תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 20:14 
בהנחה שאנחנו הולכים על זרים בעמדות 1, 2-3, 4 ו-5, הרי כמה המלצות. הפאוור פורוורדים הם בכוונה לכיוון ה4-5 כי זה לדעתי הכיוון שאנחנו צריכים ללכת עליו ליד שולדבראנד (לא על רכיכה סטייל הארפר).
אין כל כך חשיבות לסדר.

רכזים:

די בוסט – רכז אמיתי עם ראיית משחק מצוינת, שגם יודע לעשות נקודות במגוון דרכים. בעונת הרוקי שלו שיחק בבודוצ'נוסט יחסית בהצלחה, ושנה שעברה נתן עונה מרשימה בדי ליג (15 נק', 8.5 אס', 6 ריב'), אבל שיחק לאחרונה בונצואלה ולא כל כך הלך לו שם. אני חושב שאפשר יהיה להשיג אותו במחיר סביר. הוזכר כמועמד אלינו עונה שעברה לפחות בתקשורת.

טו הולוויי – סקורר מטורף שדופק מספרים בכל מקום שהוא מגיע אליו. אגרסיבי מאוד, חודר אדיר, מגיע המון לקו. גם שומר, גם קולע מבחוץ, גם ווינר. שחקן שחקן. שנה שעברה נתן 17 נק' למשחק בליגה הבלגית, הקבוצה שלו היתה בקשיים כלכליים ועבר לונצואלה ואז לפורטו ריקו (אחלה כסף יש שם) עם מספרים מטורפים גם כן. שחקן שיכול תוך כמה שנים להגיע לרמות הגבוהות באירופה, אבל עד אז אפשר אולי להשיג אותו.

ג'רל מקניל – שחקן שאני מאוד מאוד אוהב, כוכב גדול בדי ליג שלא מיצה את עצמו באירופה מכל מיני סיבות. גארד 1.90 אתלטי וחזק, עם מוטת ידיים של פורוורד, קלעי טבעי מכל טווח וגם מוסר מצוין. שנה שעברה הוא ניסה את מזלו בכסף הגדול של סין אבל לא כל כך הלך לו וחזר לדי ליג, לדעתי בעונה הקרובה הוא יחזור לאירופה וההימור שלי שהפעם בגדול.

מליק וויינס – מהגארדים האלה שמאוד אוהבים באירופה עכשיו, סוג של טייריס רייס. שחקן מהיר בטירוף שעובר את כל הפרקט לפני שאתם מספיקים להגיד "זוראב מנטשאשווילי", וגם חזק מספיק כדי לסיים מתחת לטבעת. על סף הבלתי עציר בהתקפה, ושיפר מאוד גם את הקליעה מחצי מרחק ומבחוץ. קצת בזבז את השנתיים האחרונות מאז שיצא מהקולג', חייב לצאת לאירופה וגם כן שחקן שלדעתי יכול להגיע לרמות הכי גבוהות ביבשת.

דמונטז סטיט – למיטב הבנתי הוא לא ממשיך בקבוצה שלו בבלגיה למרות שבסופו של דבר נתן עונה מצוינת. השחקן הכי טוב שלהם הוא גם כן רכז והם לא באמת צריכים שני רכזים זרים, אז למעשה הם החתימו לעונה נוספת את כל הזרים שלהם חוץ ממנו. לא יודע מה מצב ההצעות שלו מבחינה כספית אבל הייתי מחזיר אותו בלי לחשוב פעמיים. הוא משתפר משנה לשנה ואני אוהב אותו מאוד.

סווינגמנים:

קייל וויבר - כישרון גדול שנבחר 38 בדראפט 2008 ואיכשהו הדרדר עד לקבוצת מרכז טבלה בליגה השניה באיטליה בעונה שעברה. גארד גבוה מאוד (1.98) שיכול לשחק בשלוש עמדות, מוביל כדור כמו רכז, חכם מאוד, קולע מבחוץ, שומר, ריבאונדר מצוין לעמדה (7.8 ריב' באיטליה עונה שעברה) ואיכשהו הוביל את הליגה השניה באיטליה אפילו בחסימות (מעמדת הגארד!). יכול להיות גניבה גדולה.

מרדי קולינס – עוד מוביל כדור גבוה ובמקרה שלו מה שבולט זה גם הכוח הפיזי ומוטת הידיים, בארץ יכול לשמור על מספרי 4 בלי למצמץ ויש לו יתרון אדיר בפוסט אפ על גארדים בהתקפה. בעונות האחרונות גם שיפר את הקליעה מבחוץ שהיתה החלק החלש שלו. אמנם סיים את העונה שעברה בתור המחליף של אייסי לואו באולימפיאקוס, אבל לפני זה היה מועמד לחצי מהקבוצות בארץ בערך. זכור לטובה מהתקופה שלו כאן באשדוד.

דאנדרה ליגינס – גם כן בקטגוריית מובילי הכדור הגבוהים. 1.98 עם ידיים ארוכות ושליטה בכדור של גארד, קלעי מצוין מבחוץ ותותח הגנה. בחירה 53 בדראפט 2011 אבל נראה שאיבד סיכוי ב-NBA וזה הזמן שלו לצאת לאירופה. די מרשים בליגת הקיץ, כך שעשוי לקבל הצעות יותר מעניינות.

דיג'יי קנדי – אחד השחקנים האהובים עלי בליגה שנה שעברה, אמנם פחות מוביל כדור מהקודמים אבל גם כן שחקן פיזי ומגוון מאוד. שחקן קבוצתי וחכם עם הגנה מצוינת אבל במקביל גם סקורר עם אחד על אחד יעיל ברמת הליגה שלנו. לדעתי חולון עשו טעות שויתרו עליו והלוואי שנוכל להביא אותו.

ביל ווקר – שחקן שהיה כבר למעשה שחקן NBA לגיטימי אבל הפציעות די גמרו לו את החלום. את השנתיים האחרונות הוא מבלה בין הדי ליג לליגות כמו ונצואלה ופיליפינים, ול-NBA הוא כבר לא יחזור. הוא אמנם לא האתלט שהיה פעם אבל עדיין שחקן סופר חזק, סופר אגרסיבי וסופר מוכשר שתוקף את הטבעת וגם קולע טוב מבחוץ. שחקן התקפה מפחיד שאי אפשר יהיה לעצור אותו בארץ. הוא כבר הרבה יותר לכיוון ה-3 מאשר הקודמים אבל עדיין אופציה טובה מאוד.

פאוור פורוורדים:

ג'יימס מייז – גבוה כל כך קלאסי לליגה שלנו שאיכשהו עדיין לא הגיע לליגה שלנו. 2.03 חזק ואתלטי, סקורר מצוין מתחת לסל ובובה של יד מחצי מרחק. שחקן הגנה טוב וריבאונדר מצוין בעיקר בהתקפה. קצת בזבז את עצמו בשנים האחרונות, נע בין הדי ליג לכל מיני ליגות פיליפינים-פורטו ריקו כאלה. היה לו קצת ניסיון באירופה בליגה הטורקית לפני כמה שנים, שהוא היה שם אחלה סקורר.

ג'מייקל גרין – פוטנציאל אדיר שמחכה להתפוצץ. בשנתיים מאז סיום הקולג' עשה עונה אחת טובה בדי ליג, ושנה שעברה היה לא רע בצרפת (יחסית לעונה ראשונה באירופה) אבל הקבוצה שלו ירדה ליגה. לדעתי שנה הבאה יעשה כבר קפיצה גדולה במספרים. 2.06 מאוד זריז ואתלטי, אגרסיבי ותוקף את הסל, עם משחק מיד פוסט משתפר. פחות מלוטש ומנוסה ממייז אבל כישרון להגיע לרמות הגבוהות.

מרקוס דאב – המניה הכי בטוחה בארץ. מכונת נקודות וריבאונד, ויופי של שחקן הגנה. אנדרייטד קלאסי בגלל הקבוצות החלשות שהוא משחק בהן, צריך לקבל את הצ'אנס שלו בקבוצה רצינית.

ג'רמראו דייוידסון – שחקן מנוסה ששיחק כבר בכל מקום בעולם בערך, ושנה שעברה היה קרוב מאוד להגיע לארץ (אבל בסוף בחר בכסף של קטאר). 2.08 עם כישרון התקפי גדול, סקורר קטלני וחוסם מצוין. נוכחות מתחת לסל בהגנה ובריבאונד. למרות הגובה שלו, בהתקפה משחק כ-4 ומעדיף את המשחק עם הפנים לסל.

ג'וש אוונס – אם הוא מוכן להשאר בזול, וזה מאפשר לנו להשקיע במקומות אחרים, זו בהחלט אופציה (גם אם לא המועדפת עלי). הבעיה היא שאי אפשר להביא לידו ממש סנטר אמיתי כי זה יצור פקק גדול מדי, אז ההיגיון הוא דוקא לצוות אותו עם עוד 4-5. ג'וש :HEART2:

סנטרים:

ג'קי קרמייקל – היה מועמד אלינו בשנה שעברה. היתה לו שנת רוקי לא קלה, אבל אני צופה שישתפר משמעותית. לא רואה מצב שהוא לא הופך לסטאר באירופה. חזק מאוד, אתלט, סוס בהגנה, ריבאונד וחוסם מצוין. עדיין צריך להוכיח את עצמו כסקורר מתחת לסל מחוץ לרמת הקולג', אבל יש לו את הנתונים ויש לו את היכולת.

ג'ק קולי – סנטר 2.06 חזק מאוד, שור אמיתי ומזללת ריבאונדים. לא שחקן אתלטי אבל נוכחות בהגנה וגם משחק פוסט יעיל וטאץ' טוב בהתקפה. עונה שעברה היתה הראשונה שלו באירופה בטרבזונספור הטורקית יחד עם כל מיני פליטי הליגה (קירק פני, פול סטול, ג'רום רנדל) והיה בכלל לא רע יחסית לעונת רוקי (12 נק' 7 ריב'). יש לו פוטנציאל גדול להיות סנטר מפלצתי באירופה.

מיטשל וואט – עוד אחד מהשחקנים האהובים עלי בליגה. גם כשהיה בגליל וקטלו אותו אמרתי שהוא שחקן שחקן. האתלטיות, האגרסיביות, הקואורדינציה, ההגנה, הריבאונד, החסימות, הטאץ' בהתקפה. גם שחקן פיק אנד רול מצוין שיתאים מאוד לקטש (הרבה יותר מלארז). חלום.

ריק ג'קסון – לא נפלתי ממנו שנה שעברה בגלבוע, אבל זו היתה קבוצה שנבנתה גרוע וכלום לא תפקד בה. עדיין מדובר בסנטר אמיתי מזן די נדיר, עם נוכחות אמיתית מתחת לסל, שלדעתי ישתפר משמעותית אם ישאר עוד שנה בארץ.

קווין ג'ונס – עוד אחד מהגבוהים האלה שפשוט תפורים על הליגה שלנו. קצת נמוך לסנטר (2.03) אבל מאסיבי וסקורר אדיר מתחת לסל ששווה פה 17-18 נק' למשחק אם הוא יסכים להגיע לארץ. חזק וטכני מאוד עם התמצאות יוצאת דופן מתחת לסל. בעונה שעברה שיחק בדי ליג ואז הלך קצת לפיליפינים, הבעיה היא שהוא נותן עכשיו ליגת קיץ מצוינת ולא בטוח שלא יחטפו אותו לאנשהו או שיקבל הבטחה לאיזה מחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי
הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
FEZ :HEART2:
עכשיו לשאלה החשובה, מהי מידת הריאליות להחתמות של השחקנים השונים שציינת? מבחינת כסף, יבואו או לא לארץ, ובחירותיו של קטש ?
מקווה שהמצב הבטחוני לא יהווה דיל ברייקר לשחקנים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להגיד שרק בשביל הסקירות שלך אני עוד קורא בפח זבל הזה, תודה ואמן פעם אחת יקשיבו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
מה שעומי כתב....

מעבר לזה שאני חושב שאנחנו צריכים 3 גבוה, ולפי הרשימה שלך רק קולינס כזה. שני גבוהים + יונתן זה מעט מידי לצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 20:53 
el dudernio כתב:
מה שעומי כתב....

מעבר לזה שאני חושב שאנחנו צריכים 3 גבוה, ולפי הרשימה שלך רק קולינס כזה. שני גבוהים + יונתן זה מעט מידי לצבע.

קודם כל תודה :ROSE:
כל הסווינגמנים שנתתי הם סביב גובה 1.98. חלק יותר חזקים פיזית וחלק פחות, חלק אתלטיים יותר וחלק פחות, אבל הם כולם יכולים לתת דקות כ-4 במקרה הצורך ומצד שני גם דקות כ-2 (זה היה חלק מהשיקול בבחירה).

אדום שרוף - אני מניח שלא כולם ריאלים, בטח לא בשלב הזה של הקיץ, ובטוח שהמצב הבטחוני לא מוסיף. אבל הרוב הם שחקנים ממקומות כמו ליגה איטלקית שניה (וויבר), תחתית ליגה בלגית (הולוויי), תחתית ליגה צרפתית (ג'מייקל גרין), רמת ביניים בדי ליג (לפחות 4-5 שחקנים) וכו' שזה פחות או יותר הסטנדרט שלנו - מה גם שבכל קטגוריה יש לפחות 1-2 שחקנים שכבר שיחקו בארץ. אני גם מניח שלפחות חלק מהשמות פה יחתמו בקבוצות בארץ בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 20:56 
עומר מ. כתב:
אני חייב להגיד שרק בשביל הסקירות שלך אני עוד קורא בפח זבל הזה, תודה ואמן פעם אחת יקשיבו לך.

אני כמובן מאוד מעריך את הרשימה המפורטת הזאת , אני רק אזכיר ששנה שעברה היה לנו שחקן שהופיע ברשימות של פז, ואיך לומר בעדינות, היה לא משהו.

ושוב, סחטיין ותודה רבה על ההשקעה בהבאת הרשימה הזאת לעיוניינו , בהחלט מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 21:00 
מילפורד כתב:
עומר מ. כתב:

אני כמובן מאוד מעריך את הרשימה המפורטת הזאת , אני רק אזכיר ששנה שעברה היה לנו שחקן שהופיע ברשימות של פז, ואיך לומר בעדינות, היה לא משהו.

ושוב, סחטיין ותודה רבה על ההשקעה בהבאת הרשימה הזאת לעיוניינו , בהחלט מעניין.

מדויק ;)
הצוות הטכני שלנו הפיק לקחים מהאירוע :SMOKE:

סה"כ זה משהו יותר בשביל הפאן והעניין בפורום (ובפגרה) מאשר לקחת כתורה מסיני, אבל אני מעריך שיש פה כמה שמות שיהיו שיחוקים לא קטנים איפשהו (כמו גם נפילות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 21:06 
למה לא מחתימים אותך כסקאוט בעד מנוי שנתי?

ולמה לעזאזל אתה עוכב אחרי ליגות כמו הדי ליג והפיליפינים?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 21:12 
gigs כתב:
למה לא מחתימים אותך כסקאוט בעד מנוי שנתי?

ולמה לעזאזל אתה עוכב אחרי ליגות כמו הדי ליג והפיליפינים?!

אני עוקב רק אחרי הדי ליג (אחלה ליגה וכל המשחקים באינטרנט), ובדרך כלל השחקנים משם הולכים בקיץ לעשות קצת כסף בפיליפינים / ונצואלה / פורטו ריקו וכאלה... מה שטוב זה שכמעט כל זר בליגה שלנו שיחק מתישהו בדי ליג, ופה ברשימה נניח יש רק 3 שחקנים שלא שיחקו מעולם בדי ליג ואחד מהם זה סטיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
רציתי באמת לשאול מה קורה עם הסקירה השנתית של fez ובכלל קול ההגיון שלו היה חסר פה.

fez :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 21:53 
משהו אצלנו חשב בכיוון של להחזיר את ג'ף אלן?
זה נראה היה שהוא תפור למידות שלנו וחבל שדווקא בחיפה החתימו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 21:57 
אני מאוד אוהב את ג'ף אבל אנחנו לא יכולים להתמודד עם חיפה, בטח כשהמאמן שלהם זה המאמן שלו בעונה שעברה שכבר חודש זומם עליו.

השאלה היא מה אתם אומרים על דמונטז, חשבתי שיהיו אליו יותר התייחסויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני מאוד אוהב את ג'ף אבל אנחנו לא יכולים להתמודד עם חיפה, בטח כשהמאמן שלהם זה המאמן שלו בעונה שעברה שכבר חודש זומם עליו.

אני אוהב את דמונטז ואני מאמין פה לעדויות שהוא התפתח מאוד והשתפר, אבל הרגשתי שהייתה לו בעיה שהוא מחזיק את הכדור הרבה יותר מדי זמן אצלו ביד. אולי הוא שיפר את הנושא הזה וזה כבר לא רלוונטי...
פז שאלה היפותטית- ג'וש או ג'ף אלן באותו כסף בערך, את מי אתה מביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:04 
רגע מי זה שהיה כאן לא משהו? קאונסיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:07 
דמונטז, אנתוני גודס, אדריאן יוטר, גוש אוונס
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:08 
מיק ג'ונס כתב:
Fez כתב:

אני אוהב את דמונטז ואני מאמין פה לעדויות שהוא התפתח מאוד והשתפר, אבל הרגשתי שהייתה לו בעיה שהוא מחזיק את הכדור הרבה יותר מדי זמן אצלו ביד. אולי הוא שיפר את הנושא הזה וזה כבר לא רלוונטי...
פז שאלה היפותטית- ג'וש או ג'ף אלן באותו כסף בערך, את מי אתה מביא?

אלן יותר טוב ולצערי אני חושב שנראה את זה בחיפה שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:10 
רדנקו כתב:
רגע מי זה שהיה כאן לא משהו? קאונסיל?

מן הסתם הארפר.

על קאונסיל כתבתי ביום שהוא חתם שהוא לא ברמה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 15 יולי 2014, 22:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אם נצא מנק' הנחה שיש לנו 250-300k לזרים אז חצי מזה הייתי שם על שחקן 4-5 עם סייז .זה משהו שקשה למצוא בליגה שלנו מחוץ לקבוצות העשירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:30 
להחזיר את סטיס ולהשאיר את אוונס, נשמע כמו מתכון בטוח לעונה מרגשת ביותר!
(בתקווה שהם לא ייראו כמו פנסטיל ושכטר כשהם חזרו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
הייתי מאוד שמח לראות את מרקוס דאב אצלנו אבל אם זה לא יסתדר הייתי בכיף הולך על ריק ג ׳קסון, אחלה שחקן הוא לדעתי, עם נוכחות רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
די.ג'יי קנדי עשה רושם של שחקן בלי אגו גדול מדי שלא תהיה לו בעיה להיכנס לתפקיד הסווינגמן שעולה מהספסל בהתאם לצורך, בעונה הסדירה הוא פתח רק ב 6 משחקים מתוך 15 ועדיין נתן 25 דקות בממוצע עם 11 נקודות וכמעט 6 ריבאונדים במשחק, בפלייאוף הוא קיבל יותר דקות והעלה את הממוצעים שלו בהתאם (32, 15.5, 7.5). תפור לתפקיד ה 2-3 ועם הגובה שלו הוא גם יכול לתת פייט לא רע למספרי 4.
סטיט יכול להיות שיחוק בהנחה והוא למד מתי לשחרר את הכדור והעלה קצת מאסה. לחיבור שלו למועדון יכולה להיות השפעה מאוד גדולה.
מהגבוהים מרכוס דאב נראה לי באנקר די רציני, בטח בתור שחקן שהוביל את הליגה בריבאונדים (נקודה חלשה אצלנו בעונה האחרונה) ועוד בקבוצה פח שהוא שיחק בה. אני אישית אוהב את ג'וש, לדעתי הוא יכול להיות ציוות לא רע ביחד עם דאב.

אחלה סקירה fez
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2014, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה עם האנטר? השמים כמו בהמה? שווה משהו היום? בטווח מחירים שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 00:26 
http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.a ... rticalId=3
הפועל רוצה להאריך לג'וש תחוזה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 00:30 
על פי שקדי מוואלה:‏ הפועל תל אביב במו"מ להארכת חוזהו של ג'וש אוונס

http://t.co/zJkQvwfijF

שחקן שהתחבר חברתית ואהוד בקבוצה, ולמרות מגבלותיו - יודעים מה מרבלים ממנו ויש יתרון בהמשכיות.

לדעתי, במידה ויסגר, זו החתמה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 00:56 
beny כתב:

לדעתי, במידה ויסגר, זו החתמה טובה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
החתמה קצת מאכזבת אם וכאשר אני חייב להגיד. אי אפשר להגיד לזכותו ש-"יודעים מה מקבלים ממנו" כי מה שקיבלנו ממנו העונה לא היה מספיק לקבוצה ששואפת לצמרת. רק אם חושבים שבעונה הבאה נקבל ממנו יותר (ואת זה אני לא פוסל) אז אפשר להחתים אותו. זה גם לא כמו בכדורגל שיש חלון העברות ואם אתה מביא שחקן הוא צריך לשחק כל העונה, בכדורסל אתה יכול רואה משחקן תוך לא הרבה זמן מה אתה "מקבל ממנו" ואפשר לחתוך אותו ולהביא שחקן אחר בכל רגע נתון. אם מחתימים אותו כי הוא עדיין זול מאוד וצריך לפנות כסף אחרי ההחתמה של קטש, העיכוב בפתיחת האולם וההשארה של שולדבראנד אז בסדר, למרות שעדיין מרכוס דאב שחקן בכמה רמות יותר טוב ולא עולה הרבה יותר. אם המחיר שלו עלה לאיזור ה-80 אלף ומעלה אז זה לא החתמה טובה לדעתי. זו גם בעיה גדולה להחתים את הזר הזול במשבצת הזר הכי חשובה כי הרי זו העמדה היחידה שאין בה ישראלי.

אני אתן גם את ההתייחסות שלי לשמות שעלו פה או המלצות אחרות (רובם הוזכרו כבר בפורום מתישהו):

די בוסט - אחלה שחקן אבל לדעתי הבעיה שהוא סקורר לא יעיל, אחוזים נמוכים מכל הטווחים לאורך הקריירה שלו, גם בקולג'ים ואחר כך באירופה ובדי-ליג. בכל זאת הוא יכול להצליח פה, במקרה הטוב הוא יהיה לדעתי משהו כמו דרווין קיצ'ן, לא סקורר אבל אחד שיכול להיות טוב גם בלי לקלוע.
טו האלאוויי - לא הכרתי אותו עד עכשיו אבל מהמספרים שלו לאורך השנים וממה שפז כתב הוא נראה מצוין, יש לו בדיוק את היתרונות שגורמים לשחקן להצליח באירופה.
ג'רל מקניל ומאליק וויינס גם אופציות מצוינות.
דמונטז - מאוד אוהב אותו, מה שמפריע לי זה שמתייחסים אליו תמיד כאל רכז למרות שאני לא רואה בו שום איכויות של רכז. הוא לא מוסר טוב וגם קבלת ההחלטות שלו היא בעייתית, גם הסטטיסטיקה שלו לאורך כל הקריירה (סביב השלושה אסיסטים למשחק וכמות איבודים זהה) מגבה את זה. לא אומר שלא הייתי רוצה לראות אותו בהפועל, הוא כן אחלה סקורר ושומר מעולה, רק לא לבנות עליו בתור רכז. השילוב ליד לימונד יכול להיות בעייתי. הבעיה שלדעתי הוא יהיה יקר (ולא הייתי משתגע עליו מבחינה כלכלית), אחרי שהוא הראה עקביות באירופה עם עוד עונה טובה והפעם בקבוצת יורוקאפ שגם הצליחה בליגה הבלגית. לפני כמה שבועות אוהד חולון מקורב כתב בסלניוז שהוא מועמד אליהם.
קייל ויבר - הברקה גדולה של פז. שחקן שיכול מושלם עבורנו.
מארדי קולינס - עוד שחקן גדול. הייתי מאוד מאוד רוצה לראות אותו או את ויבר בהפועל, עם עדיפות לויבר.
די ג'יי קנדי - שחקן מצוין, צריך לידו שחקן שקולע מבחוץ. נראה לי הוא די יקר אבל.
ביל ווקר, דיאנדרה ליגינס - לא כמה רמות מעל היכולות שלנו?

עוד כמה שמות נוספים, בעיקר רוקיז שמשלימים את הרשימה של פז:
דיונטה ברטון - קומבו-גארד יוצא מכללות. לא גבוה (1.86) אבל מפצה על זה בידיים ארוכות, מבנה גוף חזק מאוד ובעיקר אתלטיות מפחידה. סקורר אדיר שעושה הכל, מזכיר לי מאוד את קרלון. עובד קשה ושומר מצוין. הייתי בטוח שייבחר בסיבוב השני בדראפט אבל לא נבחר בסופו של דבר, גם בליגת הקיץ עכשיו לא מקבל ממש הזדמנות ולא מצליח שם. סיכוי נמוך שאפשר להביא אותו אבל אם כן קשה לי לראות איך הוא לא מצליח בגדול באירופה.
ברייס קאטן - עוד קומבו-גארד שלא נבחר בדראפט האחרון. הרכז של פרובידנס בארבע השנים האחרונות, נשמע מוכר? על התואר הזה ענה לפני שנה אחד בשם וינס קאונסיל... אבל פה בערך נגמר הדמיון ביניהם כי קאטן שחקן פי מאה יותר טוב. די גמד (1.83 במקרה הטוב) אבל אתלט מצוין, היה סקורר מדהים במכללות, שחקן קלאץ' מטורף שהוביל את המכללה שלו לעונה גדולה במונחים שלה. סיכוי נמוך שיצא לאירופה אבל אם כן הוא יכול להיות סקורר נהדר.
דיאנדרה קיין - גם, קומבו-גארד שלא נבחר בדראפט האחרון. נתונים פיזיים נהדרים, כל משחק הוא פוטנציאל לטריפל-דאבל (ריבאונדר אדיר לעמדה שלו). קליעה קצת בעייתית עם אחוזים נמוכים מחוץ לקשת ומהקו. הגיע לדראפט בגיל חריג (25), יש מצב שאפשר להביא אותו.
סת' קרי - השם שלו הוזכר בפורום כמה פעמים, קלעי אדיר. לא חושב שיש סיכוי להביא אותו.
סקוטי ריינולדס - יש לו נתונים פיזיים בעיתיים, אבל הקליעה שלו... כשהוא תופס יום היריבה צריכה להיכנס למקלטים ולקוות לטוב. הבעיה הכי גדולה שלו לדעתי היא יציבות, יכול לתת פתאום משחק חושך ולהפסיד לך את המשחק. בכל מקרה נראה לי שהוא יקר מדי.

גבוהים: הפורוורדים נשמעים מצוין, בעיקר מייז. על מרכוס דאב כתבתי כבר יותר מדי, מחר בבוקר הייתי מחתים אותו. הייתי מוסיף לרשימה את ג'רל בנימן, מכונת נקודות וריבאונדים, רוקי שאמנם שיחק בקונפרנס בינוני אבל נתן מספרים מפלצתיים. לדעתי צריך להביא שניים כאלה - סנטרים אמיתיים בליגה הזאת אני לא אוהב. אני מסתכל על שחקנים כמו וואט וג'קסון שהם באמת מהיותר טובים בתחום, ואני לא מבין מה הם נותנים ששחקן כמו מרכוס דאב לא נותן. הוא סקורר יותר אפקטיבי, ריבאונדר יותר טוב והיתרון שלהם בהגנה על הטבעת מתבטל לעומת אספקטים הגנתיים אחרים. ואני לא מדבר בכלל על שודדים בגופיה כמו יינסי גייטס ופראחוסקי. השחקנים שפז רשם דווקא באמת נראים מהיותר טובים ומתאימים אבל גם יקרים מאוד. מעבר לכך, גם השילוב עם שולדבראנד שהוא 4 די כבד בעייתי. הייתי מוסיף גם את ריצ'רד האוול לרשימה כי זה שחקן שאני אוהב והוא ריבאונדר מפלצתי אבל הוא גם יקר מאוד.

בגדול לא הייתי שם יותר מ-100 אלף דולר על שחקן, אלא אם הוא כבר שיחק בארץ ואפשר להגיד בוודאות מוחלטת שהוא אחד מהשניים-שלושה הטובים בליגה בעמדה שלו. שניים כאלה הם דיימון סימפסון וטריקו ווייט, עליהם בכיף הייתי שם את ה-120 אלף דולר שהארפר קיבל ואפילו יותר אם אפשר. לא שאפשר להביא אותם במחיר הזה, אבל עוד חודש וחצי נגיד אם הם עדיין בלי קבוצה, מי יודע.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 16 יולי 2014, 07:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 05:45 
אם סטיט היה לנו יקר מידי שנה שעברה, למה שיהיה בטווח המחירים שלנו השנה אחרי שבוודאי ירצה להשתדרג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 09:14 
יובל, בכוונה ברשימה הזאת אין רוקים שזה לדעתי סיכון גדול מדי כמו שאמרתי אז (למרות שדיונטה ברטון אולי כן הייתי לוקח עליו את הסיכון אם היתה אופציה כי הוא סופרסטאר), ויש בכל קטגוריה 1-2 שחקנים מוכרים גם כן מאותה סיבה שצריך לפזר את הסיכון. מבחינת השחקנים, הם כולם יחסית מוכחים לפחות ברמת הדי ליג ורובם הגדול גם ברמה אירופאית כזאת או אחרת. ריצ'ארד האוול וסת' קרי היו ברשימה אם הייתי חושב שיש סיכוי להביא אותם אבל לדעתי יקרים מדי. דיימון סימפסון וטריקו ווייט שחקנים אדירים אבל גם כאן אני יוצא מנקודת הנחה שהם יקרים מדי.
מסכים איתך שלא הייתי משלם מעל 100 אלף על שחקן לא מוכח. גם מסכים איתך על ההשוואה בין בוסט לקיצ'ן וזה באמת הסגנון פחות או יותר לטוב ולרע.

אוונס החתמה טובה עד 70 אלף דולר ולא החתמה טובה מעבר לזה לדעתי. ברמה האישית כיף לי שישאר כי אני אוהב אותו, אבל אם הוא נשאר זה משנה קצת את התמונה וצריך לכוון יותר לפאוור פורוורדים ברשימה (מייז / גרין/ דאב / דייוידסון) כי ג'וש לא יוכל לשחק עם סנטר קלאסי לידו.

סטיט כיום שחקן של 90-100k אני מניח. מילפורד זה לא נכון להגיד ש-"לא היה לנו כסף להשאיר אותו" (הרי הארפר הרוויח משמעותית יותר ממנו) אלא זה עניין של סדרי עדיפויות, מה גם שבמהלך העונה הוא היה מועמד לחזור אלינו באיזשהו שלב. הוא קיבל הצעה מקבוצת יורוקאפ בשלב מוקדם של הפגרה כשלא היו ברורים אצלנו העניינים וזה היה קצת מסוכן להשוות אותה. העונה תקציב הזרים אמור לעלות קצת ולדעתי שווה לנו לשים סכום כזה על דמונטז.

יובל לגבי ליגינס מה ששאלת - זה מאוד תלוי בנכונות שלו לצאת לאירופה, הרי שחקן כמו האניקאט הרבה יותר "נוצץ" ממנו מאותו מחזור עשה תחנה ראשונה בנס ציונה תמורת סכומים לא גבוהים בכלל. שחקנים כאלה עם אפס ניסיון אירופאי שמבזבזים זמן בדי ליג הם לא סחורה כל כך חמה, וליגינס הבעיה שלו שהוא לא סקורר אז הוא לא ישיג חוזה בכל מיני סין וכאלה. דוקא אני בכלל לא אתפלא שינחת בסוף בארץ.
ווקר יכול להיות קצת יותר קשה אבל זה לא משהו בשמיים, מרדי קולינס כשהגיע לאשדוד זה עם אותו סיפור ואותו רקורד בערך מה גם שלווקר יש סיפור של פציעות. מה שמעניין אותו בשלב הזה של הקריירה זה רק כסף, כבר לא מעניין אותו NBA וסיכוי טוב שקבוצה בארץ/באירופה שתשים אצלו בכיס 100 אלף דולר תביא אותו. אבל הוא לא האופציה המועדפת עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 10:03 
אני באמת לא מבין מנין השאיפה הזו לראות את סטיט אצלנו.

כרכז קבלת ההחלטות שלו מזעזעת, הוא שחקן פיק אנד רול לא מוצלח במיוחד, הקליעה שלו מבחוץ מפוקפקת במקרה הטוב, ובכלל - הוא השחקן האחרון שמתאים לשחק עם לימונד באותו הרכב.

לגבי אוונס - אני מקווה מאד שמנסים להחתים אותו כדי להשאיר יותר כסף לזרים האחרים ושהוא אמור להיות הגבוה שיעלה מהספסל, כי אחרת אני לא מבין את המהלך. אני אתן לקטש את הקרדיט שהוא יודע מה הוא עושה, כי בכל זאת ג'וש הוא שחקן פיק אנד רול מצוין ואצל קטש הוא יכול לתת תפוקה טובה יותר מזו שנתן אצל ארז. אבל כגבוה מוביל בחמישיה הוא פשוט לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 10:31 
דמונטז שיפר מאוד את הקליעה מבחוץ, שנה שעברה בבלגיה כבר לקח המון זריקות והיה קלעי טוב מאוד. הוא גם הוסיף על עצמו הרבה מאסה בשנים האחרונות שעוזרת לו לסיים מתחת לסל, והוא כרגע סקורר ברמה גבוהה לליגה שלנו. מסכים שהוא לא הרכז הכי "טבעי" ושיש לו בעיה בקבלת ההחלטות, אבל הוא מחויב מאוד בהגנה, הוא אוהב את המועדון והוא באמת משתפר משנה לשנה. לדעתי יהיה החתמה טובה מאוד.

אם אוונס חותם כדי לעלות מהספסל זה אומר ששולדבראנד בחמישייה ומתן בספסל. אני דוקא לא שולל את זה (אופציה סבירה מאוד) אבל זה בהחלט יהיה שינוי קונספציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: