תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 10:55 
לומר שהוא לא הרכז הכי טבעי, זה לדעתי אנדרסטייטמנט גדול מאד.

הוא ולימונד אחד ליד השני זה לטעמי מתכון לבלגן אדיר לטעמי, ואני באמת לא חושב שהוא יהיה בחירה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
בנוהל, מפנטז על קו קדמי של פאוור פרוורד וסנטר מאסיבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
גם קרלון בראון לא היה רכז, אז מה?
סטיט אחלה שחקן במחיר סביר (אם זה אכן 100 אלף), מכיר את הליגה והקבוצה. למה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 11:57 
רדנקו אני לא חולק עליך לגמרי, אבל לדעתי הכי גרוע זה לקחת איזה "רכז טהור" כזה שלא יודע לשים את הכדור בסל בשם "קבלת ההחלטות" (מהאנשים שהביאו לכם את וינסנט קאונסיל). כל הקונספט הזה הוא די פשיטת רגל והרוב הגדול של השחקנים שהגיעו לארץ עם טייטל כזה היו נפילה. גארד זר חייב חייב לדעת לייצר ולהיות סקורר, ובדרך כלל זה אומר להתפשר קצת על קבלת ההחלטות. גם טייריס רייס במכבי זה שחקן שמחזיק כדור ביד יותר מדי זמן, קצת מכריח דברים, קבלת החלטות שנויה במחלוקת וכו'. אבל הוא שם את הכדור בסל ברגעים מכריעים ומנצח משחקים גדולים הבן זונה... מה לעשות. בשביל זה הוא הולך לקבל 2.5 מיליון דולר בעונה הקרובה. זה סוג הגארד שצריך ללכת עליו לדעתי וכל הנושא הזה של "ליד לימונד" הוא קצת אוברייטד (גם קרלון לא היה "אמור" להיות שילוב טוב עם לימונד וזה היה שילוב הכי טוב בליגה).

בשורה התחתונה סטיט מניה בטוחה יחסית, ובטח בימים כאלה של חוסר שקט שלא קל להביא שחקנים חדשים לארץ הוא אחלה אופציה. תביא לידו וליד רביב 2-3 יותר קבוצתי ואינטליגנטי (כמו וויבר או קנדי) וזה בובה של קו אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 12:06 
אני ממש לא חושב שצריך רכז טהור. אבל אני גם לא חושב שצריך לקחת שחקן שבשם הסקורינג פשוט מחרב את המשחק לרוב השחקנים שלידו שצריכים לעמוד ולראות אותו חושב מה לעשות ואח"כ לוקח החלטה רעה.

אני חושב שחוץ מהגנה נפלאה ויכולת מוגבלת לסיים מתחת לסל (כשהוא לא נכנס עם הראש בקיר למקומות שאי אפשר לעבור בהם), אין בדמונטז משהו שאני אוהב, ואני בטוח שבמחיר שהוא יעלה היום אפשר להביא שחקן טוב בהרבה לקבוצה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 12:39 
זה שאפשר להביא יותר טוב זה בטוח. השאלה אם זה סביר. בסוף הכל שאלה של סיכון מול תועלת אפשרית.

רכזים/קומבוגארדים חדשים שהגיעו לליגה (לא כולל מכבי) שנה שעברה בשלוף: קוביאן, נואלס, בוינטון, ג'ראלד רובינסון, ריינולדס, דבין ווייט, ברייאן הופקינס, דוואן רובינסון, ואנדר בלו.
כמה מהם יותר טובים מסטיט? רק ריינולדס. שני הרובינסונים סקוררים טובים אבל אפילו יותר שכונתיים מסטיט והייתי לוקח את דמונטז לפניהם בלי לחשוב פעמיים.

כך שאני לא חושב שהסיכוי להביא שחקנים יותר טובים ממנו הוא עד כדי כך גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 13:05 
לגבי אוואנס. אני מניח שהכוונה היא להחתים אותו בשכר של 70-75 אלף דולר. מה שייאפשר מצב ששלושת הזרים האחרים יעלו 90-100.
העניין הוא כזה: האם ב70 אלף דולר כדאי ללכת על שחקן מוכר, מחובר למועדון, אינטיליגנט, עם חסרונות, או להביא מישהו פחות מוכר. או שיש אפשרות אחרת - שכל אחד מארבעת הזרים יהיה זול יותר.
לדעתי להחתים את אוואנס במצב הזה זו החלטה נכונה. הוא לא שחקן מבריק, אבל הוא שחקן אינטיליגנטי, משקיען, קבוצתי. הוא פיק אנד רולר טוב (ובעונה שעברה בכלל לא ניצלו את זה), הוא מסיים טוב מתחת לסל, ואין לו אגו. יש לו גם המון חסרונות כמובן. אבל אני לא שוכח שבעונה שעברה הוא עשה ממוצעים של 10 נק' ו7 ריב' מבלי שקיבל כמעט כדורים. לדעתי עם הפעלה נכונה אין סיבה שלא יעשה 12-14 נק' למשחק ובאחוזים טובים.
לידו אני חושב שצריך להביא שחקן גבוה שהוא סקורר וריבאונדר מתחת לסל. וזה לא כל כך משנה אם השחקן הזה יהיה 4 או 5.
לגבי קו החוץ - לא פוסל בכלל את סטיט, למרות חסרונותיו. אבל אני חושש מהקליעה שלו מבחוץ. אסור להפועל להיות כ"כ נחותה בקליעה מבחוץ כמו בעונה האחרונה.
אגב, אני לא מבין את ההתלהבות מדיג'יי קנדי. אני ממש לא התלהבתי ממה שראיתי ממנו בחולון. אבל אולי לא ראיתי מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
בעונה האחרונה היה לסטיט אותו אחוז שלשות כמו קרלון.
ואני מסכים עם פז - תמיד אפשר יותר טוב, אבל מבחינת סיכון/תועלת סטיט הוא אחלה רכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 13:22 
חשוב לציין ולקחת בחשבון שאוונס הוא שחקן צעיר שעם עבודה נכונה יכול מאוד להשתפר.
אני מאוד אשמח אם המו"מ יצליח והוא ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 13:27 
לגבי סטיט - צריך לזכור שהוא שומר טוב מאוד. איתו ועם מתן ורביב וסקוורר מהספסל יכול להיות קו אחורי עם הגנה מאוד טובה. גם אוונס שומר טוב, כולל על שחקנים נמוכים. וזה משהו שאני מאוד אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 13:46 
purvis short כתב:
לגבי אוואנס. אני מניח שהכוונה היא להחתים אותו בשכר של 70-75 אלף דולר. מה שייאפשר מצב ששלושת הזרים האחרים יעלו 90-100.
העניין הוא כזה: האם ב70 אלף דולר כדאי ללכת על שחקן מוכר, מחובר למועדון, אינטיליגנט, עם חסרונות, או להביא מישהו פחות מוכר. או שיש אפשרות אחרת - שכל אחד מארבעת הזרים יהיה זול יותר.
לדעתי להחתים את אוואנס במצב הזה זו החלטה נכונה. הוא לא שחקן מבריק, אבל הוא שחקן אינטיליגנטי, משקיען, קבוצתי. הוא פיק אנד רולר טוב (ובעונה שעברה בכלל לא ניצלו את זה), הוא מסיים טוב מתחת לסל, ואין לו אגו. יש לו גם המון חסרונות כמובן. אבל אני לא שוכח שבעונה שעברה הוא עשה ממוצעים של 10 נק' ו7 ריב' מבלי שקיבל כמעט כדורים. לדעתי עם הפעלה נכונה אין סיבה שלא יעשה 12-14 נק' למשחק ובאחוזים טובים.
לידו אני חושב שצריך להביא שחקן גבוה שהוא סקורר וריבאונדר מתחת לסל. וזה לא כל כך משנה אם השחקן הזה יהיה 4 או 5.
לגבי קו החוץ - לא פוסל בכלל את סטיט, למרות חסרונותיו. אבל אני חושש מהקליעה שלו מבחוץ. אסור להפועל להיות כ"כ נחותה בקליעה מבחוץ כמו בעונה האחרונה.
אגב, אני לא מבין את ההתלהבות מדיג'יי קנדי. אני ממש לא התלהבתי ממה שראיתי ממנו בחולון. אבל אולי לא ראיתי מספיק.

בעיקרון מסכים לגבי אוונס.
ראיתי את קנדי בכל המשחקים בסדרה מול ירושלים והוא היה ענק בכל אחד מהם, הכי טוב בשתי הקבוצות חוץ מברייסי רייט. הוא שחקן שחקן וגם אוהדי חולון יגידו לך את זה, מאוד מוערך שם ובגלל זה הופתעתי שהביאו זר על העמדה שלו. אולי אתה זוכר אותו מהמשחק מולנו שהיה כמה ימים אחרי שהוא נחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 14:00 
גם אני חושב שלהשאיר את ג'וש תהיה החלטה טובה
אם כל המגבלות ההתקפיות שלו,הוא קפיץ אנושי ושומר מעולה וכמו שאמרו כאן מעבר לכדורסל הוא אדם מאוד אינטלגנטי,צבעוני ומרגש
ומה גם שלקראת סוף העונה (בערך מאז רוממה הראשון) הוא קולע יותר ובסדרה מול אילת קלע 13.5 נק
ואם זה יכול לפנות עוד כסף לשאר הזרים אז אין לי בעייה ואשמח שישאר בעלות סבירה של 70-75 אף דולר,למרות שאני מסכים שזה לא עמדה שצריך לחסוך עליה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
האמת שאוונס לא שחקן הגנה כזה טוב. כשאדלשטיין נתן לו לשמור על גארדים הוא עשה עבודה מצוינת בזכות האתלטיות שלו, אבל זה אספקט די שולי לגבוה (וזה גם לא עזר ברוב הפעמים כי הקבוצות פשוט דחפו את הכדור לגבוה שלהם שקיבל גארד בצבע). בכל הקשור להגנה בצבע, חטיפות, חסימות, ריבאונד הגנה, שביחד מהווים משקל הרבה יותר גדול, הוא די בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
רכזים טהורים אפשר למצוא ביוגוסלביה של שנות ה90 מכיוון ששניהם לא קיימים אז אפשר לשכוח מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 14:35 
צריך רק להזכיר שתקציב הזרים עליו דובר השנה הוא 380-400 אלף דולר.

אם מחתימים את אוונס ב-70-75 זה משאיר מאה-מאה וקצת לזרים האחרים.

זה בכלל לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 14:35 
דובראש כתב:
רכזים טהורים אפשר למצוא ביוגוסלביה של שנות ה90 מכיוון ששניהם לא קיימים אז אפשר לשכוח מזה

שמענו עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 14:38 
אוונס לא שחקן הגנה טוב במיוחד על גבוהים ונוטה לכנס לבעית עבירות מהר מאד.

אם נוסיף לזה את היותו ריבאונדר בינוני ביותר ואת העובדה שאולי יצטרך לשחק ליד יונתן, זה עשוי ליצור עבורנו בעיה לא קטנה בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
צריך רק להזכיר שתקציב הזרים עליו דובר השנה הוא 380-400 אלף דולר.

אם מחתימים את אוונס ב-70-75 זה משאיר מאה-מאה וקצת לזרים האחרים.

זה בכלל לא מעט.

על התקציב הזה דובר לפני שעשו מאמץ להביא את קטש, השאירו את יונתן למרות ההצעות שהיו לו ולפני ההודעה על העיכוב בפתיחת האולם. לא בטוח שתקציב הזרים לא ירד לאיזור ה-85, 90 אלף לזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 15:07 
צודק. בהחלט יכול להיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 15:36 
רדנקו כתב:
אוונס לא שחקן הגנה טוב במיוחד על גבוהים ונוטה לכנס לבעית עבירות מהר מאד.

אם נוסיף לזה את היותו ריבאונדר בינוני ביותר ואת העובדה שאולי יצטרך לשחק ליד יונתן, זה עשוי ליצור עבורנו בעיה לא קטנה בהגנה.

רוב הדברים שאתה אומר גם על ג'וש וגם על סטיט הם נכונים פחות או יותר, אבל צריך לזכור דבר אחד חשוב: מאוד קל לנתח את החסרונות של שחקנים שכבר שיחקו אצלך, ומאוד קל להתעלם מהחסרונות האלה אצל מועמדים שעדיין לא שיחקו אצלך. אצל שחקן ששיחק אצלך כבר ראית את כל החסרונות, אתה יודע למה הוא מסוגל לטוב ולרע. שחקן מבחוץ תמיד נראה הרבה יותר "מושלם" ו-"פוטנציאל" ומעורר כל מיני פנטזיות.

זה משהו מאוד טבעי שקורה גם אצלי, ולדעתי הרבה מאמנים וקבוצות נופלים ברשת הזאת כל שנה. הכי קלאסי זה ארז שויתר על אדריאן יוטר בשביל כל מיני "כישרונות" מהמכללות עם "אפסייד", או על דיימון סימפסון בשביל ג'סטין הארפר וכו'. ולא חסרות דוגמאות.

נכון שג'וש זה לא יוטר ולא סימפסון, אבל שוב צריך לשאול כמה גבוהים חדשים הגיעו לליגה בשנה שעברה באיזור המחיר של ג'וש והיו יותר טובים ממנו? ממש ממש מעט, ולעומת זאת היו הרבה מאוד נפילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
יחסית לכסף שג'וש הרוויח הוא בהחלט נתן תפוקה מאוד יפה (היו כאלה במחיר שלו בכלל?), ואם היינו נשארים סביב אותו תקציב זרים או קצת יותר היה צריך להשאיר אותו בלי שאלה. אבל כשיש יותר כסף לא צריך לחסוך על עמדה כל כך חשובה. בעוד 15-20 אלף אפשר להביא את מרכוס דאב, שגם ממנו יודעים בדיוק מה מקבלים, רק שבמקרה שלו מקבלים הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 15:49 
הפועל וגליל במעקב צמוד אחרי
ציטוט:
ראיון בראון, רוקי שמשחק בליגת הקיץ של ה-NBA במדי שארלוט והגיע מאוניברסיטת מיאמי, מועמד להצטרף להפועל תל אביב או לגלבוע/גליל. שני המועדונים שמו עין על הגארד בן ה-23 (1.98 מ'), שקלע הלילה 16 נקודות ב-20 דקות משחק בלאס וגאס.

בעונה החולפת, במדי מיאמי במסגרת ה-NCAA, קלע ראיון בראון 15.5 נקודות בלמעלה מ-35 דקות של משחק, בתוספת של 2.3 אסיסטים בממוצע. בהפועל ת"א מחפשים כעת שחקנים זרים, לאחר שמצבת הישראלים התמלאה.

מישהו מכיר? הוא רכז או יותר קומבוגארד כמו קרלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
ראיון בראון
ראיון בראון
Bionic Man
יאללה ראיון בראון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:36 
לא רכז ולא קומבו, 2-3 לכיוון ה-3. לא מוביל כדור בכלל, בעיקר קלעי ממה שאני מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

החתמה לעניין לטעמך ? איך הרמה שלו אם אתה מכיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:44 
לא ראיתי אותו כמעט חוץ מכמה תקצירים פה ושם אבל מהמעט שהתרשמתי לא מדובר במשהו מדהים.
אתלט מצוין, קלע לא רע וזהו בערך.
אני לא אנטי רוקיז כמו פז אבל אני כן חושב שהסיכונים שם הם גדולים וצריך לבחור בפינצטה. אותו לא הייתי בוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
מה שמאכזב זה שנכתב שמצבת הישראלים התמלאה. ציפיתי לעוד גארד ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 17:45 
אדום שרוף100 כתב:
Fez כתב:

החתמה לעניין לטעמך ? איך הרמה שלו אם אתה מכיר?

אם יחתום אני אראה משחקים מלאים שלו ואחליט... הקולג' שלו היה מאוד טוב לפני שנתיים ואז סיימו שם איזה 5 סניורים בכירים (כולל שיין לרקין שנבחר 18 בדראפט) ובראון נשאר די לבד, המספרים שלו כמובן עלו מאוד אבל הקולג' נהיה חלש.
סה"כ אני יודע שהוא לא מוערך מדי בארה"ב, לא קיבל תשומת לב מיוחדת מקבוצות NBA ונניח בדירוג הסניורים של דראפטאקספרס הוא מקום 96 שזה מאוד נמוך (בערך המיקום של קאונסיל שנה שעברה). כך שמבחינת קאליבר הוא לא שחקן שנחשב בקאליבר גבוה. גם מבחינת סגנון ממה שאני מבין עליו אני לא מאוד מתחבר, הוא לא מוביל כדור ולא חודר גדול אלא בעיקר מתבסס על הקליעה (שבשנתיים האחרונות היא לא באחוזים טובים), צריך שיעבדו בשבילו.
כל זה לא בהכרח אומר אם הוא טוב או לא, אבל כמו שהוקיץ' אמר אם כבר מביאים רוקיז (שאני בעיקרון נגד) צריך באמת באמת לבחור בפינצטה ולא להביא קאונסילים. שחקן הרבה יותר מבטיח ומוכשר מהקולג' של בראון (דורנד סקוט) עשה השנה שנת רוקי בקבוצת תחתית בספרד והיה שם כישלון קולוסאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 21:00 
שבתאי יחבס כתב:
מה שמאכזב זה שנכתב שמצבת הישראלים התמלאה. ציפיתי לעוד גארד ישראלי.

למה?
סקורר,רביב,גולן ושני זרים לא מספיק?
5 שחקנים מכסים שני עמדות

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 18 יולי 2014, 21:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 21:01 
שכחת את רום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: