחוק
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 14:33 
העברתי בפאי שלושה ימים...מקום נחמד ביותר אחלה מפלים לראות ועוד מקומות יפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 15:43 
במקומך אני שם 200 $ וטס לנפאל
שבועיים של אטרקציות בפוקרה בלי יותר מידי טרקים

ראפטינג אגדי
פראגליידינג
סנפלינג
ונופים בלתי נשכחים ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 15:47 
נאפל בתכנון גם...יש לי 4 חודשים פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו אחרי לאוס ותאילנד, למרות שתכננו את הסיבוב של ויאטנם-קמבודיה-מיאנמר החלטנו לטוס להודו לחודשיים וחצי שנשארו לנו (לא מתחרטים לרגע וחוזרים לשם חודש הבא). בכל מקרה, בלאוס היינו בואנג ויינג שכולם הולכים לשם, בעיר בירה שאין יותר מדי מה לעשות ובעוד איזו חווה אקולוגית, שאם זה מעניין אותך אפרט בשמחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 19:04 
לאוס ארץ מדהימה... ביליתי שם כשלושה שבועות-חודש וזה היה טיול מדהים. אם אתה מחפש שקט ונופים יפים של טבע פראי אז לאוס זה המקום בשבילך. ואנג ויינג אגב נסגר למיטב ידיעתי.
אני ממליץ לכם לנסוע ללואנג פרבאנג, מואנג נגוי (מקום מדהים- חשמל רק 4 שעות ביום, אין מכוניות..), 4000 האיים ושאר הטיולים שמסביבם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
morrissey כתב:
לאוס ארץ מדהימה... ביליתי שם כשלושה שבועות-חודש וזה היה טיול מדהים. אם אתה מחפש שקט ונופים יפים של טבע פראי אז לאוס זה המקום בשבילך. ואנג ויינג אגב נסגר למיטב ידיעתי .
אני ממליץ לכם לנסוע ללואנג פרבאנג, מואנג נגוי (מקום מדהים- חשמל רק 4 שעות ביום, אין מכוניות..), 4000 האיים ושאר הטיולים שמסביבם.

וואלה? מה זאת אומרת נסגר? (הייתי שם לפני שנתיים וחצי ככה שאני לא מעודכן)
אני מעריך שסגרו את הטיובינג והברים לאורך הנהר? בכל מקרה, יש שם לא מעט אטרקציות ואווירה טובה גם בלי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2014, 19:40 
בעיקרון מחר האוטובוס לואנג ויאנג..אבל אני מתכוון משם ללכת לצפון ואז לעשות את כל הדרך דרומה לקמבודיה תוך כדי שאני מבקר בכמה שיותר מקומות...אני מאמין ששבועיים וחצי שלושה יספיקו לי שם..השאלה מה האפשרויות שיש לי בשביל להגיע לצפון לאוס מוואן ויאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2014, 13:24 
הכוונה כמובן שסגרו את הטיובינג...
ואנג ויינג עצמה זו עיירה קטנה עם נהר ויש שם מערה נחמדה שלידה יש לגונה. מטפסים על עץ וקופצים ממנו למים. ממש נחמד שם.
יש נראה לי שדה תעופה בלואנג פרבאנג ובויאנטיאן (עיר הבירה). ויאנטיאן סתם עיר מגעילה. אין מה לעשות שם פשוט תחנת מעבר. בדרך כלל נווסעים בואנים או משהו בסגנון בנסיעות בין ויאנטיאן לואנג ויינג ובנסיעה בין ואנג ויינג ללואנג פרבאנג. ובכל האזור הזה בכלל נסיעות בואנים כי הוא הררי והכבישים קטנים. בדרום בדרך לאזור 4000 האיים יש כבר אוטובוסים גדולים שיצא לנו לנסוע בהם 18 שעות בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2014, 08:21 
כולי קנאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2014, 10:19 
הטיובינג עדיין עובד. צמצמו את כמות הפאבים, יש רק 4 פעילים לאורך הנהר, עדיין חוויה אדירה.
אם אתה מגיע לדרום לאוס, יש לך אפשרות לשכור אופנוע בפקסה, יש שם נסיעת לופ של 200 ק"מ עם המון מפלים וכפרים נחמדים לאורך כל הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2014, 10:37 
דרום לאוס זה מעבר הגבול עם קמבודיה? אם כן, אז אני אגיע לשם..בכל אופן לפני שעה בערך הגעתי לואנג ויאנג ואני חייב לציין שזו חתיכת נסיעה מייאשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2014, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לקחנו שם יום מאורגן שכולל טיובינג במערת נטיפים (די מדהים) וקיאקים בנהר - משהו כמו 20 ק"מ שמתוכם ה 4 האחרונים הם המסלול של הטיובינג שכולם עושים. שווה.

ל Blue Lagoon הייתי ממליץ לשכור אפניים ולנסוע לשם. הנסיעה במישור דרך כפרים, יפה לא פחות מהלגונה עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: