RedFox כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
RedFox כתב:
למה להשאיל את פלאח? תחכו עוד שבוע ותקבלו אותו חינם שחקן חופשי.
קבוצה של מפגרים.
נראה לי שיהיו כאן דמי השבחה רציניים
שום דמי השבחה הוא לא מסיים חוזה, אם תקרא קצת כתבות על חיפה תראה שהם צריכים לשלם לכל השחקנים "המנודים" שלהם ופלאח הוא אחד מהם, הם מתים להעיף את כולם שם ופלאח אמר אתמול שהוא מוכן לוותר על פיצויים בשביל שישחררו אותו מהחוזה והוא יקבל את הכרטיס שלו ליד.
עוד שבוע-שבועיים היו משחררים אותו, אבל עכשיו הם מצאו את הפראיירים הקבועים, הפועל תל אביב.
אני לא יודע אם העובדה שהוא מוותר על החוזה שלו לא מקנה לחיפה זכות לדמי השבחה. יכול להיות שכן.
בכל אופן, זה שהפועל רוצה שחקן כמו פלאח ממש לא סוד, וברקוביץ' בטח כבר ניסה לסגור כל מיני מתווים כאלה ואחרים הכוללים אותו כשורמוט ודמארי היו על הפרק, ככה שאני לא חושב שהביקורת שלך במקום. חיפה יודעת שהפועל (וכנראה קבוצות נוספות) רוצה את פלאח, ומתנהלת בהתאם. אין כאן סודות.
לפי הכותרות האחרונות אני מריח שדגני עומד לעשות את הדרך חזרה, כי הוא יותר טוב מכל הבלמים שלהם והוא בטח יעדיף לחזור שם לסביבה חדשה, אצטדיון חדש ועם חולצת ההרכב אחרי שהוכיח מה הוא שווה בחוץ. יכול להיות שאנחנו נקבל בתמורה את פלאח ושלומי אזולאי. מעבר לעובדה שאני לא מאמין שאנחנו נקבל את כרטיסי השחקן אלא בהשאלה, אני גם חושב שמקצועית זו עסקה דבילית לגמרי כי דגני הוא אחד משלושת-ארבעת הבלמים הישראלים הכי טובים כיום, והוא נכס אדיר.