שחר כתב:
redrony כתב:
יהלום אדום כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
טוב, בחודשיים האלה קרו כמה דברים...
ויש גם אשדוד, סכנין, לוזונות, הפועל פתח תקווה, ביתר

תקשיב טוב, הפועל גומרים העונה מקום שלישי
שכחת לשתות היום או שפספסתי איזו בדיחה?
הייתי מחכה עם תגובות מהסוג הזה ואני בן אדם פסימי.
וכוונתי בתחזית הזו שביחס למה שמצפים מהפועל העונה, אני חושב שהפועל יפתיעו.
יש לי הרגשה שכולם יופתעו לגלות איך תפוקה של שחקנים עולה פתאון שאין לחץ ואיך שחקנים צעירים מתפקדים טוב יותר שהם לא תחת הרושם שכל טעות שלהם מחסלת את העונה או עולה לקבוצה 10 מיליון שקל.
זה יכול להיות שלישי, אולי רביעי, אבל יש לי רושם שאנשים פה יופתעו
זה מזכיר לי את התגובה הבלתי נשכחת של צ'רלי מאיזה יולי לפני כמה שנים "הסגל ייסגר עד סוף השבוע"..
אין לחץ? אתה באמת מאמין לאגדות האלה שהקהל של הפועל יעמוד ויעודד את השחקנים אחרי איזה הפסד מול רעננה או אחרי עוד תבוסה בדרבי?
הכתובת על הקיר, לא צריך להיות פרשן גדול לליגת העל או להפועל תל אביב כדי להבין לאן אנחנו הולכים.
אני חושב שיש הבדל בין לחץ שהקבוצה חייבת לרוץ לאליפות לבין קבוצה שיודעת שכל מה שתעשה השנה זה בונוס.
ואין לחץ זה לא קהל שמעודד אחרי הפסדים, זה שחקנים שלא רועדים מכל בעיטה בכדור ולא חוששים שתיקו בבית נגד רעננה במחזור 6 יגמור להם את העונה ולא מסתכלים מה ההפרש מהמקום הראשון. בעונה שעברה, אחרי מחזור 12 עוד היו כותרות בעיתונים שהאליפות בורחת ו"הפרש של 20 נקודות ממקום ראשון" היה אחד הפרמטרים לכשלון. השנה זה לא יהיה, בדיוק כמו שההדחה מאירופה לא נתפסת כאיזה כשלון טוטאלי.
הדבר היחיד שילחיץ הוא הדרדרות למאבקי תחתית, שעם כל האופטימיות שלי, זה דבר שאני בהחלט חושש ממנו. אני רק חושב שבוחנים את הסגל של הפועל בהשוואה לשאיפות של שנים קודמות. זה נכון שהוא נופל על הנייר מסגלים של 4 קבוצות בליגה, אבל זהו. יכול להיות ששחקנים שכרגע לא סופרים יצליחו לעשות את ההתקדמות שכבר שנים אנחנו מחכים לה משחקנים צעירים בהפועל ויכול להיות שאולי השנה גם הקהל ייתן להם.
פרשן בליגת העל אולי גם ישים לב איך רמה"ש לפני שנתיים וסכנין של שנה שעברה הגיעו לפלייאוף עליון, ק"ש זכו באליפות ובני יהודה של שנה שעברה ירדו ליגה.
אני מודה, מה שאני אומר זה לא תחזית מקצועית ולא איוזו מסקנה שעשיתי אחרי ניתוח מעמיק של הסגל של הפועל ביחס לשאר הקבוצות. זו תחושה שלי ומן הסתם גם משאלת לב. זה לשנייה לא אומר שאני מרוצה ממה שקורה בקבוצה והביקורת שלי על כל המערכת היא גדולה מאוד, כולל אנשי הצוות המקצועי הליצנים.