Sadrik כתב:
מתי תצאו מהנאיביות שלכם שאדם יעזוב או יישאר במקום עבודה בגלל אנשים שאינם קשורים בשום צורה למקום עבודתו?
לאהוב ולצעוק זה יפה מאוד, אבל בסופו של דבר כל חודש הוא ירצה להביא משכורת שתואמת את כישוריו ולעבוד במקום מסודר. הפועל זה לא מקום האידיאלי לדברים האלה.
אתן דוגמא למשתמש ספציפי פה שעוסק בהוראה. תאר לך שהמשכורת גרועה, המנהל מתחלף כל כמה חודשים ושאר הצוות פשוט לא ברמה. אבל התלמידים רוצים שתישאר. וואו. איזו נחמה! תשאלו את אדם ורטה איך זה מרגיש זה מרגיש.
גולש פה כמדומני גם עיתונאי, אפשר לשאול אותו (או את עיתונאיי הארץ/מעריב) אם הערכת קהל הקוראים מספיקה כדי לא לעזוב כאשר העורל מסריח ושאר העיתונאים הם ברמה של כתבי וואן.
אפשר להמשיך עם הדוגמאות, ואתם יכולים להמשיך לחשוב שלשים עליו צעיף ולצעוק לו שאוהבים אותו זה מספיק כדי לגרום לו להישאר.
אני פשוט מקווה שנזכה לימים טובים יותר ושנבריא כבר מהסרטן הזה
לא יודע אם הפעם זה יעזור, אבל להגיד שזה לא קרה זה לא נכון - זה קרה עם הרבה שחקנים ועם ורמוט יותר מפעם אחת.
אני הייתי בנתבג כשורמוט נחת חזרה מגרמניה וחיכו לו מאות אוהדי הפועל. קשה להישאר אדיש לאהבה כה גדולה מכל כך הרבה אנשים. ויותר מזה, דווקא מאנשים שאתה לכאורה לא מכיר ההערכה וההכרת תודה היא כפולה ומכופלת מצדו של ורמוט (או כל שחקן אחר שהיה עומד במקומו).
אולי הפעם גילי באמת יעבור למכבי. זה עדיין לא אומר שלנו אין השפעה. וברור לי לחלוטין שבמידה והוא יעבור הוא יאכל את הלב בכל פעם שהוא ישים את החולצה הצהובה. ובימים של דרבי הוא יעדיף לקבור את עצמו עמוק מתחת לאדמה.
הוא יודע טוב מאוד שבמכבי הוא יהיה שווה ערך לברק לוי במקסימום. אולי אפילו פחות מזה.
ואגב, חלק מה"תנאים" של שחקן כדורגל זה גם האוהדים. זה כמו להגיד שלשחקן בהצגה לא אכפת מול מי הוא מופיע אלא רק השחקנים שאיתו והכסף שמגיע בסוף החודש. אנחנו חלק מהתפאורה בקריירה ובחיים של גילי ורמוט. (תרתי משמע)