תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
התבלבלתי. התכוונתי פורוורד. שחקן שישחק לפחות 20 דקות במקום מתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 22:07 
שבתאי יחבס כתב:

יכול להיות שאתה צודק,אבל זה יכול להיות בזבוז כסף וראית שנה שעברה איך העמדה של יותם מיותרת,עדיף להביא גארד זר שיודע גם לשחק 3
הסגל הישראלי צריך להיות נעול ואם היה וכבר מביאים עוד ישראלי אז הייתי חושב על עמדה 5 כמו ביר כץ (לווא דווקא הוא) אבל גם זה לא רלוונטי ועדיף לחסוך לזרים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
שבתאי יחבס כתב:
מה שמאכזב זה שנכתב שמצבת הישראלים התמלאה. ציפיתי לעוד גארד ישראלי.

למה?
סקורר,רביב,גולן ושני זרים לא מספיק?
5 שחקנים מכסים שני עמדות

צור ש. כתב:
שכחת את רום.

ותמיר בלאט גם

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
שבתאי יחבס כתב:

יכול להיות שאתה צודק,אבל זה יכול להיות בזבוז כסף וראית שנה שעברה איך העמדה של יותם מיותרת,עדיף להביא גארד זר שיודע גם לשחק 3
הסגל הישראלי צריך להיות נעול ואם היה וכבר מביאים עוד ישראלי אז הייתי חושב על עמדה 5 כמו ביר כץ (לווא דווקא הוא) אבל גם זה לא רלוונטי ועדיף לחסוך לזרים

יותם היה מיותר כי הוא פשוט היה חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 03:04 
סמל אישי של המשתמש
אסור להביא שום ישראלי נוסף ואני אודהם אם זה יקרה.
רביב יכול לשחק 35 דקות, מתן 30, יונתן 25, סקוורר 20, גולן 10. במקרה הצורך יש פה 120 דקות כשצריך 80 וברור שכל אחד ישחק פחות דקות מהמקסימום שהוא יכול לתת. הסגל הישראלי כבר עכשיו נותן מספיק מרחב תמרון.
כל ישראלי נוסף מעבר לכך שלא יתרום הרבה גם יפגע בהיררכיה (עדיף שחקן שמשחק 10 דקות מאשר שניים שמשחקים 5 דקות) וגם יבוא על חשבון איזה 40-50 אלף דולר מתקציב הזרים (אלא אם הוא שחקן חלש מאוד ואז הוא ייקח 30 אלף) שזה נזק גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
רביב יכול לשחק 35 דקות, מתן 30, יונתן 25, סקוורר 20, גולן 10. במקרה הצורך יש פה 120 דקות כשצריך 80 וברור שכל אחד ישחק פחות דקות מהמקסימום שהוא יכול לתת. הסגל הישראלי כבר עכשיו נותן מספיק מרחב תמרון.
כל ישראלי נוסף מעבר לכך שלא יתרום הרבה גם יפגע בהיררכיה (עדיף שחקן שמשחק 10 דקות מאשר שניים שמשחקים 5 דקות) וגם יבוא על חשבון איזה 40-50 אלף דולר מתקציב הזרים (אלא אם הוא שחקן חלש מאוד ואז הוא ייקח 30 אלף) שזה נזק גדול מאוד.

לא בטוח שמתן יכול 30

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 10:35 
יובל כתב:

צריך עוד שחקן שיכול לשחק בעמדה 4. יותם נתן את זה חלק מהזמן.
שוכחים את הממשחקים בשנה שעברה שבסוף הרבע הראשון כל אחד מ-3 הגבוהים היה עם 2 עבירות ובזאת המשחק נגמר?
מתן הוא אופציה כ-4 רק בשעת הדחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 10:39 
יש פה כמה אנשים שנפלו על השכל וחושבים שצריך לבנות סגל של 15 שחקנים שלכל עמדה יש שלושה תחליפים. תרגיעו, הכל יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
rona כתב:
יובל כתב:

שוכחים את הממשחקים בשנה שעברה שבסוף הרבע הראשון כל אחד מ-3 הגבוהים היה עם 2 עבירות ובזאת המשחק נגמר?

בשביל זה אפשר להביא גארד זר שיוכל לתת דקות בעמדה 4. רק באשכול הזה יש מספיק דוגמאות לשחקנים כאלה.
בטח שלא צריך לקצץ חלק נכבד מתקציב הזרים כדי להחתים שלושה שחקנים כולל שני ישראלים בעמדה 4, רק בשביל שאם הגבוהים ייקלעו לבעיית עבירות אז יהיה את מי להכניס.
ויותם לא שיחק בעמדה 4 כמעט אף פעם. אדלשטיין נתן כמעט תמיד למתן לשחק שם ולא ליותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 11:03 
יובל כתב:
rona כתב:
יובל כתב:

בשביל זה אפשר להביא גארד זר שיוכל לתת דקות בעמדה 4. רק באשכול הזה יש מספיק דוגמאות לשחקנים כאלה.
בטח שלא צריך לקצץ חלק נכבד מתקציב הזרים כדי להחתים שלושה שחקנים כולל שני ישראלים בעמדה 4, רק בשביל שאם הגבוהים ייקלעו לבעיית עבירות אז יהיה את מי להכניס.
ויותם לא שיחק בעמדה 4 כמעט אף פעם. אדלשטיין נתן כמעט תמיד למתן לשחק שם ולא ליותם.

מישהו כמו פאלמר או קנדי?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 11:21 
אסור להביא עוד ישראלי, חבל על הכסף וחבל על הדקות (מה גם שאין באמת אופציות טובות). שאחד הזרים יוכל לתת דקות כ-4 והכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 11:24 
ג'יימס מייז חתם בברינדיסי והוא יורד מהרשימה.
בנימון תפר היום 17 נקודות ו-15 ריבאונדים בוגאס. Just saying.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 11:28 
ראיתי את בנימון בלילה, מותק של שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 11:33 
ברגר כתב:
ראיתי את בנימון בלילה, מותק של שחקן

לגמרי. גם שחקן מצוין גם ילד טוב. היה הכוכב הבלתי מעורער של הקונפרנס שלו ועדיין שחקן שעובד קשה בהגנה ובריבאונד.
יכול להיות שיחוק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
ממה שראיתי את בנימן הוא שחקן עם כישרון מיוחד. סייז של גבוה אמיתי בליגה שלנו עם יכולות של גארד, שומר טוב וריבאונדר מדהים שלא קיבל התייחסות רק בגלל הקונפרנס הבינוני שבו הוא שיחק. באירופה הוא יכול להיות סקורר גדול, אבל אני מניח שעכשיו בעקבות ההופעות בליגת הקיץ הוא ימשוך הרבה יותר עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 11:49 
בנימון מפלצת, לא ראיתי אותו בקולג' אבל אני זוכר אותו מהטורניר של פורטסמות' שהוא מאוד הרשים בו. האיש הגיע 8.3 פעמים במשחק לקו בעונת הסניור שלו שזה מעיד על סופר סקורר.

חבל על מייז, מעניין שהוא קיבל חוזה כזה בברינדיסי אחרי שלא שיחק באירופה כבר הרבה זמן ושנה שעברה כמעט לא עשה עם עצמו כלום חוץ מאיזה כמה חודשים בפיליפינים. שנה שעברה לא היו עליו קופצים בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 11:52 
Fez כתב:
בנימון מפלצת , לא ראיתי אותו בקולג' אבל אני זוכר אותו מהטורניר של פורטסמות' שהוא מאוד הרשים בו. האיש הגיע 8.3 פעמים במשחק לקו בעונת הסניור שלו שזה מעיד על סופר סקורר.

חבל על מייז, מעניין שהוא קיבל חוזה כזה בברינדיסי אחרי שלא שיחק באירופה כבר הרבה זמן ושנה שעברה כמעט לא עשה עם עצמו כלום חוץ מאיזה כמה חודשים בפיליפינים. שנה שעברה לא היו עליו קופצים בלשון המעטה.

וכמובן שהכינוי שלו בקולג' היה benimonster. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
יותם שיחק ארבע לדעתי רק בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 14:39 
אגב עוד שחקן שאני חושב שיכול להתאים זה ג'ורדן תיאודור.
נתן שנתיים לא רעות בכלל בטורקיה (בעונה האחרונה ירד ליגה יחד עם מייקל "קרדניז" רייט אהובנו).
במידה רבה מזכיר את טייריס רייס. נמוך, מהיר בטירוף, אגרסיבי מאוד בחדירה עם קליעה די חשודה כמו שהפין נוהג להגיד.
מצד שני, בדומה לרייס, הוא שחקן של משחקים גדולים שאף פעם לא בורח מאחריות, מה גם שהוא טוב בפיק אנד רול ועם עודד אתה חייב רכז כזה.
בעיני יכול להתאים בתנאי שנביא עוד סווינגמן כמו שדובר עם קליעה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 15:52 
הוקיץ' כתב:
אגב עוד שחקן שאני חושב שיכול להתאים זה ג'ורדן תיאודור.
נתן שנתיים לא רעות בכלל בטורקיה (בעונה האחרונה ירד ליגה יחד עם מייקל "קרדניז" רייט אהובנו).
במידה רבה מזכיר את טייריס רייס. נמוך, מהיר בטירוף, אגרסיבי מאוד בחדירה עם קליעה די חשודה כמו שהפין נוהג להגיד.
מצד שני, בדומה לרייס, הוא שחקן של משחקים גדולים שאף פעם לא בורח מאחריות, מה גם שהוא טוב בפיק אנד רול ועם עודד אתה חייב רכז כזה.
בעיני יכול להתאים בתנאי שנביא עוד סווינגמן כמו שדובר עם קליעה טובה.

וואי רק לא הוא, לא סובל אותו... גמד נגר ומעצבן. ראיתי אותו הרבה ואני מאוד לא אוהב אותו, בכלל לא אוהב שחקנים בסגנון הזה.
מי שהוא ההתגלמות של מה שאני אוהב בגארדים זה ג'רל מקניל מהרשימה - קומבוגארד מגוון עם משחק פיזי וחכם, טכניקה, שחרור נקי, craftiness בחדירות ויכולת סיום מתחת לטבעת. קלאסה דה לה קרלון בראון. תיאודור זה בדיוק הכיוון ההפוך.

אם כבר טורקיה, דוקא בליגה הטורקית השניה שנה שעברה שיחק כמה משחקים בסוף העונה שחקן בשם צ'ארלס רודס שאני מאוד אוהב. גבוה קלאסי לליגה שלנו, 2.04 חזק ואגרסיבי עם יד מחצי מרחק, סקורר מצוין ששיחק בשנים האחרונות בעיקר בדרום קוריאה וקצת בטורקיה, היה אמור להיות שחקן הרבה יותר משמעותי באירופה ממה שיצא בפועל בשל ניהול קריירה לא טוב. לדעתי קבוצה שתביא אותו בארץ תעשה שיחוק רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 16:22 
אין ספק שאלגנטי הוא לא והמשחק שלו זה בערך ההיפך המוחלט ממה שהתרגלנו עם קרלון אבל גם אי אפשר להכחיש את האפקטיביות שלו.
לפני שנתיים בעונת הרוקי שלו שיחק באנטליה עם רון לואיס וג'רמרו דייווידסון ונתן 16 נקודות ו-6 אסיסטים למשחק.
גם רביב מעולם לא היה כוס התה שלי אבל בסופו של דבר שחקנים עם האופי הזה מנצחים משחקים.

רוצה שחקן יותר אלגנטי וחכם? קאם לונג.
שיחק באולם בליגה הגרמנית עונה שעברה (נדמה לי שגודס החליף אותו) וגם ביורוקאפ.
לא אתלט גדול אבל שחקן התקפה טכני, אינטליגנטי ושקול מאוד עם קליעה טובה מכל הטווחים וקבלת החלטות טובה.
אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2014, 16:52 
הוקיץ' כתב:
אין ספק שאלגנטי הוא לא והמשחק שלו זה בערך ההיפך המוחלט ממה שהתרגלנו עם קרלון אבל גם אי אפשר להכחיש את האפקטיביות שלו.
לפני שנתיים בעונת הרוקי שלו שיחק באנטליה עם רון לואיס וג'רמרו דייווידסון ונתן 16 נקודות ו-6 אסיסטים למשחק.
גם רביב מעולם לא היה כוס התה שלי אבל בסופו של דבר שחקנים עם האופי הזה מנצחים משחקים.

רוצה שחקן יותר אלגנטי וחכם? קאם לונג.
שיחק באולם בליגה הגרמנית עונה שעברה (נדמה לי שגודס החליף אותו) וגם ביורוקאפ.
לא אתלט גדול אבל שחקן התקפה טכני, אינטליגנטי ושקול מאוד עם קליעה טובה מכל הטווחים וקבלת החלטות טובה.
אחלה שחקן.

עכשיו בהחלט קלעת לטעם שלי :SMOKE:
לונג שחקן תענוג, אבל לא למחירים שלנו. כבר שנתיים שחקן יורוקאפ לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 06:11 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/236754.html

משהו ראה אותו משחק?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:37 
יובל כתב:
rona כתב:
יובל כתב:

אז המסקנה היא שאנחנו מחפשים 2 גבוהים. גארד ושחקן שיכול לשחק בעמדה 1-4 - בהצלחה.
צריך עוד גבוה גם לאימונים. בשנה שעברה היה לנו את יוני ניר למקרי קצה. אולי אם יונתן מור ישב על הספסל זה יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:41 
rona כתב:
יובל כתב:
rona כתב:
יובל כתב:

אז המסקנה היא שאנחנו מחפשים 2 גבוהים. גארד ושחקן שיכול לשחק בעמדה 1-4 - בהצלחה.
צריך עוד גבוה גם לאימונים. בשנה שעברה היה לנו את יוני ניר למקרי קצה. אולי אם יונתן מור ישב על הספסל זה יספיק.

למה עמדה 1-4? שני גבוהים,גארד 2-3 שיידע גם לתת כמה דק' בעמדה 4 ועוד גארד
ולגבי יונתן מור אני מקווה שהוא יעשה כרטיס כפול ולא חושב שהוא יקבל דקות משמעותיות

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 21 יולי 2014, 14:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 14:42 
הקבוצה תיבנה ככה: עמדות 1-2: גארד זר, רביב לימונד, סקוורר גארד זר (ספסל), גולן גוט
עמדה 3: מתן נאור, בעמדה הזו ישחק לעתים הגארד הזר מהספסל (למשל חמישייה של: רביב, זר, זר, יהונתן וגבוה זר) ולעתים גולן גוט.
גבוהים: שני זרים פלוס יהונתן. כשלעתים גם מתן יוכל לשחק בעמדה 4 בהרכבים נמוכים. אני מניח ששני הגבוהים יהיו 4 לכיוון ה-5, ולא פורוורדים רכרוכיים כמו ג'סטין הארפר.
סה"כ סגל בכיר של תשעה: ארבעה זרים, ארבעה ישראלים מנוסים (מתן, רביב, יהונתן, סקוורר) ישראלי צעיר - גולן גוט. והשלמת סגל של יונתן מור, רום גפן ועוד צעיר שיובא (נניח תמיר בלאט כזה)
אם יובאו זרים טובים תהיה קבוצה טובה. ישראלים טובים יש מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:05 
אלכס אקר שוחרר מלימוז' שעכשיו רוצה את ג'מאר סמית אקס גליל (שאותו החליף בבאמברג... קרלון בראון).
אני משער שגם היום הוא מעבר ליכולות הכספיות שלנו (הכוונה לאקר) אבל אולי בכל זאת? הוא בכל זאת בצד היורד של הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:11 
מתי היה לאלכס אקר צד עולה לקריירה?
אני זוכר אותו בתור הבטחה גדולה שמעולם לא קיימה.
היה מועמד למכבי ולא הגיע. באולימפיאקוס היה גרוע. וגם בברצלונה היה גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 15:21 
בוא לא נגזים. הוא היה שחקן של דאבל פיגרז באולימפיאקוס כשהיא הייתה הקבוצה הכי גדולה באירופה.
האכזבה ממנו הייתה כי ציפו ממנו להיות פארקר הבא וזה לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2014, 17:30 
יש לי הרגשה שהזר שיגיע יהיה יותר 3 מ-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: