תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 10:14 
כמו שכבר כתבתי, החתמה מעולה, וממש כיף לפתוח עם זה את הבוקר. בהנחה שיהיה לנו קו אחורי באותה הרמה כמו בשנה שעברה, הולכת להיות להפועל קבוצה יותר טובה, ועם האולם החדש זו עומדת להיות בעיניי שנה מיוחדת מאוד.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 10:25 
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
מאכזב מאוד. הדיבורים על עומק לא רלוונטיים בשלב הזה, אני בטוח שאם הולכים ומחפשים ציטוטים מהקיץ הקודם אז מוצאים אותם משפטים על סגל עמוק ומאוזן, כשבפועל גם הישראלים מהספסל לא נתנו כלום (לא שאני חושב שזה יהיה הסיפור השנה) וגם הזרים לא נתנו את התרומה המצופה. מצבת הזרים המתהווה לא מתאימה בעיניי, אין לי בעיה עם הימורים על שחקנים כמו בראון וסקוט אבל כשזה בשביל לחסוך כסף לשחקן חלש כמו גייטס זה לא טוב.

על בסיס מה החלטת שגייטס הוא שחקן חלש? הוא היה אדיר מולנו, ובאופן כללי יש לו סטטיסטיקה סבירה פלוס בקבוצת צמרת כמו אילת. נראה לי שקטש שאימן אותו מכיר אותו ואת היכולות שלו קצת יותר טוב ממך.

אתה מבסס את ההודעות שלך על עובדות לא נכונות. הוא היה "אדיר" נגדנו בערך בשני משחקים מתוך שבעה, היו לו גם משחקים בינוניים ומשחקים רעים.
הסטטיסטיקה שלו לא סבירה ולא קרובה לזה, היא גרועה ואין דרך אחרת לתאר אותה. רוצה להיכנס לפרטים? אם אני משווה אותו לסנטרים זרים אחרים בעונה שעברה בליגה שלו באיזור השכר שלו או יותר זולים שהשלימו עונה מלאה או קרוב לזה (ספרתי שמונה כאלה - גייטס, אוונס, וואט, סימפסון, ג'קסון, פרימן, תומאס, דאב), אז זה הדירוג שלו:
מבחינת נקודות - 6 מתוך 8 (רק אוונס וג'יימס תומאס קלעו פחות).
אחוזים מהשדה - 8 מתוך 8 (חוץ מג'יימס תומאס כולם גם בפער די משמעותי).
אחוזים מהקו - 7 מתוך 8 (רק ג'יימס תומאס קלע באחוזים נמוכים יותר).
ריבאונד - כמובן 8 מתוך 8 בפער גדול מאוד מהשאר.
סחיטת עבירות - 6 מתוך 8.
בכל הקשור לחטיפות, אסיסטים, איבודים אלה מספרים יחסית מינורים והוא בקו אחד עם כל השאר.
חסימות - 1 מתוך 8 בהבדל מזערי מרוב האחרים, והוא עדיין הגבוה ששומר הכי גרוע בליגה. אם אתה רוצה אני יכול גם להביא את הסטטיסטיקה של הסנטרים האחרים במשחקים נגדו, רובם חגגו עליו. רק בפלייאוף אוונס עשה עליו את המספרים הכי טובים שלו העונה, ושחורציאניטיס עשה עליו מספרים הזויים.

אז איך אפשר להגיד שהסטטיסטיקה שלו סבירה אם כמעט בכל מדד אפשרי הוא נמצא בתחתית?
וזה לא שאני מבסס את הדעה שלי עליו רק על מספרים, ראיתי את גייטס די והותר (מעל עשרה משחקים) כדי לראות שהוא שחקן לא טוב. לא ששחקן עם מספרים כאלה יכול לעשות משהו במציאות שיהפוך אותו לשחקן טוב.
זו לא תהיה הפעם הראשונה שמאמן מביא איתו שחקן למרות שהוא לא טוב (לפרטים פנה למחלקת הכדורגל), כך שזו לא ערובה לכלום לצערי. מאמן מכיר הכי טוב את השחקנים שלו אבל כולם יכולים לראות מה הם שווים במשחקים, אין פה איזה סוד.

מעריך את תשובתך הארוכה והמפורטת. רק שכחת לציין שחוץ מתומאס ואוונס הוא שיחק פחות דקות מכל השחקנים שציינת, שזה פקטור די משמעותי מבחינה סטטיסטית...

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:
מאכזב מאוד. הדיבורים על עומק לא רלוונטיים בשלב הזה, אני בטוח שאם הולכים ומחפשים ציטוטים מהקיץ הקודם אז מוצאים אותם משפטים על סגל עמוק ומאוזן, כשבפועל גם הישראלים מהספסל לא נתנו כלום (לא שאני חושב שזה יהיה הסיפור השנה) וגם הזרים לא נתנו את התרומה המצופה. מצבת הזרים המתהווה לא מתאימה בעיניי, אין לי בעיה עם הימורים על שחקנים כמו בראון וסקוט אבל כשזה בשביל לחסוך כסף לשחקן חלש כמו גייטס זה לא טוב.

על בסיס מה החלטת שגייטס הוא שחקן חלש? הוא היה אדיר מולנו, ובאופן כללי יש לו סטטיסטיקה סבירה פלוס בקבוצת צמרת כמו אילת. נראה לי שקטש שאימן אותו מכיר אותו ואת היכולות שלו קצת יותר טוב ממך.

אתה מבסס את ההודעות שלך על עובדות לא נכונות. הוא היה "אדיר" נגדנו בערך בשני משחקים מתוך שבעה, היו לו גם משחקים בינוניים ומשחקים רעים.
הסטטיסטיקה שלו לא סבירה ולא קרובה לזה, היא גרועה ואין דרך אחרת לתאר אותה. רוצה להיכנס לפרטים? אם אני משווה אותו לסנטרים זרים אחרים בעונה שעברה בליגה שלו באיזור השכר שלו או יותר זולים שהשלימו עונה מלאה או קרוב לזה (ספרתי שמונה כאלה - גייטס, אוונס, וואט, סימפסון, ג'קסון, פרימן, תומאס, דאב), אז זה הדירוג שלו:
מבחינת נקודות - 6 מתוך 8 (רק אוונס וג'יימס תומאס קלעו פחות).
אחוזים מהשדה - 8 מתוך 8 (חוץ מג'יימס תומאס כולם גם בפער די משמעותי).
אחוזים מהקו - 7 מתוך 8 (רק ג'יימס תומאס קלע באחוזים נמוכים יותר).
ריבאונד - כמובן 8 מתוך 8 בפער גדול מאוד מהשאר.
סחיטת עבירות - 6 מתוך 8.
בכל הקשור לחטיפות, אסיסטים, איבודים אלה מספרים יחסית מינורים והוא בקו אחד עם כל השאר.
חסימות - 1 מתוך 8 בהבדל מזערי מרוב האחרים, והוא עדיין הגבוה ששומר הכי גרוע בליגה. אם אתה רוצה אני יכול גם להביא את הסטטיסטיקה של הסנטרים האחרים במשחקים נגדו, רובם חגגו עליו. רק בפלייאוף אוונס עשה עליו את המספרים הכי טובים שלו העונה, ושחורציאניטיס עשה עליו מספרים הזויים.

אז איך אפשר להגיד שהסטטיסטיקה שלו סבירה אם כמעט בכל מדד אפשרי הוא נמצא בתחתית?
וזה לא שאני מבסס את הדעה שלי עליו רק על מספרים, ראיתי את גייטס די והותר (מעל עשרה משחקים) כדי לראות שהוא שחקן לא טוב. לא ששחקן עם מספרים כאלה יכול לעשות משהו במציאות שיהפוך אותו לשחקן טוב.
זו לא תהיה הפעם הראשונה שמאמן מביא איתו שחקן למרות שהוא לא טוב (לפרטים פנה למחלקת הכדורגל), כך שזו לא ערובה לכלום לצערי. מאמן מכיר הכי טוב את השחקנים שלו אבל כולם יכולים לראות מה הם שווים במשחקים, אין פה איזה סוד.

מעריך את תשובתך הארוכה והמפורטת. רק שכחת לציין שחוץ מתומאס ואוונס הוא שיחק פחות דקות מכל השחקנים שציינת, שזה פקטור די משמעותי מבחינה סטטיסטית...

בשקלול הדקות: מבחינת כמות הנקודות הוא 5 מ-8, באחוזים מהשדה הוא עדיין אחרון כמובן, באחוזים מהקו הוא עדיין לפני אחרון, בריבאונדים הוא עדיין אחרון, בסחיטת עבירות הוא לפני אחרון במקום שישי. אין פה שום הבדל משמעותי. הוא עדיין בתחתית בכמעט כל מדד סטטיסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 11:04 
נגדנו ראיתי שחקן עם המון פוטנציאל שאצלנו יכול דווקא לעשות קפיצת מדרגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 12:02 
בעיני זו טעות להחתים אותו, לא כי הוא שחקן רע אלא כי היינו יכולים לדעתי להשיג הרבה יותר טוב.
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 12:18 
אני מאמין שלא היתה לנו אופציה טובה יותר, ומישהו מההנהלה/המאמן עשה בכוונה.
בכל מקרה הוא הרבה יותר טוב מאוונס והארפר, שזה כבר שיפור.
בחצי גמר גביע ניצח אותנו לבד בערך.
שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 12:31 
ranjef כתב:
הוא הרבה יותר טוב מאוונס

לא הייתי מתערב על זה,על סמך מה הוא יותר טוב?
אוואנס קלע לאורך העונה יותר מגייטס (11.6 לעומת 10.6 שקלע גייטס\פלייאוף+עונה סדירה)
ג'וש קטף יותר רב' (8.5 לעומת 6.1)
וכולנו ראינו שג'וש שומר הרבה יותר טוב ממנו בעיקר על גבוהים ולא נדבר על ההפרשים בעלויות שלהם

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 13:17 
מה הכוונה שומר יותר טוב על גבוהים?
שניהם גבוהים, גייטס עצר את אוונס, אוונס לא הצליח לעצור את גייטס בשום משחק העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
ranjef כתב:
הוא הרבה יותר טוב מאוונס

לא הייתי מתערב על זה,על סמך מה הוא יותר טוב?
אוואנס קלע לאורך העונה יותר מגייטס (11.6 לעומת 10.6 שקלע גייטס\פלייאוף+עונה סדירה)
ג'וש קטף יותר רב' (8.5 לעומת 6.1)
וכולנו ראינו שג'וש שומר הרבה יותר טוב ממנו בעיקר על גבוהים ולא נדבר על ההפרשים בעלויות שלהם

אמרו לך שג'וש יקבל 110k אני מקווה שגײַטס יקבל פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 13:30 
נשאר לקוות שאחד משחקני ה-4 שמופיעים בתחילת האשכול יגיע,
FEZ :ROSE: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 13:48 
ranjef כתב:
שניהם גבוהים, גייטס עצר את אוונס, אוונס לא הצליח לעצור את גייטס בשום משחק העונה.

סתם כדי לסבר את האוזן:
אוונס מול אילת העונה - 10.5 נקודות, 5.8 ריבאונדים.
אוונס ממוצע עונתי - 9.7 נקודות, 7 ריבאונדים.

גייטס מול הפועל העונה - 10.8 נקודות, 6.8 ריבאונדים.
גייטס ממוצע עונתי - 12.1 נקודות, 6 ריבאונדים.

איפה בדיוק בא לידי ביטוי מה שכתבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 14:11 
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

סתם כדי לסבר את האוזן:

זה כולל את משחק הגביע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
מי שרוצה לשמוע את עודד עכשיו ברדיו של ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

סתם כדי לסבר את האוזן:

הוקיץ אין לי כוח לבדוק אבל הנתונים שהבאת לא עומדים בקנה אחד עם הנתונים שבוריס הביא 4 הודעות מעליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 14:40 
הנתונים שהבאתי זה מהאתר של המנהלת. כנראה שההבדלים נובעים מכך שהממוצעים העונתיים כוללים רק את העונה הסדירה.
בכל מקרה זה לא ממש משנה את התמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 15:37 
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

סתם כדי לסבר את האוזן:

מסכים איתך,אפשר לראות את זה גם בסדרה
אוואנס עונה סדירה-9.7 נק' ו-7 רב'
אוואנס בסדרה מול אילת- 13.5 נק' ו-7.5 רב'

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 15:48 
ranjef כתב:
.

קח לדוגמא 5 סנטרים ממצועים בליגה משנה שעברה. לצורך העניין: דאב,וואט,ג'קסון,פרימן והאסל
כל אחד מהם קלע 13 נק' ממוצע לכל משחק נגד אילת (14 משחקים) ולקח 8 רב'
זה לא מקרי שכל גבוה בליגה הזו פתאום תופס יום נגד אילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 16:10 
בוריס כתב:
ranjef כתב:
.

קח לדוגמא 5 סנטרים ממצועים בליגה משנה שעברה. לצורך העניין: דאב,וואט,ג'קסון,פרימן והאסל

בואו לא נשכח שהוא היה פחות או היותר הסנטר היחיד שהיה לאילת בסגל וכשהוא היה בחוץ היה שם במקרה הטוב את אלישי כדיר, שעליו רוב גבוהי הליגה יכולים לחגוג.
מצד שני, לא בטוח שאצלינו זה יהיה כל כך שונה, תלוי בעיקר מי יהיה הזר הגבוה השני שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
בוריס כתב:
ranjef כתב:
.

בואו לא נשכח שהוא היה פחות או היותר הסנטר היחיד שהיה לאילת בסגל וכשהוא היה בחוץ היה שם במקרה הטוב את אלישי כדיר, שעליו רוב גבוהי הליגה יכולים לחגוג.
מצד שני, לא בטוח שאצלינו זה יהיה כל כך שונה, תלוי בעיקר מי יהיה הזר הגבוה השני שיגיע.

זאת נקודה טובה. בסדרה נגד אילת כל הזמן התפללתי שהוא ייאלץ לרדת לספסל ואז בפועל לא יהיו להם גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 17:58 
אתם פריקים של סטטיסטיקה כנראה בקטע מטומטם. אם ככה אז מתן נאור שחקן של לאומית.
איך אתם עושים השוואה בין שחקן ששיחק באילת לעומת מישהו ששיחק בגליל, ראשון או אשדוד? לא נראה לכם שיותר קל להתבלט כשהישראלי הבכיר בקבוצה שלך הוא אייל שולמן או דאוסן? תהיו בטוחים שגייטס באשדוד של שנה שעברה היה מגיע למספרים של הסנטרים הנ״ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 18:29 
איפה בסטטיסטיקה הבסיסית הזאת מופיע היכולת של סנטר לכווץ אליו את ההגנה? (אפשר להשתמש באדג'סטד +- או ביעילות התקפית של הקבוצה כשהוא על ומחוץ למגרש, בטח לא בנקודות, ריבאונדים ואחוזים)
למה מלכתחילה להשוות רק לכאלו שפתחו וסיימו את העונה באותה קבוצה ואז להגיד תראו הוא 6 מ8, במקום להשוות לכלל הגבוהים ששיחקו ולהראות שהוא 6 מ28?
נראה כאילו נעשו פה בחירות של נתונים מאוד ספציפיים להראות כמה גייטס הוא שחקן רע.
הוא לא, הוא דורש תשומת לב והתאמות מהיריבה והוא יודע להוציא את הכדור חזרה מהפוסט ועם המאסה שלו זה לבד מקל מאוד על הקו האחורי למצוא מצבי קליעה נוחים.
אני לא יודע אם יש לליגת העל סטטיסטיקה מתקדמת פתוחה לציבור, אולי מישהו אחר מבין בזה, אבל אשמח לראות את הנתונים הרלוונטיים.

מה הPER שלו? מה האופנסיב ודפנסיב אפישנסי (פר 100 פוזשינס) של אילת איתו ובלעדיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 18:36 
האמת שמי שגמר את הפועל יותר מכולם באילת היה דווקא אלישי כדיר, והחילופים האוטומטיים בהגנה שעזרו לו לחגוג.
גם אני לא התלהבתי מההחתמה של גייטס. אבל צריך לזכור כמה דברים:
1. בניגוד למרקוס דאב למשל, גייטס הוא שחקן לואו פוסט. וזה מה שהפועל חיפשה. וכמובן גם בניגוד לאוואנס שהוא שחקן נחמד, אבל כשהוא מקבל כדור מתחת לסל לא צריך להביא עליו שמירה כפולה. עכשיו, יתכן מאוד שהיה אפשר להביא מישהו יותר טוב. אני לא יודע מה המצב של ריק ג'קסון, אבל יש לי תחושה שהאלטרנטינה לגייטס הייתה שחקן בלי ניסיון בארץ ואולי בלי ניסיון אירופי. וזה גם היה שיקול מרכזי.
2. קטש מכיר אותו. אז נכון שכולנו ראינו את גייטס, וגם אני לא התלהבתי. אבל זה עדיין שונה כשאתה רואה שחקן בטלוויזיה ומול הקבוצה שלך, לעומת מאמן שמאמן אותו כל השנה, מכיר את האופי שלו וכו'. שוב, אני לא מתלהב מגייטס. אבל אני כן נותן קרדיט לקטש.
3. ייתכן והמצב הביטחוני הוא גם פקטור בהחלטה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
לפחות אנחנו יודעים שיש לנו סנטר שיודע גם לקלוע מתחת לסל ולא רק להטביע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 09:25 
הסטטיסטיקות היבשות לפעמים יכולות להטעות. מאמין שאף אחד לא ראה אותו פה בכל המשחקים לפני שנה
וקטש שהיה איתו כל השנה ראה שחקן שיכול להשתלב וגם עשה זאת לא רע בצורת המשחק שלו.
שחקן שהוא סומך עליו ויכול לתת את מה שצריך מתחת לסל.

עד עכשיו נראה שהבאנו 2 רוקיס (כנראה לא במחיר מופרז, וסנטר במחיר סביר +) מה שאומר שבעמדה האחרונה
נשאר להביא שחקן טוב. לפי מה שהיה כתוב אחד כזה כבר כמעט חתם אבל בגלל המצב הביטחוני נעלם לנו.

לא צריך למהר עם ההחתמה האחרונה וצריך בנקודה הזו למצות את כל האופציות. אני אישית לא מכיר את השוק,
אבל אשמח לראות שחקן דומה לג'וש דאנקן, אחד שהוא גם חזק, גם יכול לשחק בחוץ וגם בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
גייטס שחקן יקר ומן הסתם הכסף הגדול הלך עליו, אני מניח שהוא עלה בסביבות 120 אלף דולר.
שחקן כמו ג'וש דאנקן זה ג'סטין הארפר. אם אתה רוצה כזה שגם יהיה טוב זה יעלה בערך חצי מיליון יורו וגם אז לא בטוח שתמצא. בכסף שיש לנו אם יחפשו שחקן שגם קולע מבחוץ סביר להניח שהוא יהיה שחקן לא טוב (כמו הארפר, גווין, ווטפורד וכל שאר השחקנים בסגנון הזה שהסתובבו פה בעונה שעברה).

עכשיו צריך שחקן כמו מרכוס דאב, שיכול לחפות (גם אם באופן חלקי) על יונתן וגייטס שהם שחקני הגנה חלשים וגם ריבאונדרים חלשים. אבל ספק אם יש כסף בכלל גם בשביל החתמה כזאת ואני גם לא חושב שקטש ירצה שחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:20 
gigs כתב:
הסטטיסטיקות היבשות לפעמים יכולות להטעות. מאמין שאף אחד לא ראה אותו פה בכל המשחקים לפני שנה
וקטש שהיה איתו כל השנה ראה שחקן שיכול להשתלב וגם עשה זאת לא רע בצורת המשחק שלו.
שחקן שהוא סומך עליו ויכול לתת את מה שצריך מתחת לסל.

עד עכשיו נראה שהבאנו 2 רוקיס (כנראה לא במחיר מופרז, וסנטר במחיר סביר +) מה שאומר שבעמדה האחרונה
נשאר להביא שחקן טוב. לפי מה שהיה כתוב אחד כזה כבר כמעט חתם אבל בגלל המצב הביטחוני נעלם לנו.

לא צריך למהר עם ההחתמה האחרונה וצריך בנקודה הזו למצות את כל האופציות. אני אישית לא מכיר את השוק,
אבל אשמח לראות שחקן דומה לג'וש דאנקן, אחד שהוא גם חזק, גם יכול לשחק בחוץ וגם בפנים.

1. הבאנו רוקי אחד, סקוט שיחק בעונה שעברה בספרד.
2. השחקן שהיה אמור לחתום היה גארד, הוא לא חתם ובמקומו הוחתם סקוט (הוא לא היה טוב יותר מסקוט על הנייר אבל היה זול יותר).
3. להביא "שחקן שדומה לג'וש דאנקן" במחירים האלה זה דבר שלא קיים. קרטיס קלי מבקש מקבוצות בישראל 100,000 דולר, ג'וש קיבל 110,000 דולר. המחירים של עמדות 4 ו-5 הרבה יותר גבוהים מגארדים ויותר קשה למצוא. נצטרך לחפש מישהו בסגנון של ג'ף אלן, גבוה "נמוך" שלוקח ריבאונדים ושומר טוב. אלא אם מישהו מוכן לארגן תרומה של 30,000-40,000 דולר ואז נוכל למצוא משהו טוב יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
העלויות של מרכוס דאב נבדקו? אני לא חושב שיש מספיק כסף עבורו אבל אם אכן מחפשים שחקן בסגנון הזה אז לא ימצאו יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן לחשוב יצירתי.
גם ככה כולם חושבים שאנחנו שמאלנים אוכלים בתחת. צריך למנף את זה, להוציא הצהרה שאנחנו נגד קורבנות מכל הצדדים, לקבל כמה גינויים ואיומים מלה פלולה והגי'רפות של הצל, ואז לבקש מקטאר איזו תרומה. אם הם נתנו לסכנין חצי מיליון דולר, אין סיבה שלא נצליח להוציא מהם איזה 50 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 11:00 
אם יש שחקן אחד שבאמת מזכיר את ג'וש דאנקן זה ג'רל בנימון שדיברנו עליו הרבה.
הוא בטוח היה זול בסוף העונה אבל אני מניח שליגת הקיץ הטובה שהוא נתן אולי הקפיצה את השכר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:47 
טוב, אז אחרי שכבר החתמנו 3 זרים וכמעט כל השמות ברשימה המקורית כבר לא רלוונטיים, מצ"ב כמה שמות להשלמת הסגל עם ה4-5 האבוד. מחולק לשחקנים יחסית מוכחים שהם קצת יותר יקרים (לא מאוד) ושחקנים צעירים יותר שהם הימור זול.

שחקנים מוכחים יחסית:

צ'ארלס רודס – 2.04 חזק ואתלטי, עם סגנון משחק פיזי וסקורר מתחת לסל. גם שחקן הגנה טוב, חוסם מצוין. כבר בן 29, לא הצליח לפרוץ באירופה ושיחק בעיקר בדרום קוריאה. סיים את העונה שעברה בליגה השניה של טורקיה (שיש בה אחלה זרים באופן מפתיע) עם מספרים מפלצתיים של 22 נק' ו-11 ריב'. קצת ירדה קרנו בדרום קוריאה אז יכול להיות שיהיה בטווח המחירים, ויכול להיות שיחוק גדול.

לרון דנדי – 2.06 מגוון שנותן אחלה קריירה אירופאית עד עכשיו. אתלטי, פעיל מאוד בשני צדי המגרש, ריבאונדר טוב ואחלה שחקן פיק אנד רול, עם יד מחצי מרחק. בעונה האחרונה שיחק עם אנתוני מארשל מיודענו בפרו-זנטו וברח יחד עם כל הזרים בשל המצב באוקראינה. אמור להיות פה באמת שחקן מצוין ומניה יחסית בטוחה, אבל יכול להיות קצת יקר לנו כרגע.

פטריק יואינג ג'וניור – הבן של הסנטר האגדי של הניקס. הבטחת מכללות גדולה (נבחר בדראפט 2008 בחירה 43) שלא מומשה אפילו באירופה. מאוד מגוון, 2.03 אתלטי וחזק שיודע לשחק עם הגב ועם הפנים לסל, עם טאץ' מחצי מרחק ומבחוץ. משקיען בהגנה ובריבאונד, שחקן שעושה מה שצריך בשביל הקבוצה. שיחק בנבחרת ג'מייקה עם דוראנד סקוט. נתן שנה שעברה עונה טובה בקבוצה בינונית ביוון שאין לה באמת כסף, אמור להיות יחסית זול מה גם שהוא בן 30.

וויין צ'יזם – פאוור פורוורד 2.05 חזק וטכני, עם נוכחות מתחת לסל וקליעה רכה מבחוץ. יכול לשחק גם פיק אנד רול וגם פיק אנד פופ בצורה אפקטיבית. היה כישרון גדול במכללות וקצת נאבד באירופה, שנה שעברה היה רמה מעל הליגה בהונגריה (שהיא לא ליגה גרועה) ושיחק תקופה קצרה בפיליפינים. יש כמה סימני שאלה לגבי היכולות שלו בהגנה, נוטה לעשות יותר מדי עבירות, אבל הוא ריבאונדר טוב בשני צדי המגרש.

הימורים זולים יחסית:

דריו האנט – קופי של ג'וש אוונס. 2.06 אתלט אדיר, אגרסיבי מאוד, הולך חזק לסל ומטביע כל דבר באזור של הטבעת. שחקן פיק אנד רול מצוין, שומר וריבאונדר טוב מאוד. בדומה לג'וש מוגבל טכנית (ובשונה ממנו זה מתבטא גם מהעונשין שם הוא רע מאוד) אבל מדי פעם עושה איזה הוק שוט יפה בפוסט, בכל מקרה יותר יעיל בפיק אנד רול שם הוא קטלני. למרות שהוא לא סקורר, יכול להיות שווה 13-14 נק' למשחק בפיק אנד רול. היתרון שלו לעומת ג'וש הוא מוטת הידיים האדירה שלו שעושה אותו חוסם יותר טוב. בשורה התחתונה כמו ג'וש מדובר בשחקן מוגבל, מצד שני אמור להיות מאוד זול ולענות על הצרכים בהגנה ובריבאונד. סיים קולג'ים לפני שנתיים ומאז נתן עונה אחת לא מרשימה באירופה ועונה אחת די טובה בדי ליג (ג'וש היה שחקן די ליג פחות טוב ממנו).

קני קדג'י – שחקן ממוצא קמרוני ששיחק בקולג' במיאמי יחד עם סקוט ובראון, היה כוכב מכללות גדול. 2.08 נייד ואתלטי שמתבסס בעיקר על קליעה מבחוץ. למעשה דמוי הארפר רק יותר מאסיבי, עם הגנה יותר טובה, יכולת חסימה ובחצי מחיר. אבל גם הוא לא ריבאונדר טוב במיוחד ובלי משחק פוסט, בורח ממגע בהתקפה. החיסרון העיקרי שלו מבחינת הדראפט היה הגיל - הוא למעשה בן 26 כיום והיה מבוגר בשנתיים מבני המחזור שלו במכללות. בעיקרון אני נגד סטרץ' 4, אבל אם אין כסף זו החתמה לא רעה. מאמין שיבוא מאוד בזול יחסית, במיוחד כששני חברים שלו מהקולג' חתומים אצלנו. בעונה הראשונה שלו באירופה נחתך מהליגה הגרמנית וסיים את העונה בדי ליג.

ג'אמל האגינס –2.06 שקופץ לשמיים, ריבאונדר וחוסם ברמות הגבוהות ביותר. מזכיר לי את מייסאו באסטון. שיחק בקונפרנס חלש יחסית בקולג'ים אבל עדיין גרם לסקאוטים להזיל ריר בטורניר פורטסמות' והיה מועמד לדראפט בשל האתלטיות המטורפת שלו והנוכחות שלו בחסימות ובריבאונד. משחק ההתקפה שלו לא מפותח במיוחד, עושה את רוב הנקודות מג'אנק ומסיומת מתחת לסל אבל עדיין שווה לא מעט נקודות בשל האתלטיות שלו. דוקא הבעיה העיקרית שלו היא נטייה לעשות יותר מדי פאולים בהגנה, הוא מסתמך על החסימה יותר מדי ולא תמיד שם גוף כמו שצריך. בעונה הראשונה שלו באירופה נחתך מהליגה הראשונה בצרפת וסיים את העונה בדי ליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: