תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
טוב, אז אחרי שכבר החתמנו 3 זרים וכמעט כל השמות ברשימה המקורית כבר לא רלוונטיים, מצ"ב כמה שמות להשלמת הסגל עם ה4-5 האבוד. מחולק לשחקנים יחסית מוכחים שהם קצת יותר יקרים (לא מאוד) ושחקנים צעירים יותר שהם הימור זול.

שחקנים מוכחים יחסית:

צ'ארלס רודס – 2.04 חזק ואתלטי, עם סגנון משחק פיזי וסקורר מתחת לסל. גם שחקן הגנה טוב, חוסם מצוין. כבר בן 29, לא הצליח לפרוץ באירופה ושיחק בעיקר בדרום קוריאה. סיים את העונה שעברה בליגה השניה של טורקיה (שיש בה אחלה זרים באופן מפתיע) עם מספרים מפלצתיים של 22 נק' ו-11 ריב'. קצת ירדה קרנו בדרום קוריאה אז יכול להיות שיהיה בטווח המחירים, ויכול להיות שיחוק גדול.

לרון דנדי – 2.06 מגוון שנותן אחלה קריירה אירופאית עד עכשיו. אתלטי, פעיל מאוד בשני צדי המגרש, ריבאונדר טוב ואחלה שחקן פיק אנד רול, עם יד מחצי מרחק. בעונה האחרונה שיחק עם אנתוני מארשל מיודענו בפרו-זנטו וברח יחד עם כל הזרים בשל המצב באוקראינה. אמור להיות פה באמת שחקן מצוין ומניה יחסית בטוחה, אבל יכול להיות קצת יקר לנו כרגע.

פטריק יואינג ג'וניור – הבן של הסנטר האגדי של הניקס. הבטחת מכללות גדולה (נבחר בדראפט 2008 בחירה 43) שלא מומשה אפילו באירופה. מאוד מגוון, 2.03 אתלטי וחזק שיודע לשחק עם הגב ועם הפנים לסל, עם טאץ' מחצי מרחק ומבחוץ. משקיען בהגנה ובריבאונד, שחקן שעושה מה שצריך בשביל הקבוצה. שיחק בנבחרת ג'מייקה עם דוראנד סקוט. נתן שנה שעברה עונה טובה בקבוצה בינונית ביוון שאין לה באמת כסף, אמור להיות יחסית זול מה גם שהוא בן 30.

וויין צ'יזם – פאוור פורוורד 2.05 חזק וטכני, עם נוכחות מתחת לסל וקליעה רכה מבחוץ. יכול לשחק גם פיק אנד רול וגם פיק אנד פופ בצורה אפקטיבית. היה כישרון גדול במכללות וקצת נאבד באירופה, שנה שעברה היה רמה מעל הליגה בהונגריה (שהיא לא ליגה גרועה) ושיחק תקופה קצרה בפיליפינים. יש כמה סימני שאלה לגבי היכולות שלו בהגנה, נוטה לעשות יותר מדי עבירות, אבל הוא ריבאונדר טוב בשני צדי המגרש.

הימורים זולים יחסית:

דריו האנט – קופי של ג'וש אוונס. 2.06 אתלט אדיר, אגרסיבי מאוד, הולך חזק לסל ומטביע כל דבר באזור של הטבעת. שחקן פיק אנד רול מצוין, שומר וריבאונדר טוב מאוד. בדומה לג'וש מוגבל טכנית (ובשונה ממנו זה מתבטא גם מהעונשין שם הוא רע מאוד) אבל מדי פעם עושה איזה הוק שוט יפה בפוסט, בכל מקרה יותר יעיל בפיק אנד רול שם הוא קטלני. למרות שהוא לא סקורר, יכול להיות שווה 13-14 נק' למשחק בפיק אנד רול. היתרון שלו לעומת ג'וש הוא מוטת הידיים האדירה שלו שעושה אותו חוסם יותר טוב. בשורה התחתונה כמו ג'וש מדובר בשחקן מוגבל, מצד שני אמור להיות מאוד זול ולענות על הצרכים בהגנה ובריבאונד. סיים קולג'ים לפני שנתיים ומאז נתן עונה אחת לא מרשימה באירופה ועונה אחת די טובה בדי ליג (ג'וש היה שחקן די ליג פחות טוב ממנו).

קני קדג'י – שחקן ממוצא קמרוני ששיחק בקולג' במיאמי יחד עם סקוט ובראון, היה כוכב מכללות גדול. 2.08 נייד ואתלטי שמתבסס בעיקר על קליעה מבחוץ. למעשה דמוי הארפר רק יותר מאסיבי, עם הגנה יותר טובה, יכולת חסימה ובחצי מחיר. אבל גם הוא לא ריבאונדר טוב במיוחד ובלי משחק פוסט, בורח ממגע בהתקפה. החיסרון העיקרי שלו מבחינת הדראפט היה הגיל - הוא למעשה בן 26 כיום והיה מבוגר בשנתיים מבני המחזור שלו במכללות. בעיקרון אני נגד סטרץ' 4, אבל אם אין כסף זו החתמה לא רעה. מאמין שיבוא מאוד בזול יחסית, במיוחד כששני חברים שלו מהקולג' חתומים אצלנו. בעונה הראשונה שלו באירופה נחתך מהליגה הגרמנית וסיים את העונה בדי ליג.

ג'אמל האגינס –2.06 שקופץ לשמיים, ריבאונדר וחוסם ברמות הגבוהות ביותר. מזכיר לי את מייסאו באסטון. שיחק בקונפרנס חלש יחסית בקולג'ים אבל עדיין גרם לסקאוטים להזיל ריר בטורניר פורטסמות' והיה מועמד לדראפט בשל האתלטיות המטורפת שלו והנוכחות שלו בחסימות ובריבאונד. משחק ההתקפה שלו לא מפותח במיוחד, עושה את רוב הנקודות מג'אנק ומסיומת מתחת לסל אבל עדיין שווה לא מעט נקודות בשל האתלטיות שלו. דוקא הבעיה העיקרית שלו היא נטייה לעשות יותר מדי פאולים בהגנה, הוא מסתמך על החסימה יותר מדי ולא תמיד שם גוף כמו שצריך. בעונה הראשונה שלו באירופה נחתך מהליגה הראשונה בצרפת וסיים את העונה בדי ליג.

פז ממשיך למצב את עצמו כאגדה עוד בחייו :BOW:
ורק בשביל הקטע אמן שיביאו את הבן של פטריק יואינג זה יהיה כ"כ מרגש, ואני גם מקווה שהוא מזיע בכמויות מסחריות ולובש מגני ברכיים כמו אבא שלו...לאנטוני מייסון גם יש איזה בן שחקן במקרה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:10 
אני חושב שלא צריך לחפש 4 שזורק מבחוץ,צריך אחד אגרסיבי,שהולך לסל ושישמור טוב לא כמו ג'סטין הנקבה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:13 
במיוחד שיש כבר את יונתן, שכידוע לא מי יודע מה אוהב לשחק בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:16 
מיק, צחוק צחוק אבל הבן של אנתוני מייסון שחקן די ליג לא רע בכלל :SMOKE: אפילו שיחק קצת בליגה השניה באיטליה
הרבה פחות קשוח מאבא שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אני חושב שלא צריך לחפש 4 שזורק מבחוץ,צריך אחד אגרסיבי,שהולך לסל ושישמור טוב לא כמו ג'סטין הנקבה

!!!
ואנתוני מייסון :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:29 
אני חייב לדעת מאיפה ההנחות על מי יהיה זול יותר או פחות?
לגבי כל שאר הנתונים אני סומך עלייך בינתיים למרות הפאדיחה עם הארפר, בכל מקרה , נזכה לבחון את כישורי הסקאוטינג שלך גם השנה תודות לראשל״צ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:40 
לפי הערכות, כמה קיבלו שנה שעברה, באיזה קבוצות שיחקו, מה עשו בקבוצות האלה. זה לא כל כך קשה להעריך. שלושת הזרים הצעירים בתחתית הרשימה שלא הוכיחו את עצמם באירופה (ואפילו בדי ליג) זה שחקנים של סביב 70-80 אלף דולר בד"כ, תלוי מה מצב ההצעות שלהם.
השחקנים בתחילת הרשימה שהם יותר מנוסים בד"כ יותר יקרים אבל לפי איפה ששיחקו שנה שעברה (קבוצה ענייה ביוון, קבוצה ענייה בהונגריה, קבוצה ליגה שניה בטורקיה וכו') הם לא אמורים להיות יקרים בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:42 
מבין השחקנים שאני מכיר אני חושב שרודס, יואינג והאגינס יתאימו למה שאנחנו צריכים.
קני קאדג'י זה שחקן שאני מאוד אוהב (בניגוד להארפר הוא משחק עם המון התלהבות), אבל הוא די ההיפך ממה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
חייבים 4 עם יד מבחוץ. במיוחד כשאתה משחק עם מתן בחמישייה.
הייתי רוצה לראות את הארפר נשאר פה עוד עונה אבל נראה לי שזה כבר לא יקרה, מישהו יודע מה מצבו ולאן מועדות פניו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 18:16 
שבתאי יחבס כתב:
הייתי רוצה לראות את הארפר נשאר פה עוד עונה אבל נראה לי שזה כבר לא יקרה, מישהו יודע מה מצבו ולאן מועדות פניו?

בתור נער מגבות לא הייתי משאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 22:24 
הכי חשוב שה 4 שיגיע יהיה בעיקר שומר מצויין בטח שיש לך את שולדי וגייטס שהם לא שומרים גדולים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
פטריק יואינג ג'וניור – הבן של הסנטר האגדי של הניקס.

להביא!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 22:50 
בוריס כתב:

סוג של ג'ף אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 22:51 
שבתאי יחבס כתב:

הבנתי שהלייקרס סימנו אותו כיורש של קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
היו לי נעלי אדידס יואינג *לב*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 23:35 
zink כתב:
בוריס כתב:

סוג של ג'ף אלן.

מישהו בגודל של גף אלן לא ישחק עם מישהו בגודל של גייטס
דאב או סימפסון לעמדה 4 שה חלום,ריאלי לשלם לאחד מהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
סימפסון שום סיכוי. גם בסכומים של גייטס סיכוי נמוך שהוא היה מגיע.
דאב סיכוי נמוך, אני לא חושב שנשאר מספיק כסף בשבילו. אני מעריך שהוא עולה 90 ונשאר משהו כמו 75-80 אם לא פחות. אבל אם כן הוא אידאלי לתפקיד הזה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 04 אוגוסט 2014, 07:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מיק, צחוק צחוק אבל הבן של אנתוני מייסון שחקן די ליג לא רע בכלל :SMOKE: אפילו שיחק קצת בליגה השניה באיטליה
הרבה פחות קשוח מאבא שלו

די לא נכון!!! איזה עמדה הוא משחק?! בעצם מה זה משנה, להביא!! דרך אגב גם לי היו נעלי יואינג כאלה עם כדור גומי קטן חתום נראה לי עדיין יש לי את זה איפשהו...ואנטוני מייסון היה כ״כ מרגש שאפילו הביסטי בויז הכניסו אותו לקליפ שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 00:47 
יובל כתב:
דאב סיכוי נמוך, אני לא חושב שנשאר מספיק כסף בשבילו. אני מעריך שהוא עולה 90 ונשאר משהו כמו 75-80. אבל אם כן הוא אידאלי לתפקיד הזה.

מה ששוב מעלה תשאלה למה החתימו את גייטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 06:02 
יובל כתב:
דאב סיכוי נמוך, אני לא חושב שנשאר מספיק כסף בשבילו. אני מעריך שהוא עולה 90 ונשאר משהו כמו 75-80. אבל אם כן הוא אידאלי לתפקיד הזה.

אני שוב נפעם מרמת הידע שלכם כל כמה כל אחד מקבל בדיוק, אתם הבנקאים של השחקנים או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
יובל כתב:

אני שוב נפעם מרמת הידע שלכם כל כמה כל אחד מקבל בדיוק, אתם הבנקאים של השחקנים או משהו?

פז כבר נתן לך הסבר כמה הודעות למעלה אז מה הבעיה עדיין?

מרכוס דאב אחרי העונה באשקלון חתם באשדוד, ומכיוון שזו קבוצה עם תקציב קטן קרוב לוודאי שהוא הרוויח שם יותר בסביבות ה-90 אלף. הוא נתן שם עונה בדיוק כמו באשקלון (מספרים טובים מאוד בקבוצה גרועה שירדה ליגה) ומכיוון שהוא לא איזה שחקן צעיר סביר להניח שהוא ימשיך להרוויח בערך אותם סכומים.

לגבי סימפסון, אם בקיץ שעבר הוא דחה הצעות של 110-120 אלף ובעונה האחרונה הוא המשיך להציג יכולת מאוד גבוהה אבל הפעם בקבוצה טובה יותר, אז כנראה שהוא ידרוש הפעם לפחות את אותם סכומים.

יכול להיות שזה לא תמיד מדויק ויכול להיות גם מקרה ספציפי שקבוצה מחליטה להוציא על שחקן יותר ממה שהוא שווה, אבל יש להערכות האלה אחיזה במציאות ובלעדיהן האשכול הזה גם ככה לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 10:48 
הבעיה שלי, שבתשובות שלכם יש הרבה "כנראה" ו"סביר" וכו' , אין לכם את הנתונים המדוייקים, אין לכם מושג איזה הצעות עומדות על הפרק לשחקנים האלה ואתם גם לא באמת יודעים מה בדיוק הם הרוויחו שנה שעברה.

חוץ מזה את לא יודעים על מה בדיוק חתמו השחקנים שכבר חתמו בהפועל בשלב זה.

אבל כל זה מספיק לכם להגיד שיהיה חסר להפועל 10-20 אלף דולר כדי להחתים שחקן כזה או אחר.

יכול להיות שאתם מדייקים בול על הסכומים, אבל גם יכול להיות שאתם לא בכיוון, אין לי מושג, בסופו של דבר זה הכל ספקלוציות והיכולות של סוכני השחקנים לשווק את הלקוחות שלהם אל מול ההיצע והביקוש שיש בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 12:12 
מילפורד תנוח.
זה לא אשכול "איך ההנהלה לא החתימה את X הנעלה זונה קטש תתפטר" אלא אשכול הצעות וספקולציות.

אני גם לא נקבתי בסכומים מדויקים אלא חילקתי לשתי קטגוריות באופן כללי, לא מבין מה כל כך קשה לעכל ששחקנים "מוכחים" (שכבר עשו עונות מוצלחות באירופה) יותר יקרים מאשר שחקנים "לא מוכחים" (צעירים שנחתכו מהקבוצות שלהם באירופה). אין פה משהו יותר מדי יומרני האמן לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 12:22 
סבבה, הכל טוב ויפה עד שמגיע המשפט הבא:

יובל כתב:
אני מעריך שהוא עולה 90 ונשאר משהו כמו 75-80 אם לא פחות.

ואז אני שואל את עצמי מאיפה המספרים האלה, ועוד ברמת דיוק כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
טוב אז מסתבר שיש לאנטוני מייסון שני בנים שחקנים, והצעיר יותר נראה סקורר די רציני

http://bleacherreport.com/articles/1922 ... ous-father

...אני אומר יואינג ג'וניור, מייסון ג'וניור ולבדוק אם לצ'ארלס אוקלי יש איזה בן ואז אנחנו מסודרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 13:46 
מיק ג'ונס כתב:
טוב אז מסתבר שיש לאנטוני מייסון שני בנים שחקנים, והצעיר יותר נראה סקורר די רציני

http://bleacherreport.com/articles/1922 ... ous-father

...אני אומר יואינג ג'וניור, מייסון ג'וניור ולבדוק אם לצ'ארלס אוקלי יש איזה בן ואז אנחנו מסודרים.

רק לא הבן של צ'רלס סמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
האמת שצ'רלס סמית היה 4 שהיה צריך לשחק 3 בגלל אוקלי, והיה אחלה שחקן...כמובן שעניין הלייאפ ייזכר אבל זה רק מראה באיזה קלות שורפים קריירה שלמה של מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 16:26 
היה 4 מעולה לפני שהגיע לניקס ושם הפכו אותו לשלוש בינוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 16:35 
שלושה ליי אפים שהרסו לי את השנה.
ליי אפ אחד זה יואינג נגד אינד', שבזכות ההחטאה המחרידה הזו רג'י יצא הווינר הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
פז, מה עם הבן של מילטון ואגנר? בצעירותו היה שם די גדול.
היית מביא אותו להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: