IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:
אגב, ברור לכם שמה שקורה פה זה שהכל נשאר כמו שהיה, רק שהם מעדיפים לא להיות בפרונט בזמן שהם נאלצים למכור שחקנים בשל השטויות שהם עושים.
אז בתכלס הם כן בנו על הכסף מאירופה?
או שהם מנסים להחזיר כסף מאיבוד מנויים?
בנו על הכסף מאירופה בשביל שלא יצטרכו לממש ערבויות, שחג'ג' הבין שאין אירופה החליט לברוח עם הערבויות לפני שהוא יאבד את הכסף.
בני יעקבי כתב:
shlomi1100 כתב:
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.
כמו שחג'ג' היה הבעלים גם אני יכול להיות. על התקציב שמדברים העונה זה הכנסות מול הוצאות אז ככה שהוא לא מכניס בכלל את היד לכיס.
2 דברים - 1. אין מצב שהוא עזב בגלל אותם אוהדים. זה רק תירוץ עלוב.
2. אני לא מבין על איזה מכה כלכלית אופירע מדברת אם גם ככה הוא לא תיכנן לשים אגורה.
בקיצור מדובר על מנהל כושל שכבר עונה שנייה מתנהל כמו שכונה אז יאללה הביתה
מתוך הכתבה בספורט חמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.172924.html "הפועל נמצאת בבעיה קשה לקראת פתיחת העונה - בעיקר בגלל נושא הערבויות. בעונה האחרונה העמיד חג'ג' ערבויות אישיות בסך של 5 מיליון שקלים וקיבל אותן בחזרה. כעת חג'ג' לא ישים ערבויות לעונה הקרובה, שמוערכות בכ-2-2.5 מיליון שקלים. " אז קח את האתגר ידידי שלומי. תשים את הערבויות הללו שהוא משך (למי ששאל מאיפה הירידה מ28 מליון ל20 מליון? הנה התשובה. היתה ערבות שלו ל5 מליון ש"ח והוא התחייב לעוד 2.5 מליון ולא ישים אתם. ) בניגוד למחשבות ההזויות שלכם מי ששם ערבות שם כסף. רק הוא לא מתכוון שיממשו את הכסף הזה. לכו לבנק תבקשו ערבות של 7.5 מליון ש"ח ותציעו אותה לברקוביץ. תראו באיזה מהירות דמארי וורמוט נשארים....
כתוב שהוא קיבל את ה-5 מיליון חזרה ואלו ערבויות מהעונה האחרונה, לכן הן לא קשורות ל-28 מיליון. בנוסף כתוב שאת הערבויות שהוא היה צריך לשים לעונה הקרובה הוא לא ישים והן מוערכות כ-2.5 מיליון שקלים.
אז השאלה שלי מקודם על התקציב שנעלם שהיה 28 וירד ל-20 וחג'ג' שם ערבויות של 5 מיליון אז לאן נעלמו 3 מיליון התחלפה בשאלה חדשה, אם חג'ג' שם העונה רק 2.5 מיליון לאן נעלמו 5.5 מיליון שקלים?
תראה אני לא "מקורב" להנהלה או ל"מקורבים" את חיים רמון ראיתי אולי פעמים בחיי בנסיבות חברתיות הוא לא יודע מי אני ולא יגיד לי שלום אם יראה אותי ואת עידו חג'ג' לא אזהה ברחוב. להבנתי? הוא פשוט לא משך את הערבות משנה שעברה והבטיח לתת עוד ערבות נוספת של 2.5 מליון. בהחלט יכול להיות שבנה על עליה לליגה הארופאית ושהבין שזה לא יקרה? החליט למשוך את הערבות. זה הקבוצה צריכה להסתדר עם 20 מליון . כל כסף נוסף חייב לבוא מבחוץ. מקדמות כל השטויות הללו כבר אין. אז זה מה שיש. ותבין טוב אתם יכולים לצעוק להוציא הודעות לעיתונות מה שאתם רוצים. איש לא יבוא בגללכם. בהחלט יכול להיות שאתם צודקים וזה אשמתם של רמון וחג'ג'. זה חסר ממשמעות. אנשים נורמאלים עם כסף גדול גם אם הן או הם אוהדים גדולים של הפועל תל אביב לא יכנסו למיטה הזאת כל עוד אצם משתלחים ככה בכל מי שמגיע (גם בעלים וגם שחקנים ומאמנים) ככה מקובל לחשוב ברחוב, שאתם תעשו בלאגן. זה מפחיד אנשים. אבל אם יש כזה? למה הוא לא בא? מה מפריע לו?