לירון האדום כתב:
קובסטר- ואיך אפשר לדעת "שזכויות הניהול" שעוברות לאדם X לא יחזרו לרמון בעתיד?
איך שנדע שלא רמון הוא זה שייקבע בסופו של דבר?
הריי כפי שאמרת - רמון לא משחק בכסף שלו אלא בכסף של אחרים, מדוע שרמון יוותר על הפועל?
הריי בקרב הקהל הרחב הוא עדיין "משיח".
חג'ג' חברך הטוב זה בעצם שווה לרמון, זה אותו דבר.
אף אחד לא יקנה קבוצה ששקועה בחובות, שיש נגדה בוררות על מיליונים ובמיוחד שהקבוצה מחולקת באחוזים לכל מיני אנשים ועמותות וחברות.
יש 2 אופציות:
1. שמגיע רוכש שמתחייב על תקציב X במשך Y שנים כאשר החובות יחולו על רמון וחבריו (בדיוק כפי שרמון טוען שהוא לא חייב את החובות שהיו בעידן טביב)
2. לחכות לפירוק/כיסוי החובות בצורה כלשהי.
האופציה השלישית והלא מועילה היא מה שאתה מציע:
עוד סיבוב, בובה חדשה מטעם רמון שיהיה "האיש החזק/מחזיק זכויות הניהול/כל שקר אחר"
יאיר,
את מה שאני חושב על חג'ג' ומה שהוא עשה אתה מוזמן לראות בטור האחרון באדום עולה. אפילו אתה תצליח להבין שהוא רחוק מלהיות חבר שלי.
אם יש דבר אחד מועיל שהתקופה הזו לימדה אותנו זה שכל עוד רמון וחבורתו נמצאים מאחורי הקלעים לא יהיה שום סיכוי לשינוי וההתנהלות תהיה אותה התנהלות. אותם צריך לנתק ואני מסכים בגדול עם האופציות שרשמת שדי זהות למה שרשמתי כאן ובאשכול הדיונים.
1. אנחנו יכולים לחכות בסבלנות לקריסה הסופית ולפירוק של המועדון, זה יכול לקחת הרבה זמן וגם אם זה יקרה אף אחד לא מבטיח שהם או מישהו מטעמם לא יקנה את המועדון נקי מחובות שהם עצמם יצרו.
2. אנחנו גם יכולים להבין שהכוח נמצא בידיים שלנו והם צריכים אותנו בשביל להעמיד אפילו תקציב מינימום. בלי מנויים הם יהיו בחור די גדול שיאלץ אותם למכור עוד שחקנים, במיוחד את גילי, ואז כבר הקהל הרחב יתהפך על רמון.
3. בעלי המניות הקיימים יודעים גם הם שאם הקבוצה מגיעה לפירוק הכסף שלהם הולך לפח, במיוחד צבאן ותושב שהזרימו כסף לתשלום המשכורות בעונה החולפת והם גם ערבים להלוואה בדיסקונט. אם הם יציעו להגדיל את התקציב ע"י העמדת ערבויות בלבד בתנאי שרמון יוותר על זכויות הניהול ויתנתק לחלוטין מהפועל (כולל בעיטת היו"ר מהולל לובין), זה ישאיר את גילי בהפועל. מבחינת הקהל הרחב המשוואה תהיה די פשוטה - או רמון או גילי.
אין כאן פתרון קסמים אלא ניסיון ללכת לאופציה הכי פחות גרועה, כל אחד ומה זה אומר בשבילו.