תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:45 
Eros Ramazzotti כתב:
קוסטה מבני יהודה, קשר אחורי מעולה לליגה הזו, אחרי פציעה ובקבוצה שירדה ליגה. זה זמן מעולה להביא שחקן כזה, אבל לא נראה לי שברקוביץ' בכלל יודע מי זה.

הוא שחקן אדיר, רציתי אותו לפני גרזציץ' שנה שעברה וגם לפני רוקי 3 שנים אחורה.
לא יודע איך הוא יצא מהפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
היו צריכים לחפש טריידים עם בא"ש ולקחת את תומר סוויסה. חלוץ ליגה טוב עם מספרים יפים גם בבא"ש בעבר וכמובן בק"ש. אנדרייטד אמיתי.
אבל למה לחפש בבא"ש כשברקו יכול לסגור קומבינות עם הבוס לשעבר?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:49 
kobster כתב:
אפשר גם להחזיר להם את דגני תמורת קיזוז מסוים על החוב, לקבל את פלאח בהעברה פלוס אזולאי ועוד שחקן הגנה בהשאלה כשעלות השכר של שלושתם שווה בערך לעלות השכר של דגני.
.

איך אתה אוהב את זה...לינק? זה אפילו לא בדיחה מה שכתבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
קוסטה מבני יהודה, קשר אחורי מעולה לליגה הזו, אחרי פציעה ובקבוצה שירדה ליגה. זה זמן מעולה להביא שחקן כזה, אבל לא נראה לי שברקוביץ' בכלל יודע מי זה.

הוא שחקן אדיר, רציתי אותו לפני גרזציץ' שנה שעברה וגם לפני רוקי 3 שנים אחורה.
לא יודע איך הוא יצא מהפציעה.

אם אני זוכר נכון זה היה משהו עם הקרסול (כנראה שבר לאור העובדה שלא שיחק מאז) אחרי ששכטר פגע בו.
זה לא רצועה צולבת או משהו שאי אפשר לחזור ממנו (למרות שגם מרצועה יש כאלה שחזרו לא רע). אין שום סיבה שהוא לא יחזור להיות השחקן שהיה, בעוד נקודת הזמן הנוכחית אמורה להיות הכי נוחה להביא אותו.

אגב, אני לא יודע מה מסיללה מרוויח בדרא"פ אבל אני מניח שזה לא משהו חריג לנוף של ליגת העל, הוא שיחק העונה באופן סדיר בקייזר צ'יפס ואם הוא אכן כשיר פיזית הוא גדול על הליגה שלנו ב2 רמות. אפשר להביא הרבה מציאות, בשביל זה צריך בעלים נורמלי שנותן לעבוד ומנהל מקצועי שמכיר את הכדורגל הישראלי. לנו אין לא את זה ולא את זה, ובנוסף גם מאמן מפגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:54 
אגב צצניפר עדיין עם הידיעה "פלאח נרכש ב250 אלף יורו. אזולואי הושאל ללא תמורה, במסגרת העסקה דגני עשוי לחזור לחיפה"

נעזוב את זה שהניסוח כל כך דפוק ולא מובן בכלל, הקטע האחרון על דגני לא ברור לאן משתייך, החלק הכי מעצבן זה "סארי פאלח חתם על החוזה ל3 שנים בהפועל תל אביב"

איך כבר הייתה חתימה יא חתיכת דפקט? איך? ממתי יש חתימה בלי תמונה ודיווח רשמי? מה אתה מזיין לנו במוח?
תזכרו את זה פעם הבאה שאתם מסנג'רים על צצניפר.
איזה בן אדם מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:57 
זה עוד יותר גרוע.

הפתיח של הידיעה - "חיזוק משמעותי".

בסוף הידיעה - "אגב, דגני צפוי לעזוב".

ז"א שנאבד את הבלם הכי טוב שלנו ונקבל במקומו את פלאח. חתיכת חיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:01 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
אדום כתב:
שחקני נוער של חיפה יהפכו לשחקני הרכב בהפועל??? איפה הבושה של האנשים האלה??
הם באמת רוצים שנרד ליגה?
לא מאמין שזאת הפועל תל אביב. התנהלות של מועדון בגודל של רמת השרון. לא להאמין. כי רק הפועל זה מרגש!!!!!!

זה שההתנהלות של המועדון היא בושה אני מסכים
אבל אני חושב שהסיכוי שנרד ליגה בלי השחקני נוער של חיפה היא גבוהה הרבה יותר מאשר איתם, אז אני לא מבין מה אתה רוצה.
לא בטוח בכלל שהסגל שלנו כרגע (ואם תוריד את גוזלן שהוא "שחקן נוער של חיפה) מספיק בשביל להישאר בליגה
יש לנו בוודאות כרגע את החוד הכי פחות עמוק והכי חלש בליגה. אזולאי וחבשי לא כוכבים גדולים, אבל לעומת הכלום שיש לנו עכשיו זה שדרוג קל

לא הבנתי, אתה חושב שחבשי משפר את העומק שלנו בחוד?

כן, אני חושב שבלם משפר את העומק שלנו בחוד. לא הבנתי איך לא הבנת שהתכוונתי שאזלואי יהפוך את החוד שלנו לעלוב קצת פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
kobster כתב:
אפשר גם להחזיר להם את דגני תמורת קיזוז מסוים על החוב, לקבל את פלאח בהעברה פלוס אזולאי ועוד שחקן הגנה בהשאלה כשעלות השכר של שלושתם שווה בערך לעלות השכר של דגני.
.

דגני מחזיק בחוזה של 674 אלף שקל נטו - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000926358

אזולאי עלה 300 אלף שקל ברוטו לחצי שנה בבית"ר - http://ynet.co.il.d4p.net/articles/0,7340,L-4474441,00.html

פלאח מחזיק בחוזה של 120 אלף דולר נטו בעונה (400 אלף שקל) - http://www.one.co.il/Article/237144.html

לא יודע כמה חבשי מרוויח אבל נראה לי שהוא על חוזה נוער עדיין, הווה אומר גרוש וחצי.

אם לוקחים בחשבון את עניין החוב לשחר ועלות השכר של דגני, באותה עלות פחות או יותר אתה מקבל שלושה שחקנים (אחד מהם עובר אליך לצמיתות) תמורת שחקן אחד שחוזר בסוף השנה לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:05 
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
אדום כתב:
שחקני נוער של חיפה יהפכו לשחקני הרכב בהפועל??? איפה הבושה של האנשים האלה??
הם באמת רוצים שנרד ליגה?
לא מאמין שזאת הפועל תל אביב. התנהלות של מועדון בגודל של רמת השרון. לא להאמין. כי רק הפועל זה מרגש!!!!!!

זה שההתנהלות של המועדון היא בושה אני מסכים
אבל אני חושב שהסיכוי שנרד ליגה בלי השחקני נוער של חיפה היא גבוהה הרבה יותר מאשר איתם, אז אני לא מבין מה אתה רוצה.
לא בטוח בכלל שהסגל שלנו כרגע (ואם תוריד את גוזלן שהוא "שחקן נוער של חיפה) מספיק בשביל להישאר בליגה
יש לנו בוודאות כרגע את החוד הכי פחות עמוק והכי חלש בליגה. אזולאי וחבשי לא כוכבים גדולים, אבל לעומת הכלום שיש לנו עכשיו זה שדרוג קל

לא הבנתי, אתה חושב שחבשי משפר את העומק שלנו בחוד?

כן, אני חושב שבלם משפר את העומק שלנו בחוד. לא הבנתי איך לא הבנת שהתכוונתי שאזלואי יהפוך את החוד שלנו לעלוב קצת פחות

אוקיי, חשבתי שנדמה לך ששניהם חלוצים.

בקיצור, חלוץ של 3 גולים בעונה ובלם נוער כשבתמורה אתה מוסר את אחד מ3 הבלמים הטובים בליגה זה ההפך מחיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:15 
זה באמת משנה לכם מי יהיה בהגה, דגני או פלאח? או אם החלוץ שלנו יהיה אזולאי או שקרכלשהו אחר?
ממילא הולכת להיות עונת פח, תחושת אדישות נוראית וטראומטית שלוקחת אותי לעונות של סיני בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:28 
שחר כתב:
זה באמת משנה לכם מי יהיה בהגה, דגני או פלאח? או אם החלוץ שלנו יהיה אזולאי או שקרכלשהו אחר?
ממילא הולכת להיות עונת פח, תחושת אדישות נוראית וטראומטית שלוקחת אותי לעונות של סיני בהפועל.

כן , זה באמת משנה.
על פי איזו מחשבה זה לא משנה? אם אנחנו כבר נופלים אז עדיף להתרסק?

דגני היה אחד מהמצטיינים עונה שעברה, שני לדמארי בכללי, ובטח שהמפתיע ביותר מבין כל הסגל. אסור פשוט אסור לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:31 
g11g כתב:
שחר כתב:

כן , זה באמת משנה.
על פי איזו מחשבה זה לא משנה? אם אנחנו כבר נופלים אז עדיף להתרסק?

דגני היה אחד מהמצטיינים עונה שעברה, שני לדמארי בכללי, ובטח שהמפתיע ביותר מבין כל הסגל. אסור פשוט אסור לוותר עליו.

אני לא חושב שהסוגייה אם דגני או פלאח יהיו בסגל תקבע אם ניפול או נתרסק. הרי ממילא כפי שהקבוצה מתנהלת אם דגני יישאר עכשיו הוא יעזוב בינואר או בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:43 
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
לפחות טוב שהביאו מאמן ומנג'ר מנוסים, שידעו להוציא את העגלה מהבוץ. סגל כזה בעייתי אז לפחות יש לנו מאמן שיודע להוציא את המקסימום מהשחקנים שלו והוא בעל אישיות סמכותית.
תודה לחג'ג' שלפני שהלך, תקע לנו את דומב והשאיר חותם על כל הנזקים שהןא עשה לנו בזמן היותו איש חזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
לפחות טוב שהביאו מאמן ומנג'ר מנוסים, שידעו להוציא את העגלה מהבוץ. סגל כזה בעייתי אז לפחות יש לנו מאמן שיודע להוציא את המקסימום מהשחקנים שלו והוא בעל אישיות סמכותית.
תודה לחג'ג' שלפני שהלך, תקע לנו את דומב והשאיר חותם על כל הנזקים שהןא עשה לנו בזמן היותו איש חזק

כמה שנתגעגע לרב"ש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
קשטן יבוא להציל אותנו בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:03 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
.

דגני מחזיק בחוזה של 674 אלף שקל נטו - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000926358

אזולאי עלה 300 אלף שקל ברוטו לחצי שנה בבית"ר - http://ynet.co.il.d4p.net/articles/0,7340,L-4474441,00.html

פלאח מחזיק בחוזה של 120 אלף דולר נטו בעונה (400 אלף שקל) - http://www.one.co.il/Article/237144.html

לא יודע כמה חבשי מרוויח אבל נראה לי שהוא על חוזה נוער עדיין, הווה אומר גרוש וחצי.

אם לוקחים בחשבון את עניין החוב לשחר ועלות השכר של דגני, באותה עלות פחות או יותר אתה מקבל שלושה שחקנים (אחד מהם עובר אליך לצמיתות) תמורת שחקן אחד שחוזר בסוף השנה לחיפה.

אזולאי עלה לביתר זה אומר שיעלה גם לנו אותו הדבר? חיפה השלימה לו שכר, ואם אתה חושב שזה מה שיקרה אצלנו, מה אגיד לך... פלאח לפני סיום חוזה, הוא סירב ל200K מהדון, אז מה אתה חושב שיהיה אצלנו? חבשי לא מעניין כי הוא אוויר שעד הבוקר לא שמעת עליו הרי בכלל. אז הם לא בדיוק נכנסים במשכורת של דגני, בלשון המעטה. ונחמד שאתה לוקח בחשבון את ה500 אלף שחייבים לדון על דגני אבל לא את ה250 אלף יורו שצריך לשלם על פלאח, ואין דבר כזה לצמיתות, הוא יחתום לשלוש שנים ועוד שנתיים יעשה אצלנו את אותם קונצים שעשה לדון כלומר תשלם עליו יותר מפי שניים ממה שדגני היה אמור לעלות לשנתיים.
בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אז תגיד שאתה מעדיף ספקולציות ולא מספרים, סתם גרמת לי לחפש לינקים.
סור לוולטון, מחפשים אותך שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
קשטן יבוא להציל אותנו בינואר

לפי איך שהכל מתנהל, המועמדים יהיו שייע או ניר ברקוביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
אגב, עכשיו נשאר רק להחליף את זגורי באיזה קקמייקה ורשמית לורמוט אין למי למסור. בעצם יהיה לו רק את ליאור לוי וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
חלום שלי לראות בתקופת חיי את הפועל עושה את אחת העסקאות הממולחות שתמיד עושים עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
חלום שלי לראות בתקופת חיי את הפועל עושה את אחת העסקאות הממולחות שתמיד עושים עלינו.

זה ידוע שיעקב שחר לא רוצה שחקן הוא יקבל עליו כסף או ישלח אותו בהשאלה.
שהפועל לא רוצה שחקן אז השחקן יתבע אותה על 200 אלף שקל על שקרכלשהו וינצח.

לא זוכר מתי הפועל הרוויחה כסף משחקן שהיא לא מעוניינת בו, אנחנו רק מפסידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Shacham כתב:

זה ידוע שיעקב שחר לא רוצה שחקן הוא יקבל עליו כסף או ישלח אותו בהשאלה.
שהפועל לא רוצה שחקן אז השחקן יתבע אותה על 200 אלף שקל על שקרכלשהו וינצח.

לא זוכר מתי הפועל הרוויחה כסף משחקן שהיא לא מעוניינת בו, אנחנו רק מפסידים.

קליימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, רשמת והטעת, דגני לא חוזר לחיפה בסוף העונה ממילא.
יש לנו אופציה לרכוש אותו, ונכון להיום הוא בין שלושת הבלמים הטובים שמשחקים בארץ.
בושה שיש אנשים שמנסים להסביר החלטה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אין לך כסף להחזיק אותו עכשיו ולשלם את החוב לשחר אז אתה בונה על לרכוש אותו בסוף העונה ?
יהיה לנו הרבה מזל אם שחר לא יחליט להגיש נגדנו תלונה להתאחדות ולבקרה ונצטרך שוב לשלוף את פנקס הצ'קים של ידידינו מעבר לים כמו במקרה שירצקי.
בושה שיש אנשים שחיים בסרט שהפועל במצב של להתווכח על שחקנים ולהציב דרישות. ככל שתפנימו כמה שיותר מהר מה המצב האמיתי שלנו כך הגישה שלכם תשתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה שאתה חושב שלא יהיה לנו כסף לרכוש אותו,
יש לי בעיה שאתה רושם שהוא חוזר לחיפה גם ככה.
תדייק בבקשה ב"עובדות" שאתה מספר פה לכולם, מספיק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
האדס כתב:

אין לך כסף להחזיק אותו עכשיו ולשלם את החוב לשחר אז אתה בונה על לרכוש אותו בסוף העונה ?
יהיה לנו הרבה מזל אם שחר לא יחליט להגיש נגדנו תלונה להתאחדות ולבקרה ונצטרך שוב לשלוף את פנקס הצ'קים של ידידינו מעבר לים כמו במקרה שירצקי.
בושה שיש אנשים שחיים בסרט שהפועל במצב של להתווכח על שחקנים ולהציב דרישות. ככל שתפנימו כמה שיותר מהר מה המצב האמיתי שלנו כך הגישה שלכם תשתנה.

למה זה רע לאוהדים שהידיד יחתום על צ'ק? זה אולי רע לידיד, נכון, אבל למה זה מפריע לנו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה, שזה חתיכת שקר.
להפועל יש את הכסף, השאלה היא איך היא מנהלת אותו, השאלה היא את מי כן מעדיפים ואת מי לא.
ברור לי למה ברקוביץ' רוצה את העסקה הזו, כי בסופו של דבר בראייה שלו - הסגל שלו חרבנה, והוא צריך כמה שיותר חיזוקים לעונה הנוכחית.
אז הוא יסלק מפה את דגני, יחסוך את השכר, סכום ההשאלה וסכום העברה שלו, ובאותו כסף ירוויח 3 שחקנים לשנה הקרובה (כשאחד מהם נשאר להמשך).
ברקו בא לסיבוב, אנחנו רק קורבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
לא רגזני, העובדות הן העובדות שאתה מסרב בכל תוקף להכיר בהן ויוצא בשצף קצף על כל העולם ואחותו.
כתבתי ודייקתי שבמצב הנוכחי גם ככה דגני חוזר לחיפה בסוף העונה כי אין כסף לרכוש אותו אז יש אפשרות להקדים תרופה למכה, להחזיר אותו לחיפה ולקבל בהעברה את פלאח שישאר אצלנו גם בסוף העונה. האופציה הנוספת היא לקבל את פלאח בהשאלה ואז בסוף הקיץ גם הוא וגם דגני יחזרו לחיפה אלא אם כן יפול עלינו משמים מישהו שישים כמה מיליונים טובים.
תרים טלפון למושיק ותשאל אותו מה באמת קורה עם איזה ספין על רוכש מסתורי, מזמן הוא לא שחרר אחד עסיסי.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 06 אוגוסט 2014, 13:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 13:26 
הוא חוזר על פי החוזה לחיפה, מה הבעיה עם זה? אין סיכוי סביר אפילו שיהיה לנו כסף לרכוש אותו, את התשלום על ההשאלה עוד לא סיימו לשלם.
בושה, קבוצה קטנה ללא שאיפות, בשנה החזרתם אותנו 20 שנה אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: