תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: ביי גילי, תודה על הכל!
הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 23:28 
בוריס כתב:
עומרי קנדה כתב:
בוריס כתב:
ורמוט ודמארי התאמנו
ורמוט דיבר עם האוהדים בסוף האימון

מה אמר?

לא היתה שיחה רצינית,נעשתה בהומור
אתה לא מצפה שהוא יגיד משהו משמעותי בסוף אימון

מה הומור? מה נאמר שם?
חייבים להפציץ אותו בהודעות תמיכה, אם הוא נשאר זה רק בגלל הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ביי גילי, תודה על הכל!
הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
טען שהוא מעדיף את גל גדות על בר רפאלי.
לא מבין את הבן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ביי גילי, תודה על הכל!
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא נשאר זה בגלל הפועל ואם הוא הולך זה בגלל הפועל. מתי תבינו כבר חבורת מטומטמים? שלחו הודעות תמיכה לחיים רמון ומני ויצמן.
שוב לובין ושות׳ הצליחו להסיט את מוקד העניין לשחקן הסורר ולא לקבוצה שמעוניינת למכור את השחקן הכי טוב שלה שנמצא תחת חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 07:32 
Eros Ramazzotti כתב:
אם הוא נשאר זה בגלל הפועל ואם הוא הולך זה בגלל הפועל. מתי תבינו כבר חבורת מטומטמים? שלחו הודעות תמיכה לחיים רמון ומני ויצמן.
שוב לובין ושות׳ הצליחו להסיט את מוקד העניין לשחקן הסורר ולא לקבוצה שמעוניינת למכור את השחקן הכי טוב שלה שנמצא תחת חוזה.

פשוט מדהים, וזה מצליח להם כל פעם. חבורת מטומטמים אנחנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 08:52 
Eros Ramazzotti כתב:

אבל זה לא מדויק מה שאתה אומר. העניין פה הוא לא רק כסף. הוא כל הזמן חוזר ואומר שהוא רוצה להיות בקבוצה תחרותית ואני מבין אותו.
הדרך היחידה שהוא יישאר לדעתי זה רק אם הוא ישתכנע שעושים הכל בשביל למצוא רוכש לקבוצה והשנה הזה אכן תהיה קשה אבל שיש עתיד לקבוצה הזו.
ודרך אגב, זה לא רק לגביו, זה לגבי כל אחד אחר שקשור למועדון הזה ובראש ובראשונה האוהדים. אם הייתי משתכנע שיש יכולת ורצון למצוא לקבוצה הזו רוכש הייתי רץ עכשיו לקנות מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אבל זה לא מדויק מה שאתה אומר. העניין פה הוא לא רק כסף. הוא כל הזמן חוזר ואומר שהוא רוצה להיות בקבוצה תחרותית ואני מבין אותו.
הדרך היחידה שהוא יישאר לדעתי זה רק אם הוא ישתכנע שעושים הכל בשביל למצוא רוכש לקבוצה והשנה הזה אכן תהיה קשה אבל שיש עתיד לקבוצה הזו.
ודרך אגב, זה לא רק לגביו, זה לגבי כל אחד אחר שקשור למועדון הזה ובראש ובראשונה האוהדים. אם הייתי משתכנע שיש יכולת ורצון למצוא לקבוצה הזו רוכש הייתי רץ עכשיו לקנות מנוי.

מעבר לרצון של גילי להיות בקבוצה תחרותית, הוא עשה הרבה פעמים (גם בתחילת הקיץ הנוכחי, כששחר ישב לו על הנשמה והציע לו הרבה מאוד כסף) ויתורים על הצעות קורצות מאוד, ואני מזכיר שזה שחקן לא צעיר במיוחד, והכל כדי לא לפגוע בקהל של הפועל. הוא באמת באמת אוהב את המועדון.
ברור שגם לזה יש גבול ויש רף שמתחתיו גם האהבה הגדולה לא תעזור לרדת, אבל חשוב שכולם יבינו שאם וכאשר גילי יעזוב אותנו, בין אם זה למכבי ובין אם זה לכל מקום אחר - ההנהלה שלנו היא האחראית הבלעדית לכך וזה נעשה מתוך רצון ממשי שלה, ולא בגלל סגל השחקנים הירוד. אל תתנו לכל ה"עכשיו הכל תלוי בגילי, אנחנו רוצים שישאר, מה יש לו ללכת להיות כינור תשיעי במכבי" וכו' לבלבל אתכם.
אם אני המעסיק שלך ואני אומר לך שהאופציות שלך הן או ללכת או להישאר יחד עם אוסף של עובדים שלא יודעים קרוא וכתוב לצורך הדוגמה (אם בכלל אצליח להעביר את החוזה שלך בבקרה ולשלם לך אותו בפועל), אני פחות או יותר אומר לך ללכת.
כואב לי שאחרי ששחקן עשה ויתורים אמיתיים למען הפועל הכל יכול להימחק לו כי אין להפועל בעלים אלא אסופה של חרא.

גילי ורמוט :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 10:16 
כואב נורא, באמת. יכאב לי המון בחגיגות האליפות שלו עם זהבי בצהוב, כאב אמיתי וחד. אין לי בעיה שגילי ילך למכבי, במצב הנתון קשה להאשים אותו עם הנהלת הרמאים שהשתלטו על המועדון. מכאן ועד לגילויי רחמים, כאב, סבל לשחקן כדורגל המרחק עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 10:48 
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

עזוב קבוצה תחרותית. נסתפק בזה שתהיה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 11:34 
אלוהים, נצטרך למכור את סאשה וזגורי... קיצר גילי בחוץ.
חיים רמון פשוט גמר את הקבוצה. חורבן. מייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 11:34 
אלוהים, נצטרך למכור את סאשה וזגורי... קיצר גילי בחוץ.
חיים רמון פשוט גמר את הקבוצה. חורבן. מייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: