מציל בבריכה שנתית ירוויח בדרך כלל 27-30. במלונות באילת ירוויח 26 אבל למיטב הבנתי זה כולל מגורים ואוכל והמשכורת מתבססת על הרבה שעות. מציל בבריכה עונתית בדרך כלל יעבור את ה30 עד 32 ובפארקי מים ירוויח אפילו יותר. אני מציל ומרוויח את הסכום הגבוה בטווח שהצבת ומבחינת מציל קבוע עם הרבה שעות זה הכי הרבה שאני מכיר. שנה שעברה עבדתי ביולי 300 שעות ובאוגוסט רק עד ה15, 140 שעות. בפארקי מים למיניהם יש הרבה שעות. העבודה כוללת המון דברים שאינם בהכרח הצלה: ואקום לבריכה, עבודות תחזוקה וכו'. אשמח לפרט לך איך אני הופך יום של 7.5 שעות ל11 שעות אם תרצה.
הסכומים הגבוהיםמששמעת עליהם זה בדרך כלל מי שמוצא סידור של מציל 3 פעמים בשבוע לכמה שעות שסוגר חור ואז אפשר גם להרוויח 40-45 לשעה, ומצילות בנות גם יכולות להרוויח 70 לשעה ברחצות נפרדות לציבור הדתי. מי שמצליח למלא את השבוע שלו בסגירת חורים ירוויח הרבה אבל זו התעסקות וצריך לזכור את הנסיעות.
שוק נוסף שקשה להיכנס אליו אבל מכניס זה מסיבות פרטיות. 400 שקל לאירוע של 6 שעות בבריכה פרטית עם 40-50 משתתפים, כולל אוכל, שתייה ואופציה לטיפים זה לא מופרך בכלל. הבעיה היא שזה פה ואוזן ודורש להתחנף לא מעט, תלוי בך בקיצור.
עד כאן. אני תוך שניה החזרתי את הכסף של הקורס מצילים ועשיתי ים כסף. בגיל 18 הרווחתי משכורת 5 ספרות, מי יכול להגיד שעשה משהו דומה? רק תזכור את המשפט של בני כנען: בקיץ בריכות מחפשות מצילים אבל בחורף מצילים מחפשים בריכות
_________________ Asafas הוא שקרן וחלאה נאלחת. תורם לקידום ההסתה והאלימות נגד אוהדי הפועל תל אביב ע"י הפצת שקרים באינטרנט.
|