תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
bergkamp כתב:
למה לא ריק ג'קסון מגליל? עדיף פי כמה על גייטס וגם הוא ביגמן.

אני גם חושב והצעתי פה את ג'קסון כמה פעמים. שחקן הרבה יותר יעיל בעיני והרבה יותר עקבי בהגנה ובריבאונד.
כרגע אני לוקח את גייטס כעובדה כי נראה שזה מה שקטש רוצה.

בסופו של דבר הכל תלוי בגישה שלו. אם הוא ישנה גישה משנה שעברה ויבוא מחויב ונחוש, זאת אחלה החתמה.
אם לא, תהיה לנו שנה ארוכה של הרבה עצבים איתו ועם יונתן מתחת לסלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 16:53 
ינסי גייטס שחקן אדיר.
אהיה מאושר אם הוא ישחק בהפועל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 20:52 
על פי דיוויד פיק מוואן:
I'm told ex-Cincinnati muscle Yancy Gates (@TheRealGates34) has come to terms of one-year deal with Hapoel TLV.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 21:39 
בהנחה- וזה לא בשמיים- שיוחתמו עוד שני זרים סבירים לעמדות הפנים (גייטס וודאי נופל לקטגוריה הזו), הרי שעל פניו נבנה כאן סגל מאוזן ועמוק משמעותית מזה של העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 21:41 
שני זרים?
מאמין שנמשיך לשחק עם 4 זרים בשביל המענק.
מקווה שגייטס יחתום ואחריו נביא זר לעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 21:47 
צור ש. כתב:
שני זרים?
מאמין שנמשיך לשחק עם 4 זרים בשביל המענק.
מקווה שגייטס יחתום ואחריו נביא זר לעמדה 4.

הכוונה אכן היתה לגייטס (שעדיין לא חתם רשמית) וזר גבוה נוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
מאכזב מאוד. הדיבורים על עומק לא רלוונטיים בשלב הזה, אני בטוח שאם הולכים ומחפשים ציטוטים מהקיץ הקודם אז מוצאים אותם משפטים על סגל עמוק ומאוזן, כשבפועל גם הישראלים מהספסל לא נתנו כלום (לא שאני חושב שזה יהיה הסיפור השנה) וגם הזרים לא נתנו את התרומה המצופה. מצבת הזרים המתהווה לא מתאימה בעיניי, אין לי בעיה עם הימורים על שחקנים כמו בראון וסקוט אבל כשזה בשביל לחסוך כסף לשחקן חלש כמו גייטס זה לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 22:54 
יובל כתב:
מאכזב מאוד. הדיבורים על עומק לא רלוונטיים בשלב הזה, אני בטוח שאם הולכים ומחפשים ציטוטים מהקיץ הקודם אז מוצאים אותם משפטים על סגל עמוק ומאוזן, כשבפועל גם הישראלים מהספסל לא נתנו כלום (לא שאני חושב שזה יהיה הסיפור השנה) וגם הזרים לא נתנו את התרומה המצופה. מצבת הזרים המתהווה לא מתאימה בעיניי, אין לי בעיה עם הימורים על שחקנים כמו בראון וסקוט אבל כשזה בשביל לחסוך כסף לשחקן חלש כמו גייטס זה לא טוב.

על בסיס מה החלטת שגייטס הוא שחקן חלש? הוא היה אדיר מולנו, ובאופן כללי יש לו סטטיסטיקה סבירה פלוס בקבוצת צמרת כמו אילת. נראה לי שקטש שאימן אותו מכיר אותו ואת היכולות שלו קצת יותר טוב ממך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 22:58 
אני אשמח עם גיטס יבוא.
קודם כל שחקן שהמאמן מכיר מצוין.
אחרי זה שחקן שכבר מכיר את הליגה.
בנוסף לכל גיטס הוא בטח לא שחקן רע.
מבחינת קטש יש פה מניה בטוחה וזה חשוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 23:05 
מסכים עם יובל. די מאכזב עד כה.
ואיך הוא יודע שגייטס חלש (ובוודאי לא שווה את המשכורת שלו)? כנראה כי יש לו זוג עיניים.
גייטס זאת לא החתמה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור גייטס זה הקאונסיל החדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 23:19 
לא, גייטס רחוק מלהיות קאונסיל.
יותר כמו הארפר (מעט יותר טוב) - שחקן מאוד יקר שלא שווה חצי מהסכום שהוא עלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל כתב:

על בסיס מה החלטת שגייטס הוא שחקן חלש? הוא היה אדיר מולנו, ובאופן כללי יש לו סטטיסטיקה סבירה פלוס בקבוצת צמרת כמו אילת. נראה לי שקטש שאימן אותו מכיר אותו ואת היכולות שלו קצת יותר טוב ממך.

אתה מבסס את ההודעות שלך על עובדות לא נכונות. הוא היה "אדיר" נגדנו בערך בשני משחקים מתוך שבעה, היו לו גם משחקים בינוניים ומשחקים רעים.
הסטטיסטיקה שלו לא סבירה ולא קרובה לזה, היא גרועה ואין דרך אחרת לתאר אותה. רוצה להיכנס לפרטים? אם אני משווה אותו לסנטרים זרים אחרים בעונה שעברה בליגה שלו באיזור השכר שלו או יותר זולים שהשלימו עונה מלאה או קרוב לזה (ספרתי שמונה כאלה - גייטס, אוונס, וואט, סימפסון, ג'קסון, פרימן, תומאס, דאב), אז זה הדירוג שלו:
מבחינת נקודות - 6 מתוך 8 (רק אוונס וג'יימס תומאס קלעו פחות).
אחוזים מהשדה - 8 מתוך 8 (חוץ מג'יימס תומאס כולם גם בפער די משמעותי).
אחוזים מהקו - 7 מתוך 8 (רק ג'יימס תומאס קלע באחוזים נמוכים יותר).
ריבאונד - כמובן 8 מתוך 8 בפער גדול מאוד מהשאר.
סחיטת עבירות - 6 מתוך 8.
בכל הקשור לחטיפות, אסיסטים, איבודים אלה מספרים יחסית מינורים והוא בקו אחד עם כל השאר.
חסימות - 1 מתוך 8 בהבדל מזערי מרוב האחרים, והוא עדיין הגבוה ששומר הכי גרוע בליגה. אם אתה רוצה אני יכול גם להביא את הסטטיסטיקה של הסנטרים האחרים במשחקים נגדו, רובם חגגו עליו. רק בפלייאוף אוונס עשה עליו את המספרים הכי טובים שלו העונה, ושחורציאניטיס עשה עליו מספרים הזויים.

אז איך אפשר להגיד שהסטטיסטיקה שלו סבירה אם כמעט בכל מדד אפשרי הוא נמצא בתחתית?
וזה לא שאני מבסס את הדעה שלי עליו רק על מספרים, ראיתי את גייטס די והותר (מעל עשרה משחקים) כדי לראות שהוא שחקן לא טוב. לא ששחקן עם מספרים כאלה יכול לעשות משהו במציאות שיהפוך אותו לשחקן טוב.
זו לא תהיה הפעם הראשונה שמאמן מביא איתו שחקן למרות שהוא לא טוב (לפרטים פנה למחלקת הכדורגל), כך שזו לא ערובה לכלום לצערי. מאמן מכיר הכי טוב את השחקנים שלו אבל כולם יכולים לראות מה הם שווים במשחקים, אין פה איזה סוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 08:28 
זה קצת לא הגון לקיים דיון כזה כשלא מודעים למה שקורה בשוק ולא נמצאים במשאים ומתנים מול שחקנים. המחירים של סנטרים סבירים הם גבוהים מאוד. כולם דיברו כאן על ג'וש אוונס כאיזו אפשרות זולה אבל ג'וש דרש לא פחות מ-120 אלף דולר לעונה (ובסוף חתם בכ-110 אלף דולר). לא יודע ספציפית לגבי השמות שהועלו כאן אבל בסה"כ עודד אימן את גייטס שנה שעברה וגם יודע איפה הוא אמור וצריך להשתפר וגם גייטס מבין שהוא צריך לתת עונה טובה יותר כדי להתקדם.
וכמו שכבר כתבתי - תקציב הזרים שדובר עליו באספה היה לפני הדחייה בכניסה לאולם החדש ועוד כמה דברים שגרמו להקטנתו בסופו של יום.
ובלי קשר אני חושב שגייטס שחקן טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
דווקא לנוכח העובדה שתקציב הזרים ירד והוחתמו בסופו של דבר שני גארדים מאוד זולים מצער מאוד שמוציאים כל כך הרבה כסף על גייטס. הרי זה לא שמדובר בהחתמה כלכלית כי הוא שחקן מאוד יקר. גם בלי לדעת כמה כל שחקן שנמצא בשוק עולה במדויק אפשר להעלות שמות של שחקנים יותר טובים שעולים אותו דבר או פחות.

אבל באמת מעניין אותי לדעת למה גייטס שחקן טוב (מעבר לכך שהוא עומד לחתום בהפועל)? מה הוא עושה בפועל על המגרש שהופך אותו לשחקן טוב? התפוקה שלו בעונה שעברה הייתה מהנמוכות בליגה ועוד לא ראיתי נימוק חצי רציני לטובתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:15 
יובל,

1) אני מניח שרוב המצדדים בו,מאלו שאינם עכברי כדורסל אלא פשוט אוהדי הפועל, מתבססים על הסידרה שלו נגד הפועל בפליאוף-סוג של זיכרון קצר.

2)......... מצד שני אני מניח שיש לא מעט מקרים של שחקנים שלא הצליחו בקבוצה אחת (וכזה גייטס לטענתך) וכן יכולים באוירה אחרת , בשיטה אחרת וכו' להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:17 
הוא שחקן טוב מאוד וראינו את זה לא מעט שנה שעברה (בעיקר נגדנו). הייתה לו בעיה של חוסר יציבות וזה העיקר אבל עובדה שאילת ניסו להאריך את החוזה שלו באמצע העונה וגם לקראת סופה ולא הצליחו. אני לא אובייקטיבי בנושא אבל גם מחוץ לפורום שדים כל מי שדיברתי איתו טוען שזו החתמה מצוינת עבורנו וגם אלו שפחות מעריכים אותו טוענים שביחס למחיר שלו מדובר ברכש מצוין.
אבל הכי חשוב זה שהמאמן שאימן אותו שנה שעברה ומכיר את היתרונות והחולשות שלו, הוא זה שרוצה אותו וגם מאמין שהוא יודע איפה אפשר לשפר אותו. אפשר לא להסכים על חלק מהדברים וגם לטעון שאולי פרנק האסל שעשה 7 נק' שנה שעברה וכמעט הוריד את הרצליה ליגה הוא עדיף, אבל הנחרצות הזו קצת מוגזמת לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:24 
הוא חתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:24 
רשמית - יינסי גייטס חתם.
http://www.hapoeluta.com/%D7%99%D7%99%D ... %99%D7%91/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
יופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:29 
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:30 
יופי של החתמה. הוא הולך לתת עונה ענקית בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:31 
12 נק' למשחק ב-27.7 דקות, 50% מהשדה, 54% עונשין ו-6 ריבאונד. ממוצע למשחק בעונה שעברה.

שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:35 
ראצ'ו כתב:
הוא שחקן טוב מאוד וראינו את זה לא מעט שנה שעברה (בעיקר נגדנו). הייתה לו בעיה של חוסר יציבות וזה העיקר אבל עובדה שאילת ניסו להאריך את החוזה שלו באמצע העונה וגם לקראת סופה ולא הצליחו. אני לא אובייקטיבי בנושא אבל גם מחוץ לפורום שדים כל מי שדיברתי איתו טוען שזו החתמה מצוינת עבורנו וגם אלו שפחות מעריכים אותו טוענים שביחס למחיר שלו מדובר ברכש מצוין.
אבל הכי חשוב זה שהמאמן שאימן אותו שנה שעברה ומכיר את היתרונות והחולשות שלו, הוא זה שרוצה אותו וגם מאמין שהוא יודע איפה אפשר לשפר אותו. אפשר לא להסכים על חלק מהדברים וגם לטעון שאולי פרנק האסל שעשה 7 נק' שנה שעברה וכמעט הוריד את הרצליה ליגה הוא עדיף, אבל הנחרצות הזו קצת מוגזמת לדעתי.

אין לי מושג מה היו האופציות האחרות ומה היתה העלות שלהן.

אני מניח (ואני די בטוח שבענין הזה אני צודק) שגייטס הוא שחקן יקר. סביר להניח שהוא השחקן הכי יקר שנחתים השנה.

ברור שעודד רצה אותו ולכן הוא הגיע אלינו.

אבל לכל מי שראה אותו משחק יותר משחקנים מאלה ששיחק מולנו ברור שזה שחקן עצלן שלא ממש מתאמץ ומראה אפס עבודה בהגנה.

אם בסדרה חשובה כמו זו שהיתה להם נגד מכבי הוא אפילו לא ניסה לשמור את שחורציאניטיס, ובכל פעם שקיבלו מולו כדור הוא פשוט זז הצידה, אני לא רואה סיבה שהוא ישחק הגנה דוקא אצלנו ויוציא מעצמו יותר ממה שהראה באילת.

מכיוון שלדעתי עד היום קטש לא ממש הראה שהוא מוציא משחקנים התאמצות מיוחדת עבורו, לצערי יש לי הרגשה שיהיה לנו מקרה של הארפר מס' 2.

אם נצרף לזה את העובדה שגם יונתן לא מתבלט בהשקעה שלו בהגנה וביכולת שלו בריבאונד, זו יכולה להתברר כהחתמה בעייתית מאד.

נקווה שהשחקן הרביעי שנחתים יהיה כזה שמסוגל לחפות על החולשה של שני הגבוהים האחרים שלנו בריבאונד ובהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

זה שאנשים אחרים מעריכים אותו זה נחמד מאוד, אבל אני שוב שואל, על סמך מה? מה הוא עושה בפועל על המגרש? הרי אם כל כך הרבה אנשים מעריכים אותו אז בטח אפשר למצוא משהו שהוא עושה טוב. הוא קולע הרבה? הוא קולע בצורה יעילה? הוא שומר טוב? הוא ריבאונדר? כי בעונה שעברה הוא לא הראה אף אחד מהדברים האלה.
להגיד שהמאמן שאימן אותו רוצה אותו זה לא טיעון. אני באמת צריך להזכיר לאוהדי הפועל אילו שחקנים המאמן של מחלקת הכדורגל בשנה שעברה הביא איתו, וכמה חרא אכלנו מזה ואנחנו ממשיכים לאכול?
וזו חוכמה מאוד קטנה להתעלם מהרבה שמות של שחקנים שהם מניות בטוחות, לקחת שם אחד שנזרק פה מיני רבים כמו האסל (שבאופן אישי הוא לא ההעדפה הראשונה שלי וגם לא השנייה), שהוא שחקן שעשה פה עונה בלתי נתפסת ומצד שני יש לגביו נורת אזהרה, לזרוק לפח את כל מה שהוא עשה פה ולהתנפל על הקטע הכי חלש שלו. כי אם זו רמת הדיון, אז אפשר להגיד באותה מידה שגייטס הוא שמן שהסריח את המגרש כל העונה ונראה בושה וחרפה ונתן את התפוקה הכי עלובה מכל הסנטרים בליגה, והאמת היא שזה יהיה הרבה יותר משקף מאשר להגיד על האסל שהוא כמעט הוריד ליגה את הרצליה. ובכל זאת הדברים שנאמרו פה מתונים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
ריק ג'קסון היה אופציה שנלקחה בחשבון? הוא יותר יקר מגייטס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
החתמה מצוינת, שחקן עם סייז ונוכחות שלא מוצאים הרבה בליגה שלנו וזה שהוא ממשיך עם המאמן שלו מהשנה שעברה יכול לעשות רק טוב לכולם.
מקווה שהזר הבא שיביאו יהיה גבוה שיוכל להשלים את גייטס ויוכל גם לשחק כסנטר עם יונתן כ 4.
התנהלות ללא דופי עד עכשיו של עודד וההנהלה, רק שימשיכו ככה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:54 
יובל לא הייתי משווה את קטש לרב"ש. לא הייתי משווה את העבודה שעושה הסקאוט של המועדון (עידן אבשלום), שגם ליווה את יינסי בעונה שעברה למה שקורה בכדורגל.
בכל מקרה אני לא מבין כדורסל כמו חלק מהכותבים פה. עוד שבוע וחצי יש אספת חברים עם קטש ותוכלו לשמוע ממנו בדיוק מה המחשבות והשיקולים בנושא יינסי ובכלל מה הרעיון מאחורי בניית הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 09:59 
ברור מה השיקולים. גייטס שחקן מוכשר עם נוכחות שיכול לעשות הרבה נקודות. נקווה שהנזק שהוא יעשה בהגנה יתקזז עם התרומה ההתקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל לא הייתי משווה את קטש לרב"ש. לא הייתי משווה את העבודה שעושה הסקאוט של המועדון (עידן אבשלום), שגם ליווה את יינסי בעונה שעברה למה שקורה בכדורגל.
בכל מקרה אני לא מבין כדורסל כמו חלק מהכותבים פה. עוד שבוע וחצי יש אספת חברים עם קטש ותוכלו לשמוע ממנו בדיוק מה המחשבות והשיקולים בנושא יינסי ובכלל מה הרעיון מאחורי בניית הסגל.

גם אני לא השוויתי ביניהם חלילה, אני מחזיק מקטש מאמן טוב... אבל להציג את זה שהמאמן מביא שחקן ששיחק תחתיו כערובה למשהו, זה פשוט לא נכון. לדעתי ההחתמה הזאת היא טעות קשה שתעלה לנו ביוקר, הנושא הזה כבר סגור וכל שנותר הוא לאחל בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: