תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דוראנד סקוט בהפועל
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
גם בספרד אם תתקנן את הנקודות שלו ל-40 דקות היה לו מעל 15 נק' למשחק (כמו בקולג') והעלו אותו מהספסל בעיקר בשביל אינסטנט אופנס. לא הרקיע שחקים אולי מבחינת יעילות (ויש לו כאמור בעיה של שכונתיות) אבל האיש סקורר לפני שהוא שחקן הגנה, וכמו שראצ'ו כתב שחקן שנחשב מאוד מלהיב, עם הרבה flair, אתלטיות, שליטה בכדור. ה-13 נק' שלו למשחק במיאמי שזכתה ב-ACC (שהיו לה בלי סוף סקוררים) זה כמו 18-20 נק' למשחק בקולג' אחר ממוצע.
כל זה לא אומר שום דבר לגבי הרמה שלו והיעילות שלו, אבל אם מדברים על "סגנון" לסקוט יש מנטליות של סקורר no doubt about it. והוא כזה הרבה לפני שהוא שחקן הגנה, לא מדובר פה על איזה איש למשימות מיוחדות שמעלים כדי להרביץ. קצת יצא מפרופורציות הסיפור.

אבל לא דיברתי לא על הסגנון ולא על המנטליות, לא אמרתי שהוא מתמקד רק בהגנה ובהתקפה עומד בצד או מחפש למסור כל הזמן או משהו שדומה לזה. מבחינת הסגנון אין ספק שיש לו סגנון של סקורר עם משחק התקפי מאוד פעיל. דיברתי על היכולת שלו בפועל, אני בטוח ב-100% שנראה ממנו הגנה נהדרת ולגבי היכולת ההתקפית שלו אני פחות בטוח שהוא יצליח להביא אותה ברמה גבוהה, וחובת ההוכחה בקטע הזה היא עליו. אתה לא חושב כך? לא מבין למה להיתפס לזה כל כך, לא אמרתי שאין לו מושג בהתקפה והוא לא יודע לקלוע, לא אמרתי שהוא לא יכול להיות סקורר. מה גם שהוא כן שחקן שהיכולות ההגנתיות שלו מאוד בולטות, הוזכר לא מעט בתור פוטנציאל הגנתי, נבחר לשחקן ההגנה של ה-ACC לא בכדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 11:43 
כתבת "השחקנים בעמדה 1-3 הם שחקני הגנה פחות או יותר", אני מניח שהתכוונת להגיד שהם שחקני הגנה טובים פחות או יותר כי השתמע מהמשפט שהם שחקני הגנה באופי (ההבדל בין להגיד "X שחקן הגנה" לבין להגיד "X שחקן הגנה טוב"). Never mind הבנתי למה התכוונת.

כרגע לא נראה לי שיש בעיה עם זה שאין לנו 3 יוצר, כי אחרת יש מצב שלא היו מספיק כדורים (בתקווה שגם יהיה משחק פנים השנה). יש שאלה של האם הסגנון של הקבוצה יהיה באמת שכונתי מדי ומבוסס יכולת אישית, זה מוקדם להגיד ותלוי הרבה בקטש. וכמובן באופן כללי עם זרים צעירים ולא מוכחים איך הם ישתלבו מבחינת הרמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
תודה עודד
שינוי מרענן מזה שמאשים את כל העולם
שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דוראנד סקוט בהפועל
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 13:16 
bergkamp כתב:
לא נורמלי הקטש הזה. שני זרים כבר ביולי? הוא לא יודע שחייבים לחכות עד ספטמבר-אוקטובר לפחות?
מר כדורסל :BOW:

אולי תשחרר אותנו כבר מהאנטי ארז שלך?
אתה עוד תאכל את הכובע אז די

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 13:24 
red_o כתב:
bergkamp כתב:
לא נורמלי הקטש הזה. שני זרים כבר ביולי? הוא לא יודע שחייבים לחכות עד ספטמבר-אוקטובר לפחות?

חשבתי שמלקקי התחת של מר כדורסל כבר סתמו את הפה ונכנסו לבונקר אחרי שפרצופו האמיתי והמכוער (תרתי משמע אגב) התגלה - וגם זה רק חלקית כי ביום שאנשים באמת יפתחו עליו תיפתח חתיכת תיבת פנדורה. כנראה שיש אנשים כמוך שגם אחרי שהוא השתין עליהם לתוך הפה ימשיכו לחלק לו לבבות.
בינתיים מי שאכל את הכובע זה רק האנשים שסיפרו לנו כמה מר כדורסל הוא הפועל ומאיפה אני מביא סיפורים על איש מגעיל, פרנואיד ועם אפס יחסי אנוש.
אם התכוונת שאוכל את הכובע לגבי קטש, אז אני מקווה שלא. לא בטוח שנסיים מקום רביעי אבל בטוח נגיע למאניטיים יותר מוכנים מאשר העלבון של עונה שעברה. דבר אחד בטוח, יש להפועל מאמן שהוא גם בן אדם, גם ווינר וגם מסוגל לקבל החלטות. זו כבר התקדמות עוד לפני שהוא ניצח משחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דוראנד סקוט בהפועל
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 13:55 
bergkamp כתב:
red_o כתב:
bergkamp כתב:

חשבתי שמלקקי התחת של מר כדורסל כבר סתמו את הפה ונכנסו לבונקר אחרי שפרצופו האמיתי והמכוער (תרתי משמע אגב) התגלה - וגם זה רק חלקית כי ביום שאנשים באמת יפתחו עליו תיפתח חתיכת תיבת פנדורה. כנראה שיש אנשים כמוך שגם אחרי שהוא השתין עליהם לתוך הפה ימשיכו לחלק לו לבבות.
בינתיים מי שאכל את הכובע זה רק האנשים שסיפרו לנו כמה מר כדורסל הוא הפועל ומאיפה אני מביא סיפורים על איש מגעיל, פרנואיד ועם אפס יחסי אנוש.
אם התכוונת שאוכל את הכובע לגבי קטש, אז אני מקווה שלא. לא בטוח שנסיים מקום רביעי אבל בטוח נגיע למאניטיים יותר מוכנים מאשר העלבון של עונה שעברה. דבר אחד בטוח, יש להפועל מאמן שהוא גם בן אדם, גם ווינר וגם מסוגל לקבל החלטות. זו כבר התקדמות עוד לפני שהוא ניצח משחק אחד.

הסיפורים על ארז לא ייצאו כבר, וטוב שכך. שיהיה לו בהצלחה איפה שהוא נמצא ושיהיה לנו בהצלחה. אני חושב שהפרידה עשתה טוב לשני הצדדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את ההתלהבות הזאת מלהחתים שחקנים בשלב מוקדם. בשנתיים הקודמות אדלשטיין החתים זרים מאוחר ועדיין הגענו לליגה יחסית מוכנים ופתחנו די טוב את העונה. את העונה הראשונה בליגת העל פתחנו עם מאזן של 4-2 ובעונה האחרונה סיימנו את הסיבוב הראשון לפני מכבי.
ואני מזכיר שלפני שנה בכדורגל כולם התלהבו איך עובדים יפה ומחתימים הרבה שחקנים ויוצאים למחנה האימונים עם סגל מוכן, רק לא שמו לב שכל ההחתמות גרועות והסגל קרס כמו מגדל קלפים מול היריבה הראשונה שפגשנו.
מה שחשוב זה אילו שחקנים מחתימים, לא מתי מחתימים אותם.

מעבר לכך אני מסכים עם כל מילה של bergkamp על קטש ואדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 15:15 
מסכים עם יובל לגבי ההתלהבות הבלתי מוסברת מהחתמות בשלב מוקדם.
יותר מזה, בינתיים אני לא מאוד אוהב את בניית הסגל של קטש (בוודאי אם גייטס יוחתם) ובהרגשה שלי אנחנו בדרך לחילוף מוקדם במצבת הזרים.
יכול להיות שאני מקדים את המאוחר, אבל כרגע קשה להגיד שאני מתלהב ממה שקורה (מבחינת זרים כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 15:30 
הוקיץ' כתב:
יותר מזה, בינתיים אני לא מאוד אוהב את בניית הסגל של קטש (בוודאי אם גייטס יוחתם) ובהרגשה שלי אנחנו בדרך לחילוף מוקדם במצבת הזרים.
יכול להיות שאני מקדים את המאוחר, אבל כרגע קשה להגיד שאני מתלהב ממה שקורה (מבחינת זרים כמובן).

לצערי, נראה שיש בפורום ציפיות מוגזמות לעניין איכות הזרים שאנחנו יכולים להחתים (בעיקר ככול שהדבר נוגע לזרים מוכחים שאינם "רוקיס").
הדוגמא המובהקת לעניין הזה היא ג'וש אוואנס - זר, שגם אלו בפורום שרצו שימשיך, ראו בזה סוג של התפשרות שאפשר להחתים במחיר שפוי. ובסוף (ע"פ ראצ'ו) הוא חתם בקבוצה שהציעה לו [b]85% יותר [/b]ממה שאנחנו היינו יכולים לשלם לו.

אין מה לעשות, יש לנו תקציב זרים מוגבל, גם לאור התקציב הכולל וגם לאור הסגל הישראלי היחסית יקר שלנו לשאר הליגה. קשה לי לראות איך אנחנו מחתימים יותר משחקן אחד שיש שיכול להיחשב כמנייה בטוחה, והחתמתו היא לא התפשרות מסוג כלשהו (שגם הוא יכול בסוף להיות תואם הארפר).

אפשר להתנחם בעובדה שבניגוד לכדורגל, בכדורסל יש הרבה מקרים של זרים צעירים שמתגלים כשחקני על - ראו מקרה קרלון בראון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 16:14 
הניס כתב:
הוקיץ' כתב:

לצערי, נראה שיש בפורום ציפיות מוגזמות לעניין איכות הזרים שאנחנו יכולים להחתים (בעיקר ככול שהדבר נוגע לזרים מוכחים שאינם "רוקיס").
הדוגמא המובהקת לעניין הזה היא ג'וש אוואנס - זר, שגם אלו בפורום שרצו שימשיך, ראו בזה סוג של התפשרות שאפשר להחתים במחיר שפוי. ובסוף (ע"פ ראצ'ו) הוא חתם בקבוצה שהציעה לו [ b] 85% יותר [/b] ממה שאנחנו היינו יכולים לשלם לו.

אין מה לעשות, יש לנו תקציב זרים מוגבל, גם לאור התקציב הכולל וגם לאור הסגל הישראלי היחסית יקר שלנו לשאר הליגה. קשה לי לראות איך אנחנו מחתימים יותר משחקן אחד שיש שיכול להיחשב כמנייה בטוחה, והחתמתו היא לא התפשרות מסוג כלשהו (שגם הוא יכול בסוף להיות תואם הארפר).

אפשר להתנחם בעובדה שבניגוד לכדורגל, בכדורסל יש הרבה מקרים של זרים צעירים שמתגלים כשחקני על - ראו מקרה קרלון בראון...

אני הבן אדם האחרון שיש לו בעיה עם הימורים, רוב הזרים שהצעתי בכלל היו רוקיז.
הבעיה שלי היא יותר ספציפית עם השחקנים המדוברים שבעיני הם לא מתאימים כל כך מבחינת סגנון ולאו דווקא מבחינת רמה (וכן, הם שניהם גם הימורים מאוד גדולים כשאחד יצא מהקולג'ים השני נתן עונה אחת לא מרשימה בלשון המעטה מאז הקולג'). דווקא ינסי גייטס שהוא שחקן מאוד יקר הוא בעיני שחקן ברמה לא מספיק גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 17:04 
הניס כתב:
הוקיץ' כתב:

הדוגמא המובהקת לעניין הזה היא ג'וש אוואנס - זר, שגם אלו בפורום שרצו שימשיך, ראו בזה סוג של התפשרות שאפשר להחתים במחיר שפוי. ובסוף (ע"פ ראצ'ו) הוא חתם בקבוצה שהציעה לו [ b] 85% יותר [/b] ממה שאנחנו היינו יכולים לשלם לו.

לפי התקציב לזרים שדיברו עליו באסיפה האחרונה, התקציב שלנו ממש לא כזה מוגבל והוא תקציב יפה מאד. אין סיבה שלא יהיו לנו לפחות 3 זרים מצויינים בתקציב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: