תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
http://www.bbc.com/news/blogs-trending-28198622

כתבה ב-BBC האנטישמיים איך הרבה מהתמונות שמוצגות בפייסבוק ובטוויטר נלקחו מפעולות קודמות בעזה מסוריה ומעירק

זה משהו שקורה כל הזמן ועל כל נושא שבעולם, אבל רק כשזה קורה לדברים שאיכשהו אולי פוגעים ב HASBARA אז טמבלים בטוויטר שלא יודעים איך להשתמש בגוגל הם יותר גרועים מהנאצים וחיות דו רגליות.
לא שאני בכלל מבין איך משנה למשהו, כי באמת לא חסרות תמונות זוועה אמיתיות לחלוטין מעזה.
הנה דוגמא, מלפני יומיים מהאטלנטיק (מתוך ה In Focus המעולה שלהם, כרגיל, תמונות מדהימות, חלקן קצת קשות לצפיה).

אגב, אם אכן התמונה הזו היא פעולת קומנדו של חילות ה-HASBARA, אז אני ממש ממש מאוכזב מסיירות האינטרנט של הג'ניוס היהודי. בלי לתת רעיונות מפגרים לאנשים, אבל זה באמת לא מסובך לפתוח חשבון טוויטר, לכתוב "ערבי הוא נשמה, יהודי הוא בן זונה" ככה שבועיים ואז להעלות תמונה מפוברקת, להאשטג, ל-DM ולשתף אותה, ואז אחרי שכמה חשבונות "מפורסמים" ישתפו אותה מחדש, נוכל להראות לכל הגויים איזה שקרנים הערבושים האלו ולמה זה בסדר שנהרגים ילדים בעזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
פאביו כתב:
הפכתי :
שיסתדרו וייהנו להם לבד , בלי השלטון הציוני , שייהנו להם משלטון חמאס וייסעו לחול לחבילות דרך מצרים לשארם או לפראג
שיבקשו מהמצרים חשמל ומים (אופס,אנחנו אלו שמספקים להם) וחומרי בניה (אופס , אנחנו מטומטמים מספקים להם)
ואם המצרים לא נותנים להם,אני ממליץ להם לירות טילים על קהיר רפיח המצרית שארם טאבה וכולי.
כי המאבק שלהם לגיטימי,נכון ?
אתה מסכים שהם יקבלו מספיק מלח ופלפל בשביל אוכל קצת יותר טעים? כי הממשלה שלך לא מסכימה. כל התבלינים מוגבלים לכמויות שמספיקות לאחוזים בודדים מהאוכלוסייה.
עזה נמצאת במצור. רוב מה שעובר במנהרות ההברחה ממצרים לא קשור לנשק, אלא למוצרים שאין דרך אחרת להשיג.

תאמת הרי אם ייכנס מלח פלפל הם יבנו מזה טילים ומנהרות ולא ידאגו לאוכלוסייה שלהם שיהיה להם "קצת יותר טעים האוכל"
אגב,איפה כתוב שישראל צריכה לאפשר למלח פלפל להיכנס?
יש להם בעיה שלא נכנס?
יש להם מצרים,אחים טובים.
שיפנו אליהם.
אה,ואם הם לא מסכימים שיירו על קהיר גראדים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אגב, אם אכן התמונה הזו היא פעולת קומנדו של חילות ה-HASBARA, אז אני ממש ממש מאוכזב מסיירות האינטרנט של הג'ניוס היהודי. בלי לתת רעיונות מפגרים לאנשים, אבל זה באמת לא מסובך לפתוח חשבון טוויטר, לכתוב "ערבי הוא נשמה, יהודי הוא בן זונה" ככה שבועיים ואז להעלות תמונה מפוברקת, להאשטג, ל-DM ולשתף אותה, ואז אחרי שכמה חשבונות "מפורסמים" ישתפו אותה מחדש, נוכל להראות לכל הגויים איזה שקרנים הערבושים האלו ולמה זה בסדר שנהרגים ילדים בעזה.

או שפשוט אפשר להגיד שאני ישראלי ולאהוד קבוצת כדורגל ישראלית ולכתוב דברים שגובלים באנטישמיות....

או ברצינות, מה חשבת שכתבת את המשפט המודגש?
האם אי אפשר להגיד שהפלשתינאים משקרים מבלי להגיד שבסדר שנהרגים ילדים בעזה?
או שכל מי שנגד החמאס דוגל בהרג חפים מפשע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
תשמעו, לא נעים לי להרוס את הזעם הקדוש, אבל גם אלף טויטים מפגרים ומזויפים לא יתקנו את הרושם שסרטון זוועתי אחד כזה של מה שנראה כמטע בוודאות כמו פשע מלחמה יוצר
https://news.vice.com/article/cellphone ... -by-sniper

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
תשמעו, לא נעים לי להרוס את הזעם הקדוש, אבל גם אלף טויטים מפגרים ומזויפים לא יתקנו את הרושם שסרטון זוועתי אחד כזה של מה שנראה כמטע בוודאות כמו פשע מלחמה יוצר

מחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
זוית מעניינת על ההסלמה ש"נכפתה" עלינו
Dan Rothem כתב:
טוב. החלטתי לפרסם בפוסט את עיקרי הדברים שאני נדרש להסביר בפעם ה-800 מאז התחיל כל הבלגאן. בשאיפה שכולם יעזבו אותי בשקט לראות סטאר וורז ת׳ה קלון וורז (כן, המצוייר), שאני תקוע בעונה 4 כבר ארבעה שבועות, הנה עיקרי הדברים.

הקדמה (וכל פעם שהבטן שלכם מתכווצת תחזרו לקרוא את ההקדמה והכל יהיה בסדר):
אני *לא* כותב את הדברים כדי לומר מי צודק ומי לא ומי הרעים ומי לא ומי העם הנבחר ומי לא ולמי יש את (הקורבן) הכי גדול. זה כל אחד מחליט לעצמו ותעזבו אותי באמאשכ׳ם. ואם צריך להפיל את החמאס ומה אחריו וכמה גופות מרוטשות של חיילים זה שווה וכמה כסף זה שווה — גם את זה כל אחד יחליט בעצמו. תחסכו ממני. בתודה מראש.
ועוד — מי שחושב שהסבב הזה הוא כי חמאס הם טרוריסטים רעים שפשוט החליטו לנסות (שוב) להשמיד את היהודים ביולי 2014 אחרי שנה וחצי של שקט יחסית — סבבה. תפסיקו לקרוא עכשיו וניפרד כסוג של ידידים. אותי קצת יותר מאתגר לבחון התפתחויות מדיניות, כולל סבבי אלימות, בהקשר (בעברית: קונטקסט) הרלוונטי הפוליטי שבהם הם קורים (ו-׳כל הפלסטינים חארות/טרוריסטים/אנטישמים שרוצים להרוג אותנו׳ זה חמוד ופואטי אבל לא כ״כ עונה על האתגר האינטלקטואלי שלפתחנו. אולי התנגשות עם חמאס היתה בלתי נמנעת, אבל כל אחד יעשה את החשבון שלו כמה הוא רוצה ויכול להיות נביא.

השיחה מתחילה בד״כ ב-״יא אללה, דפקו לנו 13 גולנצ׳יקים״, ואני עונה ״כן, זה עצוב נורא״, ואז עונים לי ״אבל מה היה אפשר לעשות?״ ואני אומר, והם אומרים ואני אומר והם אומרים ובסה״כ יש תחושה שהמבצע/מלחמה/קורבנות היה/היו בלתי נמנע. אז פה אני אומר: לא רק שהיה יכול להימנע, היו כ״כ הרבה סימני EXIT ב-highway הזה שהובילה ל׳מבצע׳ שבאמת היה צריך שלומיאליות נוראה בשביל לפספס את כולם. אבל בשביל לדעת לקרוא את השלטים האלה צריך להוציא את הראש מהתחת המצטדק ולהבין (לא להצדיק ולא לקבל ולא לתת לגיטמציה ולא שומדבר שאתם לא רוצים, רק להבין) את הנראטיב שבצד השני. ומי שיבין (לא מצדיק ולא מקבל ולא נותן לגיטימציה ולא שומדבר שהוא לא רוצה, רק להבין) אז יכול להבין איך 13 גולנצ׳יקים אולי היו חייבים להידפק — אבל לא עכשיו ולא ככה.

אז הנה, פעם ראשונה (בערך) בפייסבוק ובשאיפה פעם אחרונה, איך ׳חמאס׳ (שם קוד לגוף מאד מסועף ולא כ״כ מגובש עם אג׳נדות שונות וכו׳) רואה את הדברים. לא איך אני רואה את הדברים. ומי שמתבלבל שיקרא שוב את ההקדמה ויעלם. תודה.

ההקשר הפוליטי הרלוונטי מתחיל בנובמבר 2012 בהסכם בין ישראל לחמאס בחסות מצרית (גם הילארי קלינטון נכחה כשושבינה). העסקה הסדירה שני דברים: הפסקת אש בין הצדדים ופתיחת המעברים לטובת מעבר סחורות ואנשים. בגדול, לפי גורמי ביטחון ישראלים — החמאס עמד יפה מאד בהתחיבויות שלו: לא ירה, ולאורך רוב הזמן פעל מול ארגונים אחרים למניעה של ירי. כן, חמאס שלח את אנשיו לפעול נגד ארגונים פלסטינים שהתכוונו לירות על ישראל. ידעתם? — מצויין. לא ידעתם? — עכשיו אתם יודעים. בתמורה, חמאס ציפה להקלות משמעותיות בסגר. זה אכן קרה (פחות ממה שהם רצו אבל ברמה נסבלת) כל עוד האחים המוסלמים היו בשלטון במצרים. אבל מעלית סיסי (קיץ 2013) ודחיקת האחים המוסלמים מהשלטון, המעברים החלו להיסגר שוב ויותר חשוב — המנהרות ממצרים, שהיו מקור הכנסה גדול ביותר לחמאס, החלו להיסגר. חמאס מצא את עצמו במצב הולך ומחמיר: מצד אחד הוא מספק שקט בטחוני (השקט שביבי כ״כ התגאה בו), ומצד שני הסגר הולך ומחמיר (ומגיע למימדים שבהם חמאס לא יכול יותר לשלם משכורות לכ-43,000 אנשי ממשל שהוא שכר כדי לנהל את הרצועה). כתוצאה, חמאס בגדול הפסיק את המרדפים אחרי ארגונים אחרים ואיפשר להם להגביר את קצב הטפטוף של הקסאמים וכו וכו׳.

זה ההקשר של הסכם חמאס-אש״ף/פתח מאפריל. חמאס מצידו מוותר על השלטון ומבחינתו אבו-מאזן אחראי מעכשיו למשכורות של הממשל בעזה. יש וויכוח על כמה מה-43,000 ימשיכו בתפקידם (כי יש כ-70,000 אנשי ממשל שקיבלו משכורות מרמאללה כדי להישאר בבית והם אמורים לחזור, כנראה, לתפקד), אבל הוויכוח הגדול באמת היה על תשלום חוב של משכורות של כמה חודשים. אבו-מאזן טוען שזה לא תיק שלו, ושחמאס יפתרו את העיניין. יש עוד כל מיני בעיות ועניינים לא סגורים בהסכם, אבל המשכורות זה המוקש המיידי. חמאס אמרו שמצאו מי ישלם — קטאר. אבל ישראל והמערב והבנקים השונים למיניהם, כל אחד מסיבות שונות ומשונות חלקן מוצדקות וחלקן פחות, סירבו להעביר את הכסף. האו״ם הציע את שירותיו — אבל ישראל החליטה לעשות סיכול ממוקד מדיני לשליח האו״ם ובעצם שמה וטו על הערוץ הזה. התוצאה: עשרות אלפים בעזה, כולל אנשי ביטחון/זרוע צבאית של חמאס, לא מקבלים משכורות כבר חודשים ארוכים.

הקומה הנוספת של הקטסטרופה נוגעת בחטיפת וברציחת שלושת הילדים. הקייס שהרוצחים פעלו בהוראת ראשי חמאס הוא בלתי מוכח, ורוב מומחי החמאס קובעים שהטענה שזה פיגוע מוכוון של החמאס ולא יוזמה מקומית (ומטופשת) היא מופרחת. אותי זה לא באמת מעניין מעבר לכך שהפעולה היתה פשוט מטומטמת ולא שירתה שום אינטרס חמאסי אמיתי, בוודאי לא בזמן שהסכם הפיוס עוד מתגבש, והעובדה שראשי חמאס טוענים בעקביות שזו לא פעולה מאורגנת שהוכוונה מלמעלה. כל זה רק להגיד שמבחינת חמאס הפעולה הישראלית הרחבה בגדה נגדם — מעצרים של עשרות/מאות כולל משוחררי עסקת שליט, סגירת מוסדות, וכו וכו׳ — היתה הסלמה אסטרטגית מצד ישראל בלי סיבה טובה. גם אם לרוצחים היה קשר היסטורי מקומי לחמאס, זה בגדול היה ארוע נקודתי והם לא היו ״בתפקיד״.

עד היום אני לא מבין אם (ואם כן, איך לא) היה ליד ביבי מישהו שאמר לו: אפשר להכיל את הרצח כארוע נקודתי ואפשר להכריז מלחמת עולם על החמאס בגדה — אבל מבצע גדול בגדה הולך להישפך לעזה.
ובאמת — הזרוע הצבאית, בלי משכורות, בלי פתיחת סגר, ועם אחים בגדה שחוטפים על ימין ועל שמאל, החליטה שככה לא ממשיכים, ולא משנה כמה הפוליטיקאים של החמאס לא רוצים הסלמה.

וכל הסיפור למעלה כדי להזכיר שאולי התנגשות עם החמאס בסדר גודל כזה (או יותר גדול) היתה בלתי נמנעת, ואולי היא בכלל הדבר הנכון לעשות, ואולי זה שווה 13 גולנצ׳יקים או 130 גולנצ׳יקים. כל אחד יחליט מה שהוא מוצא לנכון.

אבל מי שהיה רוצה למנוע את ההתנגשות הזאת היה יכול לאפשר לעזה להתייצב בכל מיני נקודות מפתח: אפשר היה באמת להקל בסגר על עזה ולעודד את המצרים לעשות כן, אפשר היה לאפשר את העברת הכסף הקטארי לתשלום משכורות, היה אפשר לתת לפיוס הפלסטיני להתגבש לפני שמכריזים עליו מלחמה, ואפשר היה להכיל את רצח שלושת הילדים כארוע נקודתי ולא כעילה למלחמת חורמה בחמאס גדמ״ע.

והשאר בספרי ההיסטוריה ובבתי הקברות, ביצ׳ז.

https://www.facebook.com/dan.rothem/posts/10152543429185270?fref=nf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אמיר כתב:

או שפשוט אפשר להגיד שאני ישראלי ולאהוד קבוצת כדורגל ישראלית ולכתוב דברים שגובלים באנטישמיות....

או ברצינות, מה חשבת שכתבת את המשפט המודגש?
האם אי אפשר להגיד שהפלשתינאים משקרים מבלי להגיד שבסדר שנהרגים ילדים בעזה?
או שכל מי שנגד החמאס דוגל בהרג חפים מפשע?

זה באמת מה שהבנת מההודעה שלי?
זה סגנון כתיבה חצי הומוריסטי כזה.
אני אגלה לך עוד סוד, אני גם לא חושב שחשבון הטוויטר התיאורטי הזה שלא קיים ישתמש במילה "ערבושים".

אבל אם כבר העלת את הנקודה, בוא אני אזרום איתך -
צ"ל - "...נוכל להראות לכל הגויים איזה שקרנים הערבושים האלו ולמה אין מה לבוא בטענות לישראל על זה שנהרגים ילדים בעזה".
מרוצה?
הרי אתה לא באמת חושב שכל הזעם הקדוש ואיזכורי השואה האלו זה בגלל שגביזון נורא מוטרד מרמת האמינות של טוויטר.
זה קרב HASBARA מטופש. הרי אף אחד לא באמת חושב שלא מתים ילדים בעזה.

נ.ב.
"גובל באנטישמיות"?
באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

יפה הוא כותב, וחשוב להזכיר (זה לא מופיע בפוסט) שבתגובה לרצח השלושה ישראל גם הפציצה בעזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

אתה מדבר על ההוא בחולצה הירוקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
סומך כתב:

יפה הוא כותב, וחשוב להזכיר (זה לא מופיע בפוסט) שבתגובה לרצח השלושה ישראל גם הפציצה בעזה.

זה אכן כתוב יפה, ואני מסכים עם רוח הדברים.
חסרה לי ההתייחסות לעובדה שחמאס התחמש לכל אורך התקופה. זה לא חסר לי כי אסור להם להתחמש. הגיוני שיהיה להם כלי ביד להפעיל נגד ישראל במידה וזו לא תעמוד בהסכמים, אבל נדמה שהיקף ההשקעה בהתחמשות הוא מעל כל קנה מידה סביר, ובא על חשבון הרווחה ברצועה. ככה שקשה לבוא בטענות רק לישראל על המצב הכלכלי בעזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אמיר כתב:
סומך כתב:

חסרה לי ההתייחסות לעובדה שחמאס התחמש לכל אורך התקופה. זה לא חסר לי כי אסור להם להתחמש. הגיוני שיהיה להם כלי ביד להפעיל נגד ישראל במידה וזו לא תעמוד בהסכמים, אבל נדמה שהיקף ההשקעה בהתחמשות הוא מעל כל קנה מידה סביר, ובא על חשבון הרווחה ברצועה. ככה שקשה לבוא בטענות רק לישראל על המצב הכלכלי בעזה.

הוא לא טוען בשום מקום שהמצב הכלכלי ברצועה הוא רק בגלל ישראל.
ועניין ההתחמשות הוא לא רלוונטי לנקודה שהוא מנסה להעביר, כמו שהוא אומר, אפשר להתווכח אם היה כדאי לצאת למלחמה קרקעית עם החמאס עכשיו, זו נקודה ששווה לדון בה, מה שקצת יותר קשה לטעון זה שישראל נגררה בעל כורחה לסיבוב הסלמה שהיא לא היתה יכולה בקלות להמנע ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 09:25 
הפוסט הזה די נכון למעט הניתוח הלא מדוייק בכל הנוגע למבצע שובו אחים אבל ברור לכם שאחת המסקנות הברורות של הפוסט הזה הוא שחמאס יזם את סבב ההסלמה הנוכחי בעזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 09:41 
שיקאגו כתב:
הפוסט הזה די נכון למעט הניתוח הלא מדוייק בכל הנוגע למבצע שובו אחים אבל ברור לכם שאחת המסקנות הברורות של הפוסט הזה הוא שחמאס יזם את סבב ההסלמה הנוכחי בעזה?

הוא מנסה להראות שחמאס נגרר לסבב ההסלמה הנוכחי, אם בעקבות לחץ כלכלי, מדיני או אפילו פיזי.
המסקנה לא חשובה, להיפך, אנשים שמייצרים מסקנה כל כך נחרצת לצד מסויים בדרך כלל פשוט מגיעים עם המסקנה מהבית ואחר כך מציירים את המציאות בהתאם אליה.
כנראה שכמו תמיד יש פה קצת מהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 09:57 
בר קולמוסא כתב:
שיקאגו כתב:

הוא מנסה להראות שחמאס נגרר לסבב ההסלמה הנוכחי, אם בעקבות לחץ כלכלי, מדיני או אפילו פיזי.
המסקנה לא חשובה, להיפך, אנשים שמייצרים מסקנה כל כך נחרצת לצד מסויים בדרך כלל פשוט מגיעים עם המסקנה מהבית ואחר כך מציירים את המציאות בהתאם אליה.

הפוסט הזה מציג התכנסות של אירועים בכל מיני חזיתות שהביאו את חמאס למצב של שפל.
חמאס לא "נגרר" לסבב הלחימה הזה, זה אינטרס מובהק שלו לאור הנסיבות ולאור נסיון העבר. הוא רצה בסבב לחימה עקוב מדם כדי להגיע להישגים מדיניים.

נ.ב
זה לא איזו חכמה בדיעבד, אני כתבתי על זה עוד בתחילת המבצע והרבה לפני שהגענו למצב קרקעי, לפני שהחלה היוזמה המצרית ועוד לפני שהציג את רשימת הדרישות המופרזת שלו.

נערך לאחרונה על ידי שיקאגו בתאריך 23 יולי 2014, 10:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום נחמד כתב:
אמיר כתב:
סומך כתב:

הוא לא טוען בשום מקום שהמצב הכלכלי ברצועה הוא רק בגלל ישראל.
ועניין ההתחמשות הוא לא רלוונטי לנקודה שהוא מנסה להעביר, כמו שהוא אומר, אפשר להתווכח אם היה כדאי לצאת למלחמה קרקעית עם החמאס עכשיו, זו נקודה ששווה לדון בה, מה שקצת יותר קשה לטעון זה שישראל נגררה בעל כורחה לסיבוב הסלמה שהיא לא היתה יכולה בקלות להמנע ממנו.

תשמע, אחד הטיעונים שלו לטובת זוית הראייה של החמאס הוא המצב הכלכלי הקשה שנוצר (הוא מאשים אמנם את מצרים, אבל זה לא רלוונטי כרגע).
אני רק אומר שלמצב הכלכלי הקשה יש אבות רבים, אחד מהם הוא החמאס. אם החמאס מחליט להעביר כספים לחימוש במקום למשכורות, זו החלטה מודעת ואי אפשר להשתמש באנשים ללא משכורת כסיבה ללחימה.

לגבי כל עניין ההסלמה בעקבות החטיפה, אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
בר קולמוסא כתב:
שיקאגו כתב:

הפוסט הזה מציג התכנסות של אירועים בכל מיני חזיתות שהביאו את חמאס למצב של שפל.
חמאס לא "נגרר" לסבב הלחימה הזה, זה אינטרס מובהק שלו לאור הנסיבות ולאור נסיון העבר. הוא רצה בסבב לחימה עקוב מדם כדי להגיע להישגים מדיניים.

אז לא "המצור" או ביבי או קיבוץ ניר עם אשמים?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
לפי הפוסט הזה החמאס אמור לירות רקטות גם על מצרים ולשלוח חוליות מחבלים לתקוף את אבו מאזן.
משום מה הוא עושה זאת רק נגד ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 11:34 
יש גם את האידיוט שתוקף באגרוף בלייב כתב שמשדר משדרות. לא מוסיף הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יש גם את האידיוט שתוקף באגרוף בלייב כתב שמשדר משדרות. לא מוסיף הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

מישהו סתם הוריד אזרח להנאתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
הפועל כתב:

לא ראינו מה היה קודם וזה. אבל כן, נראה ככה. ולא סתם אזרח, מישהו שבא עם אנשי חילוץ ותוקעים בו שני כדורים בזמן שהוא קורא בשמות בני משפחתו שקבורים בין ההריסות בתקווה שמי מהם שרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 13:10 
כל הויכוח הזה טיפשי ולא ברור לי על מה נרי וגביזון והמון חברים אונליין מתעצבנים.
אין ספק שיש המון חפים מפשע שנהרגים בעזה כולל המון ילדים ותינוקות. אין ספק שהלחימה יוצרת המון תמונות זוועה של גופות מרותשות של אנשים תמימים.

לאור זאת זה די שולי לשאול אם הגופה הזאת הגיעה מ2014 או מ2009. יש מספיק גופות לכולם מ2014. האתגר של הHASBARA זה להסביר למה אש ישראלית הורגת ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
IdanTheLittle כתב:
הפועל כתב:

לא ראינו מה היה קודם וזה. אבל כן, נראה ככה. ולא סתם אזרח, מישהו שבא עם אנשי חילוץ ותוקעים בו שני כדורים בזמן שהוא קורא בשמות בני משפחתו שקבורים בין ההריסות בתקווה שמי מהם שרד

זה באמת מזעזע.
מה אמינות הסירטון ומה הוודאות שצלף ישראלי עשה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 13:42 
אני יכול להעיד בתור מישהו שהיה שם שהדברים האלה אכן קורים במבצעים מהסוג הזה, שאף אחד לא באמת בודק בהם מי ירה במי ולמה.
במקרים מסויימים בגלל תחרויות של ילדים מטומטמים בני 19 שרוצים גם "להוריד", ובמקרים אחרים סתם מתוך רוע ושנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
אתמול נפגעו 7 בתי כנסת באירופה או צרפת, שמעתי ברדיו את דבריה של פרופ' דינה פורת מאוניברסיטת תל אביב ברשת ב' על איזה שיא חדש ופתח שטרם נצפה באנטישמיות, פרופ' ליהדות אירופה כמדומני
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7% ... 7%A8%D7%AA

חנויות של יהודים נשרפות
http://www.algemeiner.com/2014/07/21/je ... otosvideo/

במקומות אחרים מי שמעז להרים דגל ישראל, או לתת דיעה שהוא תומך במדינה הישראלית, שיקוו שאין הפגנה פרו פלשתינית ליד,אחרת הוא יכול למצוא את עצמו כמו הנערה בת ה22 הזאת.
באותה הפגנה 3 הגיעו לבית החולים, באותה הפגנה גם 2 מהמתחרים במערכת החבירות הגיעו לתמוך בהפגנה הפרו פלשתינית בשביל קולות בחירה, אך איכשהו לא היה עצור אחד
תמונה
“Free,free Palestine”. 22-year old Calgary native Samantha Hamilton (insert) lies unconscious on the ground after being brutally beaten by six “pro-Palestine” thugs. A “pro-Gaza” demonstration turned into a lynching of a small group of Canadian Jews holding a token demonstration on the other side of the street.

"Jude, Jude, feiges Schwein, komm heraus und kämpf allein"
מול שוטרים גרמנים חסרי אונים
https://www.facebook.com/photo.php?v=926906097335053

אף אחד לא יודע איך להתמודד עם הבעיה, אז לא מתמודדים
למעשה, אי אפשר להתמודד איתה
אין עצורים, יש פחד, נשאר להם לחזור הביתה ולבחור בימין הקיצוני בתקווה שהוא יעשה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש מה שקורה באירופה, גזענות.
חוץ מזה הסרטון על ההוא שנהרג יכול להיות מזוייף כמו הרבה מהתמונות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
מזויף, ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מאד יהיה לראות מה החבר'ה מסלטיק או סנט.פאולי יגידו

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
גביזון, באירופה היהודים אוכלים אותה גם מהשמאל הקיצוני וגם מהימין הקיצוני.
כל אחד מ"סיבותיו" שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: