joshsoos כתב:
תתפלאי. מי בדיוק ישלם על שחקנים שהקבוצה שלהם תקועה איתם ורק רוצה לשחרר שיירדו לה מהסגל ומהשכר ( שלא לדבר על שיטות דון ידועות- תאריך חוזה ותושאל בלי כסף וגם נשלים לך שכר ). מוכרים לך שהם חלק מהעסקה כדי לרכך ואתה קונה, ואם אתה קונה סתם אוהד שקורא ידיעה כזו בטח שיקנה.
אין שום קומבינה, לא רוצים לשלם עכשיו שקל. מה כרוך בזה, הפסד מקצועי, כספי או מה שלא יהיה פשוט לא מעניין. רוצו לקנות מנויים!
לי כרגע לא מוכרים כלום ולו בשל העובדה הפשוטה שאני איבדתי עניין (כן, אצלי המצב הנוכחי נקרא לאבד עניין).
מכבי חיפה החזיקו את עמאשה וגולסה על הפיירול במשך שנה על פרינציפים. אני גם די בטוח שלקבוצה אחרת שחר משחרר שחקנים בחינם ולהפועל לא (למרות המצב הנוכחי של הפועל).
אם כבר טענות לעסקאות עם יפה צריכות להיות על מושאלים שלא יכולים לשחק נגדם. על זה הייתי מפוצץ עסקאות.
אם דגני לא רוצה להיות בהפועל, אין מה להחזיק אותו. זה כמובן הגיוני מאוד שהוא רוצה לשחק בחיפה, כי נראה לי שכל אחד עם 3 איי-קיו היה מעדיף לשחק שם מאשר פה, בטח אם הוא אחד שלא קשור למועדון כמו ורמוט למשל.
לגבי התועלת המקתועית במהלך כזה, היא באת ויכוח. עם כל הכבוד לדגני, הוא לא דה סילבה, אפילו רחוק מזה. אפשר לעשות לקט קצר של פאדיחות שלו מהעונה הקודמת. זה שהוא יותר טוב מקולין באמת שלא אומר כלום לגביו. את פאלח אני לא מכיר, קשה לי להאמין שההבדלים כאלה גדולים.
צריך גם להבין שהפועל לא עושים טרייד 100% עם חיפה, אלא אני מניח שזה יותר בכיוון של לוותר על אופציית רכישה של השחקן שאין או יש כסף בשביל להשלים אותה, זה אף אחד לא יודע.
ברור שרבע מיליון יורו על חצי פאלח זה מוגזם ואני לא יודע מה אחוז ההשאלה של אזולאי בעסקה.