tadmored כתב:
ככל שעובר הזמן זה מוציא את החשק מלעשות מנוי
אני שואל את עצמי האם זה בגלל היכולת המקצועית או בגלל הניהול או שניהם גם יחד ?
גם בכדורסל היינו קבוצה שלא ממש המריאה לשחקים ובכל זאת עשינו חברות בעמותה ומנוי
הכל נבע מהניהול,מרמת הציפיות ,מהדרך שהתוותה ההנהלה בכדורסל שלא וויתרה גם על שאיפות לצמרת בעתיד
תקראו לזה חשיבה,תוכנית ותכנון לטווח ארוך .
כאן אין תוכנית,אין ניהול מה שנשאר זה האהבה לדבר הזה שקוראים לו הפועל איתה נולדנו.
ככה שמי שעשה מינוי בעבר ולא עושה היום אפשר להבין אותו ,ואין לאף אחד מאיתנו זכות לבוא איליו בטענות ,יחד עם זאת גם מי שבחר לעשות מנוי גם אין לבוא איליו בטענות ,
איש הישר בעניו יעשה
אני למרות המצב הקשה ,אך בתוך תוכי מאמין בסופו של דבר שתהיה לנו קבוצה טובה ,אולי לא תזכה באליפות אבל בכל זאת תהיה בצמרת ,סתם אולי זה נובע מאשלייה ותמימות .
לגבי גילי מבחינתי אוי ואבוי אם יילך .אני מאד אוהב את השחקן,האישיות שלו ,אופיו וכמובן את יכולתו המקצועית,החיבור שלו לקהל כאילו גדל בהפועל .כל שחקן אחר -דני עמוס,גרסיץ שמרסיץ ,קולין או הזין שלי יכולים ללכת .עזיבה שלו תפגע בנו בכל המובנים .ללכת לזבלים הללו בכלל יתן לי מכה חזקה בבטן .
שמעתי שזהבי הבן אלף מנסה לשכנע את גילי לעבור.זבל נשאר זבל ולמה ? כי כנראה מתאים לו שהאש והשנאה תוסט גם לגילי ולהראות שהוא לא היה יוצא דופן ,ככה זה היום לכאורה בכדורגל .אז זהבי -לך זדיין נמשיך לתעב אותך בתקווה שתיכשל
לבסוף ביטול המנוי למי שממש רוצה ואינני עו"ד,אבל לדעתי יש עילא של מצג שווא לגבי הקבוצה שעומדת לקום ,לבין הקבוצה שנבנית בפועל.אישית אני לא הייתי עושה כלום ולא תובע.למה ? מה אני תובע את הקבוצה שאני אוהד.לא מסתדר לי .אז אם בסוף אחליט לא ללכת וזה גם לא נראה לי אז הלכו לי לעזאזל כמה מאות שקלים.שאלו יהין ההפסדים שלי בחיים -על הפועל