מושקוביץ כתב:
ofir כתב:
מושקוביץ כתב:
ofir כתב:
אדל היה אצלנו מצויין, הוא עשה טעויות(חלקן אפילו די מביכות) אבל הוא גם הביא משחקים אדירים והביא לנו נקודות לבד(אסור לשכוח שהוא שיחק עם הגנה די גרועה).
ובכל זאת כל השוואה בינו לבין אניימה היא לא במקום, אניימה אחד הטובים בעולם.
ואיפה הנקודות שהוא איבד לנו כל החצי שנה האחרונה לבד, המקרר הזה ? איזה זיכרון קצר, יא אללה.
נכון היו לו טעויות ורשמתי את זה, אבל אתה לא יכול להזניח את העובדה שהייתה לנו הגנה גרועה מאוד וגם במשחקים שקיבלנו גולים עליו הוא הביא לא מעט הצלות קשות.
אתה זה ששוכח שכמות המצבים שהיו לקבוצות מולנו בחצי עונה האחרונה שלו היא לא נורמלית, 2-3 פעמים במשחק עם מצב של אחד על אחד מול השוער היה דבר רגיל לחלוטין.
שוער כזה גדול שהוא בן 28 (נגיד) עם עבר בסן ז'רמן אבל לא הצליח למצוא אף קבוצה לשחק בה השנה כשהוא מחזיק את הכרטיס של עצמו ביד, הא ? כולם הרי באירופה טועים ורק אתם פה בפרובנציה צודקים.
אם היה אכפת לי מספיק להשתתף בחגיגת ההזיות והבינוניות שלכם אז הייתי עושה קומפילציית וידאו של כל הנקודות שהוא איבד לנו במו ידיו ומסתכל עליכם עושים פה שמיניות באוויר כדי להצדיק אותו ואת העלות שלו, להאשים את ההגנה והשד יודע את מי עוד.
גולים הזויים של ליצן לפינה הקרובה אנחנו יכולים לקבל גם עם דני עמוס, לא צריך שק תפוחי אדמה שתופס מקום של זר ושעלה הרבה כסף.
להשוות אותו לאניימה, אעלק. צחקתי בקול.
אדל בשיאו יכול מקסימום לבקש ממנו חתימה.
עזוב, אתה מצטט אותי ולא מתייחס בכלל למה שאני רושם. למה אין לו קבוצה עכשיו זה ממש לא מעניין, וגם ההשוואה לאניימה מיותרת ולא קשורה לתגובה שלי.
אני מסתכל על התקופה שהוא שיחק אצלנו, ושום שוער שמשחק כרגע בליגת העל לא היה סופג פחות גולים ממה שהוא ספג עם כמות המצבים שהיו לקבוצות מולנו ועם ההגנה הגרועה שהייתה לו.
אז נכון היו הרבה גולים שטותיים אבל גם במשחקים הגרועים היו הצלות מעולות ולא ברורות מאליו, הוא היה ברמה גבוהה מאוד. בטח ביחס לליגה שלנו.
ולהשוות את דני עמוס לאדל זה לא פחות גרוע מלהשוות את אדל לאניימה.