תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: העזיבה של חג'ג' ושאר מקורבים
הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:09 
זה כבר נמצא בתוך דיון של 70 עמודים ולדעתי מצדיק דיון חדש.
אני מנסה להסתכל על זה מהצד החיובי והאופטימי, למרות שהתרגלנו כבר להיות פסימים.
במקרה בו חג'ג',ברקוביץ',סחלי שאר מקורבים עוזבים את הפועל, אולי יש סיכוי להציל את העונה הזאת עם זה שיבוא לכאן מאמן (אלי כהן,רוני לוי, העיקר שיהיה מאמן שמבין בכדורגל ולא בובה) ויצליח להשאיר אותנו בליגה למרות הכל עם הסגל שבנו לנו כאן.
בנוסף אם זה אפשרי, שהעמותה תקנה את האחוזים של חג'ג', לא שהעמותה זה איזה משהו טוב אבל אם מתישהו יצוץ איזה רוכש יהיה כאב ראש אחד פחות שהוא יצטרך לדבר איתו.

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 21 יולי 2014, 14:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: העזיבה של חג'ג' ושאר מקורבים
הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
עדיף ללכת לפירוק ולנקות את כל הזבל שנמצא אצלנו.. רמון וכל השאר.
אחרי שיהיו לנו 100% יהיה יותר פשוט למצוא רוכש או לחיות (בדיוק כמו עכשיו) על ההכנסות הטבעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:11 
Adom Bdam כתב:
במקרה בו חג'ג',ברקוביץ',סחלי שאר מקורבים עוזבים את הפועל, אולי יש סיכוי להציל את העונה הזאת עם זה שיבוא לכאן מאמן (אלי כהן,רוני לוי, העיקר שיהיה מאמן שמבין בכדורגל) ויצליח להשאיר אותנו בליגה למרות הכל עם הסגל שבנו לנו כאן.
בנוסף אם זה אפשרי, שהעמותה תקנה את האחוזים של חג'ג', לא שהעמותה זה איזה משהו טוב אבל אם מתישהו יצוץ איזה רוכש יהיה כאב ראש אחד פחות שהוא יצטרך לדבר איתו.

אבל שאתה מסתכל מהצד האופטימי ועושה כל מיני הערכות אתה עובר לחיות בעולם מקביל שבו להפועל יש כסף להביא את המאמנים האלה במקביל לתשלום פיצויים לדומב וברקוביץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:11 
עם איזה כסף העמותה תקנה משהו?

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 21 יולי 2014, 14:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:12 
redrony כתב:
Adom Bdam כתב:
במקרה בו חג'ג',ברקוביץ',סחלי שאר מקורבים עוזבים את הפועל, אולי יש סיכוי להציל את העונה הזאת עם זה שיבוא לכאן מאמן (אלי כהן,רוני לוי, העיקר שיהיה מאמן שמבין בכדורגל) ויצליח להשאיר אותנו בליגה למרות הכל עם הסגל שבנו לנו כאן.

אבל שאתה מסתכל מהצד האופטימי ועושה כל מיני הערכות אתה עובר לחיות בעולם מקביל שבו להפועל יש כסף להביא את המאמנים האלה במקביל לתשלום פיצויים לדומב וברקוביץ?

זה בהנחה שברקוביץ' מתפטר כמו שמדברים, את דומב תמיד אפשר להחזיר למשרת עוזר או איזה שקר כלשהו, רוני לוי ואלי כהן הסכימו לעבוד בתנאים הזוים תחת טביב אז זה לא כזה קלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:23 
הם מבשלים מהלך למכירת חיסול, חג׳ג׳ ורמון חיפשו תירוץ, והם מצאו אותו. עכשיו ימכרו את גילי למכבי, וכל מה שהם יכולים.
לצערי לובין הוא כמו ג׳וק שלעולם לא מתאייד, רמון תאומים נשארים וישארו, ככה שעם על האופטימיות שלי לפירוק ועזיבה של צמד הורסים, הולכים לפירוק מקצועי נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
חג׳ג׳ האיש החזק במועדון והגב הכלכלי עזב.
אוי ואבוי לנו...

טוב מאוד שהטביב לעניים הזה הלך, אני בן זונה אם הוא שם כסף אמיתי ולא ערבויות חוץ מעל אורלנדיץ ועבדורחימי.
יאללה ביי ביי רמון אתה הבא בתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:29 
מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:30 
ציטוט:
מכה קשה להפועל תל אביב. האיש החזק של האדומים, עידו חג'ג', עזב את המועדון, כך נודע לראשונה ל-ONE.

לאחר התלבטויות ארוכות, שיחות עם חיים רמון, מני ויצמן ואייל ברקוביץ' וחברו הטוב אסי דומב, איש העסקים עידו חג'ג' החליט לעזוב את המועדון ומי שמקורב לעידו יודע שבחודש האחרון הוא כבר השלים עם הסיטואציה החדשה ולפיה הוא כבר לא חלק מהבעלים ולא שותף לניהול האדומים.

זה פאקינג רשום בONE אתר הבית של חג'ג', שהוא רצה לעזוב לפני האוהדים רק נתנו לו תירוץ!!!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
חג׳ג׳ האיש החזק במועדון והגב הכלכלי עזב.
אוי ואבוי לנו...

טוב מאוד שהטביב לעניים הזה הלך, אני בן זונה אם הוא שם כסף אמיתי ולא ערבויות חוץ מעל אורלנדיץ ועבדורחימי.
יאללה ביי ביי רמון אתה הבא בתור.

:ROSE:

התקדמות ראשונה מזה שנה שנתיים בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:37 
אם אני אדע בודאות שהקבוצה 100% בבעלות האוהדים, בדומה למודל שקיים בכדורסל - אני אקנה מנייה גם ב-2000 ש"ח ואעשה מנוי.
ולדעתי כמוני יהיו עוד כמה מאות, ועם הכסף הזה יהיה אפשר להעמיד קבוצה שתישאר בליגה ואולי בטעות תגיע לפלייאוף העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:38 
shirman כתב:
אם אני אדע בודאות שהקבוצה 100% בבעלות האוהדים, בדומה למודל שקיים בכדורסל - אני אקנה מנייה גם ב-2000 ש"ח ואעשה מנוי.
ולדעתי כמוני יהיו עוד כמה מאות, ועם הכסף הזה יהיה אפשר להעמיד קבוצה שתישאר בליגה ואולי בטעות תגיע לפלייאוף העליון.

חלום!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:38 
shirman כתב:

צודק.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
אם הנהלת העמותה הנוכחית תנהל את המועדון לא התקדמנו לשום מקום.
לא יודע לאן מתקדמים מפה אבל מייחל שלפחות הפעם נתקדם לאנשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:46 
shirman כתב:

ואז תהיה כמו בכדורסל, קבוצה שאין לה יומרות לזכיה בתארים.
מצטער אני לא רוצה את זה.

העמותה אשמה במצב של הפועל בדיוק כמו חג'ג' רמון וחבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא הבנתי מה חג'ג' רוצה. לפני חודש הוא הודיע שהוא האיש החזק במועדון. בינתיים לאט לאט הבנו שהמצב במועדון הולך להיות הכי גרוע מזה שנים, שהניהול ממשיך להיות כושל, שממונים מקורבים ועוזבים אנשים טובים שעבדו המון שנים במערכת, שהשכונה חוגגת ובנוסף לכל זה הוא גם לא מתכוון להשקיע כסף בקבוצה השנה (שזה היה בסדר גמור במידה והיה אפשר לסמוך עליו שינהל את הכסף שכן קיים בצורה נבונה כי זה בתאכלס כל מה שהקבוצה צריכה). אז אחרי שהאוהדים הבינו את כל זה, כמובן שהחליטו שסוף סוף אחרי שנתיים של ניהול כושל הגיע הזמן להשמיע קצת קולות מחאה על הניהול הזה. מחאה לא אלימה, לגיטימית בעליל.
מישהו יכול להגיד שהמחאה הזו לא היתה נחוצה, אולי אפילו בכמות קצת יותר גדולה של אנשים?

למרות שלדעתי אין ביכלל סיבה להסתבך בלנסות להבין מה לא בסדר בנו. הכל היה מתוכנן.
כמו שרשום באתר הבית של חג'ג', הוא כבר לפני חודש החליט שנמאס לו מהצעצוע הזה שנקרא הפועל ת"א, שהפסיק להכניס לו פירסום חיובי תמורת מינימום השקעה. לכן הוא מצא סיבה מטופשת בשבילה להודיע על עזיבת המועדון, בלי שהשם הטוב שלו יפגע. את הרפש הוא הטיל על האולטראס והצליח להשכיח בכך שנתיים של ניהול כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
shirman כתב:

גם אני. ביטלתי עכשיו את המנוי בשער 2. יש כסף מוכן לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שמנצל את המצב שנוצר על מנת לפנטז על השתלטות מוחלטת של אוהדים על המועדון, דומה בעיני לפלוגות הימין שניצלו את חטיפת והרג הנערים לקריאה נלהבת לבנות עוד ועוד התנחלויות כתשובה למעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:06 
אשכרה. להט משיחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:07 
לא צריך שאוהדים ישתלטו על הקבוצה
צריך למצוא בן אדם אחד עם כסף ורצון להשקיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:11 
ערן כתב:
כל מי שמנצל את המצב שנוצר על מנת לפנטז על השתלטות מוחלטת של אוהדים על המועדון, דומה בעיני לפלוגות הימין שניצלו את חטיפת והרג הנערים לקריאה נלהבת לבנות עוד ועוד התנחלויות כתשובה למעשה.

אל דאגה, גם אם אכן זה יהיה המצב, לא יהיו יותר מעשרות בודדות של חולמים/הוזים. לא תהיה השתלטות, אני בספק אם תהיה התארגנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
לא צריך שאוהדים ישתלטו על הקבוצה
צריך למצוא בן אדם אחד עם כסף ורצון להשקיע

לאו דווקא צריך להתחנן לאיזה אוליגרך עם כסף. צריך בסך הכל בן אדם נטול אינטרסים שינהל את הקבוצה באופן שפוי. בסופו של דבר בעשור האחרון תחת כל ההנהלות רוב תקציב הקבוצה התבסס בעיקרו על הקהל, מכירת שחקנים והכנסות מאירופה. איזה מהבעלים האחרונים באמת שפך מיליונים על הקבוצה? לדעתי יותר כסף יצא מהקבוצה בדמות כל מיני מקורבים שנכנסו בתפקידים שונים ומשונים לניהול הקבוצה מאשר כסף שנכנס מכל אותם בעלים.
בימי מוני הראל עד העונה שהוא הכניס את טביב, הוא הצליח להעמיד קבוצת צמרת ראויה מבלי להכניס את היד לכיס, רק עם ניהול נכון, ויצא כל שנה ברווח תפעולי.
כרגע העמותה ניראת לי כמו הגוף היחיד שמתאים לנהל את העסק בצורה שפוייה ונקייה מאינטרסים. שייצבו את המועדון הזה מקריסה עד שיגיע המשקיע המיוחל על סוס לבן.
כל שנה עם רמון כמנהל היא אסון עבור המועדון הזה עם נזקים לטווח הקצר והארוך שיקח הרבה זמן לתקן.

נערך לאחרונה על ידי unknown בתאריך 21 יולי 2014, 15:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

העמותה לא יכולה לנהל באסטה בשוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

תמשיכו למצוא כל פעם סיבות ותירוצים למה דברים קורים במקום להפנות אצבע מאשימה לגורמים שעושים את הפרובוקציות והבעיות האלימות לקבוצה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העזיבה של חג'ג' ושאר מקורבים
הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
תמשיכו למצוא כל פעם סיבות ותירוצים למה דברים קורים במקום להפנות אצבע מאשימה לגורמים שעושים את הפרובוקציות והבעיות האלימות לקבוצה....

מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:

יש לאולטראס הרבה מאוד דברים לתקן, אבל לייחס להם איזשהי בעיה במועדון זה גובל בטמטום, תסלח לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:23 
עד שלא יגיע הנה בעלים שיעיף את כולם מהפועל בדומה למכבי, לא נגיע לשום מקום.
האולטראס אשם בהרבה דברים, במקרה הזה הוא פשוט הקדים את העתיד.
הריי עם מצב הקבוצה זה היה עניין של זמן עד שכל בלומפילד היה קם על חג'ג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:24 
מזכיר למי ששכח, שהאולטראס קיבלו פה הרבה אש על זה שהם לא עושים כלום נגד ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:25 
Eros Ramazzotti כתב:
red_o כתב:

יש לאולטראס הרבה מאוד דברים לתקן, אבל לייחס להם איזשהי בעיה במועדון זה גובל בטמטום, תסלח לי.

זה בסדר
לא ציפיתי לקבל פה פרחים ומחיאות כפיים
כולם סוגדים להם אבל שוכחים את הנזק שנעשה בגללם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:27 
כמה שאני נגד האולטראס, במקרה הזה הם הצדיקים היחידים. האפס הזה שלא שם שקל, מתערבב עם כל מיני סלבס ומקבל פרסום בחינם על חשבון הגב שלנו כל הזמן מאיים.
מקווה שהיום התחילה תוכנית ההתנתקות שלנו ממחלת הסרטן- חג׳ג׳ תאומים ורמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: