kobster כתב:
red_o כתב:
kobster כתב:
red_o כתב:
chimpfive כתב:
[quote="יובל"] [quote="pokara"] אולי אני תמים אני באמת חושב שצה"ל לא ממש ידע כמה המצב חמור מבחינת המנהרות,
ברור שידעו שישנם מנהרות, אבל לא את ההיקף ועומק הגעתן לישראל (כי אחרת אין לי ספק שכבר היו עושים משהו עם הנושא (כי היי, זה הרי היה נותן כבר מזמן הזדמנות להרוג קצת ערבושים, לא?)
אתה רציני?
תוך יום אחד צה"ל מצא כבר את רוב המנהרות בזכות מודיעין מדויק של השב"כ וחיל המודיעין.
כמה קל אפשר למכור לכם בולשיט. איום חדש עלק.
וגם לקרבות בסג'עייה שאחראיים לרוב האבידות אין ממש קשר למנהרות.
תודה רמטכ״ל על הדיווח
יובל צודק.
הוא לא אבל זה לא ממש משנה.
החשש הוא שהגענו לנקודת אל חזור ואף צד לא יתקפל עכשיו. גם אלוהים לא יעזור במצב הזה.
חבל על הוויכוח.
ממקור ודאי ממישהו שהיה בעמוד ענן אני יכול להגיד לך שצהל יודע כמעט את כל המנהרות של החמאס.
לא בוודאות איפה הפתחים אבל איפה המנהרות עוברות.
לא ב100 אחוז אבל את הרוב הגדול כן.
ולראיה שתוך מספר שעות חשפו כ20 מנהרות.[/quote]
לא כתבתי את זה מעדות שמיעה.
חלק מהלחימה הובילה לאופציות של מודיעין שלא היו לנו לפני כן , ההתעסקות הזו באם היה צריך או לא היה צריך להיכנס מיותרת כרגע כי על כל החלטה משמעותית אפשר לשאול מה היה קורה אם לא. אולי זה שלא נכנסו קרקעית בעמוד ענן נתן לחמאס מוטיבציה להמשיך ולבנות את המנהרות ואת התחושה שישראל מפחדת להיכנס.
אין לזה סוף. כרגע צריך לשאוף להשיג את מה שרצו להשיג כמה שיותר מהר ולצאת משם. אני מקווה שכל היממה האחרונה לא דחפה אותנו יותר עמוק פנימה.
אגב, ההתמודדות האמיתית תהיה אחרי שנצא, עם מה שקורה בחברה שלנו ולמה הפכנו. יהיה הרבה זמן להתעסק בזה.[/quote]
אל תדאג, ימצאו משהו אחר להפחיד איתו את כולם, והטייקונים והחברים שלהם בכנסת ימשיכו לעשוק את כולם.