תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 23:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ג'וש מבוקש באיטליה:
http://www.sportando.com/en/italy/serie ... owens.html

טרנטו היא העולה החדשה מהליגה השניה.
אם הם יציעו לו 100 אלף ומעלה אני מניח שנגיד לו יפה שלום...

וגם שהוא כנראה לא מבין שיש סיכוי שהוא שם את כספו על קרן הצבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 16:20 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 16:39 
שיהיה לג'וש בהצלחה, גם מקצועית וגם בלרדוף אחרי הכסף שאני בספק גדול אם הוא יקבל בזמן (או בכלל).

קצת חבל שהוא הולך, אבל מקווה שננצל את ההזדמנות להביא שני סקוררים מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 16:48 
אכן חבל. בעיני תחת קטש הוא היה יכול להיות טוב בהרבה כי הוא שחקן פיק אנד רול קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 17:07 
רצינו אותו, ירוויח (על הנייר) 85 אחוז יותר ממה שהרוויח אצלנו, למרות שהסכמנו להעלות את ההצעה. שיהיה לו המון בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
יאללה להחתים את מרכוס דאב. אם רצו להשאיר את ג'וש בטח שאין סיבה לא להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
חבל מאוד, אבל זה יכול להיות לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 18:10 
יובל כתב:

מרקוס דאב, אינדיבידואל מדהים, בור ללא תחתית, השאיר קבוצה בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 18:29 
indiferent כתב:
יובל כתב:

מרקוס דאב, אינדיבידואל מדהים, בור ללא תחתית, השאיר קבוצה בליגה?

שמת לב עם מי הוא שיחק בשתי העונות האחרונות? טענה מגוחכת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 18:37 
מצד שני אנשים פה מציגים את דאב כאילו הוא מציאה בכסף קטן. הוא שחקן טוב עם יתרונות וחסרונות.
אבל זול הוא לא. דאב זה שחקן של 100 אלף דולר להערכתי. הוא לא שחקן של 70-80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 18:59 
באשדוד ואשקלון לא מאמין שהוא קיבל סכומים כאלה. יכול להיות שהשנה כן אלו הסכומים שהוא רוצה.
אני בעד דאב אבל מעדיף את מיטשל וואט שהוא בעיני סופרסטאר לרמות האלה ורק משתפר משנה לשנה. הוא גם שחקן פיק אנד רול אדיר שיפרח תחת קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 19:00 
יובל כתב:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 19:02 
אני בהחלט חושב שבאשדוד דאב התקרב מאוד לסכומים האלה. וכמובן שאני מעדיף את מיצ׳ל וואט על פניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני בהחלט חושב שבאשדוד דאב התקרב מאוד לסכומים האלה. וכמובן שאני מעדיף את מיצ׳ל וואט על פניו.

לא מאמין שדאב קיבל את הסכומים האלה באשדוד שהיה להם תקציב קטן. לא שחקן של 70-80 אלא של 90, והוא בהחלט שווה את זה (לדעתי גם 100 אבל בטח ש-90). מבחינת עלות/תועלת הוא ההחתמה הכי טובה ובטוחה שאפשר לעשות.
ולא הייתי מגדיר אותו שחקן טוב עם יתרונות וחסרונות, אלא שחקן מצוין עם מעט מאוד חסרונות שלא מקבל מספיק הכרה רק בגלל הקבוצות הגרועות בהן שיחק.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 27 יולי 2014, 02:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
מרקוס דאב זה חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 23:16 
אני חושב שכמו שדאב הוא אנדרייטד רציני מחוץ לפורום, פה הוא די אוברייטד.
בסופו של דבר מבחינת סקורינג הוא סביר ולא יותר. 14 נקודות למשחק באשדוד זה בסדר אבל אם הייתי צריך להמר היית אומר שבקבוצה גדולה יותר זה ירד לסביבות ה-10 (שזה מה שג'וש נתן העונה).
יש לו התמצאות לא רעה מתחת לסל, ידיים טובות והרבה אגרסיביות, אבל מבחינה טכנית הוא לא מי יודע כמה.
בסופו של דבר הוא בעיקר ריבאונדר מצוין ושחקן הגנה טוב אבל לא כזה שמספק גם מטריה אווירית. בקיצור, ג'ף אלן משודרג לטעמי.
הייתי שמח אם הוא היה בא אבל זה בטח לא שחקן שמשדרג קבוצה. הוא לא סימפסון ולא פרנק האסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
לא רואה סיבה שהוא ירד ל-10 נקודות כמו ג'וש אוונס, מבחינה התקפית הוא עושה יותר דברים מאוונס ויותר טוב. משחק הפוסט שלו הרבה יותר טוב, הוא הולך המון לקו, מסיים יותר טוב מתחת לסל, וגם בנקודות החזקות של אוונס (משחק מעבר, ריבאונד התקפה) הוא עושה נקודות בצורה לא פחות אפקטיבית. אשדוד השתמשו בו די הרבה אבל יצרו לו מעט מאוד נקודות קלות (לא שיחקו איתו כמעט פיק אנד רול שיש לו פוטנציאל להיות טוב מאוד בו, אלא בעיקר דחפו לו כדורים לצבע). אני חושב שהוא יוכל לשמור על התפוקה שלו פחות או יותר גם בקבוצה יותר טובה.
וגם אני לא חושב שהוא ברמה של סימפסון או האסל (בעונה שלו בחולון). אבל הוא גם לא עולה כמוהם. בתיאוריה אפשר להחתים אותו ולעשות עוד החתמה גדולה (קו קדמי של דאב וסימפסון זה חלום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 01:47 
אולי אני טועה לגביו אבל לרוב כששחקן עושה מספרים גדולים בקבוצה קטנה תמיד יש ספק אם הוא יעמיד אותם מספרים בקבוצה גדולה, כששחקן עושה מספרים לא רעים בקבוצה קטנה זה כבר פחות מבטיח.
לגבי ההשוואה בינו לבין אוונס, אמנם הוא הרבה יותר מוכשר התקפית מאוונס, אבל אוונס יותר גבוה, ארוך ואתלטי מה שמאפשר לו לסיים יחסית באחוזים גבוהים ולהיות שחקן פיק אנד רול יעיל. עבור שחקן משלים לא בטוח שזה פחות טוב.
בכל אופן, על אף אחד מהם לא הייתי משלם סכומים גבוהים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 02:56 
הוקיץ, אני בעיקרון מסכים שאם אתה בונה על דאב בתור הסקורר שלך מתחת לסל אתה די בצרות. בתיאוריה כן צריך לידו גבוה יותר דומיננטי. אבל לא הייתי מפחית מהמספרים שלו - אשדוד ממש לא היתה כזאת בשר תותחים, האמת שרוב העונה היא היתה די שווה ליריבותיה והפסידה הרבה משחקים צמודים.

אגב, אם כבר הזכרת אותו, ברור שהייתי לוקח את האסל בלי לחשוב פעמיים למרות סוף העונה שעברה בהרצליה.
ואם כבר האסל והרצליה, זו דוקא דוגמה טובה שלפעמים בקבוצות גרועות שחקנים טובים דוקא יורדים במספרים. להרצליה היו זרים טובים מאוד בעונה שעברה (גם את סטנלי בורל אגב הייתי לוקח בתור רכז בשמחה) שלא נתנו מה שהם מסוגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
לצמצם את הדיון האם הוא סקורר סביר (בטח לא פחות מזה) או יכול להיות סקורר משמעותי גם בקבוצה טובה (שוב לדעתי כן אבל זו שאלה שאי אפשר להכריע בוויכוח תאורטי בפורום, אפשר רק לחכות ולראות מה קורה במציאות) זה קצת מחטיא את הנקודה.
מעבר ליכולות ההתקפיות שלו, הוא הריבאונדר הכי טוב בליגה והגנתית הוא הגבוה הכי טוב בליגה מחוץ למכבי (עם טיוס ורנדל), יותר משחקן כמו וואט בעיניי ובטח יותר משחקנים כמו גייטס, שבתאוריה אמורים להגן על הצבע עם הגודל שלהם ובפועל כל הגבוהים בליגה חוגגים עליהם. מספיק שהוא גם מהווה פקטור בהתקפה (יותר מאוונס) הוא שחקן מצוין גם בלי לקלוע 14-15 נקודות במשחק, ששווה את ה-90 אלף דולר שאני מניח שהוא עולה בלי שאלה מבחינתי. אם בנוסף לכך הוא מצליח להביא גם תרומה התקפית משמעותית אז זה רווח נקי.

את האסל גם מאוד הייתי שמח לראות בהפועל, התקופה הרעה שלו בהרצליה ברובה הייתה לא באשמתו, הם שיחקו כדורסל באמת רע (שהלך ונהיה יותר גרוע במהלך העונה עם הפציעה של בן שימול והחלפת מאמן) שלא ניצל את האסל והיכולות שלו. צריך לציין שבמשחקים הראשונים שם הוא היה טוב ואז נפצע אבל באופן כללי נראה פחות חד ומאיים. בכל מקרה, אני מניח שלא מעט יזכרו לו את העונה בחולון ולא רק את העונה האחרונה אז אני מאוד מתקשה לראות אותו נשאר מחוסר הצעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 11:06 
אני מסכים שהוא שחקן הגנה טוב וריבאונדר מצוין ובאופן כללי שהוא אחלה של שחקן שהייתי מאוד שמח לראות אצלנו, אבל האם הוא שווה 90-100 לעונה? לא בטוח.
אם יש משהו אצלו שקצת מטריד אותי זה דווקא לא יכולות הסקורינג אלא היעדר יכולת חסימה משמעותית שזה בעיני משהו קצת בעייתי אצל הגבוה ההגנתי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 11:13 
בערך כל שחקן שקטש יביא מתחת לסל - יהיה הרבה יותר טוב ומגוון מאואנס, עם כל האהבה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 11:31 
מיטשל וואט אהובי סגר בפיסטויה האיטלקית :cry:
בינתיים התנפלות המונית של האיטלקיות על פליטי הליגה שלנו (כרגיל יש לומר). קני הייז, דוואן רובינסון, ג'וש, וואט והקיץ עוד צעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2014, 15:59 
ג'אבון מקריי עליו המלצתי סיכם בליגה הגרמנית.
חבל, היה יכול להיות פה אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2014, 16:16 
מסכים. יכול להיות תותח רציני לאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2014, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל ת"א קרובה להחתים את הסנטר יינסי גייטס

http://www.one.co.il/Article/237180.html

החתמה נוראית. שחקן חלש, אוברייטד גדול מאוד ואם הוא כנראה הולך להיות הזר היקר שלנו אז המצב רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2014, 22:48 
לא יודע אם הוא כזה חלש אבל אין ספק שבינוני מאוד וקשה לי להאמין שהוא עולה פחות מפרנק האסל לדוגמה.
חבל מאוד בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2014, 22:53 
שחקן שלא שומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2014, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ציטוט:
הפועל ת"א קרובה להחתים את הסנטר יינסי גייטס

http://www.one.co.il/Article/237180.html

החתמה נוראית. שחקן חלש, אוברייטד גדול מאוד ואם הוא כנראה הולך להיות הזר היקר שלנו אז המצב רע מאוד.

אוי לא! שחקן מעצבן ועצלן...רק נגדנו למרבה האירוניה הראה קצת כדורסל בעיקר בחצי גמר...
מה שכן לתת בוקס הוא יודע:

דלגו ל- 00:39 ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא יודע אם הוא כזה חלש אבל אין ספק שבינוני מאוד וקשה לי להאמין שהוא עולה פחות מפרנק האסל לדוגמה.
חבל מאוד בעיני.

12 נקודות ב-50% מהשדה ו-6 ריבאונדים (ואני עוד נותן לו הנחה ולא מספר מה הוא עשה בפלייאוף), בנוסף לכך שהוא אולי הגבוה ששומר הכי גרוע בליגה וכל שחקן פנים חגג עליו בעונה שעברה, מאוונס דרך מרכוס דאב וראשון פרימן ועד שחורציאניטיס, זה בעיני שחקן חלש בלי שום הסתייגויות. יודע מה אפילו יותר מזה, הוא היה הסנטר הכי גרוע בליגה בעונה שעברה לאילת חוץ מחיפה שלא היה להם סנטר זר וראשל"צ.
אבל כמובן כל סנטר ששוקל 130 קילו ומצליח להעמיד מספרים איכשהו סבירים יקבל איזה קרדיט בלתי מוסבר (לא כאן בפורום הכוונה, באופן כללי), קופמן ישר יהפוך אותו לשאקיל אוניל (כמו שהוא עשה עם אוריאקי שאחרי שבועיים וחצי התעופף מפה) וכולם יקבלו כעובדה מוגמרת שהוא שחקן טוב בלי קשר למה שהוא עושה על המגרש. אני רק לא מבין איך קטש לא ראה עונה שלמה שמדובר בשחקן חלש.
אני עכשיו נכנס משחק-משחק וזה מדהים לראות איך כמעט כל פעם הסנטר של היריבה דפק את משחק חייו נגד אילת. שלא לדבר על הפלייאוף שבו אוונס קפץ פתאום למדד ממוצע 20, ושחורציאניטיס עשה מספרים הזויים של איזה כמעט 20 נקודות למשחק ביותר מנקודה לדקה. בסדרה נגד מכבי זה כבר היה כל כך בולט שהוא אפילו לא מנסה לשמור, דיברו על זה די הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: