תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טל יפרח ז"ל
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
בתום הלוויה נשכבה נועם בר על קברו של טל יפרח, בן זוגה, ומיררה בבכי. דקות ארוכות היא שכבה שם על תלולית העפר וסירבה לעזוב. "קשה לי לדבר עליך בלשון עבר", ספדה לאהובה המת, לוחם "אגוז" שנהרג בהיתקלות עם מחבלים ברצועת עזה. "אתה האור שלי. היית אמור להיות האבא של ילדיי, עכשיו הכל נעצר".
שבועיים וחצי אחרי, נועם (21) מתקשה לאסוף את השברים. "היינו חברים ארבע שנים ובסוף הודיעו לי בטלפון שהוא נהרג", היא בוכה. "אני כל כך שבורה. טל היה כל העתיד שלי. תיכננו להתחתן עוד שנתיים־שלוש, כל כך חיכינו לגדול יחד. זה כאילו שהתאלמנתי בגיל נורא צעיר אבל אין לזה שום הגדרה. אני כלום. סוג של צלע שלישית שלא באמת חשובה".

מאז שטל נהרג, נועם הולכת לנחם בנות זוג נוספות של חללי צוק איתן, שנהרגו אחריו. אין להן שום מעמד חוקי, הן לא אלמנות, אפילו לא קרובות משפחה. ובכל זאת, הן איבדו את היקר להן מכל. כולן נשים צעירות, לחלקן זאת הייתה אהבה ראשונה וגדולה.

"אנשים אומרים לי: 'לא נורא, את רק בת 21, יום־יומיים תכירי מישהו חדש, תשתקמי'", מספרת נועם. "זה לא מעודד אותי, ההפך. זה מכעיס ומרגיז ומכאיב. טל הוא הגבר שלי. כל איבר בגוף שלי זה טל. אני רוצה שטל יהיה החיים שלי, אני לא רוצה חיים אחרים".

הם יחד מגיל 17. נשיקה ראשונה, אהבה ראשונה. "אחרי ארבע שנים עדיין היו לי פרפרים בבטן", היא מספרת. "הוא היה חכם וטוב לב וצנוע ומאושר. היינו מאושרים".

השיחה האחרונה ביניהם הייתה בשבת, לפני שבועיים וחצי. "דיברנו בשישי והשיחה נגמרה לא טוב. טל אמר שלוקחים להם את הטלפונים ושלא נוכל לדבר יותר. צעקתי עליו שאני באה לקחת אותו הביתה. נכנסתי לסטרס וממש לא הצלחתי לנשום. אמרתי לו, לצערי, 'אני מעדיפה שתחזור פחדן ולא תמות גיבור'. הוא צחק. אמר לי, 'נועם, עבדתי כל כך קשה כדי להגיע לזה'".

וזהו?

"לא, למזלי הוא התקשר שוב למחרת, בשבת בבוקר. אמר שהכניסה התעכבה ושהוא רק התקשר להגיד לי שהוא אוהב אותי ומבטיח שיהיה בסדר. אמרתי לו 'אני גאה בך', אמרתי לו שהוא מלך ושאני מחכה לו בזרועות פתוחות. אחר כך ביקשתי שישמור על עצמו. וזהו. ככה זה נגמר".

למחרת בלילה טל נהרג. את ההודעה על מותו היא קיבלה, כאמור, בטלפון — מנוי, אחותו של טל. "הייתי בטוחה שהיא מודיעה לי שטל הגיע הביתה, שהוא עשה לי הפתעה. אבל אז נשבר לה הקול. היא התחילה לבכות וניתקה".

ואז הבנת?

"לא. התקשרו שוב מאותו מספר, הפעם זאת לא הייתה נוי. מישהו אמר לי: 'נועם, שלום, זה מקצין העיר'. צעקתי: 'רק תגיד לי, הוא מת? הוא מת?' ואז הוא אמר לי: 'כן''.

מאז, כבר יותר משבועיים, היא מתקשה לעזוב את החדר של טל. "אני מרגישה כאילו הודיעו לי רק לפני חמש דקות. אני מדחיקה. הדבר היחיד שמחזיק אותי הוא שאני אומרת לעצמי: 'הנה, תכף טל דופק בדלת'. הלכתי לזהות אותו אחרי שהוא נהרג, קברתי אותו, ועדיין אני מחכה שיחזור. אני רואה זוגות ברחוב ולא מבינה. אני מקנאה. למה הם יחד ואנחנו לא? למה להם יש אהבה והאהבה שלי נלקחה בצורה כל כך אכזרית? איך טל השאיר אותי להתמודד לבד בגיל 21 עם הכאב הזה לכל החיים?"

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טל יפרח ז"ל
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
נורא.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: