גביזון כתב:
teknoboy כתב:
גביזון כתב:
הגארדיאן
הפאקינג גארדיאן, שמבחינתו האחים המוסלמים הם צ'ה גווארה החדש
אותו עיתון שדאג להבליט קריקטורות של דמויות יהודיות וללבות את האנטישמיות, פתאום נזכר להגיד "היי! יש אנטישמיות! תעשו הפרדה חברים!", בכדי שלא יעזו לבקר אותו אח"כ
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticlesזה לא יפריע להם להמשיך להציג את הישראיהודאל כבעיה העיקרית של העולם
לא מאמין שפעם עוד הייתי נוהג לקרוא מהם
עושה רושם שסימנת אותם כ"רעים" ושום דבר כבר לא ישנה את דעתך, לא משנה מה הם יפרסמו (אפילו אם הם יצטרפו לפאניקת האנטישמיות שלך וימצאו ביסוס לכל מה שכתבת פה אי פעם).
אני אוהב את זה שאתה קורא לזה "פאניקת האנטישמיות שלך" למרות העובדות היבשות שמביאים פה ובכלל, ואפילו הגארדיאן מדבר עליהם.
אין שום עליה באנטישמיות, זו אותה "פאניקת האנטישמיות של גביזון" שהוא מדבר עליה יותר משנה, היי, אם תצליח להוציא אותי מטומטם, אולי העליה באנטישמיות לא תהיה קיימת במציאות.
אגב, אם הם מתחילים למצוא ביסוס למה שאמרתי עד עכשיו לדבריך, מה זה אומר על אלה שאמרו שאין שום דבר וסתם מדובר בהגזמה? כמוך?
דבר ראשון, מעולם לא טענתי ש
אין אנטישמיות באירופה, אלא שאתה מעריך אותה הערכת יתר (אבקש את סליחתך על השימוש במילה הציורית "פאניקה", אולי הייתי צריך לכתוב "צוויץ צוויץ" כדי שיובן שזה בחיוך).
מה זה הערכת יתר?
התמונות והעדויות מדברות בעד עצמן.
זה שאתה חי בפורטוגל שאין בה הרבה מהגרים מוסלמים וגם אין אנטישמיות לא מצביע על כך שכך זה בשאר אירופה.
(למרות שלא נראה שזה היה מפריע לך במיוחד)
דבר שני, לגבי האגב, כתבתי "
אם ימצאו ביסוס".