שחר כתב:
kobster כתב:
שחר, אתה טועה ומטעה,
ואתה לא צריך להגיד לי כלום לגבי מה שקורה עם הפועל כי עם כל הכבוד אני בקיא בעניינים טיפה יותר ממך.
העברת זכויות הניהול לא קשורה לבוררות מול טביב, תהיה התוצאה שלה אשר תהיה. ה 50% השניים סחירים וניתנים לקניה באותו מחיר (120 אלף שקל לאחוז), רק תביא מישהו שמעוניין והוא יכול לקנות אותם.
בשורה התחתונה, מי שמחזיק בזכויות הניהול בהתאחדות הוא הבעלים של הקבוצה. תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
תשמע, לא עושה איתך תחרות על התואר אחד שיודע, ההפך, בניגוד אליך, אני ממש לא מתיימר לדעת כלום ומבסס את מה שאני אומר על פרסומים בתקשורת ועל עובדות.
מי שערב על ה50 אחוז הסחירים האלה (בפעם ה800 מיליון) הוא הצמד רמון&וייצמן (אין לי מושג מי מהם) בנוסף לסכום שייקבע בבוררות שנדחית ונדחית, לכן, הקבוצה לא תימכר ו"זכויות הניהול", האמיתיות , לא יועברו לאף אחד עד שהנטל הזה יירד מהם. בינתיים טביב ממשיך להחזיק בחצי מהקבוצה כבת ערובה , עד שהוא יקבל כל שקהל שהובטח לו.
לכן לכתוב משפט כמו "שלא יעבדו עליכם, החוב לטביב הוא לא קשור בשום צורה למועדון." זו שטות מוחלטת ומן הסתם אתה תמשיך לכתוב אותו מיליון פעם ולבנות ולהציע כל מיני רעיונות ואסטרטגיות על העברות זכויות לבעלי מניות, לאוהדים וכו'..
אז מצד אחד אתה לא עושה תחרות ומצד שני אתה "מסביר" לי מה המצב. נייס.
טביב לא מחזיק בחצי מהקבוצה, המניות לא רשומות על שמו ולא על עו"ד מטעמו אלא על שם שאג חברה לנאמנות בע"מ, כשמני ויצמן ערב לסכום הזה ולכן טביב יקבל את הכסף בדרך כזו או אחרת. אין לו שום זכויות בקבוצה והוא לא שותף של אף אחד. אם מישהו רוצה לקנות את כל ה 50% האלה או חלק מהן הוא יכול לעשות את זה מחר, שירים טלפון למני ויצמן והן שלו. הדבר הכי חשוב זה שאין לסיפור הבוררות קשר לקבוצה, לבעלות שלה ולתקציב שלה, זה חוב פרטי של מני ויצמן לטביב.
נתאר לך מצב אחר, לאו דווקא מנותק מהמציאות -
העמותה מחזיקה 20% מהמניות, סיימון 4, ניסנוב 4, צבאן 7, תושב 10.
אם האחים ניסנוב קונים עוד 6% מהמניות (720 אלף שקל) לכולם ביחד יש 51% והם יכולים להתאחד ולפנות להתאחדות כדי לקבל את זכויות הניהול, לחיים רמון אין שום סיי בעניין הזה. זה לא יקרה כי אף אחד לא רוצה לקחת קבוצה עם כזה היקף של חובות והכנסות קבועות שמראש יורדות כדי לשלם הלוואות (למשל, כסף שנכנס מהטוטו ועובר ישירות לדיסקונט).
אין לי מושג מה גודל הבור באמת, לא חושב שיש למישהו מושג, אבל אני עדיין חושב שהדרישה של הקהל מרמון צריכה להיות פשוטה ביותר - תסגור את כל החובות שלך ותעביר את זכויות הניהול של הקבוצה. אם הוא לא ירצה לעשות את זה בטוב, אז הוא יצטרך לעשות את זה ברע. לא גילי, לא אסי דומב, לא ברקוביץ', לא אף אחד. לחץ ישיר על רמון.