תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 07:23 
בכללי, קשה להשאיר את ורמוט.
והייתי בודק ושוקל להחזיר את טוטו כדי לשכנע אותו.

תיאורטי לגמרי כי למרות עוד ספין ברקוביץ'-ורמוט אף אחד, כולל הפונקציונרים, לא רוצה שגילי ישאר.
ובכלל כל הברקוביץ' הזה ממומן כדי להוריד את הפועל למימדי הבעלים בלי הזרמת כספים. ואפילו בלי גלגול החוב כדי שלהפועל יהיה סיכוי להשתקם בצמרת.
עם בואו יעץ לדמארי לעזוב, אבל כנוכל בין נוכלים ידע ליצר גם ספינים מתוזמרים הפוכים.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 28 יולי 2014, 07:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 07:24 
הטעות הכי גדולה של הפועל שתיזכר לדראון עולם היתה לתת לרמון את הקבוצה
אחרי טביב.
איפה שרמון נוגע לא צומח דשא.
אני לא מרחם על רמון כמו שאני לא מרחם על דנקנר שעכשיו הגיע להסדר עם הבנקים.
הבעיה היא חובות העבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 07:28 
טוטו תמוז פתח אתמול בהרכב במחזור הראשון בליגה הרומנית, איזה להחזיר אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 07:31 
כל דיבור על שחקנים עכשיו הוא מצחיק. שיילך גילי, שיילך זגורי. לא רלוונטי.
ואנשים עוד מגלים אמפתיה לחיימקה המסכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
רמון עכשיו "מתנער" מהפועל, אבל הבעייה היא שהקדנציה שלו במועדון יצרה בור פיננסי שמשליך על כל העונה הזאת.
התקציב ירד ל-18 מיליון ש"ח לא בגלל שסנטה הלך, אלא בגלל שמספר המנויים הצטמצם מאיזור ה-8,000 ל-3,500, ובמקביל - גם הצפי למכירת כרטיסים רגילים במהלך העונה.
המועדון סוחב איתו חובת החזר הלוואות שנלקחו מ'לאן', דיסקונט (בפריסה לכמה שנים) וגם מבעלי המניות (צבאן, תושב). ההלוואות של צבאן ותושב אמורות להיסגר עם מכירת דמארי.
גורל הבוררות עם טביב גם אינו ידוע, אבל ברור שהמגמה היא לסגור את הסיפור בלי שרמון וחבריו יידרשו לשלוח יד לכיס.
הצד החיובי בסיפור הוא בכך שבסוף התהליך הקבוצה תהיה נקייה מחובות (למעט דיסקונט), ומיוצבת כלכלית.
רמון ותאומים לא הביאו ולא יביאו רוכש. גם חג'ג לא.
לכן, תכנית הפעולה שאני מציע היא דרישה מרמון לצאת מהקבוצה (ושיקח גם את לובין וסחלי איתו), ולהעביר אותה מוקדם ככל האפשר לידי העמותה ובעלי המניות האחרים, כשהיא 'לוח חלק', ללא חובות.
יש לבצע בחירות בעמותה, ולבחור הנהגה חדשה שתראה עצמה כמייצגת את כל האוהדים, ושתעמיד צוות ניהול, בדומה לכדורסל, שיוכל לנהל את המועדון, על כל זרועותיו.
בשלב הראשון, כל רוכשי המנויים יהיו חברים בעמותה, כאשר מכל מנוי יופרש סכום מסוים למימון פעילות העמותה.
העמותה תקרא לאוהדים לבוא לרכוש מנויים, על מנת לאפשר פעילות תקינה של הקבוצה, ולמנוע ירידת ליגה.
האוהדים גם ייקראו להפקיד ערבויות לבקרה התקציבית, בדומה לנעשה בכדורסל, כאשר המועדון יתחייב שלא יעשה שימוש בערבויות אלו, בשום מקרה (גם במחיר מכירת שחקנים, אם יידרש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
מה שקורה עכשיו זה בערך מה שהיה אמור לקרות עם טביב אם היה נשאר.
ההבדל הוא, שעכשיו מבנה הבעלות עוד יותר בעייתי.

נערך לאחרונה על ידי kruvi1 בתאריך 28 יולי 2014, 08:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
איזה מתנער? מה מתנער?!
כמו שחג'ג' "זז הצידה"

אין שום הבדל בין המצב הנוכחי ללפני חודש.
יושבים שם אנשים שלא רוצים לשים כסף, ולא רוצים למכור. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לרחם על רמון ואין שום הצדקה למה שהוא עשה פה בקבוצה בשנתיים וקצת שהוא פה (מבלי להזכיר תקופות עבר חשוכות בניהולו).
איך בנאדם בא "להציל" את הקבוצה כשהוא מסכים לשלם סכום עתק בלתי סביר בעליל על הקבוצה לטביב,
וזה כשמתברר בדיעבד שלא היה לו שום כיסוי כספי למהלך.
האמנו לו אז כי היינו אז במצב כ"כ קשה ועייפים מהמאבק ובתכלס הייתה אז קבוצה לא רעה בכלל עם נכסים שאם הייתה מנוהלת בשפיות היינו במקום אחר לגמרי.
אבל המנהל הדגול ניהל אותה כמו שרק הוא יודע והביא אותנו לשפל הכי גדול שהיינו יכולים להיות בו בתוך שנתיים בלבד... כולם אשמים כמובן חוץ ממנו.
עכשיו אנחנו תקועים איתו כי הוא לא הולך לוותר על ה-50% מהבעלות במועדון בלי שיחזירו לו (או למי מטעמו) את הכסף על מה ששולם וישולם לטביב,
רק מה, בניגוד ללפני שנתיים יש פה קבוצה מפורקת מנכסים (מבלי שנתקבלה על רובם תמורה ראויה כי זה עוד אחד מתכונות הפלא של המנהל הדגול שכנראה
הוא גם אשף במו"מ), בלי ניקוד באירופה שהיה הגורם הראשי להכנסות, והכי גרוע בלי רוב הקהל שלא מסוגל לראות את מה שעשו לקבוצה שלו בתוך שנתיים
וגם לא רואה שום תקווה נראית לאופק.

אז הייתי אומר שהלוואי שרמון יפול פה בגלל הערבויות בלי כיסוי שנתן, הבעיה היא שנפילה כזאת משמעה שאין יותר הפועל כי אין רוכש.
תכלס הכתובת הייתה על הקיר (למשל: http://www.themarker.com/markets/1.2123115, אבל היינו כ"כ נואשים אחרי המאבק וכל מיני הצעות משונות אחרות שהיו לרכישת הקבוצה אז שגם הן לא הציעו כל פתרון ממשי,
שקיבלנו את רמון בברכה... אכלנו אותה קשות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
רמון עכשיו "מתנער" מהפועל, אבל הבעייה היא שהקדנציה שלו במועדון יצרה בור פיננסי שמשליך על כל העונה הזאת.
התקציב ירד ל-18 מיליון ש"ח לא בגלל שסנטה הלך, אלא בגלל שמספר המנויים הצטמצם מאיזור ה-8,000 ל-3,500, ובמקביל - גם הצפי למכירת כרטיסים רגילים במהלך העונה.
המועדון סוחב איתו חובת החזר הלוואות שנלקחו מ'לאן', דיסקונט (בפריסה לכמה שנים) וגם מבעלי המניות (צבאן, תושב). ההלוואות של צבאן ותושב אמורות להיסגר עם מכירת דמארי.
גורל הבוררות עם טביב גם אינו ידוע, אבל ברור שהמגמה היא לסגור את הסיפור בלי שרמון וחבריו יידרשו לשלוח יד לכיס.
הצד החיובי בסיפור הוא בכך שבסוף התהליך הקבוצה תהיה נקייה מחובות (למעט דיסקונט), ומיוצבת כלכלית.
לכן, תכנית הפעולה שאני מציע היא דרישה מרמון לצאת מהקבוצה (ושיקח גם את לובין וסחלי איתו), ולהעביר אותה מוקדם ככל האפשר לידי העמותה ובעלי המניות האחרים, כשהיא ' לוח חלק' , ללא חובות.
יש לבצע בחירות בעמותה, ולבחור הנהגה חדשה שתראה עצמה כמייצגת את כל האוהדים, ושתעמיד צוות ניהול, בדומה לכדורסל, שיוכל לנהל את המועדון, על כל זרועותיו.
בשלב הראשון, כל רוכשי המנויים יהיו חברים בעמותה, כאשר מכל מנוי יופרש סכום מסוים למימון פעילות העמותה.
העמותה תקרא לאוהדים לבוא לרכוש מנויים, על מנת לאפשר פעילות תקינה של הקבוצה, ולמנוע ירידת ליגה.
האוהדים גם ייקראו להפקיד ערבויות לבקרה התקציבית, בדומה לנעשה בכדורסל, כאשר המועדון יתחייב שלא יעשה שימוש בערבויות אלו, בשום מקרה (גם במחיר מכירת שחקנים, אם יידרש).

מהזה הדרישה מהם? איפה בדיוק אתה מתכוון לדרוש? ואיפה ומי ינהל את העמותה שלא הצלחה לגייס אפילו כסף לרכישת ה20%? ורמון ויתר על 500 אלף ש"ח? קרקס מדרנו. כבר עדיף טביב עם רמון ביחד על הקשקוש הזה שנקרא עמותה...
תגיסו כסף לבקש פירוק נראה אתכם? לא אבל אתם תממנו את הערהויות איזה קשקשנות. לא יאומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:01 
שחר כתב:
kobster כתב:

מה כל מילה?

אתה רוצה להקים הפועל בלומפילד בליגה ג?

בהצלחה..

עזוב, אנשים פה לא מבינים איפה הם נמצאים. כל הרעיונות האלה הם פשוט בדיחה. בשביל זה לא צריך פירוק ולא צריך כלום, אלא פשוט לשמור על תקציב של 18 מיליון. אפשר לעשות אחלה קבוצה שתתמודד על מקומות 7-12 כל שנה.
הדבר היחיד שצריך זה לתפוס את האדונים רמון ותאומים באוזניים ולהכריח אותם לדבר אחד, להגיד את האמת.
מה המצב של הקבוצה ומה צריך לעשות בשביל שהיא תימכר. זהו. ואז, כל הקהל יידע בדיוק איפה אנחנו עומדים.
כמובן שלבקש משני אלה להגיד אמת זה מסובך יותר מלפתור את הסכסוך עם הפלשתינאים, אז תקווה אין ממש.
מה שמדהים ששניהם אמורים להיות אוהדי הפועל. זו דרך אגב בדיוק הסיבה שכל ניהול האוהדים והעמותות הם כשלון בטוח. בסוף לכולם יש אינטרס.
כדורגל זה עסק בשביל אדם אחד, אמיד ובעל חזון שינהל לפי ראות עיניו. לא קל למצוא ולהביא, אבל זה הדבר היחיד שאליו צריך לשאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:07 
שחר, אם לא פירוק, איך אתה בדיוק מצפה לנקות את כל המבנה ההרסני הזה? אני באמת שואל, אני לא מכיר דרך אחרת חוץ מפירוק שלא תשאיר את רמון תאומים וכל החברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה כ"כ מייאשת, אי אפשר למצוא בשורה אחת טובה במשך פגרה שלמה זה מדהים.
חובה, פשוט חובה להוציא את הבוצה מהידיים של האפס הזה. לא יודע איך אבל איתו המצב הנוכחי עוד טוב לעומת העתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:

מה כל מילה?

בהצלחה..

עזוב, אנשים פה לא מבינים איפה הם נמצאים. כל הרעיונות האלה הם פשוט בדיחה. בשביל זה לא צריך פירוק ולא צריך כלום, אלא פשוט לשמור על תקציב של 18 מיליון. אפשר לעשות אחלה קבוצה שתתמודד על מקומות 7-12 כל שנה.
הדבר היחיד שצריך זה לתפוס את האדונים רמון ותאומים באוזניים ולהכריח אותם לדבר אחד, להגיד את האמת.
מה המצב של הקבוצה ומה צריך לעשות בשביל שהיא תימכר. זהו. ואז, כל הקהל יידע בדיוק איפה אנחנו עומדים.
כמובן שלבקש משני אלה להגיד אמת זה מסובך יותר מלפתור את הסכסוך עם הפלשתינאים, אז תקווה אין ממש.
מה שמדהים ששניהם אמורים להיות אוהדי הפועל. זו דרך אגב בדיוק הסיבה שכל ניהול האוהדים והעמותות הם כשלון בטוח. בסוף לכולם יש אינטרס.
כדורגל זה עסק בשביל אדם אחד, אמיד ובעל חזון שינהל לפי ראות עיניו. לא קל למצוא ולהביא, אבל זה הדבר היחיד שאליו צריך לשאוף.

חשבת אולי שזו התוכנית שלהם
18 מיל, 7-12 בלי פלייאוף עליון וכמובן בלי הוצאת אגורה מהכיס
ואם זו התוכנית שלהם אז אתה באמת חושב שתצליח להזיז אותם בלי לפרק?
אני לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
איך בדיוק תכניס את הקבוצה לפירוק?
יש מישהו שמעוניין בפירוק, שהמועדון חייב לו סכום שהוא לא יוכל לשלם גם אם ימכור נכסים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:47 
chimpfive כתב:
שחר, אם לא פירוק, איך אתה בדיוק מצפה לנקות את כל המבנה ההרסני הזה? אני באמת שואל, אני לא מכיר דרך אחרת חוץ מפירוק שלא תשאיר את רמון תאומים וכל החברים.

יכול להיות שפירוק זה פתרון, לא אמרתי שלא, אבל לא רואה איך זה יקרה כל עוד רמון וויצמן ערבים לחובות. זה מלכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
עוד פעם, לא יהיה פירוק גם עוד 100 שנה. פירוק אומר שכל בעלי המניות מאבדים את הכסף שהם שמו במועדון (יותר נכון על זכויות הניהול), והם לא יתנו לזה לקרות.
מעבר להשלכות ההרסניות של מילת הקסם החדשה שמצאתם, הנושא הזה לא על הפרק בכלל, אז אני מקווה שעד עמוד 100 תצליחו להפסיק לדבר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 09:50 
המצב קשה מאוד. הרבה יותר גרוע מתקופת טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
הרבה, הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 10:08 
שחר כתב:
chimpfive כתב:

יכול להיות שפירוק זה פתרון, לא אמרתי שלא, אבל לא רואה איך זה יקרה כל עוד רמון וויצמן ערבים לחובות. זה מלכוד.

הם ימכרו את כל הנכסים של הקבוצה לא דואג להם לכיסוי החובות. שאלה מה קורה ביום אחרי, כסף שלהם לא יצא מהכיס בשום מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 10:13 
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:

הם ימכרו את כל הנכסים של הקבוצה לא דואג להם לכיסוי החובות. שאלה מה קורה ביום אחרי, כסף שלהם לא יצא מהכיס בשום מקרה.

מה זה היום שאחרי? אני חושב שאנחנו אפילו לא מתקרבים לשם בהתחשב בעובדה שזה כולל גם את החוב לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 10:56 
yossi כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:

מה כל מילה?

בהצלחה..

חשבת אולי שזו התוכנית שלהם
18 מיל, 7-12 בלי פלייאוף עליון וכמובן בלי הוצאת אגורה מהכיס
ואם זו התוכנית שלהם אז אתה באמת חושב שתצליח להזיז אותם בלי לפרק?
אני לא

אמנם כתבתי שם את המילה פירוק, אבל זה לא היה הרעיון של הטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 11:02 
yos כתב:
התקציב ירד ל-18 מיליון ש"ח לא בגלל שסנטה הלך, אלא בגלל שמספר המנויים הצטמצם מאיזור ה-8,000 ל-3,500, ובמקביל - גם הצפי למכירת כרטיסים רגילים במהלך העונה .
לכן, תכנית הפעולה שאני מציע היא דרישה מרמון לצאת מהקבוצה (ושיקח גם את לובין וסחלי איתו), ולהעביר אותה מוקדם ככל האפשר לידי העמותה ובעלי המניות האחרים, כשהיא ' לוח חלק' , ללא חובות.

התקציב ירד בשניה ש"הנדיב" הידוע הבין שעפנו מאירופה.אפילו לרגע אחד הוא לא חשב לשים ערבות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
yos כתב:
התקציב ירד ל-18 מיליון ש"ח לא בגלל שסנטה הלך, אלא בגלל שמספר המנויים הצטמצם מאיזור ה-8,000 ל-3,500, ובמקביל - גם הצפי למכירת כרטיסים רגילים במהלך העונה .

התקציב ירד בשניה ש"הנדיב" הידוע הבין שעפנו מאירופה.אפילו לרגע אחד הוא לא חשב לשים ערבות השנה.

בדיוק.
לא ייאמן שאין אף אחד בתקשורת שהתייחס לזה,אפילו לא צדיק אחד בסדום.
רמון הוא לא טביב,הוא פשוט הגיע למצב הזה כי הוא נכשל סדרתי,בכל מקום שהוא נגע בו לא צמח דשא וכך גם הפועל.
הסיבה שהוא ניהל את הפועל היא שיש לו חברים עשירים שהתחברו אליו בגלל שהוא תמיד ידע להתעלק על האושיות הפוליטיות הנכונות,סתם עלוב נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 12:34 
אני לא מעז להשוות את רמון לטביב,יש לי המון ביקורות על רמו והוא נכשל ואין וויכוח,אבל תזכרו שאם בעונה האחרונה שכטר ורבש וכל הסגל היה פוגע בינגו כולם פה מהללים ומשבחים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 12:38 
משבחים אותו על רמאות, אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 12:41 
Yalla Hapoel כתב:
אני לא מעז להשוות את רמון לטביב,יש לי המון ביקורות על רמו והוא נכשל ואין וויכוח,אבל תזכרו שאם בעונה האחרונה שכטר ורבש וכל הסגל היה פוגע בינגו כולם פה מהללים ומשבחים אותו.

לשחק רולטה על מועדון כדורגל בלי לקחת שום סיכון זה פשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 12:42 
Yalla Hapoel כתב:

כי זה שלא היה לו כסף להתחייבויות שלו לא היה נחשף. הוא עדיין התחייב על כסף שאין לו. זה לא משהו לזכותו, הפעולה שלו היא אותה פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Yalla Hapoel כתב:

כי זה שלא היה לו כסף להתחייבויות שלו לא היה נחשף. הוא עדיין התחייב על כסף שאין לו. זה לא משהו לזכותו, הפעולה שלו היא אותה פעולה.

אתה יודע שהפעולה הזו מבוצעת בהפועל כבר 10 שנים כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
לפרק את הכל ולבנות מחדש: הפתרון להצלת הפועל תל אביב
רמון נהנה אולי מהגסיסה האיטית של האדומים, ולאוהדים אין ברירה: הם חייבים לעשות צעד חריג ולנתק את קבוצתם ממכשירי ההחייאה. רק התחלה מחדש בליגה נמוכה תחזיר את המועדון לימיו הגדולים

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 73210.html

לפעמים אני נדהם מההצעות של האנשים. למה לפרק? למה "להתחיל מחדש" בליגות נמוכות? מי מבטיח לנו שנחזור מהר לליגת העל? ואם כן נחזור מהר - מה יהיה אז? הרי נעמוד בפני אותה שוקת כלכלית שבורה בפניה אנו ניצבים כיום - האם פתאום יהיה כסף?
הפועל תחזיר את חובותיה העונה ותחיה בשנים הקרובות (אלא אם יגיע רוכש) מהכנסותיה - כלומר תקציב סביב ה-20-22 מיליון שקל. זה הכל.
בלי חובות, בלי הרפתקאות וגם בלי הישגים. קבוצה בינונית באמצע טבלת ליגת העל. כמו לא מעט קבוצות בליגה.
ההבדל כמובן טמון בכך שזו הפועל ת"א עם הניקוד באירופה, התארים והקהל הרב. לא מתאים לה להיות ככה אבל זהו דרכו של עולם וזה המצב כיום ואם תבדקו באירופה, תגלו שלא אחת קבוצה שזכתה בתארים והיתה בטופ הרבה שנים פתאום נכנסת ל"נימנום" בשל עליית כוחות חדשים או בשל משבר כלכלי - נימנום אגב יכול להיגמר אחרי 3 שנים ויכול גם להיארך 30 שנה....

בכל מקרה, לפרק את הכל ולרדת 3 ליגות זה טימטום. צריך להמשיך עם מה שיש וזה לא הרבה כמה שנים שזה ייקח ולקוות לעתיד טוב יותר. זה מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים, השטויות שאתה מוציא מהמקלדת שלך פשוט לא ניתנות עוד לעיכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: