תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: זר ראשון להפועל: ריון בראון
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sportando.com/en/europe/isra ... brown.html

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 23 יולי 2014, 10:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: זר ראשון להפועל: ראיון בראון
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 09:55 
שיהיה בהצלחה :ROSE:
http://www.hapoeluta.com/%D7%A8%D7%99%D ... %97%D7%AA/

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
האם קטש בירר עם הגננת של השחקן האם הוא אוהב את הקטשופ על הפתיתים או בצד. או שהוא לא שואל שאלות חשובות כמו ארז....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:14 
אני אגיד שוב מה שאמרתי לפני כמה ימים. ראיתי אותו רק בתקצירים אבל מהמעט שראיתי לא עפתי.
קלעי לא רע, אתלט מצוין וזהו בערך. מקווה שיהיה בסדר.
ברוכים הבאים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
ההתרשמות שלי ממנו: משחק כמעט אך ורק בעמדה 3. לא ממש יכול לשחק ב-2, אולי יכול לתת דקות בעמדה 4. אתלט מעולה, מהיר מאוד, מסוגל להטביע בלי בעיה. שומר מצוין, נלחם בכל פוזשן, ערני מאוד. משחק ההתקפה שלו מתבסס כמעט אך ורק על קליעה מבחוץ, את שאר הנקודות הוא משיג מ-"שאריות", במתפרצת, ריבאונד התקפה וכו', מעבר לזה הוא לא ממש פקטור בהתקפה. בתור זר רביעי שאמור לעלות מהספסל זו נראית החתמה סבירה, כמובן שבתור רוקי אין אפשר לדעת מה מקבלים בפועל, אבל על הנייר הוא לא אמור להיות סטאר אבל גם לא פלופ.

שיהיה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה בהצלחה.
מחכה לתגובה של פז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:24 
לפי התמונה באתר של הפועל הוא נראה כמו שחקן שהייתי לוקח לקבוצה שלי
שיהיה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:26 
שיהיה בהצלחה
מהתיאור של יובל נשמע דווקא שהוא יכול להיות מאוד משמעותי בליגה שלנו
אני מאוד אוהב את הנתון על הקליעה שלו מבחוץ. שנתיים רצוף עם ארז זאת הייתה נקודה חלשה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:28 
לא מבין כל כך בכדורסל כמו כולם פה, אבל הוא נתן ליגת קיץ טובה מאוד ואחרי שפורסם שהוא מועמד אלינו ולגליל, גיל ברק ששידר את המשחק אמר ש"הפועל וגליל יכולות רק לראות אבל לא לגעת" וש"המחיר שלו עולה ממשחק למשחק". בכל מקרה שיהיה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
קצת מוזר שמביאים זר לעמדה 3 שאולי יכול להיות גם 4 כי זו בדיוק העמדה של מתן ואני לא יודע אם בראון יקבל יותר מ
10-15 דקות במשחק (בהנחה ומתן יהיה בריא טפו טפו טפו).
שיהיה בהצלחה. חותם על חצי מהתפוקה של הבראון האחרון שהיה פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
33% מהשלוש...לא נשמע הכי מרשים. והוא אפילו הידרדר בזה לאורך השנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
ראיון בראון
ראיון בראון
ביוניק מאן
יאללה ראיון בראון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
קצת מוזר שמביאים זר לעמדה 3 שאולי יכול להיות גם 4 כי זו בדיוק העמדה של מתן ואני לא יודע אם בראון יקבל יותר מ

אם מכוונים גבוה, מתן צריך להיות על הספסל.

בכל מקרה, נקווה שתהיה לו עונה כמו לבראון הקודם. (שגם הגיע כזר רביעי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:44 
kobster כתב:

הוא לא 3 שיכול להיות 4, הוא 2 שיכול להיות 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:49 
ראצ'ו כתב:
לא מבין כל כך בכדורסל כמו כולם פה, אבל הוא נתן ליגת קיץ טובה מאוד ואחרי שפורסם שהוא מועמד אלינו ולגליל, גיל ברק ששידר את המשחק אמר ש"הפועל וגליל יכולות רק לראות אבל לא לגעת" וש"המחיר שלו עולה ממשחק למשחק". בכל מקרה שיהיה בהצלחה

אם יש משהו אחד שמאוד מעודד אותי בהקשר שלו זה בדיוק זה.
עצם העובדה שהוא הראה יכולת גבוהה ברמות האלה כבר מראה שכנראה קאונסיל הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:54 
קודם כל אין ספק שרוקי זה תמיד הימור.
בראון שיחק במיאמי הוריקנס שזו מכללה שהיתה מאוד חזקה ועמוקה בשנים האחרונות, בשנים הראשונות שלו בקולג' היה שם על תקן שחקן שישי שקם לתת קליעה מבחוץ והגנה מהספסל. בסוף 2013 סיימו שם 4-5 סניורים בכירים והסופומור שיין לרקין נבחר בדראפט, ואז בעצם הקבוצה התרוקנה מנכסיה ובראון הפך משחקן שישי לסופרסטאר הבלעדי, ומשחקן משלים בעצם היה צריך לעבור לשחקן מוביל.
בסה"כ הוא עשה את זה לא רע, פתח את העונה קצת חלש יחד עם הקבוצה ואז השתפר יחד עם הקבוצה. סיים את העונה עם 15.5 נק' למשחק, 5.8 ריב' ו-2.3 אס', נבחר לחמישייה השלישית של ה-ACC שהוא קונפרנס די חזק, אבל לא היה מועמד משמעותי לדראפט ולא נחשב לאחד הפרוספקטים הבכירים במחזור (כאמור מקום 96 בסניורים של דראפטאקספרס). בליגת הקיץ הוא היה אמור לשחק בסקרמנטו אבל הם ויתרו עליו ברגע האחרון, ושארלוט נתנו לו מקום. היה אחת ההפתעות הנעימות של ליגת הקיץ במיוחד במשחק אחד שסיים עם 16 נק' ב-23 דק'.

האחוזים שלו בעונה האחרונה בקולג' היו רק 32% ל-3 אבל הוא קלעי הרבה יותר טוב מזה, שפשוט התחיל את העונה רע ולקח יותר מדי זריקות למשחק (6 זריקות לשלוש למשחק זה אחד הגבוהים ב-NCAA) מה שהוריד לו את האחוזים. התפשר יותר מדי על הזריקות מבחוץ ולקח זריקות קשות. ראיתי כמעט את כל המשחקים שלו בליגת הקיץ וקליעה יש לו, הבחור מייצב את הגוף ומשחרר את הכדור טכנית כמו קלעי.
חוץ מזה, הוא קודם כל אתלט גדול. היה לו דאנק אחד מטורף בליגת הקיץ שנכנס חזק להיילייטים, וזה לא משהו יוצא דופן אצלו. הבעיה שהוא מנצל את זה בעיקר במשחק המעבר או בבאקדור מאחורי ההגנה, ולא במצבים של אחד על אחד. הרושם שלי זה שחסר לו ביטחון בכדרור, הוא לא מוריד מספיק כדור לרצפה וכמו שאמרתי מתפשר יותר מדי על הזריקות מבחוץ. לא לוקח את הכדור חזק לסל, לא יוצר מספיק מגע, לא מנצל את האתלטיות שלו מספיק כדי ליצור יתרון על השומר שלו. באופן כללי הוא שחקן קבוצתי מאוד שמשחק יותר בשטף של הקבוצה ולא לוקח על עצמו יותר מדי, לטוב ולרע.
בהגנה הבחור יודע לשמור, ממה שראיתי שומר טוב מאוד שמביא הרבה אנרגיות בהגנה. בעיקר מתבטא על גארדים וסווינגמנים בזכות הסייז והאתלטיות שלו, כרגע אין לו את הגוף ואת הפיזיות לשמור על הדונטה סמית'ים של הליגה.

החיסרון העיקרי שלו זה קודם כל שהוא רוקי, ופשוט אי אפשר לדעת למה לצפות וכמה זמן יקח לו עד שיתאקלם ויביא את המשחק שלו (גם רוקים טובים שהיו בארץ היו לפעמים מזוויעים בחודש-חודשיים הראשונים). מעבר לזה סימן השאלה שיש לי לגבי היכולת שלו באחד על אחד, שזה דבר מאוד חשוב לזרים בליגה (אבל גם לא מאסט, קווין פאלמר נניח הצליח בלי זה). וכמובן הנושא של האינטנסיביות והאגרסיביות באופן כללי, שזה אחד הדברים הכי חשובים לזרים בליגה שלנו אם לא החשוב ביותר (ע"ע ג'סטין הארפר אבל זה לא רק תקף לשחקני פנים) וקשה מאוד בשלב הזה להגיד איך הוא יתמודד מהבחינה הזאת.

בשורה התחתונה קאונסיל הוא לא - יש לו יכולות אתלטיות וטכניות שקאונסיל יכול לחלום עליהן. גם קרלון הוא לא - אין לו את השליטה בכדור והאגרסיביות של קרלון באחד על אחד (לפחות לא בשלב הזה של הקריירה). הוא רוקי מוכשר, שכנראה בא בסכום נמוך יחסית על תקן הימור, וההצלחה שלו תהיה בעיקר תלויה בכמה הוא יצליח להביא את הקליעה מבחוץ.

בהצלחה :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 23 יולי 2014, 11:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
kobster כתב:

הוא לא 3 שיכול להיות 4, הוא 2 שיכול להיות 3.

נשמע יותר הגיוני...

הוא עושה רושם של בן אדם עם גישה בוגרת למרות הגיל הצעיר שלו, כנראה שזה מה שקורה כשאתה בן 23 עם ילד בן 3. משהו שבהחלט יכול לעזור לו בהתאקלמות.

אגב אגרסיביות ואתלטיות -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
קודם כל אין ספק שרוקי זה תמיד הימור.
בראון שיחק במיאמי הוריקנס שזו מכללה שהיתה מאוד חזקה ועמוקה בשנים האחרונות, בשנים הראשונות שלו בקולג' היה שם על תקן שחקן שישי שקם לתת קליעה מבחוץ והגנה מהספסל. בסוף 2013 סיימו שם 4-5 סניורים בכירים והסופומור שיין לרקין נבחר בדראפט, ואז בעצם הקבוצה התרוקנה מנכסיה ובראון הפך משחקן שישי לסופרסטאר הבלעדי, ומשחקן משלים בעצם היה צריך לעבור לשחקן מוביל.
בסה"כ הוא עשה את זה לא רע, פתח את העונה קצת חלש יחד עם הקבוצה ואז השתפר יחד עם הקבוצה. סיים את העונה עם 15.5 נק' למשחק, 5.8 ריב' ו-2.3 אס', נבחר לחמישייה השלישית של ה-ACC שהוא קונפרנס די חזק, אבל לא היה מועמד משמעותי לדראפט ולא נחשב לאחד הפרוספקטים הבכירים במחזור (כאמור מקום 96 בסניורים של דראפטאקספרס). בליגת הקיץ הוא היה אמור לשחק בסקרמנטו אבל הם ויתרו עליו ברגע האחרון, ושארלוט נתנו לו מקום. היה אחת ההפתעות הנעימות של ליגת הקיץ במיוחד במשחק אחד שסיים עם 16 נק' ב-23 דק'.

האחוזים שלו בעונה האחרונה בקולג' היו רק 32% ל-3 אבל הוא קלעי הרבה יותר טוב מזה, שפשוט התחיל את העונה רע ולקח יותר מדי זריקות למשחק (6 זריקות לשלוש למשחק זה אחד הגבוהים ב-NCAA) מה שהוריד לו את האחוזים. התפשר יותר מדי על הזריקות מבחוץ ולקח זריקות קשות. ראיתי כמעט את כל המשחקים שלו בליגת הקיץ וקליעה יש לו, הבחור מייצב את הגוף ומשחרר את הכדור טכנית כמו קלעי.
חוץ מזה, הוא קודם כל אתלט גדול. היה לו דאנק אחד מטורף בליגת הקיץ שנכנס חזק להיילייטים, וזה לא משהו יוצא דופן אצלו. הבעיה שהוא מנצל את זה בעיקר במשחק המעבר או בבאקדור מאחורי ההגנה, ולא במצבים של אחד על אחד. הרושם שלי זה שחסר לו ביטחון בכדרור, הוא לא מוריד מספיק כדור לרצפה וכמו שאמרתי מתפשר יותר מדי על הזריקות מבחוץ. לא לוקח את הכדור חזק לסל, לא יוצר מספיק מגע, לא מנצל את האתלטיות שלו מספיק כדי ליצור יתרון על השומר שלו. באופן כללי הוא שחקן קבוצתי מאוד שמשחק יותר בשטף של הקבוצה ולא לוקח על עצמו יותר מדי, לטוב ולרע.
בהגנה הבחור יודע לשמור, ממה שראיתי שומר טוב מאוד שמביא הרבה אנרגיות בהגנה. בעיקר מתבטא על גארדים וסווינגמנים בזכות הסייז והאתלטיות שלו, כרגע אין לו את הגוף ואת הפיזיות לשמור על הדונטה סמית'ים של הליגה.

החיסרון העיקרי שלו זה קודם כל שהוא רוקי, ופשוט אי אפשר לדעת למה לצפות וכמה זמן יקח לו עד שיתאקלם ויביא את המשחק שלו (גם רוקים טובים שהיו בארץ היו לפעמים מזוויעים בחודש-חודשיים הראשונים). מעבר לזה סימן השאלה שיש לי לגבי היכולת שלו באחד על אחד, שזה דבר מאוד חשוב לזרים בליגה (אבל גם לא מאסט, קווין פאלמר נניח הצליח בלי זה). וכמובן הנושא של האינטנסיביות והאגרסיביות באופן כללי, שזה אחד הדברים הכי חשובים לזרים בליגה שלנו אם לא החשוב ביותר (ע"ע ג'סטין הארפר אבל זה לא רק תקף לשחקני פנים) וקשה מאוד בשלב הזה להגיד איך הוא יתמודד מהבחינה הזאת.

בשורה התחתונה קאונסיל הוא לא - יש לו יכולות אתלטיות וטכניות שקאונסיל יכול לחלום עליהן. גם קרלון הוא לא - אין לו את השליטה בכדור והאגרסיביות של קרלון באחד על אחד (לפחות לא בשלב הזה של הקריירה). הוא רוקי מוכשר, שכנראה בא בסכום נמוך יחסית על תקן הימור, וההצלחה שלו תהיה בעיקר תלויה בכמה הוא יצליח להביא את הקליעה מבחוץ.

בהצלחה :ROSE:

מה היינו עושים בלעדיך?
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ראיון בראון
ראיון בראון
ביוניק מאן
יאללה ראיון בראון

מאמין שאין אוהד אחד בגלקסיה שלא שר את זה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: זר ראשון להפועל: ריון בראון
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 11:54 
אין לו טוויטר פעיל, לשחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע, אחרי השנה הזאת אני כבר לא סומך על שום דבר.
קאונסיל לא נראה "קאונסיל" ברקורד שלו.
גם קרלון לא נראה כזה שפיץ.
ומארשל היה אמור להיות פי 10 יותר טוב ממה שקיבלנו בפועל.

נקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:18 
הפועל כתב:

נקווה לטוב

דווקא קאונסיל לגמרי היה נראה קאונסיל. אתה מוזמן לחזור לאשכול ההחתמה שלו לראות מה כתבתי עליו (ותאמין לי שעוד הייתי עדין כי לא היה לי נעים לקטול שחקן שרק חתם). שחקן שמלכתחילה היה ברור שחלש מאוד, שחקן של 10 נק' בקולג' חלש, עם אחוזים מזעזעים מהשדה שם (37% ל-2 27% ל-3), בלי יכולות פיזיות או אתלטיות, עם שם לא טוב בארה"ב. זה שכמה אנשים התלהבו שיש לו X אסיסטים זה היה ברור שזה נתון חסר משמעות. החתמה מאוד רעה מההתחלה ולפחות את זה כן אפשר היה להגיד. זה נכון שאחר כך היתה אולי איזו תקופה במשחקי האימון שחשבנו "נו אולי הוא לא יהיה עד כדי כך גרוע ביחס למחיר" אבל סך הכל ההחתמה כהחתמה היתה לא טובה.

זה נכון שקרלון לא היה נראה כזה שפיץ (בטח שלא היה לי מושג שיהיה כזה טוב) אבל בהחלט היה נראה לכל הפחות החתמה סבירה.
ג'וש היה בערך אחד לאחד המצופה ממנו מבחינתי ומה שכתבתי עליו כשהוחתם.
מארשל באמת פי 10 יותר טוב ממה שקיבלנו בפועל לדעתי, קשה לשפוט שחקן כזה שלא קיבל צ'אנס אמיתי והגיע לסיטואציה בעייתית בשלב מאוחר. אם היה מתחיל איתנו את העונה זה היה סיפור אחר.
היחיד שהיה סוג של נפילה לא צפויה זה היה דוקא הארפר שלא ציינת. לא חושב שהיה איש כדורסל אחד בארץ שחשב שהארפר יהיה כזה נפילה.

זה נכון שאי אפשר לדעת יותר מדי אצל חבר'ה כאלה שהם או רוקים או שנה ראשונה באירופה, אבל אני חושב שכן יש איזשהו מקום בקצוות שאפשר להגיד אם זה משהו שקשור לרמה או לא קשור לרמה, שיש לו פוטנציאל או אין לו פוטנציאל. עדיין יש פה מימד מאוד גדול של הימור לגבי מימוש הפוטנציאל שזה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ראיון בראון
ראיון בראון
ביוניק מאן
יאללה ראיון בראון

מאמין שאין אוהד אחד בגלקסיה שלא שר את זה היום.

על איזה שיר מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:40 
שיר השחקן של קרלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
שיר השחקן של קרלון.

חשבתי שלא ממחזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל כתב:

נקווה לטוב

דווקא קאונסיל לגמרי היה נראה קאונסיל. אתה מוזמן לחזור לאשכול ההחתמה שלו לראות מה כתבתי עליו (ותאמין לי שעוד הייתי עדין כי לא היה לי נעים לקטול שחקן שרק חתם). שחקן שמלכתחילה היה ברור שחלש מאוד, שחקן של 10 נק' בקולג' חלש, עם אחוזים מזעזעים מהשדה שם (37% ל-2 27% ל-3), בלי יכולות פיזיות או אתלטיות, עם שם לא טוב בארה"ב. זה שכמה אנשים התלהבו שיש לו X אסיסטים זה היה ברור שזה נתון חסר משמעות. החתמה מאוד רעה מההתחלה ולפחות את זה כן אפשר היה להגיד. זה נכון שאחר כך היתה אולי איזו תקופה במשחקי האימון שחשבנו "נו אולי הוא לא יהיה עד כדי כך גרוע ביחס למחיר" אבל סך הכל ההחתמה כהחתמה היתה לא טובה.

זה נכון שקרלון לא היה נראה כזה שפיץ (בטח שלא היה לי מושג שיהיה כזה טוב) אבל בהחלט היה נראה לכל הפחות החתמה סבירה.
ג'וש היה בערך אחד לאחד המצופה ממנו מבחינתי ומה שכתבתי עליו כשהוחתם.
מארשל באמת פי 10 יותר טוב ממה שקיבלנו בפועל לדעתי, קשה לשפוט שחקן כזה שלא קיבל צ'אנס אמיתי והגיע לסיטואציה בעייתית בשלב מאוחר. אם היה מתחיל איתנו את העונה זה היה סיפור אחר.
היחיד שהיה סוג של נפילה לא צפויה זה היה דוקא הארפר שלא ציינת. לא חושב שהיה איש כדורסל אחד בארץ שחשב שהארפר יהיה כזה נפילה.

זה נכון שאי אפשר לדעת יותר מדי אצל חבר'ה כאלה שהם או רוקים או שנה ראשונה באירופה, אבל אני חושב שכן יש איזשהו מקום בקצוות שאפשר להגיד אם זה משהו שקשור לרמה או לא קשור לרמה, שיש לו פוטנציאל או אין לו פוטנציאל. עדיין יש פה מימד מאוד גדול של הימור לגבי מימוש הפוטנציאל שזה ברור.

טוב כנראה שיכולות השיפוט שלי נמוכות משהערכתי, אני לא חשבתי שקאונסיל יהיה גרוע, בטח לא עד כדי כך. כנראה כי לא ראיתי אותו משחק, כי מה שבאמת דפוק אצלו זה לא אחוזי הקליעה, אלא קבלת ההחלטות שהיא ברמה של חובבנים. וזה משהו שנראה לי שלא מתבטא ישירות בסטטיסטיקה.

את הארפר בכוונה לא ציינתי. מה שקרה איתו היה "בגבולות סטיית התקן". היה אמור להיות שחקן טוב, התגלה כבינוני מינוס. זה קורה כל הזמן. בינגו כמו בראון זה החריג האמיתי, שבאמת קורה איזה פעם בעשור. וגם מארשל חתיכת אנומליה - ממשהו שנראה על הנייר כמו החתמה בטוחה, לשחקן שיותר גרוע מקאונסיל. למרות שזה דברים יותר נפוצים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:59 
טוב אחרי חיפוש קצת יותר מעמיק קיבלתי רושם יותר טוב לגביו.
הוא היה העונה בסיטואציה באמת בלתי אפשרית. ציפו ממנו העונה להוביל את מיאמי באחד הקונפרנסים הכי קשים בארה"ב (כולל כוכבים כמו פי. ג'יי היירסטון וטיילר אניס) אחרי שכמעט כל השחקנים הנורמלים שלהם עזבו בעונה הקודמת.
הוא עבר מלהיות שחקן מחליף של 6 נקודות למשחק לכוכב הבלתי מעורער של הקבוצה ואחד שהקבוצה תלויה בו כמעט לגמרי, למרות שסט היכולות שלו הוא לא של כוכב אלא יותר של שחקן משלים. המאמן שלו ושאר השחקנים מאוד מאוד שיבחו אותו בסוף העונה.
דווקא בליגת הקיץ כשפחות התמקדו בו הוא הרשים הרבה יותר כי מבחינת נתונים פיזיים וקליעה הוא כן מתאים לרמות הגבוהות ומבחינת יכולות סקורינג פחות.
אני חושב שכבר עכשיו אפשר לרדת מהאופציה שהוא יהיה שחקן דומיננטי, אבל לא חסרים פה שחקנים לא דומיננטים מצוינים שעשו אימפקט גדול (רנדל, פאלמר, טזמין מיטשל). אם הוא יהיה שחקן הגנה ברמות שמתקרבות לחבר'ה האלה זה בהחלט יהיה שיחוק.
בכל אופן, זה כנראה אומר שהקונספט יהיה של רכז מאוד דומיננטי (וזה הגיוני גם עם שיטת הפיק אנד רול של עודד) ולא של שחקנים סטייל קייל וויבר או מארדי קולינס שעלו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 13:11 
״הפועל״ - שמע, יש פה גם הרבה bias בעסק הזה. קח בחשבון שכששחקן חותם אצלנו מתרכזים יותר בדברים החיוביים (אסיסטים אצל קאונסיל מניח וכו׳) וצריך לנטרל את זה. במקרה של קאונסיל באמת שלא יכול להיות רשום למישהו על המצח ״נגר״ יותר מלוינס עם הנתונים שלו.
יש גם דברים שמעבר לרמה הם עניין של סגנון, נניח קונספט ה-״רכז טהור״ שלא יכול לקנות סל בלי קליעה מבחוץ ובלי יכולת אישית (מה שקאונסיל נניח היה אמור להיות במקרה הטוב) זה קונספט כושל שהרבה זמן לא הצליח בארץ. גם הסטרצ׳ 4 שיודע רק לעמוד בחוץ וליידות שלשות (כמו ווטפורד והארפר, לא אחד כמו דאנקן שיש לו משחק פנים מצוין ויודע גם לצאת החוצה) זה קונספט שברמות הביניים בארץ יש לו אחוזי הצלחה נמוכים מאוד (דוקא ביורוליג ובנבא אוהבים את זה כי שם צריך שחקנים כאלה) לעומת 4-5 טווינרים חזקים של סביב 2.03 שחיים בצבע שזה הפרוטוטייפ של הגבוה המצליח ברמות האלה. אז אני חושב שכן יש כמה דברים שאפשר להגיד לא רע שעוזרים לכוון לאנשהו.

הוקיץ׳ - כמובן וויבר וקולינס כמו שכתוב באשכול זרים היו מיועדים לעמדה של 2-3. גם ככה ירדו מהפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: